De evitat restaurantul Pensiunii La Paducel [Sarata Monteoru]
Am fost in aprilie un weekend la Sarata Monteoru, si pentru ca gasisesm pe net informatii despre pensiunea La Paducel, ne-am hotarat sa luam masa aici (nu am si stat noaptea, asa ca nu pot spune nimic despre conditiile de cazare).
Locatia pensiunii este foarte frumoasa, la iesirea din statiune, chiar la marginea padurii. Exact langa pensiune exista un teren de paintball, iar in spate o parcare pentru cei care vin cu ATV-uri sau motoare, pentru plimbari pe dealurile din jur.
Revenind la masa, a fost o foarte proasta surpriza - meniul cam saracacios, personalul nici nu stia ce serveste, in timpul mesei a venit de cateva ori chelnerita sa ne intrebe daca nu am terminat o data de mancat. In ceea ce priveste mancarea, foarte proasta - carnea din ciorba era nefiarta, bucati imense de legume (adica netaiate), gratarul de porc avea gust de pui (care se facuse probabil inainte), iar puiul la ceaun era nefacut, cartofii prajiti erau "neprajiti"...
Per total, a fost un dezastru, una din cele mai proaste mese pe care le-am luat vreodata.
Trimis de ralucad in 27.04.10 09:09:32
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SĂRATA MONTEORU [BZ].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ralucad); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Dragi turisti si membri ai AmFostAcolo, va rog din suflet, cand mai postati impresii de calatorie, sau de la un restaurant (cum este cazul aici), faceti-o ca atare, nu drept unitate de cazare!
- Nov.2020 [Restaurant Casa Boierului din Deal [Clondiru de Sus]] Casa Boierului din Deal – Un restaurant prea cochet pentru Clondiru de Sus — scris în 07.12.20 de k-lator din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 [Autoservirea Cazino] Autoservirea Casino Hotel - un inceput gustos si promitator — scris în 11.08.18 de dorinakiss din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 [Pensiune & Restaurant Țara Luanei] Cum ne furam noi romanii caciula singuri... — scris în 05.08.18 de rdinu din PLOIEşTI - nu recomandă
- Aug.2017 [Restaurant pensiunea La Păducel] La masă printre căței 'La Păducel' — scris în 04.01.18 de FrancescaClara din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jan.2012 [Restaurant pensiunea Casa cu Tei] 'Taci si inghite' la Casa cu Tei — scris în 03.01.12 de adri-nico din BUZăU - RECOMANDĂ
- Jul.2011 [Restaurant hotel Ceres] Hotel-restaurant CERES / Sarata Monteoru remediu total — scris în 26.07.11 de hornionel din BUCURESTI - RECOMANDĂ