REZONABIL
Un popas bine venit
Situat favorabil pe DN1 în Cheia, pe drumul spre Brașov, este un loc bun pt o pauză de încărcare a bateriilor (a stomacului) dacă trebuie să faci un popas pe drumul spre destinație.
Are un mic loc de joacă cu o mini-poarta de fotbal, un leagăn și câteva mingii cam dezumflate. Erau destui copii, deci bănuiesc că se poate spune că e baby-friendly.
Mâncarea este gustoasă. Recomand ciorbă de fasole cu afumatură și bulz (acesta mi-a plăcut pt că nu este înecat în grăsime, are suficientă brânză de burduf și e garnisit cu un cârnat de calitate, ardelenesc).
În schimb tânărul cu barbă care ne-a preluat comanda a fost zeflemitor, flegmatic și nu doar la masa noastră, ci și la cea a unor domni mai în vârstă.
La ora prânzului, zi din timpul săptămânii, perioadă de concedii: restaurantul este plin, dar comanda vine repede, și pare un loc curat, bine întreținut.
În concluzie, bănuiesc că mă voi mai opri aici dacă voi avea drum prin zonă, în speranța că se va lucra la partea de ospitalitate și politețe.
Trimis de FrancescaClara in 18.07.24 18:38:51
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CHEIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (FrancescaClara); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2024 [Restaurant La Butuci] Restaurant 'La Butuci' - Cheia — scris în 14.08.24 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2023 [Restaurant-terasă pensiunea Nico's] Restaurant Nicos - Cheia — scris în 07.12.23 de Chloe din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 [Restaurant 'Butoiul vesel'] La Butoiul Vesel - „Perfect pentru familia mea!” — scris în 16.10.22 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 [Păstrăvăria Crasna Boghiri [Măneciu]] „Plus” cu „minus” poate da uneori „plus” – Păstrăvăria Crasna Boghiri — scris în 19.11.21 de msnd din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2021 [Restaurant 'Butoiul vesel'] Mâncare bună, oameni minunați! — scris în 27.04.21 de oana_hoza din SLOBOZIA [IL] - RECOMANDĂ
- Feb.2021 [Restaurant 'Butoiul vesel'] Experienta culinara deosebită! — scris în 21.02.21 de MariaParvu din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Nov.2020 [Restaurant 'Butoiul vesel'] Ocoliti locatia — scris în 07.07.21 de ux120714 din ADINCATA - nu recomandă