GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Pe E85, restaurantul-terasă K&V

Ne făcusem obiceiul ca o dată pe an să mergem la Bacău, oraşul meu natal, să-mi vizitez sora mai măricică decât mine cu 7 anişori, deci 90/91. De data asta am mers singură şi nemaiavând maşină aveam de ales între tren şi maxitaxi. Cum la tren treptele sunt destul de înalte pentru mine şi distanţa de parcurs pe peron cu trolerul este destul de lungă, plus că dacă la Bacău trenul opreşte la linia II-a, aia sunt! -ar trebui să cobor şi să urc un pasaj-, am optat pentru maxi. Nu spun că orice plecare de una singură îmi creează oarecare disconfort tradus prin anxietate. Depăşim, nu avem ce face!
Am nimerit într-un autocar cu diasporă, mai mult de jumătate din pasageri venind acasă de prin străinătăţuri. Am făcut bine că am oprit biletul on-line (fără să-l plătesc) pentru că autocarul era plin ochi. Poate nu ştiaţi că firmele de transport în comun acceptă cupoanele de reducere CFR aşa că biletul de la Bucureşti la Bacău m-a costat numai 25 lei. La jumătatea drumului după aproape trei ore de mers, şoferul a oprit pentru jumătate de oră la restaurant-terasă K&V, aflat pe E85 la 132 km Bucureşti şi la o distanţă de 20 km de Râmnic Sărat. Aşa cum apare din poze, restaurantul este mare şi din reclame am văzut că organizează evenimente. Cred că activitatea de bază este servirea călătorilor în tranzit aşa că e deschis non stop. Are un bar unde poţi comanda cafea, băutură sau mâncare, un salon mare unde te serveşte chelnerul şi o terasă acoperită. Toaletele sunt foarte curate şi în holişorul care le desparte de corpul clădirii sunt vaze cu flori. M-am aşezat la coadă la bar să comand o cafea şi un strudel cu mere. Deşi îmi făcusem idei că voi sta pe puţin un sfert de oră, după cinci minute cafeaua era servită pentru că automatul făcea patru ceşti dintr-odată. M-am instalat pe terasă, am desfăcut şi sanvişul luat de acasă şi pot spune că m-am pus la cale. Diaspora venită cine ştie de unde cu curse low cost care nu dau de mâncare s-a repezit asupra meniurilor gata pregătite la ora aceea. Cu 17 lei puteai servi la alegere ciorbă de pui, fasole sau legume ca fel întâi şi chifteluţe marinate, ficăţei sau aripioare cu mămăliguţă ca felul doi. Cu 22 lei puteai fi servit cu ciorbă de burtă sau rădăuţeană (foarte apreciată de călători, în dorul mâncării de acasă), ceafă sau şniţel de porc sau pui cu garnitură sau tochitură cu mămăligă (deasemeni foarte solicitată). Cafeaua costa 5 lei şi se plătea separat. Ce am observat? Rapiditatea servirii dar şi faptul că, cei veniţi de afară deja aveau o altă mentalitate. Nu a întârziat niciunul faţă de jumătatea de oră acordată pentru masă.
La întoarcerea din Bacău am oprit la Popasul Tâmboieşti, tot aproape de Râmnicu Sărat care e mai modest, nu foarte curat dar bun de un suc sau cafea la botul calului.
Trimis de Michi in 17.07.18 07:28:23
- A fost prima sa vizită/vacanță în RM SĂRAT [BZ]
4 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Michi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
4 ecouri scrise, până acum, la acest articol
@Michi: Așadar, ați pornit în călătorie spre frumoasele meleaguri moldave? Drum bun și ședere plăcută la sora dumneavoastră! Să vă fie de bine și mica pauză de prânz de la Restaurantul-terasă K&V de pe E85!
Dacă se vor aranja "ploile" vieții noastre așa cum gândim, intenționăm să ajungem și noi în Moldova la mormintele părinților și să ne mai vedem rudele.
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.
Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.
(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)
Am comandat o ciorbă de burtă care nu a fost preparată corespunzător!
Aceasta mirosea a intestine.
Am chemat ospătarul sau șeful de sală (pentru că nu avea ecuson), și a luat repede ciorba tot spunând că la ei circulă șoferi de tir și mâncarea nu se învechește, deși noi nu i-am spus că este veche ci că miroase urât! Nici nu s-a apropiat de bol, îl ducea la depărtare de parcă era altceva și nu mâncarea tocmai servită de dumnealui. Nouă ne-a lăsat impresia că știa că acea ciorbă nu era ok, dar a servit-o așa, poate poate merge.
A luat-o și i-a făcut repede retur pe bon, lăsându-mă fără mâncare. Nici măcar nu a întrebat dacă doresc să mai serveasc ceva.
Comanda nu a fost luată complet, adică nu mi s-a mai adus desertul decât după ce am mai întrebat de 2 ori de el.
Îmi pare rău că nu pot oferi 0 stele.
-
BY WEBM: Text trimis spre publicare ca review. Neîndeplinind condițiile impuse de Regulament pentru publicarea ca articol distinct, a fost mutat de echipa tehnică aici, ca ecou.
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Jul.2019 [Restaurant hotel Eden] Restaurantul Eden din mun. Râmnicu Sărat — scris în 18.07.19 de Floryn81 din RâMNICU SăRAT - RECOMANDĂ
- May.2019 [Restaurantul Hanului Poienița] Restaurantul Hanului Poienița din mun. Râmnicu Sărat (pe DN 2) — scris în 02.05.19 de Floryn81 din RâMNICU SăRAT - RECOMANDĂ