- RUBRICĂ UndeMâncăm?
Unde mâncăm în zona Cheia? / CHEIA
- CLASIF. OFICIALĂ:
- TOTAL REVIEW(s): 26 din care: 5 VECHI (DE ARHIVAT)
- MEDIA NOTELOR acordate de TURIȘTI: 8.42
- GRAD RECOMANDARE: 84.21%
- Localurile PE HARTĂ
Unde mâncăm în zona Cheia? / CHEIA - impresii și recomandări [pag 1 / 2]
[26] Impresii de la turiști
[ordonate după data încărcării;
ptr ordonare după data sejurului: click aici]
Ai fost și tu acolo?
SCRIE IMPRESII /
ÎNCARCĂ FOTO
Grad satisf.:
RECOMANDĂ
- perioada: AUGUST, 2024
- trimis de: iulianic APOLLO, din [Bucuresti] — în 14.08.24
Restaurant 'La Butuci' - Cheia
În alte condiții, poate că nu aș fi scris despre acest restaurant cu reclame care spun ca este un loc ideal pentru a degusta preparate din bucătăria tradițională românească. Recenziile clienților sunt pozitive, ei apreciind atât mâncarea, cât și serviciul și atmosfera de acolo. Interiorul restaurantului este îngrijit, iar în fața intrării în curtea localului, pe stradă, există mai multe locuri de parcare. Personalul este amabil și atent, iar prețurile... nici nu [...] — vezi review [+13 poze]PT PROPRIETARI:
RĂSPUNDE acestui review
Grad satisf.:
RECOMANDĂ
- perioada: IULIE, 2024
- trimis de: FrancescaClara SENIOR, din [Bucureşti] — în 18.07.24
Un popas bine venit
Situat favorabil pe DN1 în Cheia, pe drumul spre Brașov, este un loc bun pt o pauză de încărcare a bateriilor (a stomacului) dacă trebuie să faci un popas pe drumul spre destinație. Are un mic loc de joacă cu o mini-poarta de fotbal, un leagăn și câteva mingii cam dezumflate. Erau destui copii, deci bănuiesc că se poate spune că e baby-friendly. Mâncarea este gustoasă. Recomand ciorbă de fasole cu afumatură și bulz (acesta mi-a plăcut pt că nu este înecat în grăsime, [...] — vezi review [+9 poze]PT PROPRIETARI:
RĂSPUNDE acestui review
Grad satisf.:
RECOMANDĂ
- perioada: DECEMBRIE, 2023
- trimis de: Chloe PRETOR, din [Bucuresti] — în 07.12.23
Restaurant Nicos - Cheia
Vin des si de multi ani la restaurantul Nico’s din Cheia. In toate anotimpurile. Cel mai mult imi place vara, cand cobor de pe munte si de abia astept sa ajung acolo, pe terasa, pentru un suc rece si o ciorba de rehidratare, la umbra Imi place mult si Cheia: niciodata nu e aglomerata, drumul pana acolo e relativ liber (comparativ cu DN 1 sau A1), aerul e ozonat, peisajele sunt minunate, traseele de drumetie sunt destule, cu tot felul de durate si de grade de dificultate. In fiecare an, [...] — vezi review [+11 poze]PT PROPRIETARI:
RĂSPUNDE acestui review
Grad satisf.:
RECOMANDĂ
- perioada: IULIE, 2022
- trimis de: crismis POSEIDON, din [Galați] — în 16.10.22
La Butoiul Vesel - „Perfect pentru familia mea!”
Venind dinspre Sighișoara, ne-am gândit să ne abatem, în drum spre casă, pe la Ploiești, s-o vizităm pe Mămăița. Previzibil, după Brașov, Waze ne-a direcționat pe DN1A, prin Cheia – Vălenii de Munte, DN1 fiind probabil sufocat de trafic, cum e de obicei. Mie, una, mi-a convenit, mi-a plăcut mereu traseul ăsta, zona de munte e plină de brazi și stânci, îmi plac și satele/orașele ce urmează pentru că-mi amintesc de copilărie. Tot previzibil, la un moment dat ni s-a [...] — vezi review [+33 poze]PT PROPRIETARI:
RĂSPUNDE acestui review
Grad satisf.:
RECOMANDĂ
- perioada: SEPTEMBRIE, 2021
- trimis de: msnd CONSUL, din [București] — în 19.11.21
„Plus” cu „minus” poate da uneori „plus” – Păstrăvăria Crasna Boghiri
Un eveniment care are loc numai odată în viață, dar, din nefericire, nu pentru toată lumea, a reunit în urmă cu ceva timp câțiva colegi să sărbătorească 50 de ani de la terminarea facultății. Pregătită cu mai multe luni în urmă, festivitatea urma să se desfășoare în București. O primă etapă urma să se desfășoare în una de sălile de curs ale facultății, urmată de o vizită la restaurantul de peste drum. Dar, a venit „valul patru” peste noi, și au [...] — vezi review [+30 poze]PT PROPRIETARI:
RĂSPUNDE acestui review
Grad satisf.:
NU RECOMANDĂ
- perioada: NOIEMBRIE, 2020
- trimis de: ux120714 UCENIC, din [Adincata] — în 07.07.21
Ocoliti locatia
crisma detinuta de 2 asa zisi bikeri din Maneciu, aroganti si sfidatori, care n-au nimic in comun cu restaurantele sau HORECA, daca nu esti de acord sau mofturos cu meniul, devin agresivi, fara loc de parcare, fara tinuta de ospatari si in haine de strada. NU RECOMAND! Servire la boutul calului si figuri neprietenoase (majoritari consumatori din localitate in stare de ebrietate). pe strada, miniparcare terasa rustica cladire din lemn [...] — vezi reviewPT PROPRIETARI:
RĂSPUNDE acestui review
Grad satisf.:
RECOMANDĂ
- perioada: APRILIE, 2021
- trimis de: oana_hoza CHIBIȚ, din [slobozia [IL]] — în 27.04.21
Mâncare bună, oameni minunați!
Mâncare excelenta, mai ales gulasul de vițel, gazdele minunate! Expresia "omul sfințește locul" se aplica perfect aici! Andrei este o gazda minunata care te face sa te simți ca acasă! Și cafeaua este... ceva extraordinar! [...] — vezi reviewPT PROPRIETARI:
RĂSPUNDE acestui review
Grad satisf.:
RECOMANDĂ
- perioada: FEBRUARIE, 2021
- trimis de: MariaParvu CHIBIȚ, din [București] — în 21.02.21
Experienta culinara deosebită!
Mâncare excelenta, chelneri veseli și rapizi, preturi rezonabile. Încercați coastele de porc, nu veți regreta! Personal rapid, eficient, amabil, vesel. Ciorbele ca la mama acasă, coastele de porc ca la tata acasa În Cheia, chiar pe șoseaua principala. [...] — vezi reviewPT PROPRIETARI:
RĂSPUNDE acestui review
Grad satisf.:
RECOMANDĂ
- perioada: IULIE, 2020
- trimis de: Mazy1923 JUNIOR, din [București] — în 30.08.20
In sfarsit mâncare bună in Cheia, la Butoiul vesel
Restaurant Butoiul vesel. Pentru noi servirea mesei in Cheia reprezenta o problema mare de fiecare data, mai ales in sezonul de iarna, însă la ultima vizita in Cheia am dedcoperit restaurantul Butoiul vesel, situat chiar la DN1A, nu ai cum sa il ratezi. Am mancat de 4 ori pana acum, o mancate extraordinara, proaspata, bine facuta si cu gust. RECOMAND in mod special carnea la garnita si pastrama de berbecuț, alaturi de traditionala bere din zona Cheia, Zaganul la draught. [...] — vezi review [+3 poze]PT PROPRIETARI:
RĂSPUNDE acestui review
Grad satisf.:
RECOMANDĂ
- perioada: OCTOMBRIE, 2018
- trimis de: mihaelavoicu PRETOR, din [Ploieşti] — în 21.02.19
În ajutorul lui ZUZU, la NIKOS
Dacă ZUZU, coleg/ă AFA, a fost acum în miez de iarnă (vezi impresii), eu am fost în toamnă la NIKOS. După o vizită la Cheia, așezare montană demnă de toată lauda, unde aerul curat, liniștea și frumusețea peisajului te îmbie la stat și meditat, a trebuit totuși, grup organizat fiind, să luăm masa undeva. Și am poposit la NIKOS. Un local drăguț, aranjat în specific românesc, cu un spațiu mare pentru parcat mașini, un personal amabil și o servire rapidă. Paznic, un [...] — vezi review [+16 poze]PT PROPRIETARI:
RĂSPUNDE acestui review
Grad satisf.:
RECOMANDĂ
- perioada: IANUARIE, 2019
- trimis de: zuzu GOLD, din [Bucuresti] — în 20.02.19
NICOS - cel mai bun tort de ciocolata
Am ajuns intamplator la Nicos, in Cheia si nu regret nicio clipa, din contra, vreau sa revin! Mi-a placut foarte mult atmosfera, este genul de loc retras, rustic si oarecum vintage! Am mers pe jos din centru si mi-a placut mult drumul pana acolo, prin zapada alba. Nu pot spune ca mancarea a fost extraordinara, este loc de mai bine si proprietarii sigur stiu asta, insa tortul de ciocolata a fost foarte bun, iar serviciul si preturile au fost decente! Poate ca am fost omul potrivit la [...] — vezi reviewPT PROPRIETARI:
RĂSPUNDE acestui review
Grad satisf.:
RECOMANDĂ
- perioada: FEBRUARIE, 2018
- trimis de: Sejurica PREMIUM, din [Pe lângă București] — în 08.02.18
La Nicos!
Am ales restaurantul Nicos din Cheia inca din prima seara a sejurui nostru la Cheia. Fusesem sa vizitam Sacele, fara sa stim ca nu avem ce sa vedem, si se facuse cam tarziu. Nu fusesem atenti la orele intre care se putea servi cina la restaurantul hotelului Floris, unde eram cazati, nu cunosteam bine zona, asa ca m-am ajutat de review-urile de pe aici si de un numar de telefon gasit pe google. Am sunat si o doamna prietenoasa a spus ca restaurantul este deschis atata timp cat are clienti, dar [...] — vezi review [+12 poze]PT PROPRIETARI:
RĂSPUNDE acestui review
Grad satisf.:
RECOMANDĂ
- perioada: AUGUST, 2017
- trimis de: mishu APOLLO, din [Bucuresti] — în 10.11.17
La terasa cu ochii spre munti, bere si mancare – Terasa Nicos, Cheia
Ca doar nu o sa vizitam diverse locuri frumoase si sa nu ne gandim putin si la ce facem la pranz. Asa cum v-am povestit, dupa ce am plecat din Brasov spre Slanic Prahova, admirand drumul si peisajele (in fine la drum am comentarii, nu despre serpentine carora le-am facut fata, mai greu a fost cu TIR-urile care erau o multime) — am ajuns in zona Cheia unde am vizitat Manastirea Cheia, Muzeul Francisc Rainer si Muzeul “Flori de mina”. Ne informasem la Muzeul Francisc Rainer despre un loc [...] — vezi review [+21 poze]PT PROPRIETARI:
RĂSPUNDE acestui review
Grad satisf.:
RECOMANDĂ
- perioada: NOIEMBRIE, 2016
- trimis de: Bucuresti1970 JUNIOR, din [Bucuresti] — în 05.11.16
Cabana Muntele Rosu / restaurant - portii mici si scumpe
Vineri 04.11.2016 am tras o tura scurta la Muntele Rosu. Am urmat traseu Bucuresti DN1 - Ploiesti - Valenii de Munte - Cheia - Muntele Rosu 1A. Am trecut pe langa lacul lacul Teleajan unde am oprit dupa Lukoil pentru cateva fotografii, peisajul fiind superb. De mentionat ca drumul este bun, iar pana la cabana Muntele Rosu drumul este in sfarsit asfaltat. Din anul 2007, la cabana nu s-a schimbat nimic! Aceleasi portii mici si scumpe de mancare, iar in camere am inteles ca nu s-a investit [...] — vezi review [+1 poze]PT PROPRIETARI:
RĂSPUNDE acestui review
[FĂRĂ NOTE]
- perioada: APRILIE, 2016
- trimis de: Iudex SILVER, din [Bucuresti] — în 05.04.16
Pensiunea Floarea Soarelui - bomba, petarda
2 adulti si un copil de nici 3 ani - seara in jur de ora 20:00. Chelnerita recomanda ptr. copil si pentru noi ciulama de ciperci. Logic am comandat piept de pui, muschi de porc, cartofi si salata. Chelnerita cu ciulamaua ma intreaba cum vreau muschiul, mai facut sau mai in sange? Zic mai facut... La "Superba pensiune" recomandata de concurenta asa cum ne scrie asta mai sus pieptul de pui avea gust de cauciuc ars, muschiul de porc facut intreg - adica prajit rotund exact asa cum e in galantar, [...] — vezi reviewPT PROPRIETARI:
RĂSPUNDE acestui review
- ---
- REVIEW [FĂRĂ NOTE*] — vezi, în articol, motivele