Hotel Cheia - Tot una cu Hotel Zaganu
Pentru cei care nu au fost cazati aici, sau la Hotel Zaganu, va spun ca cele doua hoteluri apartin aceluiasi proprietar, iar meniurile cu preturi cu tot sunt absolut identice la ambele.
Am facut o vizita primavara aceasta in Cheia, si fiind profund dezamagiti de servirea de la hotelul Zaganu, unde eram cazati, am hotarat sa incercam si Restaurantul hotelului Cheia, pentru ca fiind mai renumit si mai vizitat, ne gandeam ca macar vom avea parte de preparate proaspete, comparativ cu ce mancasem pana atunci. Mare greseala!
La intrare te intampina o sala impartita in doua de cateva draperii. Intr-o parte erau cei cativa clienti - nu putini la numar - iar in cealalta parte, un botez cu muzica, cu aranjamente, cu tot tacamul. Se auzea muzica de dincolo, cu comentariile petrecaretilor cu tot. Noi am fost de toti pe putin 20 de persoane deci nu am incaput la o singura masa, asa ca ne-am imprastiat pe grupuri si grupulete, care pe unde. Vazand atata lume, eram deja pregatiti sufleteste sa asteptam ca pranzul nostru sa se faca cina, pentru ca stiam ca nu vom fi serviti in timp util. Si asa a si fost. A durat 20 de minute sa ne ia cineva comanda, alte 40 de minute pana a venit ciorba si inca vreo 2 ore pana la preparat - nu glumesc, chiar au fost 2 ore.
Calitativ, mancarea era mai proaspata, dar la fel. Nu ne-a placut. Plus ca faza cu "am cerut una" si a venit alta se practica si aici.
Mai bine alegeti alte restaurante, ca la cele doua nu vad nimic bun. Mai putin peisajele si zona propriu-zisa care mi-au placut foarte mult.
Trimis de deliutza27 in 31.08.10 19:39:07
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CHEIA. A mai fost în/la: Predeal, Sinaia, Giurgiu
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (deliutza27); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Un vot din partea mea pentru ceea ce ai scris. Am patit si noi la fel, plus ca si preturile ni s-au parut foarte mari. Asta anul trecut prin iunie.
Primul hotel la care am fost tentata sa ma cazez inainte sa fac rezervarea la Zaganu, a fost Hotelul Cheia, fara sa stiu conditiile si nemultumirile altor vizitatori. Si probabil multi dintre cei care vor sa viziteze statiunea si nu cunosc nimic despre ea, cum a fost si cazul nostru, gandesc la fel. Mai ales datorita denumirii. Ma gandesc ca pe vremuri, era un hotel foarte aglomerat. Pacat ca managerii nu dau doi bani acum pe conditiile pe care le ofera si pe impresiile clientilor, chiar daca in camere sunt chestionare care pot fi completate de turisti cu pareri, sugestii sau reclamatii. Sunt convinsa ca toate cele care au fost completate, au ramas undeva intr-un sertar, prafuite, fara sa le bage cineva in seama.
Multumesc ascent pentru apreciere
- Aug.2024 [Restaurant La Butuci] Restaurant 'La Butuci' - Cheia — scris în 14.08.24 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2024 [Restaurant 'Butoiul vesel'] Un popas bine venit — scris în 18.07.24 de FrancescaClara din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Dec.2023 [Restaurant-terasă pensiunea Nico's] Restaurant Nicos - Cheia — scris în 07.12.23 de Chloe din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 [Restaurant 'Butoiul vesel'] La Butoiul Vesel - „Perfect pentru familia mea!” — scris în 16.10.22 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 [Păstrăvăria Crasna Boghiri [Măneciu]] „Plus” cu „minus” poate da uneori „plus” – Păstrăvăria Crasna Boghiri — scris în 19.11.21 de msnd din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2021 [Restaurant 'Butoiul vesel'] Mâncare bună, oameni minunați! — scris în 27.04.21 de oana_hoza din SLOBOZIA [IL] - RECOMANDĂ
- Feb.2021 [Restaurant 'Butoiul vesel'] Experienta culinara deosebită! — scris în 21.02.21 de MariaParvu din BUCUREșTI - RECOMANDĂ