Am stat 10 zile, fiind iarna ne dadeau caldura 2 ore dimineata si 2 seara la fel si apa calda, spre plecare ne-au spus din ce vroiam sa comandam ca sejurul la iei e pe sfarsite si ca nu s-au mai aprovizionat cu alimente asa ca ne-am saturat de tot felul de cartofi.
tratamentul era ok. daca te duceai dimineata si prindeai caldura altfel degerai m-ai ales ca este o statiune pt. reumatici si pt. cei cu probleme de coloana.
doar ba ni sunt buni serviciile sunt derizorii
Trimis de mogeo* in 20.12.10 15:13:37
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mogeo*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
cred ca ar trebui sa ne spui si despre ce hotel este vorba. dupa care vom muta review-ul la rubrica special definita pt acest hotel. daca nu este pe site, nicio problema, o cream imediat.
Trist, e trist sa stiu acum ca locul unde am petrecut atatea vacante de vara zace acum in paragina, chiar si batranul topogan care in mintea mea era un veritabil loc al groazei acum pare mai obosit ca niciodata, de casutele din camping nu mai pot spune chiar nimic, fotografiile sunt graitoare. ! Si cand te gandesti ca rusii si polonezii veneau sa petreaca la noi la Amara... ce vremuri!
Poate cineva trage totusi un semnal de alarma si se trezesc cei in masura sa faca ceva...
M-ai facut curios, la ce hotel ai fost cazat? Ca am o banuiala...
Amara copilariei mele inseamna hotelurile de sindicat/cooperatie bine intretinute, targul plin de polonezi si rusi, unde se aduceau ultimele modele de electrocasnice si blugi turcesti: ), livada de nuci, parcul intins, plimbarile cu barca pe lac... Hotelul sindicatelor avea cinematograf interior (care chiar functiona, culmea!!), discoteca... Ce vremuri!!!
- Jul.2018 Călător prin țara mea. Stațiunea Amara. Merită să vezi? — scris în 31.07.18 de Yersinia Pestis din MăRăşEşTI [VN] - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Laguna Blue din Amara — scris în 17.05.19 de SorinGeorge din SLOBOZIA (IL) - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Lebăda Hotel, doar am trecut prin hol si a fost de ajuns — scris în 17.08.14 de cristianam din BUCUREșTI - nu recomandă
- Oct.2010 Lacul Amara — scris în 13.11.10 de valimi din SLOBOZIA - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Plaja Mircesti, cea mai animata plaja la Lacul Amara — scris în 29.11.10 de valimi din SLOBOZIA - RECOMANDĂ
- Aug.2010 "Garden Park" - O terasa numai buna de vizitat satul — scris în 25.08.10 de valimi din SLOBOZIA - nu recomandă
- Aug.2010 O plaja civilizata pe malul Lacului Amara — scris în 24.08.10 de valimi din SLOBOZIA - RECOMANDĂ