Slanic - o destinatie potrivita pt weekend
Baia Baciului
- intrare 20 ron/persoana, 10 lei sezlongul
- lume multa in wk, namol, gratare
- fata de anii trecuti, mi s-a parut putin mai amenajat
- intre 12.00 - 15.00 au program cu animatori pentru copii (pictura pe fata, clovn, baloane modelabile etc)
- au amenajat locuri de joaca pentru copii: gonflabile, trambuline etc
Baia Rosie
- complex nou deschis, intrarea la strand 35 lei/persoana (inclus sezlong si jacuzzi)
Restaurant Grota Miresei
- timpi de asteptare mici, preturi maricele la mincare
- portii indestulatoare, mincarea gustoasa
Restaurant-hotel Slanic
- servire impecabila, foarte rapida, mincare buna, preturi peste medie (pentru o locatie de 2*)
Aici as avea o observatie legata de acest hotel:
- parintii mei au stat aici o saptamina prin programul "Hai la bai! ", cu un cost de 575 lei/pers, cost care include 6 nopti de cazare, pensiune completa si 2 proceduri/zi, pe baza trimiterii de la medicul de familie.
Cele 2 proceduri au constat de fapt in intrare la salina si intrare la strand... deci, practic, nu i-a mai costat nimic in plus.
Au fost f incintati de servire si mincare; am stat si eu cu ei la masa in cele 2 zile cit am stat acolo si intr-adevar a fost peste asteptari... totul raportat evident la banii platiti!
Camera hotelului este micuta si baia nerenovata; in rest curatenie si miros frumos.
La fel, pe exterior hotelul arata cam nasol.
Parculetul din fata hotelului pus insa la punct: foisoare, mese+banci de lemn, fintina arteziana, flori, f frumos amenajat totul si f curat.
Foarte placut sa stai seara acolo la un pahar de vorba :)
Trimis de Chloe in 24.08.10 12:19:47
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Chloe); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Sa inteleg ca hotelul nu a fost inbunatatit de cand am fost noi aici...
Nu pare sa fi suferit imbunatatiri, insa se vede ca oamenii se straduiesc. Cel putin e curat peste tot, iar spatiile comune (receptia, holurile, restaurantul) parca arata mai bine decit camerele.
De asemenea, parculetul din fata hotelului e bine intretinut: flori, pavaje si delimitari cu pietre, o mica fintina arteziana, cosuri de gunoi, foisoare. Si multa liniste
Din pacate nu am vazut baza de tratament, insa citeam ca e destul de decenta...
- Jun.2023 Slănic Prahova la sfârsit de iunie — scris în 14.07.23 de BristenaBrad din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Nu recomand Baia Baciului (Slănic, Prahova) — scris în 11.07.21 de ElenaSta din STARCHIOJD [PH] - nu recomandă
- Jul.2019 Avertisment cu privire la bazinul de apa sarata [din Complex Turistic Baia Roșie] — scris în 26.07.19 de gabrielalina din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2019 Evitați Baia Baciului și Baia Rosie Resort — scris în 02.07.19 de valentyn din PLOIESTI - nu recomandă
- Aug.2017 Baie de soare, apa, namol si relaxare in Slanic — scris în 16.11.17 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Sarea noastra cea de toate zilele – Muzeul Sarii si Salina Slanic, Slanic Prahova — scris în 14.11.17 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2016 In vizita la salina — scris în 10.10.16 de mugur007 din BUCURESTI - RECOMANDĂ