Am vizitat duminca salina Slanic. A inceput cu o coada de 30 minute, la intoarcere am avut noroc ca am asteptat doar 10 minute.
Transportul cu microbuze este ok, bine organizat singurul lucru neplacut ar fi coada de la intrare, dar nu cred ca se poate rezolva cu suplimentarea microbuzelor (s-ar bloca pe traseu), poate cu un nou lift si/sau un traseu la picior.
Salina este impresionant de mare, curata, are facilitati de distractie pentru copii la preturi decente. Nu ar strica si alte puncte de petrecere al timpului si pentru adulti. In afara de niste terase cu TV si un teren de fotbal (pe care se joaca si tenis, unii peste altii), nu exista altceva.
Desi am fost speriat de unele reviewuri consider salina un obiectiv care merita vizitat si unde este loc de mai bine din punct de vedere administrativ.
Trimis de johnae78* in 17.08.15 10:50:42
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SLĂNIC [PH].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (johnae78*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2024 Salina Slănic Prahova — scris în 19.08.24 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Mai am o subterană la activ – Salina „Unirea” Slănic Prahova — scris în 05.04.24 de msnd din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Oct.2022 Bataie de joc — scris în 26.10.22 de ux127546 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jun.2022 Cu bune și cu rele — scris în 17.11.22 de robert din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2022 Un alt mod de prezentare al salinei Unirea Slănic — scris în 26.05.22 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2020 Salina Slanic in pandemie — scris în 05.10.20 de Dan&Ema din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2019 Altă salină — scris în 19.05.20 de Mari-a din RM VALCEA - RECOMANDĂ