Hotel-restaurant CERES / Sarata Monteoru remediu total
Sarata Monteoru, o statiune care daca nu a fost inca descoperita de turisti, trebuie sa cunoasca ca aceasta reprezinta o binefacere asupra intregului organism, baile sarate din bazinul amenajat sunt o mana pentru cei care au probleme reumatismale, artroza si altele. Despre pensiunea hotelului Ceres se poate spune mai intai ca au un personal care isi face mai mult decat datoria, mereu cu zambetul pe buze, o servire ireprosabila, mancarea pentru cele 3 mese este foarte buna si satioasa, la pretul de 41 lei pe zi de persoana, mai exista si terasa Ceres, unde se mananca foarte bine pranzul si cina, a la carte, la preturi foarte avantajoase si tot personal care serveste cu profesionalim.
Sincer, nu vreau sa fac nici un fel de reclama, dar am fost foarte incantat de vacanta petrecuta aici, voi reveni. Singura propunere care as avea de facut, este daca se poate, organizarea de excursii, contra cost la locurile din zona. Multumiri intregului personal al pensiunii si terasei Ceres si sa o tineti tot asa.
Trimis de hornionel in 26.07.11 20:39:09
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SĂRATA MONTEORU [BZ].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (hornionel); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Scuzată fie-mi intervenţia, dar parcă ai descris o cantină...
Spune-ne te rog mai multe despre cazare, condiţii, camere, servicii, personal...
Mulţumim,
Nu am fost cazat la hotel Ceres, numai masa am servit la pensiunea Ceres, de aceea am descris numai aceasta pensiune. Lahotel locurile se dau numai prin casa de pensii sau sindicat. Eu am locuit la o pensiune.
Deci nu m-am înşelat prea tare.
Articolul va fi mutat într-o secţiune generică, dedicată locurilor unde se poate servi masa acolo.
Mutat la rubrica "Restaurante in zona Sarata Monteoru" (deja existenta pe site); sters rubrica dublura introdusa de autor
- Nov.2020 [Restaurant Casa Boierului din Deal [Clondiru de Sus]] Casa Boierului din Deal – Un restaurant prea cochet pentru Clondiru de Sus — scris în 07.12.20 de k-lator din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 [Autoservirea Cazino] Autoservirea Casino Hotel - un inceput gustos si promitator — scris în 11.08.18 de dorinakiss din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 [Pensiune & Restaurant Țara Luanei] Cum ne furam noi romanii caciula singuri... — scris în 05.08.18 de rdinu din PLOIEşTI - nu recomandă
- Aug.2017 [Restaurant pensiunea La Păducel] La masă printre căței 'La Păducel' — scris în 04.01.18 de FrancescaClara din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jan.2012 [Restaurant pensiunea Casa cu Tei] 'Taci si inghite' la Casa cu Tei — scris în 03.01.12 de adri-nico din BUZăU - RECOMANDĂ
- Apr.2010 [Restaurant pensiunea La Păducel] De evitat restaurantul Pensiunii La Paducel [Sarata Monteoru] — scris în 27.04.10 de ralucad din BUCURESTI - nu recomandă