ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 11.08.2018
DISTRACŢ. / RELAXARE:
TIMP MEDIU CITIRE: 1 MINUT
Autoservirea Casino Hotel - un inceput gustos si promitator
TIPĂREȘTE
Am fost acolo si am fost placut surprins de amplasarea, aranjamentul si diversitatea produselor gatite acolo. Autoservirea este sub patronajul Casino Hotel & Spa, hotel doar de cativa ani in peisaj, cu piscina acoperita, descoperita si acum acest local, lipit de pool bar si vis-a-vis de hotel. Are o panorama frumoasa catre raul Sarata, acum bine amenajat cu malurile betonate si albia curatata si spre dealul din apropiere.
Meniul este diversificat, cu ingrediente proaspete, cu 4-5 feluri de ciorbe, cu mancare gatita, gratar si pescarie. Are bauturi alcoolice, soft drinks si prajituri. Produsele se consuma la mese si umbrele pe malul raului. Merita sa serviti masa aici, la preturi rezonabile.
## end review sc
Trimis de dorinakiss in 11.08.18 14:37:42
Trimis de dorinakiss in 11.08.18 14:37:42
Validat / Publicat: 11.08.18 17:30:07
INFO ADIȚIONALE- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SĂRATA MONTEORU [BZ].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dorinakiss); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Nu s-au scris încă ecouri.
Alte impresii din această RUBRICĂ – Unde mâncăm în zona Sărata Monteoru? :
- Nov.2020 [Restaurant Casa Boierului din Deal [Clondiru de Sus]] Casa Boierului din Deal – Un restaurant prea cochet pentru Clondiru de Sus — scris în 07.12.20 de k-lator din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 [Pensiune & Restaurant Țara Luanei] Cum ne furam noi romanii caciula singuri... — scris în 05.08.18 de rdinu din PLOIEşTI - nu recomandă
- Aug.2017 [Restaurant pensiunea La Păducel] La masă printre căței 'La Păducel' — scris în 04.01.18 de FrancescaClara din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jan.2012 [Restaurant pensiunea Casa cu Tei] 'Taci si inghite' la Casa cu Tei — scris în 03.01.12 de adri-nico din BUZăU - RECOMANDĂ
- Jul.2011 [Restaurant hotel Ceres] Hotel-restaurant CERES / Sarata Monteoru remediu total — scris în 26.07.11 de hornionel din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2010 [Restaurant pensiunea La Păducel] De evitat restaurantul Pensiunii La Paducel [Sarata Monteoru] — scris în 27.04.10 de ralucad din BUCURESTI - nu recomandă