Restaurantul Pensiunii 'Timpuri vechi' [Drăganu, AG]
Am trecut pe lângă această unitate de multe ori, dar fie nu era ora mesei, fie mă grăbeam aşa că până în acea după-amiază de toamnă însorită n-am oprit niciodată la ei. Dar e un început în toate, nu?
Pensiunea arată frumos pe dinafară (camerele nu le-am vizitat), în spatele ei, pe o coastă de deal este adăpostul pentru animale pe care îl 'păstoreşte' patronul de aici. Animalele sunt ţinute în ţarcuri, curate, bine hrănite (era mare hărmălaie când am ajuns noi, tocmai primeau mâncarea). Mi-a plăcut că mai sunt oameni care pe lângă afaceri mai încearcă să facă şi puţin bine.
Am intrat în restaurant şi am fost imediat întâmpinaţi de o tânără ospătăriţă, care ne-a oferit listele meniu şi a luat comanda de băuturi, revenind apoi repede cu ele, până să apucăm să ne spălăm pe mâini (apropo - toaleta extrem de curată, luminoasă, fără 'odori' respingătoare, cu consumabile şi tot ce trebuie).
Nu e un restaurant cu o varietate foarte mare de preparate, dar cele din listă sunt disponibile toate şi bine gătite. Noi am luat câte o ciorbă de fasole cu ciolan afumat şi ceva ceapă alături, frigărui de pui, cartofi ţărăneşti, o salată, o sticlă de Prigat şi toată povestea a costat 45 de lei, la care am adăugat vreo 5 pentru că am fost serviţi frumos, repede şi mâncarea a fost chiar foarte bună.
Dacă vreodată, la 17 km de Piteşti vă apucă foamea - aici o puteţi potoli fără grijă. Recomand.
Sait oficial: timpurivechi.ro
Trimis de Dragoș_MD in 28.12.12 15:28:26
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în PITEȘTI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dragoș_MD); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Din păcate, a ajuns și la ei criza...
Am trecut vineri după-amiază iar pe-acolo. Lipseau preparate din listă (adică pe listă erau, dar nu se preparau la bucătărie și nici nu le puteai comanda - ex. : o banală ciorbă de fasole!), mâncarea primită a fost departe de a putea fi considerată bună...
Păcat.
Nu mai recomand!
- Sep.2024 [Restaurant La Darius (ex Politică și delicatețuri)] La Darius, Tavernă Românească din Pitești — scris în 09.10.24 de mprofeanu din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Restaurant hotel Hanul Stejarului [Albota de Jos]] O experienta culinara deosebita — scris în 11.09.24 de MariA70 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2024 [Restaurant La Tuciuri] Restaurantul “La Tuciuri” din Pitești — scris în 14.05.24 de mprofeanu din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Mar.2024 [Restaurant La Tuciuri] O zi obisnuita la restaurant La Tuciuri — scris în 10.04.24 de Yolanda din PITESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2024 [Trattoria by Garden Pub] Restaurant Trattoria Garden Pub Pitesti — scris în 16.02.24 de Yolanda din PITESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2023 [Garden Pub] Restaurant GARDEN PUB Pitesti — scris în 01.11.23 de Yolanda din PITESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2023 [Garden Pub] Garden Pub din Pitești, după aproape 5 ani — scris în 15.10.23 de mprofeanu din PITEşTI - RECOMANDĂ