Relaxare, bun gust... totul la superlativ!!! la Casa Vlasia
Casa Vlasia este o oaza de verdeata si liniste foarte aproape de Bucuresti (km 31 autostrada Bucuresti-Ploiesti)... este un loc minunat pentru petrecerea unui weekend cu mancare buna, piscina, liniste plimbari in aer liber prin livada.
Pozitionarea hotelului: in mijlocul unei livezi, cu un lac frumos in vecinatate.
Cazare: camere elegante, curate, cu toate facilitatile.
Masa: excelenta, preparata cu produse din ferma proprie, servire ireprosabila, personal profi!
Distractie: piscina adulti si copii, un mini loc de joaca, teren de volei/fotbal, loc de joaca acoperit, biciclete de inchiriat, masa de tenis si o miniferma cu animale domestice - bucuria copilului meu.
Din cate am inteles exista si o sala de conferinte... (nu am vazut-o) si o crama... (nici pe aceasta nu am vazut-o)!
O plimbare seara pe aleile din incinta complexului, printre vita de vie si pomi fructiferi este cel mai bun lucru pe care l-am putut face pentru a ne incarca bateriile pt o noua saptamana grea si calduroasa.
Trimis de laur75 in 04.08.14 12:21:26
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SNAGOV.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (laur75); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Pare interesanta locatia, daca ai urca si cateva fotografii ar super.
Nu am, dar le gasesti cu suguranta pe site-ul locatiei!
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Unde mâncăm în zona Snagovului?, SNAGOV" (deja existentă pe sait)
- Apr.2016 [Restaurant hotel Casa Vlăsia [Ghermănești, Snagov]] Casa Vlăsia (Ghermanesti), un loc într-un cadru natural de poveste — scris în 03.05.16 de Aurici din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2015 [Restaurant hotel Casa Vlăsia [Ghermănești, Snagov]] Casa Vlasia - in mijlocul naturii — scris în 12.10.15 de gvaly din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Mar.2014 [Restaurant hotel Casa Vlăsia [Ghermănești, Snagov]] Casa Vlasia, Ghermanesti — scris în 24.03.14 de vlad tomescu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2011 [Restaurant complex turistic Motanul Galanton [Ghermănești, Snagov]] Restaurant Pensiune Motanul Galanton [Ghermanesti] / Jalnica Gust amar — scris în 22.07.11 de sctrinitronsrl din BUCURESTI - nu recomandă