DEZASTRU
Nu recomand Baia Baciului (Slănic, Prahova)
Baia Baciului a însemnat pentru noi (2 adulți și 3 copii) o mare dezamăgire... Foarte multă mizerie, scânduri rupte, cuie ruginite, ieșite pe jumătate din lemn, iarba necosită, multe benzi galbene care avertizau pericol de electrocutare, apa nu mai are salinitatea corespunzătoare, șezlonguri murdare și deteriorate, fără saltele, gunoiul dădea peste tomberoane, scările deteriorate, iar în marginea apei bolovani mari, care nu se văd, dar se simt când te lovești de ei...
Pentru aceste "deosebite condiții" prețul este de 15 lei pentru copii și 30 lei pentru adulți, iar șezlongurile se plătesc separat, tot 15 lei...
Despre restaurant nu vă pot spune nimic, nu am fost deoarece am stat foarte puțin (în jur de 1 oră) și am plecat dezamăgiți, dar convinși că nu ne vom mai întoarce niciodată.
Nu suntem oameni cu pretenții mari, dar aici nu am găsit nimic care să ne placă, nici măcar la limita decenței nu se află acest loc.
NU RECOMAND!!!
Trimis de ElenaSta in 11.07.21 18:33:59
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ElenaSta); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ux120808: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 103820&hid=3878.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux120808 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
- Jun.2023 Slănic Prahova la sfârsit de iunie — scris în 14.07.23 de BristenaBrad din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Avertisment cu privire la bazinul de apa sarata [din Complex Turistic Baia Roșie] — scris în 26.07.19 de gabrielalina din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2019 Evitați Baia Baciului și Baia Rosie Resort — scris în 02.07.19 de valentyn din PLOIESTI - nu recomandă
- Aug.2017 Baie de soare, apa, namol si relaxare in Slanic — scris în 16.11.17 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Sarea noastra cea de toate zilele – Muzeul Sarii si Salina Slanic, Slanic Prahova — scris în 14.11.17 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2016 In vizita la salina — scris în 10.10.16 de mugur007 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Baia Baciului — scris în 30.07.16 de claudia1976 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ