Frumos, dar stresant - Phoenix Cernica Club
La acest restaurant am ajuns dupa o scurta vizita la Aventura Parc. Parcarea restaurantului incapatoare, desii la plecare am avut ceva probleme, cu o masina care ma bloca, dar s-a rezolvat relativ repede. Nu aveam rezervare si am dorit sa mancam pe ponton, asa ca am fost poftiti la o masa fara umbrela. Am observat ca toate mesele cu rezervare, aveau umbrele, ceea ce intr-o zi insorita conteaza mult. Aveam sa realizez asta, 2 ore si jumatate mai tarziu cand am plecat.
Dupa 10 minute, timp in care am incercat prin toate mijloacele, sa fim bagati in seama, un chelner ne-a adus meniurile. Am comandat si sucurile, fresh de portocale, apa si o scrumiera. Dupa ce am terminat prima tigara si am inceput-o pe a doua, au aparut si cele cerute de noi. Cu aceasta ocazie, am dat comanda si de ceva de mancare, icre de stiuca, paste cu pui ptr kinder, saramura de crap cu mamaliguta, si ca desert, clatite cu ciocolata.
Am facut cateva poze, in timp ce pustiul admira pestisorii din apa, ne-am mai uitat dupa o barca, am mai fumat cateva tigari, pana am ramas fara. Kinderul incepuse sa isi piarda rabdarea, se tot uita dupa ospatar de fiecare data cand aparea in raza lui vizuala, dar...
Dupa o ora a aparut cu icrele, pe care eu l-am devorat cu paine proaspata, foarte bun si prezentat pe un platou micut. A mai si ramas, caci intre timp a aparut si felul principal. Saramura buna si ea, mamaliguta cam fara sare, dar compensa sosul de la saramura... Pastele pareau ok, nu le-am incercat, pustiul nu a putut sa manance tot, (tinea loc ptr desert) dar am observat ca era destul de multa carnita de pui in ele.
Buuun, deci am papat, multumiti acum, sa tot suportam soarele care ne batea in cap, inca vreo ora pana au venit cu desertul. Cu aceasta ocazie, am cerut si nota. Care a si venit, exact 20 minute dupa, cand ma ridicasem de la masa, kinderul acuzand dureri de cap. Ptr ceea ce am comandat, tinand cont ca mancarea a fost buna, nota a fost ok.
Dar ce ne facem cu soarele care ne orbea si simteam ca ne topim, si cu timpul de asteptare la infinit? E drept ca restaurantul, pe ponton era plin, dar inauntru, in cladirea principala nu era nimeni. Stiu acest lucru, deoarece am folosit si baia la plecare, care apropo e super curata si parfumata.
Din cauza timpului mare de asteptare, pustiul refuza in ultimul timp sa manance prin restaurante, si nu ma refer numai la aceasta locatie. E o problema generala faza asta cu asteptatul. Cateodata vrem doar sa mancam, o ora e destul ptr a lua masa, dar 2 ore si jumatate - e deja exagerat.
Ramane totusi o locatie cu o priveliste minunata, mancarea buna, nu minunata, dar buna, dar timpul de asteptare excesiv de mare.
O sa revenim, cu o rezervare facuta in prealabil, ptr a fi siguri ca avem parte de o masa cu ceva deasupra capului.
Trimis de rmnk in 04.07.14 00:51:28
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUCUREȘTI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (rmnk); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Toate bune şi frumoase, însă... nu ne-ai spus, deloc, niciunde despre ce restaurant e vorba!
Am dedus noi, din poze și text că e posibil să fie vorba despre Phoenix Cernica Club. Dacă ne-am înșelat, te rugăm să ne spui totuși despre care crâșmă e vorba.
Mulțumim,
@webmasterX: Aveti un spirit de observatie excelent!!! Intr-adevar, despre Phoenix Cernica Club era vorba. Cateodata sunt extrem de aeriana , altfel nu imi explic, cum de m-am hotarat sa raman la o masa fara umbrela, in plina zi insorita. O zi frumoasa va doresc!
- Apr.2024 [Restaurant A la Turca [Balotești]] Restaurant A la Turca Balotești - sau cum să reușești să mănânci o shaorma uscată în jumătate de zi — scris în 23.04.24 de Adina - addcont din BUCURESTI - nu recomandă
- Mar.2024 [Indy’s Restaurant, Vidra (IF)] La Indienii de la Vidra – bun de tot! — scris în 08.04.24 de k-lator din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2023 [Trattoria Ti Amo Brănești [Pasărea]] Ti amo — scris în 17.11.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 [Ekko lounge & restaurant] De evitat — scris în 12.07.22 de ux125904 din VOLUNTARI [IF]
- May.2022 [Trattoria Roz Cafe [Dudu, Chiajna]] Trattoria Roz Cafe – atmosferă și savoare — scris în 15.06.22 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2022 [Bistro Sara [Otopeni]] Sara perche ti amo -- SARA Bistro Otopeni — scris în 14.05.22 de Zoazore din BRăILA - RECOMANDĂ
- Apr.2022 [Restaurant La Iancu [Otopeni]] O seară în familie -- La Iancu Otopeni — scris în 01.05.22 de Zoazore din BRăILA - RECOMANDĂ