Solicitare CMR / BULGARIA - #LITORAL SUDîncărcată de pe telefon!

Hotel bun in Bulgaria - vara 2016

Trimisă în 19.10.15 19:58
autor andreea.gaburJR [Piatra-Neamţ]
» VIZUALIZĂRI: 11914

Buna ziua.

Ce imi puteti recomanda pe litoralul bulgaresc pt 2016?

Vreau ceva curat, (merg cu doi copii, unul de 4 si unul de 1an jumate), si neaparat cu impresii bune in ceea ce priveste mancarea!

Va multumesc anticipat!


  • PERIOADA: Iulie -- NOPŢI CAZARE: 6-7
  • BUGET: Orice
  • ADULŢI: 4 -- COPII: 2 -- VÂRSTA: 4, 1

Răspunsuri — pag 4 / 5

Tomi IJR2r[21.10.15 15:41]

Depinde si de bugetul pe care-l aloci. Daca este sub1000€ recomand Albena Borjana sau altele de pe acolo. Statiunea este pentru familisti


SymbadUC1r[21.10.15 17:41]

Am experienta litoralui Bulgaresc si daca te duci cu copii iti recomand cu caldura Albena cu allinclusiv, in mod sigur nu vei regreta, de evitat in schimb Sunny Beach unde este nebunie si vacarm. Vacanta palcuta!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

crisanaisGD2r[21.10.15 18:39]

Fara indoiala Duni este cea mai potrivita locatie din Bulgaria pentru cei cu copii. Hotelul il alegeti in functie de buget si preferinte. Noi am stat cu fetita de 4 ani la Belleville, singurul dezavantaj fiind distanta fata de plaja (in cazul copilului de 1 an, dar se rezolva daca va luati carucior). In schimb are avantajul ca nu are restaurant la parter deci nu este zgomot, aglomeratie etc. Oricum puteti lua masa la toate celelalte hoteluri de 4 stele din complex. In Duni scapi de stresul ca iti pierzi copilul, fiind totul inchis, nu circula masini deci nu exista risc de accidente, este plin de alei si verdeata iar la masa exista si mancare pt copii mici. In plus, este singurul loc unde pe plaja gratuita fiecare umbrela are TREI sezlonguri, inclusiv pt copii plus un pod de lemn pe care poti merge cu caruciorul pina linga apa. In ce priveste raportul calitate / pret plus siguranta copiilor, mi se pare cea mai potrivita locatie din Bulgaria pt familii cu copii.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

mihaelamsUC1r[21.10.15 18:43]

@andreea. gabur - Buna seara!

Va recomand cu incredere Hotel Ralitsa Aqua Club, camerele sunt curate, renovate recent iar mancarea la superlativ.

Concediu placut!


travelpointGD1r[21.10.15 18:46]

@andreea. gabur - asa cum am mentionat intr-o alta sectiune dar pe acelasi titlu, recomand hotelul kaliakra din albena. pe plaja, uai, elegant, zona linistita, verdeata, mancare foarte buna.


nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / BULGARIA26r[21.10.15 20:34]

@travelpoint -

asa cum am mentionat intr-o alta sectiune dar pe acelasi titlu, recomand hotelul kaliakra din albena. pe plaja, uai, elegant, zona linistita, verdeata, mancare foarte buna.

OK. Nu ești singurul care a recomandat acest hotel.

Din păcate, informația furnizată de tine cum că acest hotel ar avea ultra all inclusive NU mai este de actualitate și asta începând din acest an. Din 2015 Kaliakra oferă doar un all inclusive +, diferențele fiind destul de importante. Au dispărut băuturile de import, al căror număr oricum se împuținase de la un an la altul, au dispărut majoritatea cocktail-urilor, a dispărut programul non stop al barului, apa și sucurile îmbuteliate, varietatea felurilor de mâncare a fost redusă.

Acest hotel încă oferă suficient de mult, mai mult decât alte hoteluri bulgărești tot de patru stele, însă nu prea mai este ce era odată și diferențele se văd.

L-am vizitat în perioada lui de glorie când totul era nou, în primul an când au implementat sistemul UAI, dar acum nu știu cât de mult m-ar mulțumi să plătesc mai mult și să primesc mai puțin.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația BULGARIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

travelpointGD1r[21.10.15 21:47]

@nicole33 - imi para rau sa aud asta. apreciez in mod deosebit acest hotel. ultima oara la kaliakra am fost anul trecut si in consecinta nu am stiut ca nu mai au sistemul uai. multumim pt precizari. ma intreb daca ei au regresat la servicii, ce or fi facand celelalte hoteluri din albena care nici chiar in vremea lor "de glorie" nu aratau asa de bine ca si kaliakra?

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

rolandgabrielPM8r[21.10.15 21:53]

Recomand hotel lilia nisipurile de aur foarte aproape de mare 30m masa buna pozitie buna pret decent deci parcare gratuită


nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / BULGARIA26r[21.10.15 21:55]

@travelpoint -

ma intreb daca ei au regresat la servicii, ce or fi facand celelalte hoteluri din albena care nici chiar in vremea lor "de glorie" nu aratau asa de bine ca si kaliakra?

Norocul celor de la Kaliakra este că erau foarte sus și încă își permit să mai coboare ștacheta, rămânând, cu toate acestea, la înălțime.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația BULGARIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

Mircea PGD7r[21.10.15 21:56]

@nicole33 - Anul acests la Kaliahra si la Dobrotitsa (hotelul de langa el) se facea aprovizionarea cu aceleasi produse, care se descarcau din aceeasi masina, la aceleasi intervale.

In plus la Kaliakra erau cozi mai mari la fripturi, dar mancarea era cam la fel.

In plus, aglomeratie mai mare la receptie si trafic suplimentar pentru ca multi (si eu) veneau la bancomatul din hol.

Fata de Dobrotitsa camerele erau mai mari si mai confortabile, iar la unele vederea la mare mai buna. Oare pentru aceste detalii merita platit pretul considerabil mai mare ca la Dobrotitsa (spre exemplu)?

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / BULGARIA26r[21.10.15 22:11]

@Mircea P -

Anul acests la Kaliahra si la Dobrotitsa (hotelul de langa el) se facea aprovizionarea cu aceleasi produse, care se descarcau din aceeasi masina, la aceleasi intervale.

In plus la Kaliakra erau cozi mai mari la fripturi, dar mancarea era cam la fel.

Nu am fost la Dobrotitsa, hotel pe care îl studiam din balcon de la Kaliakra pe vremea când avea trei stele și turiști majoritar francezi, dar mi se pare puțin probabil să fie „mâncarea cam la fel”, chiar dacă au același furnizor.

Fata de Dobrotitsa camerele erau mai mari si mai confortabile,

La Kaliakra Superior camerele sunt MULT mai mari și mai confortabile decât la Dobrotitsa. Diferența de la 40 metri pătrați la 14 metri pătrați nu mi se pare deloc de neglijat. Am avut un pat dublu în care încăpeau lejer doi adulți și doi copii sau trei adulți fără a se incomoda în vreun fel și în plus o canapea extensibilă pe care mai puteau dormi alți doi copii. Am stat la etajul 6 și am beneficiat de o superbă vedere la mare. La parter nu ar fi fost același lucru.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația BULGARIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

Suceava2015JR1r[21.10.15 22:22]

@andreea. gabur - Therma Palace este foarte frumos, curat, mancare foarte buna, citeste review-ul meu...


BachusSV1r[22.10.15 00:20]

@coralin - Probabil ati ales camera double simpla, cea deluxe (parca asa se numea) este mult mai mare! Incercati data viitoare, recomand cu incredere!


doruapataUC1r[22.10.15 08:57]

@andreea. gabur - Mergi la sigur la Hotel Kaliakra Superior (nu uita sa specifici superior) sau Hotel Sandy Beach - fost Orlov (varianta mai ieftina daca te sperie preturile de la Kaliakra) ambele din statiunea Albena. Albena are cea mai potrivita plaja pentru copii.

Am fost in ambele.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

Mircea PGD7r[22.10.15 09:19]

@nicole33 - Am avut prieteni cazati in aceeasi perioada cu noi, la Kaliakra (noi am stat la Dobrotitsa). I-am vizitat si ne-au vizitat, iat concluzia a fost ca singura diferenta semnificativa este camera, care este mai mare la Kaliakra. La Dobrotitsa au fost camere cu 2 paturi (dublu si simplu) in care 4 persoane (2 adulti si 2 copii) am stat fara probleme. Am stat la primul etaj si camera avea vedere la mare.

Depinde de fiecare daca doreste sa plateasca un pret aproape dublu pentru spatiu in camera si vedere la mare de la inaltime. Personal, sunt genul activ si stau mai mult pe afara asa ca am folosit camera/ paturile strict pentru dormit (noaptea si ora de somn zilnica a copiilor).

Ca idee, prietenii care au fost anul acesta la Kaliakra vor merge anul viitor la Dobrotitsa.

Departe de mine ideea ca hotelul Kaliakra ar fi rau sau sub/de acelasi nivel cu Dobrititsa. Kaliakra este clar mai sus.

Pun in discutie doar daca merita platita diferenta semnificativa de bani intre cele doua, care se reflecta, in principiu, in camere mai confortabile.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

webmaster39[22.10.15 09:37]

@doruapata -

Mergi la sigur la Hotel Kaliakra Superior (...) sau Hotel Sandy Beach - fost Orlov (...) Am fost in ambele.

- ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinații.

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1 a saitului)


HuskyGD[23.10.15 16:22]

@incognito_icd -

Aiurea. Pe site-urile din afara gasesti la preturi bune pachete complete cu hotel+zbor cu avionul din tara respectiva, inutil pentru romani, si mai rar doar hotelul. Poti sa te declari ca fiind de ce nationalitate vrei tu, poti avea nevasta oricat de blonda si vorbitoare de oricate limbi straine, ca scenariul regizat de tine se va intrerupe brusc la receptie cand vei prezenta pasaportul romanesc sau cartea de identitate la check in.

Cum iti explici faptul ca multi alti romani care si-au petrecut vacantele la vecinii bulgari s-au intors multumiti de acolo fara a se fi simtit discriminati pe motiv de nationalitate in comparatie cu ceilalti turisti din resort?

Nu cred ca vei gasi in Grecia hoteluri cu all inclusive mai bune decat cele bulgaresti la aceiasi bani.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 4550 PMA (7 voturi)

Claudiu-1UC1r[23.10.15 16:30]

Îți recomand Riu Helios Paradise, din Sunny beach. După cum a zis și " diantus", ai tot ce îți dorești pentru un concediu în adevăratul sens al cuvântului. Mâncarea e pentru toate gusturile, animatori sa stea cu copii tai, simți ca nu ai nevoie sa ieși din resort.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

manoiuflorinJR[23.10.15 18:48]

@andreea. gabur - Eu sunt intr-o situatie asemanatoare asi dori pt. la anul un hotel bun si cele bune sunt si in general cele cu preturi mai mari. Depinde si ce va doriti de la un hotel sau statiune, alteti in functie de asta.

Club Evrika; Riu Helios Paradis din Sunny Beach; Sol Luna Bay; MIramar din Obzor; complexul din Duni; Azalia din Constantin si Elena; Arabela si lantul Grifid din Nisipuri poate mai sunt, dar la astea mi-as dorii sa merg eu.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

CatavikUC1r[23.10.15 19:23]

@andreea. gabur - noi am fost foarte multumiti de hotel kaliakra, din Albena. statiunea e frumoasa si linistita. hotelul este curat, cu mancare buna, destul de diversificata, este situat pe plaja... ptr. noi a fost super ok.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

webmaster70[23.10.15 19:30]

@Catavik -

noi am fost foarte multumiti de hotel kaliakra, din Albena.

ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinații.

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1 a saitului)


XoryJR2r[24.10.15 19:53]

Buna ziua,

Anul acesta am fost la Obzor, va recomand Sunrise All Suits Resort, este ideal pentru familiile cu copii, si noi am fost cu piticul de 3 ani si s-a simtit foarte bine


webmaster21[24.10.15 19:57]

@Xory -

Anul acesta am fost la Obzor, va recomand Sunrise All Suits Resort

ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinații.

În plus, când vei solicita informaţii despre o anumită destinaţie, cei care îţi răspund vor putea să o facă adecvat "profilului" tău turistic (vor putea vedea, de exemplu, în istoricul tău, locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1)


mihaelamsUC1r[25.10.15 19:11]

@manoiuflorin -nu recomand Azalia din Constantin si Elena, avand in vedere ca de anul acesta patronul este bulgar, serviciile sunt net inferioare celor din anii trecuti. Am fost dezamagiti de ce am gasit in acest an. In concluzie Hotel Azalia nu mai este ce a fost.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

irina2015PM3r[26.10.15 19:13]

Buna ziua,

Avand in vedere ca aveti copii depinde foarte mult de ei sederea dv, eu nu am si nu sunt in masura sa va fac recomandari, pot sa va spun asa in general. Mi-a placut foarte mult la 5 stele Flamingo Albena, am vazut ca aveau o persoana angajata care facea diverse activitati cu ei, dar fiind micuti, nu as avea incredere in nimeni. La acest hotel mancarea este foarte buna, piscina foarte frumoasa, chiar spectaculoasa, in hotel este liniste, si curatetie impecabila, se schimba prosoapele zilnic, camerele sunt toate cu o mica bucatarie dotata cu tot ce trebuie, daca vreti sa pregatiti lapte ptr cel mic. Hotelul este in centrul statiunii si aveti toate distractiile aproape, plus magazine interesante. *mancarea -miel, vita, porc, pui, fructe etc, stau prost cu bautura, cam asa... slabuta. Plaja e la 50 m distanta si se inchiriaza sezlongul acesta e un minus. Alaturi e un alt hotel, Oasis, cu mancare fff buna, mult mai ieftin, dar cazarea asa ca de 2 stele, daca vreti un pret bun, mancarea e ok.

Sunny Beach e cam departe faceti ff mult cu masina si e super obositor, Albena e mult mai aproape, nu uitati ca aveti nevoie de pasapoarte pentru cei mici, de preferat sa faceti cu cateva saptamani inainte avand in vedere ca fizionomia celor mici se schimba.

Va doresc vacanta placuta si sa fiti multumita, indiferent de locatie!!!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

victor2JR1r[27.10.15 08:45]

Sentido Golden Star din Nisipurile de Aur este ultima noastra vacanta in Bulgaria! vezi impresii Vi-l recomand cu caldura! Totul a fost excelent, curatenia, mancarea, totul! Am fost cu sotia si o fetita de 6 ani si ne-am simtit minunat acolo! Pentru ca ne-am simtit atat de bine, am inceput sa cautam prin oferta acestui lant hotelier (au peste 60 hoteluri in lume) si cred ca vara 2016 vom sta tot la Sentido in Grecia sau Spania.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

Mircea PGD7r[28.10.15 13:13]

@irina2015 - Plaja este la cel putin 150 de metri de hotel. Pentru a ajunge de la hotel la plajă trebuie menționat ca trebuie traversate strada/aleea de promenadă și zona verde.

De aceea cred că nu este potrivit pentru o familie cu copii mici. Date fiind numeroasele de săli de conferințe (și clubul de noapte), cred că este potrivit, mai degrabă, pentru team building/business sau pentru turiști fără copii.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

Adelina RGD2r[29.10.15 11:30]

Buna ziua!

Noi am mers anul acesta la Grifid Bolero vezi impresii (Nisipurile de aur) si ne-am simtit rasfatati din toate punctele de vedere. Desi noi nu am mer4s cu copii, am vazut multe familii cu copii chiar si bebelusi. Hotelul este unul din cele mai bune din statiune si are inclusiv aquapark (ideal pentru copii. Singura problema e ca lantul Grifid vinde biletele foarte repede. Noi am achitat biletul la o agentie in ianuarie (si cu ocazia asta am beneficiat si de 15% reducere)

Despre hotel: Ultra all inclusiv, foarte curat, elegant, personal atent si mai mult decat binevoitor, mancarea pe alese, inclusiv pentru vegetarieni, copii sau diabetici, multe fructe, sucuri, senvisuri, clatite, inghetata, bauturi si cafea pe toata perioada zilei la toate barurile piscinelor, bauturi si cafea la barul de pe plaja, animatori pentru copii (in special seara), spectacole... Ce sa mai zic... RASFAT... Camerele foarte mari, prosoape pentru picina ce pot fi schimbate zilnic, sezlonguri pe plaja (2 pe camera+ umbrela) Mai pe larg poti citii impresiile pe care le-am scris pe acest site la Hotel Grifid - "Creme de la Creme... Perfect pentru un sejur relaxant"

Din punctul meu de vedere e ideal pentru copii, nu are acces direct spre exterior (decat prin receptie), multa verdeata...

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

vasilacheJR1r[03.11.15 13:51]

Hotel Grifid Bolero in Nisipurile de Aur

Plaja cu sezlonguri rezervate + bar pe plaja

Restaurante cu maniere.

Curte interioara linistita.

Piscine mici pt copii.


alb1573PM6r[03.11.15 18:15]

Dintre toate experientele cu litoralul bulgaresc, pentru varianta cu copii mici as opta pentru Miramar Obzor sau pentru Astera Nisipurile de Aur- asta daca luam in consideratie criteriul mancare. Dar parca as opta pentru primul daca e vorba despre doi copii mici fiindca aici sunt mai multe spatii dedicate pentru joaca si e mai frumos ca resort.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

  • AFIȘATE rsp [91-120] — din total 127 răspunsuri la această solicitare
  • SCRIE UN RĂSPUNS

    Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
    • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
    • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
    Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

    Abonament

  • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
  • #G#9
      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.1438729763031 sec
    ecranul dvs: 1 x 1