EXCELENT
La Costică
Îmi place mâncarea tradițională. Costică are. Are o terasă largă cu scaune din lemn, stinghii, cum e moda în ultima vreme și uneori mai pune ceaunele în drum. Mâine (sau azi) cred că așa o să facă deși nu știu sigur. Fasolea la ceaun e bună. Poate pune și costiță. Și poate și ceva murături că știu că are.
Costică e în Curtea de Argeș, în spate la Curtea Domnească, pe o stradă în pantă ce coboară ușor. Nu departe, peste drum, este și un parc cu scări largi.
Am mâncat la el o ciorbă. Avea și mazăre. Nu mai știu de care era, văcuță, cred. Apoi cartofi cu varză (proaspătă). Șnițelul l-am luat la pachet. A fost bun. Peste masă aveam varză călită cu mămăligă, într-o prezentare elaborată. Varza stătea în cilindru.
Avea și afinată deși cam puțină. 10 lei. Am primit și un vin spumant rose, în pahar de șampanie că era ziua nu-ș cui. Avea și vin la carafe, alb și rose că doar e sezonul dar nu am îndrăznit. Am luat o bere. Nu mai știu de care, poate Tuborg. Desert – o clătită. Mi-a plăcut deși părea un pic arsă.
Mâncarea este tradițională dar și decorul la fel. Are tot felul de ștergare peste tot.
Departe nu-i de centru (despre care habar nu am unde e) dar cum Curtea de Argeș e un oraș nu prea mare, totul e aproape de centru.
Aș mai merge dar nu știu când.
Nu' ș ce... 2,69 media în Curtea de Argeș? Mie îmi place orașul ăsta. Istoric, are de toate. Cetăți peste tot, de tot felul, muzee, monumente... ????♀️
despre SERVICII
Ne-au primit foarte bine. Servicii bune, organizatorul s-a dat la chelneriță... Am avut de toate.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Am mâncat bine acolo, a fost bun.
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Împrejurimi cu multă istorie, parc, monumente, Curtea Domnească, cum scriam. E și muzeu acolo.
Trimis de Mioritik in 30.11.21 20:40:46
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CURTEA DE ARGEŞ.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Mioritik); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.
- Mar.2024 [Restaurant No Comment (La Urmuz)] "La Urmuz", o experienta culinara si literala — scris în 18.04.24 de Yolanda din PITESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2023 [Bistro Subcarpați Hotel] Love the Taste – Bistro Subcarpaţi, Curtea de Argeş — scris în 29.02.24 de nicole33 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Dec.2023 [Restaurant New House] Am mâncat româneşte de ziua României la New House în Curtea de Argeş — scris în 12.02.24 de nicole33 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2023 [Restaurant Șura lui Ilea] Ca la mama acasă! — scris în 22.10.23 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2022 [Bistro Subcarpați Hotel] Bistro Subcarpați Hotel, Curtea de Argeș, o variantă excelentă și pentru servit masa! — scris în 30.07.22 de maryka din GHIMBAV [BV] - RECOMANDĂ
- May.2022 [Restaurant New House] New House, casă nouă, într-o clădire veche, un restaurant și o alegere inspirată pentru Curtea de Argeș! — scris în 11.06.22 de maryka din GHIMBAV [BV] - RECOMANDĂ
- Feb.2022 [Restaurant Curtea Veche] Restaurantul Curtea Veche - Curtea de Arges — scris în 18.03.22 de Yolanda din PITESTI - RECOMANDĂ