Manastirea Curtea de Arges
Merita vazut-a de cei ce nu au reusit sa ajunga acolo.
Trimis de dan_grosu2001 in 06.12.09 23:00:57
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dan_grosu2001); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
dan_grosu2001, cred ca stim cu totii ca Manastirea Curtea de Arges merita vazuta. Intr-un review ne asteptam sa citim cateva detalii, impresii personale sau informatii utile.
Daca "aceste impresii" nu vor fi completate, review-ul va fi suspendat/sters.
dasn_grosu: sper si eu sa gasesti un pic de timp sa ne scrii cateva detalii suplimentare despre Manastire.
abia dupa ce am scris ecoul de mai sus am vazut alte doua "impresii" postate in acelasi stil. Cu parere de rau, nu e ceea ce eu personal si vizitatorii ne asteptam sa avem, respectiv sa gasim pe acest site. Ne bucuram ca ai pus poze, dar am fi vrut sa postezi mai mult de trei cuvinte ca "impresii"...
Retras punctajul standard si in cazul prezentului "review".
mutat impresiile si pozele in sectiunea 'Manastiri Oltenia & Muntenia'
Mutat la rubrica "Manastirea Curtea de Arges" (nou-creata pe site)
- Aug.2021 Manastirea mesterului Manole — scris în 13.08.21 de resita2009 din REșIțA - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Curtea de Argeș — scris în 20.10.21 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2017 Mănăstirea Argeșului — scris în 03.08.17 de zlatna din RâMNICU VâLCEA - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Mănăstirea Curtea de Argeş - giuvaer arhitectonic — scris în 17.12.15 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Manastirea lui Manole - comert in casa Domnului — scris în 11.09.15 de raly din MEDIAS - RECOMANDĂ
- Dec.2014 Palatul Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului — scris în 27.10.23 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2014 Catedrala Arhiepiscopală şi Necropola regală (nouă) de la Curte de Arges — scris în 31.10.23 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ