BUN
Restaurant Trattoria Garden Pub Pitesti
Str Grivitei nr 7
E duminica, ne plimbam cu o treaba sau alta, ni se face foame si vrem sa mâncam ceva si nu mai am rabdare sa stau sa pregatesc ceva la bucatarie. Am iesit de la sala de sport din centru si trecem pe str Grivitei, e in centrul Pitestiului, o straduta pietonala între fostul magazin Trivale, acum e un fel de mall si magazinul Fortuna cel lung. Pe partea stânga e o casa veche renovata, frumoasa si transformata în restaurant, e surata celuilalt restaurant Garden Pub din strada Justitiei 4, tot în centru vis a vis de Curtea de Apel.
Trattoria are specific Italian cu un meniu bazat în mare parte pe paste. Vara e minunat aici, are o curte spatioasa amenajata cu mese, scaune, umbrele. Acum e fin de ianuarie 2024 si e necesar sa intram în restaurant la caldura. La intrare în curte te întâmpina o masa vitrina “La dolce vita” si poti analiza feluritele paste italiene, în forme si dimensiuni diferite cu adaos de ou, spanac, rosii etc ce dau culoare si diversitate în gust.
Interiorul e modificat ca dintr-o casa veche de locuit sa fie transformata într-un spatiu vintage, mobilier si obiecte de décor, totusi scaunele sunt cam incomode. Scanam cu telefonul codul QR pentru a deschide meniul restaurantului si comandam o tocanita de porc cu rosii si alte legume 41 lei si cartofi aurii prajiti 18 lei, o portie de lasagna 42 lei si ca sa evit faza de la celalat restaurant am cerut o foccacia cu mozzarella 13 lei. Despre ce vorbesc, la celalalt restaurant am cerut o portie de pâine prajita si am primit doua felii de pâine miniscule taiate în doua ca sa para mai mult si pentru care am fost taxata cu 4 lei, jenant.
E vorba de maruntisuri care umfla nota, gen un mujdei, 2 lingurite de smântâna la pret de cutie întreaga, o sticla de apa la 18 lei, de felia de pâine la pret de bagheta întreaga ce sa mai zic, renunt la desert, prefer sa trec pe la cofetarie.
Mâncarea a fost buna, tocanita a fost chiar gustoasa si mâine am de gând sa o prepar acasa si adaug si o mamaliguta cu brânza de burduf alaturi, portia de lasagna a fost mare si buna.
Indiferent de modul de plata cash sau card bancar lasam bacsis 10% numerar fara sa mai bifam ceva pe chitanta.
Încet, încet se aduna clientii în restaurant, e ora prânzului si duminica, restaurantul are un nume bun în oras. Puteti sa încercati si voi când treceti prin Pitesti.
Pofta buna!
Trimis de Yolanda in 16.02.24 19:34:42
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în PITEȘTI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Yolanda); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Yolanda:
”Despre ce vorbesc, la celalalt restaurant am cerut o portie de pâine prajita si am primit doua felii de pâine miniscule taiate în doua ca sa para mai mult si pentru care am fost taxata cu 4 lei, jenant.
Foarte jenant! Eu nu comand paine fiindca, asa cum stii, "nu consum", dar sa faci economie din doua felii de paine...
Imi place localul, este frumos si vara cred ca este si mai frumos. iar tocana aia... mmm...
Si nici preturile nu mi se par duse la extrem.
Sa va fie de bine!
@Zoazore: Azi am facut acasa tocana de porc cu legume, este tare buna, asortata cu mamaliguta si muraturi, te lingi pe degete.
Si mie imi place acest local, în multe localuri am vazut personal tânar, sper sa le placa si pe viitor aceasta meserie.
Clădirea restaurantului este frumoasă, am văzut multe astfel de clădiri vechi transformate în localuri unde poți mânca ceva.
Mi-a plăcut cum arăta tocănița, cu mult sos de roșii (îmi place foarte mult sosul de roșii), arăta tare apetisant și cred că a fost și gustoasă.
Să vă fie de bine!
- Sep.2024 [Restaurant La Darius (ex Politică și delicatețuri)] La Darius, Tavernă Românească din Pitești — scris în 09.10.24 de mprofeanu din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Restaurant hotel Hanul Stejarului [Albota de Jos]] O experienta culinara deosebita — scris în 11.09.24 de MariA70 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2024 [Restaurant La Tuciuri] Restaurantul “La Tuciuri” din Pitești — scris în 14.05.24 de mprofeanu din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Mar.2024 [Restaurant La Tuciuri] O zi obisnuita la restaurant La Tuciuri — scris în 10.04.24 de Yolanda din PITESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2023 [Garden Pub] Restaurant GARDEN PUB Pitesti — scris în 01.11.23 de Yolanda din PITESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2023 [Garden Pub] Garden Pub din Pitești, după aproape 5 ani — scris în 15.10.23 de mprofeanu din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2023 [Restaurant Casa Argeșeană Tradițional] Restaurantul Casa Argeșeană din Pitești — scris în 24.09.23 de mprofeanu din PITEşTI - RECOMANDĂ