Solicitare CMR / BULGARIA - #LITORAL SUDîncărcată de pe telefon!

Duni sau Obzor? Marina Beach sau Sol Luna Bay?

Trimisă în 28.01.19 21:24
de SimonaMSMSV [Cluj-Napoca]
» VIZUALIZĂRI: 742

Buna.

Am nevoie de ajutor sa aleg intre doua oferte, sensibil egale ca pret: Marina Beach - Duni si Sol Luna Bay - Obzor.

La Sol Luna Bay am fost acum cativa ani si mi-a placut foarte mult.

Aici intervine dilema, sa aleg ceea ce am vazut si mi-a placut mult, sau sa incerc ceva nou, despre care am auzit ca ar fi calitativ peste Sol.

Oare este cineva care a fost la ambele, sa imi faca alegerea mai usoara? Sa ma ajute cu informatii legate de Marina Beach...

Problema e ca trebuie sa ma decid repede, nu prea mai sunt camere disponibile.

Suntem o familie cu un copil de 9 ani. Va rog sa imi faceti alegerea mai usoara .

Multumesc


 • PERIOADA: August -- NOPŢI CAZARE: 7
 • BUGET: 1250 euro -- TRANSPORT: Individual
 • ADULŢI: 2 -- COPII: 1 -- VÂRSTA: 9

Răspunsuri la solicitare

nicole33TIT[București]ConsAFA23r[28.01.19 22:10]

@SimonaMSM:

Am nevoie de ajutor sa aleg intre doua oferte, sensibil egale ca pret: Marina Beach - Duni si Sol Luna Bay - Obzor.

Aici intervine dilema, sa aleg ceea ce am vazut si mi-a placut mult, sau sa incerc ceva nou, despre care am auzit ca ar fi calitativ peste Sol.

Oare este cineva care a fost la ambele, sa imi faca alegerea mai usoara?

Sunt convinsă că resortul de la Duni îţi va plăcea mult mai mult.

Eu îţi recomand Marina Beach Duni sau chiar Marina Royal Palace, diferenţa de preţ nefiind prea mare.

Nu am fost la niciunul din cele două

La Duni am stat mereu la MRP (de vreo şase ori), dar am avut ocazia să văd şi camerele de la Marina Beach şi am testat şi restaurantul şi barul acestui hotel de câte ori am avut ocazia, cu brăţară de MRP având acces peste tot în resort.

Singurul avantaj pe care îl avea Sol Luna Bay din Obzor în urmă cu nişte ani consta în aquaparkul acestuia, dar din 2016 şi resortul de la Duni dispune de un aquapark nou şi frumos.

Pe Sol Luna Bay l-am văzut doar exterior cazată fiind la Miramar, nu mă pot pronunţa asupra serviciilor oferite de acesta, dar sigur sunt sub cele de la Miramar, după preţ.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația BULGARIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 3500 PMA (5 voturi)

ralucalunguSV[Bucuresti]4r[28.01.19 22:14]

@SimonaMSM: buna!

Noi anul trecut am fost la Sol Luna (vezi impresii) și acum 2 ani la Duni dar la Marina Palace (vezi impresii). Anul acesta mergem (sper) tot la Marina Palace sau in Obzor la Miramar.

La Sol Luna ne-am certat cu ei la cazare ca la usa cortului. I-am amenințat ca plecam. Noi am rezervat ceva (3 camere in corpul principal) și ne ofereau altceva (3 camere in anexa aia). Camera in care am nimerit noi a fost cam urâțică. Mâncarea a fost ok. Băuturile slabe rău in comparație cu Duni. Piscina avea apa mai rece ca la Duni, șezlonguri la mare și la piscina... cam putine. Apa din piscina de la topogane era rece și plină de clor. Plaja e privată și nu prea... adică pe la 10 veneau unii cu autocarul și se înșirau cu prosoapele pe malul marii (poate sunt eu cu fițe). Parcarea am plătit-o, la Duni... nu.

La Duni ne-au ajutat cu bagajele la Sol luna a trebuit sa rugam pe cineva sa ne ajute in condițiile in care aveam o gravida in gasca.

Mi s-a părut și lumea mai civilizata la Duni. Aici nu ma refer la romani, romanii curățau după ei și ultima frimitura dar polonezi... de doamne ferește.

Duni e mai departe dar îmi asum acest “inconvenient” sper doar sa ne hotărâm mai repede. Anul trecut nu am mai prins locuri.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

SimonaMSMSV[Cluj-Napoca]1r[28.01.19 22:17]

@nicole33: Multumesc mult pentru raspuns.


madalinalinaJR[bucuresti]3r[28.01.19 22:18]
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

SeeKJR[Baia Mare]2r[28.01.19 22:23]

@SimonaMSM: Noi am fost in Duni la Hotel Pelican (vezi impresii) și în Obzor la Sunrise All Suites. Am văzut ca sa zic așa ambele locații de care ești interesata.

Mai mult de atât voiam să vad și eu cum se prezintă hotelul Sol Luna Bay de care eram si noi interesați la un moment dat. Hotelul e destul de anost, e inghesuit parca Intr un colțișor, are plaja îngustă și cu denivelări, intrarea în apa abrupta, aquaparkul are un program ciudat cu pauze destul de lungi.

Hotelul Marina Beach e altceva ca amplasare... cladire in sine... Singurul dezavantaj sesizat e că... fiind pe plaja restaurantul și implicit terasele acestuia sunt mai aglomerate in cursul zilei și bineînțeles piscina acestuia unde se desfășoară majoritatea activităților... deoarece au acces acolo toți turiștii din resort.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (4 voturi)

SimonaMSMSV[Cluj-Napoca]1r[28.01.19 22:26]

@SeeK: Multumesc


madalinalinaJR[bucuresti]3r[28.01.19 22:29]

@SimonaMSM:

Am fost la ambele hoteluri. Recomandarea mea este Marina Beach.

Este net superior. Se întinde pe o suprafață f mare, plaja cu întindere muult mai mare, umbrele și sezlonguri suficiente, piscina exterioară este muult mai mare decât la Sol și multe altele (are și parc acvatic).

Intr. un cuvânt alege DUNI și nu vei regreta. Garantat.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

nicole33TIT[București]ConsAFA23r[28.01.19 22:31]

@madalinalina:

Nu pe mine trebuie să mă convingi despre avantajele alegerii resortului de la Duni.

Am fost deja de şase ori la Marina Royal Palace, tocmai pentru că mi-a plăcut, cel mai recent în mai anul trecut când am beneficiat de un apartament superb cu vedere la mare, deşi eram doar doi adulţi.

Pentru variaţie doar, anul acesta am ales Miramar din Obzor, care oricum este peste Sol. Voiam alt hotel din Obzor, dar care nu se deschide până la data vizitei mele.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația BULGARIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

madalinalinaJR[bucuresti]3r[28.01.19 22:36]

@nicole33: Scuze. Mi. am dat seama, dar prea târziu. Am fost si la Miramar și, personal, am fost dezamăgită deoarece am observat cum s. au schimbat în timp. Am fost 3 ani consecutivi. Poate acum și. au revenit. Hotelul nou de care vorbesti nu se mai deschide anul acesta.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

SimonaMSMSV[Cluj-Napoca]1r[28.01.19 22:37]

@nicole33: Daca ati vazut camerele de la Marina Beach, imi puteti spune cum sunt? Si mancarea e cam la fel ca la MRP? Sa incerc sa vad daca mai sunt camere disponibile la MRP? Pana la urma aleg dintre cele doua... al treilea !

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

nicole33TIT[București]ConsAFA23r[28.01.19 22:53]

@SimonaMSM:

Daca ati vazut camerele de la Marina Beach, imi puteti spune cum sunt?

Arată foarte bine şi par mai noi decât cele de la Marina Royal Palace, sunt spaţioase şi luminoase, însă mie mi s-au părut banale (dreptunghiulare) prin comparaţie cu camerele de la MRP în care m-am simţit mereu ca într-un palat.

Si mancarea e cam la fel ca la MRP?

Am verificat personal în mai multe rânduri că mâncarea este în proporţie de 75-80% la fel cu cea de la MRP, aceleaşi feluri de mâncare la aceeaşi masă. Numărul torturilor era mai mare la MRP decât la MB. În plus, la MRP vinul este doar la sticlă de 700, în timp ce la MB este vărsat, iar cocktailurile sunt mai reuşite la MRP, deoarece barmanii de la lobby bar sunt mai talentaţi, ingredientele fiind aceleaşi, doar bulgăreşti.

Alegând MRP, ai acces la orice facilitate din cadrul resortului, în timp ce ceilalţi cazaţi oriunde în resort au acces peste tot, mai puţin la restaurantul, barul, piscinele de la MRP.

Marina Beach are avantajul de a fi cel mai aproape de plajă.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația BULGARIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

nicole33TIT[București]ConsAFA23r[28.01.19 23:00]

@madalinalina:

Am fost si la Miramar și, personal, am fost dezamăgită deoarece am observat cum s. au schimbat în timp. Am fost 3 ani consecutivi.

Nu am mai fost la Miramar din 2010. Chiar aş vrea să văd cum mai arată, că de scump, tot scump a rămas. Mai scump decât Duni.

Hotelul nou de care vorbesti nu se mai deschide anul acesta.

Posibil să nu se deschidă, că prea au tot amânat deschiderea şi nu avea sens să risc. Oricum vilele nu aveau cum să fie finalizate până la 1 Mai, dar eu voiam în clădirea principală.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația BULGARIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

SimonaMSMSV[Cluj-Napoca]1r[28.01.19 23:06]

@nicole33: Prima data am cerut oferta la MRP, dar intre timp am auzit ca ar fi foarte multe trepte de coborat si urcat in drumul spre plaja .

Oricum, la MRP nu aveau camere disponibile, doar la cerere. Voi mai incerca maine sa vad daca se confirma si s-ar putea sa imi schimb optiunea.

Va multumesc pentru raspunsurile prompte.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

nicole33TIT[București]ConsAFA23r[28.01.19 23:23]

@SimonaMSM:

Oricum, la MRP nu aveau camere disponibile, doar la cerere. Voi mai incerca maine sa vad daca se confirma si s-ar putea sa imi schimb optiunea

Faptul că nu ai confirmare imediată, în timp real, nu înseamnă că nu ar mai fi camere disponibile. Fă o cerere, aşteaptă confirmarea şi s-ar putea să ai o surpriză plăcută.

Prima data am cerut oferta la MRP, dar intre timp am auzit ca ar fi foarte multe trepte de coborat si urcat in drumul spre plaja

"Foarte multe trepte" este o exagerare şi atât. Nu este obligatoriu să urci de-a dreptul pe trepte. Există şi pante, mult mai uşor de abordat decât treptele. În plus, dacă te orientezi "în teren", poţi merge cu liftul până la nivelul barului de la piscină de la MRP; mai comod de atât nu cred că se poate .

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația BULGARIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2450 PMA (4 voturi)

cristim10GD[Bucureşti]8r[29.01.19 07:34]
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1050 PMA (2 voturi)

madalinalinaJR[bucuresti]3r[29.01.19 08:16]

@nicole33: Eu am stat la MB și am folosit ambele piscine (interior -exterior) de la MRP, când nu era vreme de plajă.

Apa din piscina exterioară era mai caldă decât din piscina interioară.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

webmasterX[București][29.01.19 15:22]

@madalinalina:

Eu am stat la MB

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinații.

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1 a saitului)


eliaJR[pitesti]1r[29.01.19 15:47]

@SimonaMSM: Fara dubii, Marina Beach. Pentru ceva banuti puteti incerca Marina Royal Palace. Dar, fara indoiala, eu aleg fara ezitare Marina Beach.

Sol Luna Bay e departe din toate punctele de vedere. Toate!!! vezi impresii

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2450 PMA (6 voturi)

YodaSR[Bucuresti]5r[29.01.19 19:00]

In Obzor am stat o data la Miramar si de doua ori la Sunrise All Suites. La Sol Luna am fost doar in vizita si mi s-a parut inghesuit. Si plaja mi s-a parut a fi foarte aglomerata si nu prea ai ce face.

Intre Sol Luna si Duni, eu as recomanda Duni.

Am stat la Marina Beach prin 2010. Intr-adevar, Marina Royal e mai opulent si mai luxos, insa Marina Beach e foarte ok. In plus, ai avantajul ca esti practic pe plaja.

Dpdv al mancarii, nu stiu ce sa spun, cei care nu stateau la Marina Royal nu puteau manca acolo (in schimb poti manca la oricare alt restaurant din resort). Am citit insa pe internet in perioada aceea, ca multi de la MRP spuneau ca prefera sa vina sa manance la Marina Beach, pentru ca e mai buna mancarea si ca singurul avantaj la MRP este ca vinul ti-l servesc ospatarii la sticla.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

maverick30JR[Tulcea]1r[30.01.19 21:25]

@nicole33:

Sol Luna Bay - Obzor.

nu duni.


SimonaMSMSV[Cluj-Napoca]1r[30.01.19 21:53]

@maverick30: Sunteti singurul cu aceasta sugestie. Oare puteti detalia putin? Multumesc


maverick30JR[Tulcea]1r[30.01.19 21:56]

hmm

vorbim dupa ce vezi duni...

vei regreta evident.

pa


nicole33TIT[București]ConsAFA23r[30.01.19 23:29]

@maverick30:

Sol Luna Bay - Obzor. nu duni.

Mulţumesc pentru sfatul total inutil pentru mine

Am fost DE ŞASE ORI la Marina Royal Palace din Duni şi de fiecare dată am fost mulţumită de tot ce am găsit pe acolo, altfel nu aş fi revenit de atâtea şi atâtea ori.

Ţi-am citit "articolul", al cărui scop nu-l înţeleg.

Refuz să cred că nu ai găsit nimic altceva să mănânci decât peşte timp de zece zile. Pur şi simplu este EXCLUS aşa ceva la oricare hotel din Duni. AM FOST ACOLO de 1 Mai 2018 şi, ca de fiecare dată, pe lângă numeroase feluri de mâncare gătită, la fiecare prânz şi cină găseam cel puţin două feluri de carne la grătar, plus unul de peşte, dar care pe mine nu mă interesa.

Sol Luna Bay din Obzor pe mine nu m-a inspirat niciodată, nu m-a atras cu nimic.

În plus, plaja de la Duni este muuuult mai lată decât cea din Obzor, iar intrarea în mare este muuuult mai lină, un avantaj pentru familiile cu copii, dar enervant pentru adulţii care doresc să înoate cât mai repede şi au de mers zeci de metri fără să-şi ude slipul.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația BULGARIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 4200 PMA (6 voturi)

AryaSR[București]1r[31.01.19 07:41]

@maverick30:

O recomandare la fel de penibila ca si articolul aiuristic, tendentios si exagerat postat anul trecut. Pfff...

Nu stiu ce așteptări ai avut, dar să spui că nu ai avut ce mânca este prea de tot.

Mai grav este faptul că încerci să îi convingi si pe alții

Atatia români se întorc încântați de la Duni, îl recomandă cu incredere si revin an de an.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 6300 PMA (9 voturi)

AryaSR[București]1r[31.01.19 07:47]

@SimonaMSM:

La Marina Royal Palace am fost de trei ori, ultima dată când au deschis aquaparkul, în timp ce la Sol am fost o singură dată prin 2012 sau 2013. A fost foarte ok, dar nu de revenit.

Eu iti recomand sa alegi Duni, fără ezitare.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 3150 PMA (5 voturi)

maverick30JR[Tulcea]1r[01.02.19 00:00]

nu am voie sa mi exprim parerea?

e un site numai de pro?

e parera mea, e un site liber, mergeti la duni, eu nu.

pa


SimonaMSMSV[Cluj-Napoca]1r[05.02.19 15:32]

In urma raspunsurilor voastre si a "cercetarilor" facute pe internet, am decis sa mergem la Marina Beach. Deja am rezervat si am dat avans .

Va multumesc tuturor !


eliaJR[pitesti]1r[05.02.19 16:06]

@SimonaMSM: Iti va placea. Ai facut o alegere buna. Sfat: nu ti fie teama sa experimentezi si celelalte restaurante din resort. Vei fi surprinsa sa gasesti gratar pe jar, miel la protap si tot soiul de peste in apropierea teatrului, undeva mai sus, unde sunt si alte locatii de cazare. Vreme buna sa ai!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

SimonaMSMSV[Cluj-Napoca]1r[05.02.19 16:17]

@elia: Multumesc. O sa incerc sa explorez cat mai mult din resort .


 • [30] total răspunsuri, până acum
 • Sunteți NELOGAT (neautentificat) -- pagina vă este afișată din cache, versiunea din 26.05.20 -- 01:51:06 (acest segment de cache se va actualiza în 26.05 09:51:06)

  Pentru a accesa versiunea curentă, actualizată „la secundă”: rog logați-vă — folosiți meniul „VIZITATOR” sus-dreapta;
  • Dacă nu aveți un cont AmFostAcolo, vă puteți crea unulCONT NOU

  SCRIE UN RĂSPUNS

  Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
  • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
  • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
  Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

  Abonament

 • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
 • #M#D
   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  pagină generată în 0.25425696373 sec
  ecranul dvs: 1 x 1