Am fost la Mosu si nu l-am gasit!?
Buna sa iti fie inima calatorule si priveste inainte la ceea ce urmeaza sa vie!
Azi 25. decembrie an de gratie 2015, pe la pranz mi-am luat consorul din dotare si hai cu el la Mogosoaia la Targusorul Brancovenilor.
Ne-am dat jos din auto personal si am luat-o agale spre parc, la ora aceea lume putina, soare puternic si noi doi desfacuti la cojoace fuga, fuga sa-l mai prindem pe Mosu. Binenteles ca mosul bietul de el a fost tare ocupat cu copii cuminti si pe noi nu ne-a mai asteptat.
Nu, sa nu credeti vreun moment ca ne-am suparat, nici gand si ca un lucru firesc a venit o scurta plimbare pe aleile aproape nepopulate ale parcului... Sa stiti ca ne-am bucurat ca doi copii de bradul de Craciun frumos ornat, lacul un pic cam secat, fiecare ornament de Craciun bine asezat, si binenteles de Ambasada lui Mos Craciun aranjata intr-o casuta mica si frumoasa.
Pentru zilele urmatoarele am inteles ca Mosul prin municipalitatea primariei din Mogosoaia mai pregateste cate un concert pe 26 ora 18, invitati speciali, duminica 27 dec. ora 17, Magic Show pentru iubitori de muzica Jazz.
Asadar pentru mine aceasta plimbare scurta prin parc si invitatia pe care v-am facut-o a fost doar un motiv sa ma intalnesc cu voi dragi AFA-isti sa va spun Craciun Fericit! Multa sanatate! Salutari si urari de bine pentru @Admin si pentru cunoscuti mei de pe acest site!
Rog @Web fara puncte si daca se poate atasati un colind cantat de Narcisa Suciu.
Trimis de adrianbogdan in 25.12.15 17:19:58
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUCUREȘTI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adrianbogdan); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Festivaluri, expoziții, alte manifestări cu caracter temporar, BUCUREȘTI" (deja existentă pe sait) - rubrică OFFTOPIC sau DE INTERES TURISTIC RESTRÂNS!
Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).
- Nov.2024 Vreți să târguiți o „vrăjitoare” – mergeți la Târgul Vrăjitoarelor — scris în 02.11.24 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Oct.2024 O oră pe Insula Lacul Morii – West Side Hallo Fest — scris în 25.10.24 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 Regina Maria și pasiunea sa pentru artă — scris în 15.11.24 de Carmen Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2024 Festivalul Florilor – flori, frumusețe, bucurie — scris în 01.06.24 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- May.2024 Raiul grătarelor – GrillFest 2024 — scris în 11.05.24 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Dec.2023 Festivalul de Datini și Obiceiuri de Iarnă „Cetatea lui Bucur” și Târgul de Crăciun al Bucureștiului — scris în 17.12.23 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Nov.2023 Pavilionul Central și Gaudeamus – târg de carte — scris în 24.11.23 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ