Solicitare CMR / BULGARIA - #LITORAL NORD

Recomandare pentru familie copil 3 ani

Trimisă în 08.01.17 22:06
autor WildhoneyGD [Galaţi]
» VIZUALIZĂRI: 6498

Buna! As dori o recomandare pentru un hotel de pe litoralul bulgaresc care sa indeplineasca urmatoarele conditii:

- pe plaja

- all inclusive cu mancare nu atat diversificata cat proaspata si cu ingrediente de calitate

- intrare in apa lina

- statiune linistita, fara cluburi sau alte surse de zgomot langa hotel

In ultimii 2 ani am fost la HVD Viva Club in Nisipuri dar distanta pana la plaja ne-a facut sa cautam altceva pentru anul acesta

Multumesc


  • PERIOADA: august -- NOPŢI CAZARE: 4
  • BUGET: 700 [euro, probabil]
  • ADULŢI: 3 -- COPII: 1 -- VÂRSTA: 3

Răspunsuri — pag 2 / 3

Corina70SR5r[09.01.17 14:22]

@andronachis: In acest caz, nu stiu daca recomandarea ta e potrivita pentru solicitarea lui WildHoney. Doua dintre criteriile enuntate sunt: hotel pe plaja si intrare lina in apa.

Cu un copilas de 3 ani, nu prea poti nici sa faci naveta la plaja aflata departe (poate vrea sa doarma dupa-masa, la varsta asta are un program relativ fix de masa, daca mai e si mofturos, mama-mama), nici nu-l poti tine toata ziua la piscina/parc acvatic. In plus, parca e si pacat sa te duci pe litoral si sa nu mergi pe plaja si la balaceala in apa marii. Cura heliomarina e benefica si recomandata pentru cei mici; ori daca sejurul se desfasoara preponderent pe buza piscinei sau in parcul acvatic, nu prea mai este cura heliomarina...

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

WildhoneyGDAUTOR SOL3r[09.01.17 14:25]

@csm34: Pe acesta il aveam in minte initial, am fost in luna de miere aici in 2013 dar am cateva nelamuriri: nu mai stiu cum e intrarea in apa (pietre, abrupta?) si cum e cu raul de langa hotel, cica in sezon miroase urat de la el, noi am fost in mai deci nu a fost cazul

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

paulessSV1r[09.01.17 14:32]

Recomand si eu Sol Luna Bay din Obzor. Indeplineste toate cele 4 cerinte. Este un resort pentru familiile cu copii, atunci cand am fost noi familiile fara copii erau o raritate. Atractia principala pentru copii o sa fie Minidisco organizat in fiecare seara.

Vezi si review-ul meu aici/

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

gabriela vilcuJR1r[09.01.17 14:46]

@Wildhoney: Buna ziua! Statiunea Sunny Beach, Iberostar Resort sau Neptun Beach Hotel.

Vacanta frumoasa!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

webmasterX[09.01.17 15:03]

@Aiax:

Cel mai smeker a fost in Duni... la Marina Royal sau Marina Beach ca am fost la ambele in ani consecutivi.

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinații.

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1 a saitului)


maryan1977GD1r[09.01.17 15:05]

@Wildhoney: Buna ziua, incerc sa va ajut si eu.

Noi am stat la hotelul Sirius Bich din statiunea Constantin si Elena. vezi impresii

Hotelul este foarte aproape de plaja, statiunea destul de linistita. In privinta mancarii noi am fost multumiti, dar ce am citit aici pe site anul trecut lumea nu a fost prea multumita, poate anul acesta va fi mai bine.

Toate cele bune.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

mitica070463GD6r[09.01.17 15:23]
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

alexyonUC1r[09.01.17 16:26]

In iulie 2016 am fost aici si ne-am simtit foarte bine cu mici exceptii. 80% erau romani! Am fost 2 adulti si 2 copii (4 si 6 ani).

Mancarea buna si plaja buna (in continuarea plajei hotelului).

Program de animatie f. bun (seara). Hotelul OK. Cu masina am putut si vizita palatul si gradina reginei Maria si capul Kaliakra.

Am fost aici:

Grand Hotel Varna 5*, SF CONSTANTIN ȘI ELENA - vezi impresii

Camera standard (2 adulti si 2 copii-6 si 7 ani), All Inclusive: 889 euro

N-au fost chiar 5* dar oricum OK.

Noi am stat in hotelul principal dar in complez sunt si unele mai mici cu ceva mai putine stele.

Ce ne-a atras a ca in complx erau doar turistii (ca un complex inchis). se putea iesi in orasel pe jos (schimb valutar etc.) caci era lipit de complex.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

andronachisJR1r[09.01.17 16:47]

@Corina70: copiii mei stau la mare in România 3 săptămâni. Sunt satului de mare. De aceea caut punct de atracție. Din parcul acvatic poți intra si ieși când vrei tu [...] si sa culci copilul la prânz. Si daca te duci la plaja, nu trebuie sa culci copilul?

Exista si shutle bus. Am menționat. Da, nu e pe plaja... dar un hotel pe plaja, cu mâncare ok si niște condiții mai bune... costa si un pic mai mult.

Eu doar mi-am exprimat părerea. Daca am supărat pe cineva, scuze. O zi buna!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

Corina70SR5r[09.01.17 17:11]

@andronachis: N-aveam de unde sa stiu ca sunteti satui de mare:-))). Cand era copila mica intotdeauna am cautat hoteluri pe plaja, atat in Bulgaria, cat si in Turcia, pentru a avea posibilitatea sa ajungem rapid in camera pentru somn sau la olita:-), la restaurant/bar pentru apa, suc, gustari sau inghetata. Cum s-ar spune, sa fie totul la indemana, astfel incat copilul sa nu inceapa sa faca figuri pentru ca nu are rabdare, ii este somn, sau nu intelege de ce cutare lucru nu se poate face in acel moment.

E bine-venit schimbul de informatii de aici, pentru ca citesc si altii care pot fi interesati de destinatiile recomandate de fiecare user, alegand ceea ce li se potriveste mai bine.

Asadar, nu se pune problema de suparare, era vorba doar despre faptul ca recomandarea facuta de tine nu indeplinea anumite cerinte precizate clar de initiatorul acestui fir de discutie. Atat.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

virgil razvanSV3r[09.01.17 17:18]

@Corina70: Eu cred ca trebuie sa ne pastram calmul caci toti avem dorinta de a ajuta niste oameni, care ar fi foarte bine sa ne raspunda daca trebuie sa ne straduim in continuare pt ei s au au facut deja o alegere asa mi se pare corect

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 699 PMA (2 voturi)

Corina70SR5r[09.01.17 17:31]

@virgil razvan: Nu inteleg de ce ti se pare ca cineva si-a pierdut calmul pe aici. :-)

N-am facut altceva decat sa explic mai pe larg anumite chestiuni, atat. Daca tie ti s-a parut ca ma "cert" cu cineva, nu asta a fost intentia mea, te asigur. Nu-mi sta in fire si evit pe cat se poate orice fel de conflict, in mediul real sau virtual.

Se mai intampla uneori in discutiile astea virtuale, se mai pierde sensul sau tonul unor mesaje sau afirmatii.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

andronachisJR1r[09.01.17 17:50]

@Corina70: Da, ma rog... cum o fi... daca vrea sa facă pipi... pana-n camera..., cât despre somn... se știe când e ora de somn.

Mie mi-a convenit ca avea si terasa pe plaja... aveai de toate: mâncare, toaleta... ajungeai in 8 min cu shutle bus la hotel... chiar nu contează.

Mi-am dat cu părerea pt ca mi s-a intamplat câteodată sa îmi propun ceva si sa ma schimb după ce am citit niște păreri. Nu spun ca unde am fost noi e cel mai bine. A fost o părere pe care EI o apreciază sau nu. Restul...

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + -1 PMA (1 voturi)

andronachisJR1r[09.01.17 17:53]

@virgil razvan: Bine spus


MinosSV2r[09.01.17 19:53]

@Wildhoney: recomand ca si "rdlc" din Ploiesti, Sol Luna Bay din Obzor! vezi impresii

Succes


fanespoitorulPA25r[09.01.17 20:48]

@Wildhoney: Recomand Dobrotitsa din Albena. Cu toate ca este de 2*+ este OK si are mancare OK. Putea sa aibe 3* daca avea si lift. Este pe plaja, ai locuri atat la piscina cat si pe plaja, bar la piscina, este inconjurat de verdeata si e ca si cum ai avea un mic parc langa tine. Maxim 4 ore cu masina de la Bucuresti.

Altul ar fi Bellevile (vezi impresii), Pelican, Marina Beach din Duni. Dezavantajul ar fi ca drumul este mai lung cu vreo ora si jumatate pana la doua ore in functie de traseu, viteza si numarul de opriri. Marina Beach este pe plaja numai ca nu cred ca vei mai gasi locuri.

Degustibus si succes.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 699 PMA (2 voturi)

biateoGD3r[09.01.17 21:22]

O statiune linistita si pentru familii este Albena. Aici dupa ora 10.00 noaptea numai greierii se aud .

La banii acestia cred ca te poti incadra la Kaliakra pt 4 nopti unde au fost niste prieteni de-ai nostri si au fost foarte incantati de camere si mancare. Noi am stat la Dobrotitsa (langa Kaliakra) un hotel bun, cu mancare proaspata si diversificata, gratare afara (unde se gatea peste-chefal, de exemplu, costite, ceafa, etc.), personal atent, animatori oarecum prezenti (intr-un an mai mult, in altul mai putin) si foarte aproape de plaja (efectiv se traverseaza o alee) la un pret mai scazut. Intrarea in apa... plictisitor de lina.

Si la Vita Park Hotel (nu vile) ne-a placut mai ales pentru faptul ca avea intrarea gratuita la Aquapark, doar ca e foarte departe de plaja, desi au shuttle bus pt transfer. vezi impresii

Alegere inteleapta si concediu linistit!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

Valentina3UC1r[10.01.17 11:08]

Va recomand Laguna Garden din Albena chiar daca nu are restaurant- bar pe plaja, a fost ok mancarea, piscina si animatorii.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

webmasterX[10.01.17 12:08]

@Valentina3:

Va recomand Laguna Garden din Albena

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acelei destinații.

În plus, când vei solicita informaţii despre o anumită destinaţie, cei care îţi răspund vor putea să o facă adecvat "profilului" tău turistic (vor putea vedea, de exemplu, în istoricul tău, locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1)


paulessSV1r[10.01.17 12:14]

L-am ametit de cap, cred ca pana la urma o sa stea acasa


andronachisJR1r[10.01.17 12:15]

@pauless: ????????????????


Laura S.JR1r[10.01.17 18:15]

Va recomand Hotel Majestic, Sunny Beach. E aproape de plaja, intr-o zona linistita a statiunii, mancarea e proaspata si de calitate. Cand am fost noi, in august 2015, am gasit bilet doar in regim de demipensiune.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

webmasterX[10.01.17 18:22]

@Laura S. :

Va recomand Hotel Majestic, Sunny Beach.

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acelei destinații.

În plus, când vei solicita informaţii despre o anumită destinaţie, cei care îţi răspund vor putea să o facă adecvat "profilului" tău turistic (vor putea vedea, de exemplu, în istoricul tău, locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1)


AZETIT17r[10.01.17 19:52]

@Wildhoney: Buna, nu pot recomanda decat Albena, aceasta statiune o cunosc mai bine. Prima impresie despre aceasta statiune am avut-o atunci cand copilul a avut varsta la fel: 3 ani. Iar hotelul ales a fost pe plaja, mai exact Laguna Beach.

De ce mi-a placut asa mult ca am ales si in urmatorii 2 ani ca loc de vacanta? Deoarece statiunea mi s-a parut linistita, hotelul are camerele cat de cat mari (plus pat supraetajat ceea ce le place la copii), este amplasat direct pe plaja, doar ies pe usa si intru sa fac baie in mare (intrare lina, nisip fin si fara alge), piscina exterioara mare cu intrare lina in apa, piscina pentru copii cu acele jocuri de apa care se gasesc cam in fiecare piscina de copii, piscina interioara cu apa 27-29 gr care ne-a ajutat foarte mult in cazul in care marea a fost prea rece sau in zilele mai ploioase (am fost de 3 ori la rand sfarsit de mai inceput de iunie, pretul a fost de fiecare data 400 eur/7 nopti cu AI, in august este cam dublu)

La capitolul mancare subiectul este destul de sensibil deoarece sint multe impresii pozitive si multe negative. Nu pot spune ca sint putine feluri de mancare si acele foarte calitative. Dar pot afirma ca diversitatea este mare, sint multe feluri de mancare si din acelea se pot gasi cateva feluri si de calitate.

Pana acum am avut 4 sejururi in Albena dar niciodata nu s-a inbolnavit nimeni din familie din cauza alimentelor. Primele impresii scrise pe acest sait aici: vezi impresii sau aici: vezi impresii

Iar despre Albena am scris aici: vezi impresii

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

parvur22GD4r[10.01.17 21:33]
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + -1 PMA (1 voturi)

doinagherasim*GD9r[11.01.17 15:21]

Recomand hotel Sunrise All Suite Resort 4* din Obzor cu: apartament, AI, sezlonguri si umbrele gratuite, parcare gratuita si pazita. Mai multe potzi afla din ceea ce am scris ca impresii.

Am fost de 5 ori la rand, de doua ori pe an, fiecare vacanta de cate 10 zile. Anul asta, 680 euro, 2 persoane, cu masina proprie, cate 10 zile fiecare vacanta, ce este drept cu EB din noiembrie de 25%.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

roxy123GD5r[11.01.17 16:29]
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

ninaaPM6r[14.01.17 19:19]

Parerea mea este ca daca ai rabdare si citesti impresiile de pe site te poti decide usor dar asta cere timp.

Pe scurt- Albena - hoteluri comuniste, unele pe plaja, mancare nota 7-8.

Nisipuri - hoteluri bune, mancare slaba, aglomeratie maxima mai ceva ca in Mamaia.

Constantin si Elena - uita - mancare oribila.

Obzor - Sol Luna sau Riu - liniste sora cu plictiseala, fix pe plaja, mancare buna. Miramar e scump.

Nessebar - Sol Bay sau Mare, pe plaja, mancare f buna, tobogane cu apa atat pt copil de 3 ani cat si pt cei mai mari.

Duni - un vis dar eu am indoieli deoarece am citit pe undeva ca isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. La modul ca dupa ce ti-ai platit concediul cu cateva zile inainte de a pleca te anunta ca nu mai au locuri si te trimit in alta parte. Eu nu am vrut sa risc pana acum desi sotul meu isi doreste Duni si anul acesta am rezervat tot Sol Nessebar.

Vacanta placuta.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

  • AFIȘATE rsp [31-60] — din total 74 răspunsuri la această solicitare
  • SCRIE UN RĂSPUNS

    Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
    • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
    • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
    Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

    Abonament

  • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
  • #G#9
      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.16548800468445 sec
    ecranul dvs: 1 x 1