Am petrecut cateva zile la Sarata Monteoru, dornica de a face baie in apa sarata. Daca stiam ca voi gasi 2 bazine, unul descoperit, dar foarte murdar si foarte aglomerat, iar altul mai amenajat dar mic si neincapator as fi ales alta statiune.
La inceputul statiunii este un indicator pe care scrie statiune de inteles local.
Ne-a frapat, dar dupa ce am intrat in localitate pt ca statiune nu se poate numi, ne-am dat seama de ce scrie interes local, deoarece este pentru buzoieni, nicidecum pentru oameni care doresc niste conditii civilizate.
Mai concret este exact ca la tara.
Sunt 2 hoteluri, Cazino de 3 stele si Ceres de 2 stele unde urla muzica tare seara. Ce-i care dorm acolo este vai de mama lor.
Daca vrei sa mananci ai 2 variante, la Restaurantul de 3 stele sau la impinge tava .
In viata mea nu mai calc la Sarata Monteoru!
Basca noaptea, pensiunea la care am dormit nu era in centru, urla cainele vecinei de ne trezea din somn.
Deci daca aveti chef de mizerie, galagie si de cozi ca pe vremea lui Ceasca, va recomand Srata Monteoru!!!
Trimis de diantus in 17.08.14 18:33:58
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SĂRATA MONTEORU [BZ].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (diantus); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jun.2022 La Sarata Monteoru, din nou — scris în 01.07.22 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2020 Sărata Monteoru – o liniște deplină la început de vară — scris în 26.06.20 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2019 ... sau România cea fără de țară — scris în 07.09.19 de makuy* din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2018 Călător prin țara mea. Merită să vezi: Sărata Monteoru — scris în 07.06.18 de Yersinia Pestis din MăRăşEşTI [VN] - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Despre Sărata-Monteoru, cu plusurile și minusurile sale — scris în 04.08.14 de Floryn81 din RâMNICU SăRAT - RECOMANDĂ
- Sep.2013 Popas la Sărata-Monteoru — scris în 09.09.13 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Destinatie de week-end — scris în 29.08.12 de bianca17 din BUCURESTI - RECOMANDĂ