51269 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Efrosini Apartments [Paralia Panteleimonas]

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
27.07.2014
DE
Avatar ariciu
--- F ---
vârsta 30-40 ani
DIN Ploieşti
înscris/ă în 07.02.12
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
JUN-2014
DURATA: 10 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
REGIM MASĂ -
PREŢ SEJUR:
405 euro
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 2 -- varsta: 3,5 si 7

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
PLAJA şi MAREA
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.50
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare

   

Şi noi am fost în Grecia, dar... la Efrosini Apartments (sâc-sâc!!)


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:
Grigoris Mpithikotsis - Milise mou


Buuuun... început de an 2014. Ce face familia aricită imediat după sarmale, cârnaţi şi cozonaci? Cum ce? Caută locaţia perfectă pentru vacanţa maaare de vară cu copiii. Unde? Eh, deşi sufletul meu va rămâne întotdeauna legat de Sicilia în ceea ce priveşte idealul de vacanţă la mare, am decis că anul acesta va fi Greece reloaded după experienţa mişto de anul trecut din Thassos (vezi impresii, vezi impresii). De ce? Păi, e frumoasă, e mare, e aproape şi, nu în ultimul rând, e muuult mai ieftin transportul. Păi ce înseamnă 140 de euro benzină dus-întors fată de patru bilete de avion spre Catania, plus obligatoriu bagaje? Aşa că, am lăsat Sicilia pentru cei cu dare de mână şi mai puţini copii la purtător (vezi @MCM) şi noi am luat decizia de a ne avânta încă o dată cu elan spre bătrâna Eladă... Doar mai avem atâtea de văzut acolo!!!

Condiţii sine qua non pentru alegerea reşedinţei de 10 nopţi

Păi, eu când vreau la mare, vreau la mare, adică... Nu accept sub nicio formă o locaţie de cazare care să fie la distanţă mai mare de 50-70 de metri de plajă. Apoi... Trebuie să aibă cel puţin un pat dublu şi două simple, asta ca să nu spun că ideal ar fi două camere. Trebuie să aibă chicinetă (că în juma' de an se pot schimba multe şi dacă n-am bani de taverne până atunci, măcar loc de făcut o ciorbă să fie... acolo...). Şi obligatoriu trebuie să fie prevăzută cu baie privată.

Buuun. Apoi... am nevoie de un loc neaglomerat dar unde să găsesc tot ce-mi trebuie: magazine cu de toate, taverne, măcelării, legume, fructe, toate situate suficient de aproape încât să ajung lejer pe jos în maxim 10 minute, dar suficient de departe încât să nu am parte de forfotă şi zgomote când mi-e lumea mai dragă. Pretenţioasă până aici? Staţi că n-am terminat...

Plaja trebuie să fie una aerisită, asta înseamnă automat cât mai puţin dezbătută pe forumuri, nu mă deranjează câteva pietricele, dar să nu aibă stânci la intrarea în apă (pentru ceilalţi membrii ai familiei, nu pentru mine), să nu se adâncească brusc, să fie cu nisip măcar pe ici pe colo pentru găletuşe şi alte chestii necesare piticilor, şi mai ales în afara localităţilor din ofertele agenţiilor de turism.

În plus, trebuie să se încadreze în bugetul maxim de 450 de euro pentru 10 nopţi. Eheeeee, dacă până anul ăsta limita aceasta maximă nu a fost o problemă, pentru că noi preferam să plecăm în perioada sfârşit de mai - început de iunie, anul acesta ne-am lovit de ceva probleme. Păi într-o lună preţurile explodează, că deja e sezon. Noi ne stabilisem concediul la sfârşit de iunie - început de iulie pentru că domnişoara trebuia să termine cu şcoala întâi. Da, dar toată lumea îşi cam stabileşte aşa... Deci... dă-i şi sapă ariciule, că n-ai de ales...

În primul rând am stabilit zona "de atac". Thassos a picat din prima. Abia fusesem şi văzusem pe acolo cam tot ce ne interesa. Baleam între Halkidiki şi Riviera Olimpului. "Mă duci pe mine pe Rivieră când o face plopu' mere!!! ", mă avertiză vajnicul meu consort. "Ce naiba, măi ariciule, ok, Grecia, dar găseşte naibii o zonă nebătută ca să nu-i bat eu pe toţi pe-acolo... " Şi ce să facă ariciu? Ascultător, se pune iar pe săpat...

În Halkidiki n-a fost chip să găsesc ceva să întrunească toate condiţiile de mai sus. Ori poate n-am căutat eu suficient... Îmi rămăsese doar Riviera Olimpului. Şi ia-te de caută cu Google Map în faţă.

"Măi, sora mea, hai să mergem mai departe de plajă, dacă nu găseşti nimic!", zise domnul meu încercând să o dea la pace. Aş, îşi şi găsise cu cine... "Păi la ce mă mai duc la mare, dacă nu stau pe plajă??? ", a venit răspunsul meu... Aşa că am continuat. Şi dă-i cu hartă şi dă-i cu mailuri... Tot aşa până când, într-o seară a venit soluţia salvatoare.

Tot gugăluind am dat de o localitate care părea absentă din ofertele oricărei agenţii de turism: Paralia Panteleimonas, pe numele ei. Deci începem atacul. Pe Google: Private accommodation Paralia Panteleimonas urgent!!! Şi iată că am reuşit să desfăşor vreo... cinci locaţii de cazare. "Aici e de noi, maestre, ne-am scos!!! ", urlai din toţi rărunchii către jumătatea-mi la bine şi la greu, alergând după el cu laptopul prin casă pentru a-i arăta descoperirea. "Zâttt, că n-ai găsit cazare încă! Vezi întâi cât cer şi apoi mai discutăm! În plus, tu vrei să mă duci dintr-un Pantelimon în alt Pantelimon? Ţi s-a urât cu binele??? ", mi-o reteză el scurt tăindu-mi tot elanul (şi cerbul totodată...).

Antamarea şi peripeţiile premergătoare vacanţei

Prima locaţie de cazare care mi-a atras atenţia a fost Efrosini Apartments. Wow, cum arăta în poze!!! Un P+1 cu un maxim de 9-10 camere, din câte am numărat eu, cu gazon în faţă şi mini-terase cu masă, scaune şi câte o canapea în faţa fiecărei camere de la parter, aveau şi camere cvadruple cu un pat dublu şi două paturi suprapuse, distanţa faţă de plajă cam 50 de metri, ce să mai, părea ideal.

Dau repede mail... Vine răspunsul a doua zi: 470 de euro camera cvadruplă pentru 10 nopţi. Eeeeee, aveam de unde începe negocierea... După vreo 5-6 mailuri schimbate cu: "Aveţi ceva discount pentru mai mult de şapte nopţi? " şi "Dar ştiţi, că noi mai vrem o cameră dublă, că mai venim cu o familie, deci luăm două camere, nu aveţi discount şi pentru asta? ", am ajuns la un preţ de 405 euro camera cvadruplă şi 315 euro camera dublă. Mai mult decât ok, zic eu...

Problema a fost că până m-am dat eu că hau că bau că una că alta, ia uite cum primesc un mail în care mi se spune că tocmai se rezervaseră prin site camerele cvadruple de la parter şi că nu îmi poate oferi decât una la etaj. Moamă, să leşin nu alta! Adică trebuia să mă lipsesc de canapeluţa aia care-mi făcuse cu ochiul şi de ieşirea directă pe gazonul din spatele studiourilor. Ce era să fac însă? Era vina mea că tărăgănasem atât răspunsul ferm... Am acceptat cu rugămintea (care a fost mai mult formală, că eram sigură că nu vor ţine cont) ca în cazul în care se anula vreo rezervare la parter, să ne dea nouă acel studio. Am fost asigurată că aşa va fi, dar ştiam că o spuseseră de formă...

Am trimis 30% din totalul cazării ca avans şi nu ne mai rămăsese decât să aşteptăm vara, care părea a fi taaaare departe... Noi aveam sejurul antamat începând cu 23 iunie timp de 10 nopţi.

Pe la începutul lui mai primesc mail de la Efrosini cum că s-a eliberat un studio cvadruplu la parter şi, mă întrebau dacă îmi doresc în continuare să îl primesc. Parcă m-ar fi întrebat Mănânci, calule, ovăz? Cum să nu, doar pe alea îmi căzuseră ochii din prima. Am răspuns imediat că da, desigur, am mulţumit de 1000 de ori şi a rămas că ne vedem pe 23 iunie.

După încă o săptămână primesc alt mail în care eram întrebată dacă doream ca prietenii noştri să stea exact lângă noi deoarece aveau acum posibilitatea de a ne mai oferi o cameră tot la parter... Deja ne întrebam dacă oamenii ăştia sunt pe bune, e o glumă, sau dacă o să găsim la sosire vreo magherniţă mucegăită de nu ar sta nimeni acolo nici gratis. Normal că am fost de acord, şi până la plecare nu au mai avut loc alte discuţii.

Cazarea la Efrosini sau cum să ai atâta noroc???

Sper că aţi reţinut măcar o parte din pretenţiile mele enumerate mai sus, în special cea cu... necălcatul în picioare...

Buuun, şi am ajuns după un drum de aproape 12 ore în Paralia Panteleimonas...

Încă dinainte de a ne da jos din maşină am ştiut că am dat lovitura, din punctul nostru de vedere.

Zona: Eeeee, şi aici să povestim puţin... Paralia Panteleimonas nu este de fapt o staţiune în adevăratul sens al cuvântului. Din această cauză nici nu se află probabil în ofertele agenţiilor. Este de fapt o grupare de mai multe campinguri cam cum era la noi pe vremuri zona dintre Mamaia şi Năvodari.

În cadrul acestor campinguri au fost câţiva oameni care au cumpărat câte o bucăţică de teren şi au ridicat un P+1... maxim P+1+M. Nu ca la noi unde s-au călcat în picioare să construiască blocuri în prima linie a plajei... Aceastea sunt în continuare înconjurate de corturi, rulote, umbrare şi mulţi, mulţi copaci.

Există o stradă principală şi din ea, în dreapta, sunt înşirate campinguri lângă campinguri şi pe lângă acestea găseşti intercalate câte o tavernă, un magazin cu de toate, măcelării şi tot ce-ţi poate dori sufletul... În stânga acestei străzi se găsesc de asemenea, magazine, taverne şi viluţe cu camere de închiriat.

Preţurile la produse... cam ca pentru oameni care vin în camping, adică destul de modeste. Nu s-a întâmplat însă să nu găsesc ceva ce am avut nevoie (în afară de fructe de mare proaspete).

Efrosini Apartments: Accesul la studiouri se face prin intrarea în campingul Heraklia Beach, lucru care îl ştiam încă de acasă. Odată intraţi cu maşina în camping, după 100 de metri, ne aflam în faţa studiourilor Efrosini.

De cum am ajuns, am fost întâmpinaţi de un grec simpatic la vreo 25 de ani, care, după ce ne-a întrebat de numele de pe rezervare, ne-a condus să ne arate camerele şi locaţia propriu-zisă. Pfoai, mai mişto decât în poze era totul. Terasa din faţa camerei era suficientă pentru o familie de 4-5 persoane, avea exact ca în poze, masă, scaune şi canapea, iar ieşirea de pe terasă se făcea fix pe gazonul moale unde erau vreo patru şezlonguri sub două umbrele mari.

Flori frumoase erau aranjate în straturi de jur împrejurul curţii, ba chiar puseseră şi vreo doi palmieri şi nişte obiecte de decor exterior care seara reprezentau deliciul copiilor cazaţi acolo. Neavând tobogane sau leagăne, atmosfera era extrem de relaxată. Copiii se jucau ba cu mingea, ba alergau pe acolo, adulţii jucau badminton sau citeau pe şezlonguri... era o adevărată plăcere. Şi mai ales am remarcat liniştea. O linişte extraordinară în ciuda perioadei atât de... neliniştite...

Camera: "Mami, noi avem camela tei... ", mă informă juniorul, tare mândru că nimerise semnul de pe uşă.

Studioul trei, cameră cvadruplă cu ieşire directă în grădină, avea să ne fie reşedinţa pe parcursul următoarelor 10 nopţi. Era dotată cu un pat dublu mare şi două paturi suprapuse. Avea un dulap, din păcate nu suficient de mare, dar ne-am descurcat, măsuţă de toaletă cu oglindă şi scăunel.

Aerul condiţionat inclus în preţul camerei a fost folosit destul de rar deoarece camera era răcoroasă. Ba chiar într-o noapte mai rece l-am pus să funcţioneze pe cald ca să nu răcească piticaniile.

Chicineta, deşi modest dotată, a fost suficientă pentru a ne descurca în condiţiile în care a trebuit să şi gătesc în adevăratul sens al cuvântului. Bine, adusesem de acasă câte ceva (gen desfăcător de conserve, ascuţitor de cuţite, etc) ca să nu ne trezim că dăm din colţ în colţ, dar oricum... noi nu suntem foarte pretenţioşi din punctul ăsta de vedere. Ne descurcăm cu ce avem, iar dacă nu ne descurcăm, cerem cu tupeu.

Oricum, de vase nu am dus lipsă, frigiderul era mic dar încăpător, iar plita electrică cu două ochiuri a fost suficient de puternică pentru chestii gen "supă cu găluşti". Deci... totul ok.

Baia era micuţă dar curată. Am găsit geluri mici de duş, săpun lichid, dar oricum adusesem de acasă. Duşul era cu perdea din aceea de se lipeşte de tine, dar, să fim serioşi, cine ar avea pretenţii de 4 stele? Aşa că pot spune că şi la capitolul ăsta am bifat totul pozitiv.

Curăţenia se făcea cam la 2 zile şi tot atunci se schimbau aşternuturile şi prosoapele. Ca să fac o paranteză, cred că au fost câte un prosop mic de persoană, unul mediu şi unul mare de plajă. Nu era interzis să iei prosoapele la plajă, nu ţinea nimeni cont de asta. Dacă le murdăreai, ţi le schimbau imediat chiar şi a doua zi. De asemenea, se înlocuiau gelurile de duş consumate. Am observat asta pentru că într-o zi am spălat nişte rufe cu unul din ele şi a doua zi imediat am văzut că fusese înlocuit cu unul nou.

Parcarea: Există o parcare acoperită care are cred atâtea locuri de parcare câte camere sunt plus câteva. Nu s-a întâmplat niciodată să venim şi să nu găsim unde să parcăm maşinile, chiar dacă studiourile erau ocupate la capacitate maximă.

Magazinul: Da, în cadrul studiourilor există şi un minimarket burduşit cu aproape tot ce ai putea avea nevoie. De la brânză, lapte, ulei şi mezeluri până la papuci de plajă, jucării şi... ob-uri... :)) Numai carne proaspătă nu aveau...

Preţurile nu diferă faţă de magazinele din zonă, ba chiar berea Mythos Radler era 40 de cenţi, în condiţiile în care la un supermarket din Leptokarya o găsisem la 70 de cenţi. Aceeaşi cantitate, Aşa că... a fost mai mult decât binevenit acest "shop" atât de aproape de noi.

Internetul: Ca şi cu semnalul de mobil, şi cu internetul am avut ceva probleme. Semnalul era destul de slab, mergea pe terasă bine, în cameră mai puţin, iar mobilul... dacă îl lăsam în cameră, puteam să-l şi închid. Numai în curte pe gazon mai prindeam ceva-ceva, dar nici acolo strălucit. Însă... eram în vacanţă. Cât net şi cât semnal să ai nevoie?

"Cu tristete vazui ca ai ales o statiune a carei plaja... nu stiu daca are nisip. Adica cred, nu zic sigur, ca e posibil sa aiba pietroaie, deci marea s-ar putea sa faca tiriplici... p-acolo" şi cred că mi-a mai urat şi ceva despre o zi bună pe acolo, dar nu sunt sigură... :)

Cam aşa suna prin martie un PM primit de la un doctor în Grecia, nu spun cine, persoană importantă... (Oricum, ulterior tare mult ne-a ajutat, ca pe mulți de p'aci. Și culmea, nu ne-a luat niciun șfanț!! :)))) Știu însă că e modest tare, așa că n-o să-l menționez. Dacă va vrea, se va "demasca" el singur)... Drept pentru care să trecem la plajă... :))

Cu zi bună, fără zi bună, cert e că eu simţeam că mi se ridică ţepii pe şira spinării... Aşa că lui îi dedic acest subcapitol...

Plaja din Paralia Panteleimonas este departe de a fi ceea ce împătimiţii plajelor îşi doresc. Are nisip nu foarte fin şi o linie de pietre înainte de intrarea în apă. Dar, intrarea în apă este lină, se adânceşte treptat, iar pentru puştoaica noastră, ca şi pentru ceilalţi copii mai mari, a fost perfectă. Putea înota aproape de mal iar când obosea se ridica în picioare şi îi ajungea apa până la piept. Nu erau stânci periculoase pe fundul apei, iar claritatea şi curăţenia erau de nedescris. În zilele cu valuri, era deliciul suprem să stai pe mal şi să te laşi acoperit de spumă şi de apă.

În plus, poziţionarea la poalele dealului unde se ridică mândru Castelul Platamonas, este de poveste.

Pe această plajă nu prea am văzut alţi turişti în afară de cei cazaţi în camping. Era drăguţ, că după vreo două-trei zile deja ne recunoşteam şi ne salutam între noi. Majoritatea erau din Republica Moldova, Grecia, Polonia, Germania şi Austria. Cât am stat noi, nu am văzut români în această zonă, bine dacă nu punem la socoteală moldovenii... Am văzut umbrele şi şezlonguri pe care oamenii le lăsau pe plajă chiar şi mai multe zile la rând ca să nu le mai care dus-întors.

În weekend plaja se umplea de greci tineri, veniţi probabil doar pentru sfârşitul de săptămână. Nu erau gălăgioşi, nu urlau, nu ţipau, doar se jucau tenis de plajă de ziceai că e vreun campionat, ceva. Cu toate astea, era întotdeauna loc să-ţi pui şezlongurile, prosoapele şi umbrela fără să invadezi spaţiul personal al altcuiva. Şi toţi respectau asta. Cred că cel mai indicat cuvânt pentru cei care frecventează această plajă este "civilizaţie". Nu erau oameni cu bani, nici oameni care să-şi permită cine ştie ce, dar absolut toţi erau plini de bun simţ. Nu am văzut niciodată resturi pe plajă, deşi nu erau pubele. Nici măcar mucuri de ţigară n-am văzut, şi asta spune multe...

Dacă este o plajă pe care aş recomanda-o? Nu ştiu, depinde de pretenţii. Pentru noi a fost plaja ideală...

În loc de încheiere...

Ca să revenim la lucruri mai... practice...

Odată ajunşi am aflat că schimbul de mailuri îl avusesem cu grecul cel tânăr, dar pensiunea era a părinţilor lui.

Ce m-a distrat a fost că în momentul în care am terminat de descărcat bagajele ne-a întrebat direct dacă avem ceva alcool la noi, din acela făcut în casă în România. La privirile noastre perplexe ne-a explicat râzând că lui îi place foarte mult ţuica şi că a avut ocazia să guste de la cineva şi de atunci, cum vine cineva din România, îl întreabă imediat de ţuică şi oferă tsipuro homemade la schimb. Cu regret l-am informat că nu aveam aşa ceva la noi, dar i-am promis că o să facem cumva să-i trimitem o sticlă dacă se duce cineva în zonă.

În rest, am interacţionat destul de mult cu ei, cu toată familia prezentă acolo. Ba ni s-a ars o priză şi a venit imediat tatăl s-o schimbe, ba am stat la discuţii cu mama vreo două ore despre turism, taxe, viaţa de familie şi... Atena, de mă dăduse domnul meu dispărută. Ba am cerut fel de fel de informaţii de la fiu (da, da grecul ăla drăguţ şi amator de ţuică... :))). Cert este că, deşi la prima vedere nu foarte comunicativi, oamenii au fost super amabili şi chiar a rămas că ne vedem cu ei prin octombrie, când plănuiesc să vină prin Bucureşti cu ceva treabă.

Tot în cadrul Heraklia Beach, ne-am mai făcut un prieten. Un proprietar de studiouri (sub nivelul Efrosini, dar şi mai ieftine). El ne-a spus că majoritatea celor care vin în zonă, sunt oameni care se întorc aici an de an, de 10-15 ani chiar unii dintre ei. Asta ne-a fost confirmată şi de o familie de austrieci cu care ne-am împrietenit şi care ne-au spus că în fiecare an vin aici de... 17 ani. Ei ne-au povestit de vremea când nu erau decât corturi şi rulote în zonă, şi cum s-a dezvoltat încet întreaga mini-staţiune.

Atât de mult ne-a plăcut sejurul, încât, deşi nu obişnuim să mergem de două ori în acelaşi loc, la anu' vom face o excepţie. La sfârşit de iunie - început de iulie o să ne găsiţi la Efrosini Apartments în camera nr. 3.

La sfârşit, aş dori să rog webmasterul care se va ocupa de acest review, să nu dea detalii legate de poziţionarea acestei unităţi de schlafen, (vorba lui @le_maitre). Sunt suficiente locuri de cazare de pe Riviera Olimpului descrise pe AFA. Nu vreau să afle nimeni şi să se ducă acolo.

Eu nu am vrut de fapt să ajut pe nimeni cu detalii legate de sejurul în Grecia, am vrut doar... să mă laud... sâc-sâc!! :)))))))))

---
Impresii încărcate de ariciu in 27.07.2014 00:58:25

Validat / Publicat: 27.07.14 02:35:22


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
VIZUALIZĂRI: 4829

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 2 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (ariciu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  99850 PMA (din 88 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
NOTĂ 2: Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[27.07.14 02:25:34]
» mesaj pers

   @ariciu: În pofida rugăminţilor de la sfârşitul review-ului şi pentru că aici trebuie să ajutăm toţi userii - indiferent de statut, participaţiune în adăugarea impresiilor, sau periodicitate în publicarea acestora ş.a.m.d - ne vedem nevoiţi să respectăm Regulamentul AFA şi să-ţi scriem cam aşa - fără bai :)), sperăm:

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

Mulţumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + -2 PMA1 (din 2 voturi)]
- webmaster
[27.07.14 02:33:07]
» mesaj pers

   auzi, da' arici... arici nu (mai) erau pe acolo? :) în mare, în mare ofcors.

   -

   super review... ăăăă... descurajant de super. Dacă "mâine" nu mai scrie nimeni despre Nei-Pori-Platamonas-pe-acolo-pe-lângă (şi pe o rază de 978 km), atunci vom şti cu toţii cine-i vinovat/a, ok? :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ariciu
[27.07.14 02:48:26]
» mesaj pers

   @webmasterX: Mda, ce să fac, recunosc, acolo e... Dar n-a fost fără bai, să știi... :(

   @webmaster: În 10 zile n-am văzut picior de arici în mare! Parol! Bine, de vreo câteva ori au fost, dar doar din alea ale subsemnatei care vin exclusiv la pachet de câte două... :)

   Și mulțumesc de compliment! :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- arru
[27.07.14 03:43:45]
» mesaj pers

   Ah arici, pogonici! De cand te astept la cotitura sa te iau avocat pe langa sotul asta al meu :)) Sa-i zugravesti matale cum e cu supa de galuscute facuta in vechea Elada :))) Si cu plajaaa, si cu apartamentele alea supeer... si cu tavernele. Numai cu fructele de mare sa nu insisti, ca m-am lins pe bot :))) Da de bere poti sa zici :) De all inclusiv la greci a aflat de la altii inca de anul trecut, deci ai avea sanse sa ma faci cu o vacanta.

   Super review, frumos scris, de ma unge la suflet :))) Ce mai urmeaza?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Michi
[27.07.14 09:55:08]
» mesaj pers

   De regulă citesc reviewurile de cazare din două în două rânduri, interesându-mă mai mult concluzia. Cât despre cele de la mare, nu-mi prinzi ochii pe acolo, noi depăşind stadiul de consumatori.

   Şi totuşi... în primul rând m-a atras numele autoarei care ştiam că, la fel ca şi soţul din dotare, scrie haios. În al doilea rând... ce să mai enumăr de ce - l-am citit în totalite ca uns pe pâine.

   Brava Aricica, m-ai bine dispus deşi azi în Buc. iar se anunţă căldură mare şi iar lenevesc în casă...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- MCM
[27.07.14 11:53:53]
» mesaj pers

   Offf, este groaznic să citești un rew pe aifon, din cauză de lipsă de internet local. Da' ce nu fac eu pt Ariciu, îmi stric și ochii. ;)))

   Faine fotografii, sora mea. Faină locație, mi-a plăcut grădina. Mi-a sărit în ochi Sicilia (ahhh, Sicilia). Sorry, nu m-am putut abține :)))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster13
[27.07.14 15:16:15]
» mesaj pers

   Articolul a "primit" o ilustraţie muzicală sau video-muzicală - vezi mai sus, imediat sub titlu.

Daca autorul preferă o altă melodie sau un alt videoclip, este rugat să ne scrie (aici, ca ecou, ori pe PM)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Cristian_h CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[27.07.14 15:21:41]
» mesaj pers

   @webmasterX: votul acela negativ al meu este pe bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Andox CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[27.07.14 15:49:52]
» mesaj pers
... îl întreabă imediat de ţuică şi oferă tsipuro homemade la schimb. Cu regret l-am informat că nu aveam aşa ceva la noi...

   Eu am incercat sa va ajut, insa daca voi lasati moneda de schimb acasa... nu am ce sa va fac.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ariciu
[27.07.14 19:58:55]
» mesaj pers

   @arru: Dacă-ți duci bărbatul la all inclusive în Grecia, o să vii de acolo cu ceva echimoze în mod sigur. :)))

   Pot să-i zugrăvesc eu supe, ciorbe, borșuri și alte alea, dacă nu e convins că jumătatea-i le va face, n-o să fie de acord în veci. În plus, vezi întâi dacă ar fi de acord să conducă atâta drum...

   În fiecare an la întoarcere, domnul meu îmi spune că nu mai face drumul ăsta în viața lui, că e prea obositor și la anu' mergem undeva cu avionul. Apoi, după câteva luni, uită! :)))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- arru
[27.07.14 20:53:48]
» mesaj pers

   @ariciu: De facut as face mancare pentru toata vila aia, numai sa ajung acolo :)) Si chiar iti spuneam ca a auzit de all inclusivul grecesc si nu-i trebe :)) Da ii dau tema de gandire si de citire tot ce gaseste pe AFA la subiect, si poate, poate :))) Macar sa se lase convins... Cred ca o sa alerg si eu cu laptopul prin casa dupa el, ca si tine, strigandu-i: Uite, mey, ce frumos ii acolo unde a fost ariciul. Fa-ti mila :)))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- ariciu
[27.07.14 21:02:12]
» mesaj pers

   @Michi: Mama Michi, nici de data asta nu consider că mi-a ieșit ceva foarte haios. Ce să fac, dacă am mână bună la ales cazări?

   Ah, dar plec eu o dată cu domnul meu la o cazare nasoală și să vă țineți atunci haiul de pe lume...

   Vă pup și mulțumesc pentru că mă citiți!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Dabator
[27.07.14 21:03:09]
» mesaj pers

   @arru:

De facut as face mancare pentru toata vila aia

   Doar să spui în ce perioadă mergi. Vin și eu cu gașca. Bineînțeles fără să știi despre cine este vorba. Mai ales că are cine să ne gătească...

   O astfel de oportunitate nu trebuie ratată!

   Un vecin mort de foame...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ariciu
[27.07.14 21:04:31]
» mesaj pers

   @MCM: Dacă ți-a sărit în ochi doar Sicilia și dacă doar atât ai avut de comentat, atunci nu m-ai citit... :(

   Și mă supăr pe tine pentru asta și jur că te toc la cap până scoți Sicilia pe firmament. Asta ca să nu zic că nu mai plecăm împreună NICĂIERI!!! : P

   @webmaster13: Îmi place, place, place... :)

   @Cristian_h: Wow, bine că mi-ai atras atenția că se poate. Și eu am să-l votez negativ, că merită...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ariciu
[27.07.14 21:12:47]
» mesaj pers

   @Andox: Aia nu e de dat!!! Aia e de consumat, așa, încet, puțin câte puțin ca să nu se termine repede. Aveam și din aia de dat, nu-i vorbă, dar cine să se gândească la așa ceva?

   Anul viitor însă știm. Țuică contra tsipuro. Super combineișăn!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- F2A1C
[27.07.14 22:11:21]
» mesaj pers

   @MCM:

Offf, este groaznic să citești un rew pe aifon, din cauză de lipsă de internet local.

   Pot sa dau cu ghiocul? Pe undeva, pe linga un rîu autohton? unul mai mare decit altul?

   @ariciu: haoleu, se ia!

   Parol, daca rezolvam transportul va facem aglomeratie fix la sfirsit de iunie / inceput de iulie!

   La inceput ma uitam la poze si gindeam: "ce lipseste din poze e necorespunzator; eeeee... marea". Dar finalul...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- arru
[27.07.14 22:23:15]
» mesaj pers

   @Dabator: Se rezolva, pe onoarea mea! Ce am spus, e bun spus :)))) Dar esti sigur ca o sa fie buna mancarea mea? :))) Marea e aproape si cine stie cum reactioneaza unii dupa ce-mi gusta bucatele! Hihi :))

   Glumesc! Macar de-ar fi asa si tot as fi fericita sa stau ziua toata in bucatarie :)) In Grecia sa fiu!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- MCM
[27.07.14 22:35:03]
» mesaj pers
Dacă ți-a sărit în ochi doar Sicilia și dacă doar atât ai avut de comentat, atunci nu m-ai citit

   vaaaai, mă "jicnești"... gata, m-am supărat

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- MCM
[27.07.14 22:41:37]
» mesaj pers

   @F2A1C: Din păcate n-ai ghicit. Provaideru' nostru de internet, de acasă, s-a hotărât să ne dea o pauză, din nou. Așa că folosim doar internetu' de pe aifoane. Dar este greu de citit pe AFA, dar nu imposibil.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- F2A1C
[27.07.14 22:45:41]
» mesaj pers

   @MCM: Ah, sorry, vazusem pe-acolo un numar de masina asemeni nick-ului si ma gindeam ca poate-poate :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ariciu
[27.07.14 23:52:12]
» mesaj pers

   @F2A1C: ... deci nu vei rezolva cu transportul. Am eu așa un feeling că nu vei reuși să rezolvi... :)))

   Hai, mulțam de vizită!

   @MCM: Lasă că știu eu ce faci când te superi... Aștepți să-ți treacă. Hai, zi-i zău, așa-i că nu te poți supăra pi mini? :P

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- alinaro
[28.07.14 10:07:17]
» mesaj pers

   @ariciu: 'Neata mai arici!! Am citit de ieri, dar de pe aifon, vorba lu' MCMa, dar eram prea mortaciune dupa ieseala din weekend ca sa mai si scriu. Da' uite ca mai citii pe alocuri acum, ca sa-ncep ziua bine. Si saptamana. Ma da'... pretentioasa esti un pic, auzi, sa nu vrei tu Riviera Olimpului, si Meteorele, si Olimpul... Da' unde s-a vazut asa ceva? Cand ne povestesti despre ce-ati vazut pe-acolo? Ca nu cred eu c-ai stat cu tepii numai la plaja. Nici sa ma pici cu ceara. Doar puradeii trebuie invatati de mici cum se face turism. Cum se devine... maestru aricios, sau arici maestru, totuna.

   Cu atatea scrieri despre Grecia, mi s-a facut si mie dor. Dar nu ajung nici anul asa.

   Te pup, mai airici, si vacanta placuta in continuare, acolo unde te-i duce.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- iulianic
[28.07.14 11:02:49]
» mesaj pers

   @ariciu: Cum să nu las eu pe mai târziu citirea unui review atât de lung? Mă aşteptam să fie spumos, deci trebuia să-l citesc cu răbdare, rând cu rând. Foarte frumoasă expunerea, foarte frumoasă vacanţa! Felicitări!

Eu nu am vrut de fapt să ajut pe nimeni cu detalii legate de sejurul în Grecia, am vrut doar... să mă laud...

   Ei, da, te-ai lăudat, dar nouă ne-a plăcut cum ai făcut-o. Cât despre locul minunat despre care ai povestit... nici o şansă să-l ţii ascuns, doar pentru tine. Chiar dacă nu punea @webmasterX coordonatele GPS ale acestei destinaţii, noi tot o nimeream!

   Şi - cine ştie? - poate la anul vom face şi noi troc de băuturi tari cu grecul cel tânăr şi simpatic.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- krisstinna
[28.07.14 13:58:15]
» mesaj pers

   @ariciu: Te ajut eu cu tuica, in octombrie, cand vine tipul in Romania. Fara obligatii. Doar pentru ca te plac.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ariciu
[28.07.14 14:47:04]
» mesaj pers

   @alinaro: Of, aifoanele astea... ne-au mâncat sufletul... :)

   Nu voiam în zona respectivă că ştiam că e aglomerată, dar până la urmă s-a dovedit că se poate şi fără aglomeraţie.

   N-am stat noi numai cu ţepii pe plajă, dar nici prea multe n-am făcut. Am ajuns la Dion, la Meteore, la Platamonas, la Palio... dar nu ştiu exact când şi dacă o să scriu. Cu toate că măcar momentul când ne-a oprit poliţia şi noi eram fără niciun act la noi ar merita menţionat. În rest... s-au scris râuri pe aici...

   Te pup şi eu şi îţi întorc urările de vacanţă! : *

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- ariciu
[28.07.14 14:54:47]
» mesaj pers

   @iulianic: Mulţumesc de aprecieri! Am avut o vacanţă foarte frumoasă, într-adevăr. Şi o mare contribuţie a avut-o cazarea, pentru că dacă atunci când faci un city-break cazarea nu e foarte importantă, în cazul unui sejur mai lung, şi cu copii la purtător, devine factorul principal...

   În ceea ce priveşte trocul de la anu'... hmmmm... nu ştiu ce să zic... Poate o să rog wm să mute mai la strâmba la drâmba balonaşul ăla ca să bănănăie bine lumea pe-acolo... :))))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- ariciu
[28.07.14 15:00:03]
» mesaj pers

   @cristinaoranici: Gata, it's a deal!!! Numai să vină cu tsipuro după el. Dai ţuică, dau ţuică, iau tsipuro, dau tsipuro (hopa, mă transform în grecoaică...).

   Auzi da dacă ai din aia de băut, nu de dat, ce mă fac? Că aşa mai am şi de la Andox, dar aia e în vederea consumului propriu... : P

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- iulianic
[28.07.14 15:50:27]
» mesaj pers

   @ariciu:

În ceea ce priveşte trocul de la anu'... hmmmm... nu ştiu ce să zic... Poate o să rog wm să mute mai la strâmba la drâmba balonaşul ăla ca să bănănăie bine lumea pe-acolo...

   Chiar crezi că dacă webmaster mută "mai la strâmba la drâmba balonaşul ăla", noi o să bănănăim prea mult? Fie şi pe o rază de 100 km, dacă întrebăm de grecul simpatic de la Efrosini Apartments - Paralia Panteleimonas, cel care dă tradiţia grecească (tsipouro) pe cea românească (palinca), tot îl aflăm.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- krisstinna
[28.07.14 16:29:50]
» mesaj pers

   @ariciu: Pentru voi o sticla si pentru grec inca una! Nu vreau nimic la schimb! Doar de dragul tau! Eu am oferit o sticla lui Minisan, in Grecia si a fost tare incantat. In Cipru, la fel, am facut una cadou.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ariciu
[29.07.14 00:59:29]
» mesaj pers

   @cristinaoranici: Și unde ziceai că ai depozitul ăla? :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- cher-cher
[29.07.14 01:05:08]
» mesaj pers

   Cu siguranță cel mai atractiv review făcut unei vile pe care am avut plăcerea să-l citesc, m-am trezit că pufnesc în ras de câteva ori, de se uita nevasta când la mine, când la paharul de lângă mine. ("E cu apa, iubirea mea, cu apă". Bineînțeles ca m-a crezut imediat, după care a gustat, ca sa mi-o arate...)

   Mi-a plăcut la nebunie articolul, umorul tău m-a făcut să citesc pe nerăsuflate, uitând ca e vorba de o "unitate de cazare". Sincer, puteai scrie și despre importanța tăierii frunzelor de păpădie pe înserat, ca element de succes în domesticirea boilor popii și a furnicilor cu aripi.

   Am început bine săptămână, cu zâmbetul pe buze... Semne bune pentru sfârșitul de săptămâna... Când ma îmbarc cu entuziasm pentru concediu. Mulțumesc mult pentru acest articol deosebit.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1050 PMA1 (din 4 voturi)]
- ariciu
[29.07.14 01:27:26]
» mesaj pers

   @cher-cher: Mda, păi eu ce să mai zic acum, că m-ați lăsat fără cuvinte. Sunt mulți autori pe aici pe care eu îi consider muuult mai haioși, dar... nu i-ați descoperit încă... :)

   Bine, hai să fiu sinceră, am simțit că îmi crește sufletul când am citit ecoul dvs. Și da, recunosc, scriu pentru că îmi place și ca să fiu citită, și ca să râdă cel care citește. Dacă iese și ceva util din asta, e bine. Dacă nu iese, nu-i bai... Dacă măcar un zâmbet a fost iscat, atunci e bine. Vă mulțumesc din suflet!

   Ooooo, cât vă invidiez pentru concediu! Eu abia m-am întors... :(

   Cu toate astea, vă doresc un concediu de vis și să vă întoarceți cu muuulte povești frumoase! Unde plecați... dacă nu-s indiscretă... ?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- cher-cher
[29.07.14 10:04:37]
» mesaj pers

   @ariciu: ah, iubesc „invidia“ asta stârnită de plecarea în vacanță, mi-aș dori ca ea să apară cât mai des; -)

   Destinația de anul ăsta este Zakynthos. Mulțumesc mult pentru urări. Cât despre întoarcerea cu povești... să vedem. Nu vreți mai bine o scoică, un calamar, un... aricel de mare, ceva? A, pardon, aricel posedați deja... Numai bine, să ne recitim sănătoși, a fost o plăcere să vă „întâlnesc“ prin Grecia.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- ariciu
[29.07.14 13:31:04]
» mesaj pers

   @cher-cher: Nooo, fără "vreţi", fără "posedaţi", fără "vă"... Io-s doar ariciu, încântată de cunoştinţă. La mine se aplică întotdeauna "vrei", "posezi", "te"... : P

   Şi să ştiţi că aricel nu posed. Dacă nu mă credeţi, întrebaţi userul în cauză... :))))

   În rest, chiar a fost o deosebită plăcere şi pentru mine să ne "întâlnim" pe aici. Iar o scoică... nu refuz niciodată!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- cher-cher
[29.07.14 17:03:40]
» mesaj pers

   @ariciu: No, dară eu începui cu "tău", că zisei că aci suntem toţi prieteni şi renunţarea la formalisme nu denotă lipsa de respect, ci doar o formă de apropiere, dar dacă m-am ciocnit de "dvs", o dădui şi eu la pluralu' de politeţe :) am reţinut şi te invit să procedezi şi tu în consecinţă. Cel puţin în ceea ce mă priveşte.

   Rog webmasterul să aibă îngăduinţă faţă de off-topicurile nostre... : P

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- ariciu
[29.07.14 22:21:26]
» mesaj pers

   @cher-cher: Păi să explic... Anul trecut m-am "tu" și glume și "ți-am" și alte glume și tot așa cu un user și când întâmplător m-am uitat pe usercard-ul lui, să-mi vină rău... I-am dat atunci un PM explicativ cum că îmi cer scuze pentru impolitețe, dar n-am fost atentă, etc., dar chiar o interpretase ca și tine, ceea ce a fost mai mult decât ok.

   Pe de altă parte, tot anul trecut, soțul meu a intrat în "tu" și "ți-am" cu un alt user și... și-a luat-o peste ochi. Așa că... prefer să testez terenul de atunci... :))))

   Drept pentru care, terenul fiind testat, te rog... să îmi aduci o scoică de zakynthos, plizzzzzz. : P

   @webmaster: A fost ultimul offtopic, promit!!!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- sunflower
[03.08.14 15:58:15]
» mesaj pers

   @ariciu, dincolo de felicitari pentru scrierea ta spumoasa, vreau sa te intreb ceva mai pragmatic, ca de la o mămică de pitici la alta... dar cum hranirea urmașilor cum te-ai descurcat? :) Erau taverne în zona? ma gândesc ca micul dejun era ” la botul calului”, dar restul meselor? Detaliaza-mi, te rog, putin acest aspect. Merci!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ariciu
[03.08.14 16:28:59]
» mesaj pers

   @sunflower: Pentru masă am avut la dispoziţie două variante:

   1. Tavernele (destul de rar încercate că juniorul e fan mâncare făcută de mă-sa). Este una ok chiar pe plajă. Vecinii austrieci mâncau acolo zilnic, preţurile ceva mai mari decât la cele de pe marginea drumului (cam cu 1-2 euro) per porţie, dar mâncare proaspătă. În rest... sunt vreo 4-5 terase ok prin staţiune, mâncare ca mai peste tot în Grecia, nu le-am încercat noi, ci cei cu care am fost. Au zis că a fost ok, dar nu ceva deosebit. Era şi gyros acolo, dar nu s-a nimerit niciodată să-l încercăm. Eram ba prin Platamonas, ba prin Nei Pori când ne apuca pofta...

   2. Mâncare la reşedinţă. A fost varianta preferată deoarece aşa eram sigură că mănâncă piticii. Există în staţiune magazine de carne. Cam 3 euro 1/2 de pui, de exemplu. Cu carnea luată, era floare la ureche restul: supe, garnituri, mazăre, etc. În 10 zile am gătit de 3 ori supă sau ciorbă acrită cu lămâie că borş n-am găsit :))). Plita de la cazare mergea brici. Mi-au ieşit chiar şi găluştile... : P

   Când eram plecaţi, mâncam pe unde apucam, iar la întoarcere juniorul flămând devasta ce era în frigider că mâncarea de la taverne îi cam... displace profund... : P

   Mulţumesc de vizită şi de aprecieri. Sper că te-am lămurit cât de cât... :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- sunflower
[03.08.14 17:14:57]
» mesaj pers

   @ariciu: mulțumesc frumos! Sper că @le_maitre a fost maestrul bucătar!! :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ariciu
[03.08.14 17:30:47]
» mesaj pers

   @sunflower: Din păcate pentru mine, speranţa ta e... în zadar! :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- sunflower
[03.08.14 17:40:12]
» mesaj pers

   @ariciu: din păcate și pentru mine, nu esti singură!!! :)))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- dognean
[21.12.14 22:13:16]
» mesaj pers

   Cum ati platit avansul?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ariciu
[22.12.14 13:10:44]
» mesaj pers

   @dognean - Prin ING internet banking. Din contul nostru în euro, în contul pe care mi l-au dat ei.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [19.12.18 14:41:11]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • Pe urmele ariciului (Aug.2015) - punctaj satisfactie: 9.17 (scris in 12.02.16 de Denisa13 din GHIMBAV) - RECOMANDĂ
 • Am fost și noi și ne-a plăcut (Jul.2015) - punctaj satisfactie: 9.83 (scris in 21.07.15 de dognean din TIMISOARA) - RECOMANDĂ
 • N.B.: Recomandarile evidenţiate (pe fond galben) aparţin unor autori cu statut de membru GOLD sau superior

  INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 9.50
 • GRAD RECOMANDARE: 100.00%
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[31] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2014] Efrosini Apartments văzut din grădină, dinspre partea cu plaja. -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 27.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av533657">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv533657"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=533657">Şterge vot</a></div><span id="v9533657" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(533657)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f533657Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e533657MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2014] Efrosini Apartments văzut din grădină, dinspre partea cu plaja.
foto ariciu [27.07.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2014] Patul dublu și dulapul, insuficientul. -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 27.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av533658">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv533658"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=533658">Şterge vot</a></div><span id="v9533658" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(533658)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f533658Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e533658MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2014] Patul dublu și dulapul, insuficientul.
foto ariciu [27.07.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2014] Paturile suprapuse, deliciul piticaniilor. -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 27.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av533659">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv533659"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=533659">Şterge vot</a></div><span id="v9533659" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(533659)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f533659Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e533659MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2014] Paturile suprapuse, deliciul piticaniilor.
foto ariciu [27.07.14]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2014] Vedere de semi-ansamblu cu camera și chicineta. -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 27.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av533660">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv533660"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=533660">Şterge vot</a></div><span id="v9533660" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(533660)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f533660Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e533660MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2014] Vedere de semi-ansamblu cu camera și chicineta.
foto ariciu [27.07.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2014] Tot paturile suprapuse și ieșirea spre terasă. -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 27.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av533661">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv533661"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=533661">Şterge vot</a></div><span id="v9533661" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(533661)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f533661Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e533661MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2014] Tot paturile suprapuse și ieșirea spre terasă.
foto ariciu [27.07.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2014] Baia curată și extrem de bine dotată. -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 27.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av533662">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv533662"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=533662">Şterge vot</a></div><span id="v9533662" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(533662)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f533662Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e533662MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2014] Baia curată și extrem de bine dotată.
foto ariciu [27.07.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2014] Astea erau prosoapele mici. Celelalte le-am găsit pe paturi. -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 27.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av533663">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv533663"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=533663">Şterge vot</a></div><span id="v9533663" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(533663)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f533663Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e533663MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2014] Astea erau prosoapele mici. Celelalte le-am găsit pe paturi.
foto ariciu [27.07.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2014] Deși cam vechi, uscătorul de păr era perfect funcțional. -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 27.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av533664">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv533664"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=533664">Şterge vot</a></div><span id="v9533664" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(533664)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f533664Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e533664MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2014] Deși cam vechi, uscătorul de păr era perfect funcțional.
foto ariciu [27.07.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2014] Este evident ce se află în această poză... :) -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 27.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av533665">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv533665"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=533665">Şterge vot</a></div><span id="v9533665" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(533665)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f533665Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e533665MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2014] Este evident ce se află în această poză... :)
foto ariciu [27.07.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2014] Dușul mergea destul de bine, pe mozaicul de jos nu alunecai. -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 27.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av533666">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv533666"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=533666">Şterge vot</a></div><span id="v9533666" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(533666)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f533666Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e533666MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2014] Dușul mergea destul de bine, pe mozaicul de jos nu alunecai.
foto ariciu [27.07.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2014] Chicineta era curată, iar plita funcționa brici. -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 27.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av533667">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv533667"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=533667">Şterge vot</a></div><span id="v9533667" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(533667)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f533667Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e533667MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2014] Chicineta era curată, iar plita funcționa brici.
foto ariciu [27.07.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2014] Camera noastră - vedere parțială. -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 27.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av533668">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv533668"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=533668">Şterge vot</a></div><span id="v9533668" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(533668)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f533668Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e533668MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2014] Camera noastră - vedere parțială.
foto ariciu [27.07.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2014] Patul era extrem de comod. Existau pături suplimentare în caz de nevoie. -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 27.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av533669">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv533669"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=533669">Şterge vot</a></div><span id="v9533669" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(533669)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f533669Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e533669MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2014] Patul era extrem de comod. Existau pături suplimentare în caz de nevoie.
foto ariciu [27.07.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2014] Pe terasă, în fața camerei noastre. -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 27.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av533670">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv533670"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=533670">Şterge vot</a></div><span id="v9533670" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(533670)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f533670Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e533670MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2014] Pe terasă, în fața camerei noastre.
foto ariciu [27.07.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2014] Terasa cu canapeaua care-mi făcuse cu ochiul de la prima vedere. Aici stăteam seara pe AFA, că în cameră nu aveam semnal... :))) -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 27.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av533671">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv533671"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=533671">Şterge vot</a></div><span id="v9533671" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(533671)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f533671Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e533671MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2014] Terasa cu canapeaua care-mi făcuse cu ochiul de la prima vedere. Aici stăteam seara pe AFA, că în cameră nu aveam semnal... :)))
foto ariciu [27.07.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2014] Efrosini Apartments - vedere din parcare. -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 27.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av533672">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv533672"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=533672">Şterge vot</a></div><span id="v9533672" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(533672)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f533672Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e533672MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2014] Efrosini Apartments - vedere din parcare.
foto ariciu [27.07.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2014] Curtea luminată noaptea. O noapte porneau aspersoarele din stânga, o noapte cele din dreapta. -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 27.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av533673">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv533673"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=533673">Şterge vot</a></div><span id="v9533673" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(533673)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f533673Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e533673MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2014] Curtea luminată noaptea. O noapte porneau aspersoarele din stânga, o noapte cele din dreapta.
foto ariciu [27.07.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2014] Drumul spre plajă fotografiat din curtea studiourilor. -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 27.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av533674">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv533674"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=533674">Şterge vot</a></div><span id="v9533674" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(533674)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f533674Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e533674MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2014] Drumul spre plajă fotografiat din curtea studiourilor.
foto ariciu [27.07.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2014] Vedere de ansamblu asupra curții. -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 27.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av533675">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv533675"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=533675">Şterge vot</a></div><span id="v9533675" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(533675)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f533675Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e533675MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2014] Vedere de ansamblu asupra curții.
foto ariciu [27.07.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2014] Asta se vedea stând la masa de pe terasa din fața camerei. După copacii din zare se află plaja. -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 27.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av533676">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv533676"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=533676">Şterge vot</a></div><span id="v9533676" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(533676)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f533676Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e533676MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2014] Asta se vedea stând la masa de pe terasa din fața camerei. După copacii din zare se află plaja.
foto ariciu [27.07.14]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2014] Detaliu fotografiat de pitică '... pentru site, mama! ' -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 27.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av533677">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv533677"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=533677">Şterge vot</a></div><span id="v9533677" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(533677)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f533677Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e533677MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2014] Detaliu fotografiat de pitică "... pentru site, mama! "
foto ariciu [27.07.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUN-2014] Gazonul moale te invita să-l simți. Era o plăcere să stai cu picioarele goale pe el... -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 27.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av533679">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv533679"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=533679">Şterge vot</a></div><span id="v9533679" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(533679)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f533679Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e533679MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUN-2014] Gazonul moale te invita să-l simți. Era o plăcere să stai cu picioarele goale pe el...
foto ariciu [27.07.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUN-2014] În dreapta se observă un colț din parcare. -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 27.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av533680">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv533680"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=533680">Şterge vot</a></div><span id="v9533680" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(533680)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f533680Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e533680MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUN-2014] În dreapta se observă un colț din parcare.
foto ariciu [27.07.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUN-2014] Parcarea din fața studiourilor, unde era și intrarea în magazin. Camerele aveau ieșirea principală prin spate. -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 27.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av533681">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv533681"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=533681">Şterge vot</a></div><span id="v9533681" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(533681)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f533681Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e533681MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUN-2014] Parcarea din fața studiourilor, unde era și intrarea în magazin. Camerele aveau ieșirea principală prin spate.
foto ariciu [27.07.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JUN-2014] Drumul de la Efrosini până la șoseaua principală. -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 27.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av533682">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv533682"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=533682">Şterge vot</a></div><span id="v9533682" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(533682)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f533682Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e533682MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUN-2014] Drumul de la Efrosini până la șoseaua principală.
foto ariciu [27.07.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [JUN-2014] Intrarea din față și magazinul. În stânga fotografiei există și loc pentru grătar. Noi însă nu am fost tentați. -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 27.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av533683">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv533683"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=533683">Şterge vot</a></div><span id="v9533683" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(533683)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f533683Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e533683MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JUN-2014] Intrarea din față și magazinul. În stânga fotografiei există și loc pentru grătar. Noi însă nu am fost tentați.
foto ariciu [27.07.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [JUN-2014] Sus sunt intrările în camerele de la etaj. Terasele lor se află tot pe partea din spate. -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 27.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av533684">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv533684"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=533684">Şterge vot</a></div><span id="v9533684" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(533684)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f533684Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e533684MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [JUN-2014] Sus sunt intrările în camerele de la etaj. Terasele lor se află tot pe partea din spate.
foto ariciu [27.07.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [JUN-2014] Plaja din Paralia Panteleimonas în prima seară a noastră acolo. Sus se vede Castelul Platamonas. -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 27.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av533685">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv533685"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=533685">Şterge vot</a></div><span id="v9533685" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(533685)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f533685Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e533685MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [JUN-2014] Plaja din Paralia Panteleimonas în prima seară a noastră acolo. Sus se vede Castelul Platamonas.
foto ariciu [27.07.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [JUN-2014] Fotografia este făcută într-o dimineață când vremea era mai mult decât perfectă. Iar apa... atât de caldă!!! -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 27.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av533686">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv533686"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=533686">Şterge vot</a></div><span id="v9533686" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(533686)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f533686Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e533686MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [JUN-2014] Fotografia este făcută într-o dimineață când vremea era mai mult decât perfectă. Iar apa... atât de caldă!!!
foto ariciu [27.07.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [JUN-2014] În aceeași zi. Observați nisipul nu foarte fin și linia de pietre. -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 27.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av533687">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv533687"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=533687">Şterge vot</a></div><span id="v9533687" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(533687)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f533687Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e533687MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [JUN-2014] În aceeași zi. Observați nisipul nu foarte fin și linia de pietre.
foto ariciu [27.07.14]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [JUN-2014] Cam așa era în fiecare zi exceptând weekendul. Cum să nu vrei să te întorci acolo? -- foto by <b>ariciu</b> [uploaded 27.07.14] - <span class="allrVotedi" id="av533688">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv533688"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=533688">Şterge vot</a></div><span id="v9533688" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(533688)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f533688Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e533688MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [JUN-2014] Cam așa era în fiecare zi exceptând weekendul. Cum să nu vrei să te întorci acolo?
foto ariciu [27.07.14]
# [0 PMA, fara bonus]

[31] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.620337963104 sec