ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 10.08.2010
MAY-2010
DURATA: 1 zile
cuplu fara copii
TIPĂREȘTE
Am pornit special de acasa cu inca cativa prieteni spre manastirea Crasna, am mers prin Brebu - Alunis - Slanic - Izvoarele, manastirea fiind situata in comuna Izvoarele. Cel mai simplu este de la Ploiesti spre Brasov, pe soseaua catre Valeni, avand de parcurs o distanta de 50 km. De mers cu masina se poate merge pana in apropierea manastirii, cand am mers noi am lasat masina in apropiere si am mers putin pe jos, zona este foarte frumoasa, multa liniste.
Exista o biserica veche si una noua, pana in anul 2001 a fost schit, abia atunci a devenit manastire... de calugari.
Recomand tuturor, foarte frumos locul. Pentru cine vrea sa ramana peste noapte, manastirea are la dispozitie camere pentru turisti, la preturi modice.
## end review sc
Trimis de cristi82d in 10.08.10 20:09:34
Trimis de cristi82d in 10.08.10 20:09:34
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cristi82d); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.29496900 N, 25.92674200 E - neconfirmate încă
Nu s-au scris încă ecouri.
Alte impresii din această RUBRICĂ – Mănăstirea Crasna [Prahova]:
- Jul.2017 Drumeție și reculegere la Mănăstirea Crasna — scris în 28.07.17 de Aurici din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Mai aproape de Dumnezeu — scris în 19.08.14 de ILINCA GEORGETA din MORENI,DAMBOVITA - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Manastirea Crasna - cu masina si pe jos — scris în 14.07.14 de Dan&Ema din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2012 Un petec de rai — scris în 27.10.12 de papalito din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Crasna, locul unde gaseşti un Dumnezeu cât se poate de binevoitor — scris în 14.07.14 de Locomotiva din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2010 O zi deosebită — scris în 03.01.11 de STEFAN I din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2010 Greu pentru 59 ani! — scris în 03.08.10 de nnaaee din BUCURESTI - RECOMANDĂ