Cadouri de la Moşu pentru cei mai ne-cuminţi, mai neastâmpăraţi membri ai comunităţii :)
Ho-ho-hooo... Mâine îi fi... frânt, desigur — vai de şalele mele... Da' pân'atunci, ia să-mi rezerv io seara asta, mi-am zis în barba-mi albă, pentru AFA şi pentru cei mai... neastâmpăraţi, mai "ne-cuminţi" călători ai ei...
Pentru că, recunosc, am mai citit şi io de pe aici, planificându-mi trasee, retragerile pe câte-o plajă pe timp de vară, alea-alea. :). Şi-a sosit, vremea, să şi dăruiesc, nu numa' să primesc, şi eu, pe AFA...
Aş vrea să-i premiez, cumva, pe toţi cei care au scris, toţi merită, toţi mi-au fost de ajutor - pentru că, nu-i aşa, nu e colţ de lume prin care eu să nu fi ajuns... Da' n-am sac chiar aşa de mare...
Păi, atunci...
ionescunic (15) - ariciu (10) - georgiana (9) - Alex_Macedo (8) - amero (7) - TraianS (7) - Marian Preda (6) - Michi (6) - pepsi70ro (5) - danamandache (4) - le_maitre (4) - balasa violeta (3) - cristina65 (3) - johnnyredlabel (3) - marocanu21 (3) - MCM (3) - traian.leuca (3) - urjanclaudiu (3) - alinaro (2) - BOGDAN DSN (2) - Dabator (2) - motaneata (2) - Muffin2009 (2) - nicole33 (2) - pacurarcris (2) - tm67bru (2) - zuftim (2) - ak-ar de rumÂn - arru - carmen_22_09 - celeste - christian26ro - creivean - căpcă1 - dananecula - Dragos - Flaviu - Floria - ileanaxperta - iulianic - LACITURISTUL - maria55 - mecut - mihai n - no_oxigen - santana - TEOANCA - trandafir 1970 - vera77 - zapacitu
Pe Ei i-am găsit c-au fost cei mai ne-cuminţi membri AFA, ei merită, primii, pe ei îi premiez, azi, acuma.
Nu, nu s-a senilizat Moşu, nu vă-ngrijoraţi. Cumințenia o "premiez" începând cu mâine seară, în Ajun, toooată noaptea, până spre dimineața.
Aici pe AFA n-o să încep cu membri care doar au citit, cuminți — ci, dimpotrivă — cu cei cu neastâmpărul turistic în vene, cu "furnici pe toată talpa", vorba lu' nepotu-mio, Moş Andrieş :D, şi cu mâncărimi în toc... ăstaaa... peniță... ăstaaa... tastatură :) . Şi-n plus, și cu suficient har în ale scrisului....
Nu mi-a scăpat măsura nedreaptă a lu' Moş Admin, de aici, prin care a hotărât că doar impresiile zupervotate scrise după 1.10.2014 primesc Zuperbonusu. Am zis — chiar de pe atunci: io-te o pită de mâncat pentru Moşu (ăla adevăratu'!) aici-şa... :D.
Aşa că, pâş-pâş, am intrat astă-seară pe sait, printr-un hack-door uitat deschis de Moş-Admin şi le-am lăsat, tuturor celor de mai sus, câte unul-două Zuperbonusuri, după înălţime şi-ochi frumoşi (cred). Ăăăă... de faaapt... numărul cadourilor fiecăruia e, de fapt, în paranteze alea... aşaaaa... mi-am adus aminte, acuma = reprezintă numărul de articole votate de cel puțin 50 de utilizatori și nepremiate, pân-acum, cu ZB de la Moş-Admin, pentru că — auzi tu! — erau scrise prea devreme!!! (înainte de 1.10.2014)
Şi când "să-nchid" şi să dau pe «Memorează», iacă veni un spiriduș d-al meu, ŞI MAI priceput în ale programării, şi cu lista articolelor care au primit, retroactiv & de la Moşu' Adevărat, zuperbonusul:
- Simplu: Venezia - scris de căpcă1, în 29.09.14 [50 voturi în acest moment]
- Staţiunile minunate ale Kassandrei - scris de traian.leuca, în 24.09.14 [56 voturi în acest moment]
- Un loc unde m-aş întoarce oricând cu plăcere - scris de marocanu21, în 22.09.14 [56 voturi în acest moment]
- Drumul catre paradis - scris de danamandache, în 22.09.14 [63 voturi în acest moment]
- Paradisul există - scris de danamandache, în 22.09.14 [79 voturi în acest moment]
- Lacul Roşu şi (câte ceva despre) Cheile Bicazului - scris de urjanclaudiu, în 21.09.14 [54 voturi în acest moment]
- Week end perfect in cetatea tarilor vlahi si imprejurimi - scris de amero, în 18.09.14 [52 voturi în acest moment]
- Îndrăgostită de ţara mea. România frumoasă (I) - scris de arru, în 14.09.14 [52 voturi în acest moment]
- Un capriciu al regelui Ludwig al II-lea, castelul Herrenchiemsee - scris de traian.leuca, în 11.09.14 [50 voturi în acest moment]
- Brugge - burg medieval cu lebede pe canale, cladiri dantelate, multa bere si ciocolata - scris de amero, în 08.09.14 [53 voturi în acest moment]
- Ghecia mea - scris de Dabator, în 07.09.14 [54 voturi în acest moment]
- Dezvirginarea “olinclusivului” - scris de ariciu, în 07.09.14 [89 voturi în acest moment]
- Locuri turistice frumoase si oameni minunati - scris de zuftim, în 02.09.14 [54 voturi în acest moment]
- Paralia Katerini: Testul - grila pentru turistul roman in Grecia, sau Circe versus Penelopa - scris de zuftim, în 31.08.14 [68 voturi în acest moment]
- Pe scurt - categoric NU. Detalii, argumente, mai jos - scris de tm67bru, în 29.08.14 [58 voturi în acest moment]
- 23 august 1944, prin ochii unui copil de zece ani. - scris de Michi, în 24.08.14 [54 voturi în acest moment]
- Water parkuri, Manastiri si Malluri - scris de TraianS, în 19.08.14 [60 voturi în acest moment]
- Era culoare, muzică sau poezie? - scris de Dabator, în 11.08.14 [78 voturi în acest moment]
- Redescoperind bătrâna Eladă! - scris de marocanu21, în 04.08.14 [50 voturi în acest moment]
- La ‘reveneală’ în antica Eladă, pe Riviera Olimpului - scris de le_maitre, în 03.08.14 [65 voturi în acest moment]
- Giardini Naxos - O sole mio - scris de MCM, în 01.08.14 [56 voturi în acest moment]
- Praga - impresii generale transport, shopping, aspecte culinare - scris de amero, în 01.08.14 [52 voturi în acest moment]
- Şi noi am fost în Grecia, dar... la Efrosini Apartments (sâc-sâc!!) - scris de ariciu, în 27.07.14 [85 voturi în acest moment]
- O vacanta exceptionala - scris de carmen_22_09, în 24.07.14 [52 voturi în acest moment]
- Excursie prin ţară la „doisprezece fără un sfert” - scris de Michi, în 21.07.14 [78 voturi în acest moment]
- Un dar natural in Zajecar - izvoarele calde - scris de Marian Preda, în 20.07.14 [50 voturi în acest moment]
- Traversarea Bulgariei - încă o aventură! - scris de marocanu21, în 19.07.14 [54 voturi în acest moment]
- Plajele din Thassos, atât cât le-am văzut - scris de iulianic, în 06.07.14 [62 voturi în acest moment]
- 6 tari in 13 zile! - part one - scris de Marian Preda, în 24.06.14 [63 voturi în acest moment]
- Sărbători Pascale la Pensiunea Creţuca - scris de ariciu, în 16.06.14 [50 voturi în acest moment]
- Partea Asiatica - Bagdat Caddesi si lacrimogene prin Kadıkoy - scris de TraianS, în 11.06.14 [50 voturi în acest moment]
- Sidari - un start bun! - scris de maria55, în 05.06.14 [60 voturi în acest moment]
- Tour-işti de-o zi în Ţinutul Burren - scris de ariciu, în 25.05.14 [52 voturi în acest moment]
- Al cincilea Paște la Duni - scris de nicole33, în 11.05.14 [52 voturi în acest moment]
- Maramureș: o baladă pe care trebuia să o ascult... (I) - scris de le_maitre, în 04.05.14 [59 voturi în acest moment]
- ... Crez !?!... - scris de Alex_Macedo, în 03.05.14 [53 voturi în acest moment]
- Makaza - scris de ionescunic, în 27.04.14 [87 voturi în acest moment]
- Travel light, travel low-cost... travel smart - scris de ariciu, în 11.04.14 [63 voturi în acest moment]
- Cum să te îndrăgosteşti iremediabil de Scoţia - scris de ariciu, în 31.03.14 [52 voturi în acest moment]
- Asta-i Romania mea. Legende de primavara. - scris de alinaro, în 16.03.14 [53 voturi în acest moment]
- Hierapolis - Orasul Sfant, Pamukkale si turismul de-a lungul timpului - scris de TraianS, în 10.03.14 [50 voturi în acest moment]
- Momente frumoase, alături de oameni deosebiţi - scris de pacurarcris, în 09.03.14 [55 voturi în acest moment]
- ... şi uite aşa s-a dus şi cea de-a patra Întâlnire AFA!!! - scris de urjanclaudiu, în 09.03.14 [64 voturi în acest moment]
- A treia zi după... - scris de Michi, în 05.03.14 [51 voturi în acest moment]
- In 'inima' AFA! - scris de Marian Preda, în 05.03.14 [56 voturi în acest moment]
- Non, je ne regrette rien! - scris de le_maitre, în 05.03.14 [59 voturi în acest moment]
- AFA - sase ani, pasiune, armonie, oameni frumosi! - scris de balasa violeta, în 03.03.14 [67 voturi în acest moment]
- Avertizare de calatorie - Cuba - scris de mihai n, în 23.02.14 [59 voturi în acest moment]
- Cu mașina la Marea Mediterană - 23 de zile în Turcia - scris de nicole33, în 16.02.14 [54 voturi în acest moment]
- Acapulco = Liniste si mare. - scris de danamandache, în 10.02.14 [60 voturi în acest moment]
- In cautarea lui Decebal pe Cazanele Dunarii - scris de amero, în 02.02.14 [56 voturi în acest moment]
- Croaziera de Craciun cu MSC Fantasia - scris de LACITURISTUL, în 04.01.14 [55 voturi în acest moment]
- Casino Sinaia - 100 ani de lumini şi umbre - scris de Floria, în 22.12.13 [50 voturi în acest moment]
- Splendida croazieră pe MSC Splendida. - scris de Michi, în 16.12.13 [65 voturi în acest moment]
- Vacanta single cu copii – un concept de nota 20 sau have fun la puterea a 10-a! - scris de alinaro, în 15.12.13 [55 voturi în acest moment]
- Elucubrații autostradale andaluze în ritm de flamenco - scris de le_maitre, în 08.12.13 [52 voturi în acest moment]
- Un nou început - S-a redeschis Canionul 7 Scări - scris de urjanclaudiu, în 10.11.13 [59 voturi în acest moment]
- Turismul în comunism (II) - scris de Michi, în 05.11.13 [51 voturi în acest moment]
- Infinit... -ivele Cazanelor Dunării - scris de ariciu, în 03.11.13 [63 voturi în acest moment]
- Nemuritorii - Cetatea Rasnov - scris de Marian Preda, în 02.11.13 [56 voturi în acest moment]
- 'Paris - A nous deux maintenant' - scris de TraianS, în 01.11.13 [50 voturi în acest moment]
- Fundata - portal spre energie pozitiva - scris de danamandache, în 20.10.13 [53 voturi în acest moment]
- Cateva repere culinare in Skiathos - scris de amero, în 29.09.13 [50 voturi în acest moment]
- Intalnirea AFA - Cer si apa, eternii prieteni ai Elladei - scris de balasa violeta, în 27.09.13 [57 voturi în acest moment]
- Skiathos - sfarsit de vara in ritm de bouzoukia - scris de amero, în 26.09.13 [52 voturi în acest moment]
- Vila Alexis - printre cactusi, maslini, rodii, ficusi, pini, lamai, yuka - scris de amero, în 24.09.13 [58 voturi în acest moment]
- De ce merită Belgradul măcar o dată-n viaţă - scris de ariciu, în 15.09.13 [57 voturi în acest moment]
- Călătorie pe Coasta Dalmaţiei şi oraşul muzeu -Trogir - scris de traian.leuca, în 01.09.13 [50 voturi în acest moment]
- Seamelia si atat - scris de MCM, în 26.08.13 [66 voturi în acest moment]
- De ce iubesc eu Grecia // Taverna Mouses, Limenas - scris de johnnyredlabel, în 21.08.13 [72 voturi în acest moment]
- Laguna pe care n-am văzut-o - scris de ariciu, în 12.08.13 [56 voturi în acest moment]
- Punctul G - scris de Alex_Macedo, în 06.08.13 [78 voturi în acest moment]
- Litoralul bulgăresc între flici-flici şi sublim - scris de ariciu, în 29.07.13 [69 voturi în acest moment]
- După zece ani, din nou la Eforie... - scris de zapacitu, în 23.07.13 [64 voturi în acest moment]
- Cand Dumnezeu a creat Pamantul a daruit culoarea albastru insulei Lefkada - scris de Muffin2009, în 15.07.13 [56 voturi în acest moment]
- Circuit Spania - Portugalia - scris de celeste, în 12.07.13 [56 voturi în acest moment]
- Prizonier în Corfu Town - preambul - scris de johnnyredlabel, în 20.06.13 [53 voturi în acest moment]
- Vacanta linistita pentru mine si pentru spondiloza mea cervicala - scris de TEOANCA, în 13.06.13 [51 voturi în acest moment]
- Excursie la Istanbul în condiţii de siguranţă. - scris de Michi, în 05.06.13 [55 voturi în acest moment]
- Aquis Mon Repos Palace “art hotel “ - O oază de relaxare cu un ambient deosebit - scris de johnnyredlabel, în 06.05.13 [50 voturi în acest moment]
- Un 'hostel - ryokan', unde locatia si toaleta fac toti banii - scris de TraianS, în 01.04.13 [53 voturi în acest moment]
- Zambia - Cascada Victoria - scris de christian26ro, în 28.03.13 [69 voturi în acest moment]
- Rezervaţia de Zimbri Haţeg – te miri că nu-i vizitată de (aproape) nimeni? - scris de creivean, în 19.03.13 [53 voturi în acest moment]
- De ce Lefkada? - scris de no_oxigen, în 11.03.13 [60 voturi în acest moment]
- EA - Venetia - scris de MCM, în 28.02.13 [56 voturi în acest moment]
- Japonia - note introductive - scris de TraianS, în 27.02.13 [58 voturi în acest moment]
- Cea mai frumoasa staţiune in care am fost - scris de ionescunic, în 26.02.13 [140 voturi în acest moment]
- Paradisul e un loc pe Pamant! Numele lui e Zakynthos! - scris de Muffin2009, în 16.02.13 [50 voturi în acest moment]
- Cele mai frumoase locuri din Austria – partea 1 - scris de BOGDAN DSN, în 04.02.13 [54 voturi în acest moment]
- Sarti - o stațiune prietenoasă, ușor cosmopolită - scris de ak-ar de rumÂn, în 14.01.13 [60 voturi în acest moment]
- Ceremonia ceaiului si cate ceva despre ceaiurile chinezesti - scris de Marian Preda, în 03.01.13 [51 voturi în acest moment]
- Regatul matasii - acolo unde fluturii... tes! - scris de Marian Preda, în 21.12.12 [50 voturi în acest moment]
- O experienta nesperat de reusita - scris de vera77, în 16.12.12 [53 voturi în acest moment]
- Farmecul nu piere niciodată; nici speranţa... - scris de Dragos, în 03.12.12 [51 voturi în acest moment]
- Ghid in alegerea optima a destinatiei de vacanta - scris de tm67bru, în 16.10.12 [54 voturi în acest moment]
- Frankfurt - orasul farfuriilor zburatoare - scris de motaneata, în 09.10.12 [52 voturi în acest moment]
- Cum e posibil? - scris de balasa violeta, în 27.09.12 [59 voturi în acest moment]
- Sabbiadoro, modus vivendis est. - scris de Alex_Macedo, în 27.09.12 [58 voturi în acest moment]
- Sa nu faci ce face POPA - scris de ionescunic, în 22.09.12 [54 voturi în acest moment]
- Recomandările AmFostAcolo.ro 2013 pentru Litoralul românesc și Delta Dunării - scris de pepsi70ro, în 18.09.12 [51 voturi în acest moment]
- Lefkada Azurie privita prin ochii mei, simplu dar tare 'apasat' - scris de ileanaxperta, în 13.09.12 [58 voturi în acest moment]
- Bucuresti-Lefkada: posibilitati de a ajunge in insula cu masina proprie - scris de ionescunic, în 22.08.12 [60 voturi în acest moment]
- Dezvirginarea Divinei... -- cel putin aici pe AFA :)) - scris de TraianS, în 14.08.12 [59 voturi în acest moment]
- Havana - agonie si extaz; review pentru suflet si simtire - scris de cristina65, în 15.04.12 [51 voturi în acest moment]
- Maldive - heaven on earth... - scris de cristina65, în 14.04.12 [51 voturi în acest moment]
- Nepal - tara oamenilor zambitori - scris de cristina65, în 12.04.12 [52 voturi în acest moment]
- Cu Africana in Skiathos - scris de ionescunic, în 10.04.12 [65 voturi în acest moment]
- GHPC - O experienta inedita! - scris de pepsi70ro, în 23.03.12 [51 voturi în acest moment]
- Turist in Corfu-town - scris de georgiana, în 05.03.12 [54 voturi în acest moment]
- Antalya, pămînt românesc! - scris de santana, în 12.02.12 [71 voturi în acest moment]
- A inghetat marea! - scris de pepsi70ro, în 04.02.12 [56 voturi în acest moment]
- Studiouri elegante si spatioase - scris de ionescunic, în 28.12.11 [54 voturi în acest moment]
- GiuGIULYrea... bărzoiului - scris de Alex_Macedo, în 08.12.11 [62 voturi în acest moment]
- 10 Plaje de neratat din insula Corfu - scris de georgiana, în 05.12.11 [58 voturi în acest moment]
- In Cipru, cu Blue Air - scris de georgiana, în 24.10.11 [54 voturi în acest moment]
- MOND-See... it to belive it! - scris de Alex_Macedo, în 23.09.11 [60 voturi în acest moment]
- Mura - hotelul, nu maiorul - scris de Flaviu, în 03.09.11 [54 voturi în acest moment]
- Lefkada... atat de albastra! - scris de trandafir 1970, în 24.08.11 [50 voturi în acest moment]
- Paradisul turistului indragostit de spectaculos - scris de georgiana, în 23.08.11 [53 voturi în acest moment]
- Natura Parc - un loc care merita vizitat - scris de pacurarcris, în 21.08.11 [55 voturi în acest moment]
- Excelent pentru iubitorii de natura - scris de georgiana, în 01.08.11 [54 voturi în acest moment]
- Gergana - o vacanta reusita! - scris de pepsi70ro, în 27.07.11 [54 voturi în acest moment]
- OPALmă peste mufă şi drept în CAPu' lu' AURORA - scris de Alex_Macedo, în 24.06.11 [62 voturi în acest moment]
- Trasee spre Grecia cu automobilul din dotare - scris de ionescunic, în 13.06.11 [84 voturi în acest moment]
- Ajaccio - orasul natal al lui Napoleon - Un loc excelent de relaxare - scris de georgiana, în 03.06.11 [50 voturi în acest moment]
- Croaziera Mediterana de vest cu MSC Lirica - scris de georgiana, în 30.05.11 [83 voturi în acest moment]
- Napoli - Centro Storico sau Orasul de piatra - scris de mecut, în 15.05.11 [55 voturi în acest moment]
- Paste in Thassos partea II - scris de ionescunic, în 08.05.11 [55 voturi în acest moment]
- Paste in Thasos partea I - scris de ionescunic, în 03.05.11 [60 voturi în acest moment]
- Bucuresti - Thasos 600 km - scris de ionescunic, în 27.04.11 [62 voturi în acest moment]
- Ypsario, varful Bucegilor din Thasos - scris de ionescunic, în 19.03.11 [50 voturi în acest moment]
- Oraşul în care nu vezi nimic urât... - scris de Alex_Macedo, în 28.02.11 [58 voturi în acest moment]
- Gheisele din Gion - cel mai cautat cartier din Kyoto - scris de dananecula, în 27.02.11 [51 voturi în acest moment]
- Unde este plaja? - scris de pepsi70ro, în 27.02.11 [54 voturi în acest moment]
- Belek sau... raiul pe pamant - scris de georgiana, în 21.02.11 [57 voturi în acest moment]
- Karidi Beach - Plaja azurie din Vourvourou - scris de ionescunic, în 21.02.11 [54 voturi în acest moment]
- Un amfiteatru plin de viata - scris de ionescunic, în 04.02.11 [55 voturi în acest moment]
- Cum alegem o cazare in Austria - Recomandari de cazare - scris de BOGDAN DSN, în 24.01.11 [50 voturi în acest moment]
- Ramada-ţi dau'n cap cu Plaza - scris de Alex_Macedo, în 06.01.11 [72 voturi în acest moment]
- Elegant si placut - scris de ionescunic, în 02.01.11 [51 voturi în acest moment]
- Marea Ionica si insulele ei superbe - scris de ionescunic, în 24.11.10 [51 voturi în acest moment]
- Insulele Ciclade: in cautarea Paradisului pierdut - scris de motaneata, în 11.11.10 [72 voturi în acest moment]
- Prima vacanta in Turcia! - scris de georgiana, în 11.06.10 [58 voturi în acest moment]

Ho-ho-ho! Sărbători cu bine...
Trimis de Mos Craciun in 23.12.14 22:55:30
@Mos Craciun: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Mulţumim pentru articol, te aşteptăm şi cu recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare - aş băga mâna-n foc, de exemplu, că toooată vara stai prin Belize, Maldive, Malibu, Cabo Verde, Madeira, Azore, Seychelles, Mauritius, Santa Lucia ş-alte-d'alea
Hmmm... Săru' mâna, Moșule!
Nici nu știam că am vreun articol cu așa multe voturi! Dacă socotesc și că vreo 30% dintre toate articolele ce le-am scris n-au avut voturi nici măcar pentru SB - chiar e o realizare. Mai am vreo două articole de scris din plimbările trecute din acest an, și unul (cel puțin) pentru un sejur din week-end-ul ce vine.
Măcar să trec de 200 de articole publicate... poate așa să mulțumesc mai cu folos.
Crăciun fericit!
@Mos Craciun: Dragă Moș Crăciun/ești tare bun,
Dar tot m-ai supărat (un pic) /că mi-ai luat muzica din sac (că nu-s prea vrednic).
Nu mă voi lăsa/chiar de voi veni târziu.
(nimeni nu va înțelege ce am vrut spun)
Important este să avem un Crăciun de excepție.
Multă sănătate tuturor!
@Mos Craciun - Să ne trăiești Moșule! Și ca să nu rămân dator, uite aici o dedicație specială pentru tine
Saru'mana, Mos Craciun!
Iti foarte multumesc pentru cadou dar - cum ma stii carcotas first-class - eu nu ma omor dupa puncte. Daca se poate, la anul, adu-mi, rogu-te, vreo 20.000 ml de vin. Promit sa-l beau in cinstea ta cu alti necuminti de pe AFA.
Sarbatori fericite!
Uaaauuu! Moşul există!!!
Articolul a "primit" o ilustraţie muzicală sau video-muzicală - vezi mai sus, imediat sub titlu.
Daca autorul preferă o altă melodie sau un alt videoclip, este rugat să ne scrie (aici, ca ecou, ori pe PM)
@Mos Craciun: draga Moshule, esti prea bun si darnic cu noi, unul dintre copii iti multumeste adanc pentru cadoul din ciorapel!!!
La multi ani si sa fii un Craciun Fericit!
Moșule, mulțumesc pentru o listă bine garnisită de sugestii pentru lectura de vacanță!
@Mos Craciun -
Ce surpriză plăcută în ajun de Crăciun.
Moș Crăciun ești prea darnic și prea bun. Îți mulțumesc din suflet pentru darurile primite, mai ales că în anul ce se încheie curând nu am fost tocmai cuminte. M-am plimbat prea mult și am scris prea puțin (n-am mai avut timp). Voi încerca să recuperez restanțele în anul ce vine.
Sărbători Fericite tuturor!
@abancor - se pare că erai într-un fel de contact telepatic cu Moşu , pentru că doar ce mi-a ajuns, deşi întocmită mai demult, cam pe vremea când scriai tu ecoul de mai sus, o "listă suplimentară" cu alte articole pe care Moşul vi le supune atenţiei - cele cu cel mai mare număr de vizualizări, dar care nu au fost (încă?) adnotate cu Zuperbonus.
Lista e mai lungă, dar primele 50 poziţii le găsiţi mai jos: >
@Mos Craciun - Eşti darnic şi întotdeauna bun. Îţi mulţumesc pentru darul pe care mi l-ai adus acum, în prag de seară, tocmai din nordul îndepărtat!
Am aflat cu bucurie că citeşti uneori ceea ce scriem noi pe aici. Îţi aminteşti, desigur, că în vara anului trecut ţi-am făcut o vizită în casa ta de la Rovaniemi, capitala Laponiei finlandeze. Am fost şi la Santa Claus’ Main Post Office - locul în care ajung scrisorile cu dorinţele secrete ale copiilor din lumea întreagă.
Am văzut acolo mii de scrisori şi desene semnate de copii, dar cel mai mult m-a împresionat scrisoarea - o rolă de hârtie lungă de 413,80 m - scrisă din inimă, cu emoţie şi credinţă în spiritul Crăciunului, de 2110 copii de la 8 şcoli din Braşov.
Mulţumesc pentru dar, Moş Crăciun! Îţi doresc sănătate, bucurii şi te aştept în toţi anii care vor urma! Deşi am un băiat care anul ce vine va împlini 20 ani eu tot cred în Moş Crăciun... Şi uite dovada că Moşul există şi vede că eu sunt un copil cuminte!
- Aug.2024 Atenţionare specială — scris în 20.08.24 de Michi din BUCURESTI
- Dec.2023 Crăciun atunci, Crăciun acum... — scris în 16.12.23 de AZE din SIBIU
- Nov.2023 500 — scris în 21.11.23 de robert din BUCURESTI
- Nov.2023 O mini Întâlnire AFA, așteptată de mult timp. — scris în 12.11.23 de pepsi70ro din CONSTANTA
- Oct.2023 De ce se scrie, se citeşte, se votează mai puţin reviewurile AFA? (II) — scris în 19.10.23 de Michi din BUCURESTI
- Oct.2023 De ce se scrie, citeşte şi votează mai puţin reviewurile AFA? — scris în 15.10.23 de Michi din BUCURESTI
- Aug.2023 Iulianic, primul user AFA care a postat 1000 reviewuri — scris în 30.08.23 de Michi din BUCURESTI