GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Restaurant EuroTim Mioveni
A sosit si ultima luna din an, cea în care ne bucuram ca niste copii de zapada, cadouri, de Secret Santa între colegi, spatiul de lucru e împodobit cu ornamente si brad de Craciun, si parca zâmbim mai mult. Urmeaza concediul de Sarbatori cu toate bunatatile si bucuriile …
Ca în fiecare sfârsit de an facem iesirea la un restaurant pentru a ne bucura împreuna de trecerea unui an în care bifam reusite, de un spatiu de lucru total reamenajat dupa standarde de firma si de prezenta unor noi colegi.
Ne-am dat întâlnire la restaurantul EuroTim, bulevardul Dacia nr 135, vis-à-vis de Lidl în Mioveni. Mioveni e orasul Daciei.
Mottoul locatiei ne anunta ca au creat cu suflet si pasiune si multa munca un meniu divers în care bucataria traditionala se îmbina cu cea internationala. Fiind un pret prestabilit oferta restaurantului a fost: aperitiv rece compus din chiftelute porc, grujoane pui, cosulet cu salata boef, toba, sorici, sunculita taraneasca, telemea, cascaval, muschi file, salam Sibiu, rosii cherry, castraveti trandafir, ceapa rosie, masline, tartine cu vinete. Portiile din fiecare sunt mici dar toate la un loc au umplut farfuria si au fost satioase. Ce nu mi-a placut a fost cascavalul, parca mâncam plastic, dupa ce am gustat un pic restul l-am lasat în farfurie. Parca nu era facut din lapte…
Apoi felul principal compus din piept de pui la gratar, ceafa de porc la gratar, doi cârnaciori, cartofi natur cu boia si salata de muraturi cu conopida, castarveti, varza. Ïntre feluri rontaiam alune, beam cafea expresso, si totul e stropit cu whiski JB, lichior Angelli si feteasca alba de Jidvei. Apa minerala a avut succes mai mare decât coca-cola si fanta… Pentru soferi (aici ma includ si pe mine) oferta de bauturi a fost pe lânga apa, un cocktail fara alcool cu orange sau suc de mere verzi. Finalul a fost o amandina mare si insiropata bine, un deliciu!
Antrenul a fost întretinut de trei muzicanti care au excelat la muzica populara si cântece de muzica usoara româneasca. Am privit cu drag cum colegii mei cei tineri jucau hore si sârbe, cum le saltau picioarele în ritmul alert al sârbelor, ma bucur ca traditia merge mai departe. M-am prins si eu în hora si mi-au scos sufletul înlantuirea de 4-5-6 melodii ce nu se mai terminau.
Curtea restaurantului nu e mare dar se pot parca vreo 6-7 masini, restul în strada pe lânga trotuar, vara sunt flori, arbori de tuia. Sala restaurantului e destul de mare, se pot organiza evenimente, fiecare weekend e plin de aceste evenimente. În sala mare sunt mai multe mese rotunde la care încap câte 10 persoane, cu fete de masa de matase alba, scaunele au huse în ton, sunt si mese mai mici dar care au fost strânse pentru a ne crea mai mult loc. Mi-au placut lustrele gen candelabru. Servirea a fost asigurata de un personal tânar si agil. Se strecurau printre noi cu abilitate, aducând tot ce ceream. Erau tare simpatici cu caciulitele rosii pe cap, dar cred ca le-ar fi stat mai bine sa fie îmbracati în spiridusi.
Întâlnirea a fost o reusita, mâncarea buna, servirea excelenta, ne mai întoarcem pe aici.
Trimis de Yolanda in 14.12.18 20:29:22
2 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Yolanda); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
2 ecouri scrise, până acum, la acest articol
@Yolanda: Si mie mi se pare ca aceasta ultima luna este altfel, este mai speciala, asa ca trebuie sa ne bucuram de ea. Aseara am avut si noi petrecerea oficiala a firmei, unde s-au tinut si ceva discursuri, normal, in germana , dar deja eram la al doilea cocktail asa ca parca incepeam sa inteleg cate ceva =), deja la al treilea vorbeam si eu... sa nu exageram, dar a fost frumos, am fost circa 1000 de persoane, nu am stat pana la final, dar atata cat am stat m-am simtit bine, asa ca in cazul tau, fiind printre cei cu care te poti intelege cred ca a fost si mai frumos.
Felicitari, votat cu mare drag.
@mishu: Intr-adevar a fost frumos. Noi am fost cam 120, la voi unde au incaput 1000 de oameni? ce sala de conferinte era?
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Sep.2024 [Restaurant La Darius (ex Politică și delicatețuri)] La Darius, Tavernă Românească din Pitești — scris în 09.10.24 de mprofeanu din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Restaurant hotel Hanul Stejarului [Albota de Jos]] O experienta culinara deosebita — scris în 11.09.24 de MariA70 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2024 [Restaurant La Tuciuri] Restaurantul “La Tuciuri” din Pitești — scris în 14.05.24 de mprofeanu din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Mar.2024 [Restaurant La Tuciuri] O zi obisnuita la restaurant La Tuciuri — scris în 10.04.24 de Yolanda din PITESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2024 [Trattoria by Garden Pub] Restaurant Trattoria Garden Pub Pitesti — scris în 16.02.24 de Yolanda din PITESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2023 [Garden Pub] Restaurant GARDEN PUB Pitesti — scris în 01.11.23 de Yolanda din PITESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2023 [Garden Pub] Garden Pub din Pitești, după aproape 5 ani — scris în 15.10.23 de mprofeanu din PITEşTI - RECOMANDĂ