Solicitare CMR / zSTRATOSFERA

Cardul Revolut

Trimisă în 01.06.18 12:35
de robertAU [Bucuresti]
» VIZUALIZĂRI: 4901

Ce părere aveți? O fi sigur? E de încredere cardul acesta Revolut? Pare foarte avantajos pentru cei ce călătoresc în afara țării! Mersi frumos!

Pentru a se bucura de ofertă, aceștia trebuie să își facă un cont AICI și să comande primul card fizic înainte de 31 mai. O alternativă bancară digitală, Revolut oferă notificări de plată, instrumente integrate de bugetare și posibilitatea de a cheltui bani fără taxe și comisioane ascunse, oriunde în lume.

Compania londoneză Revolut speră să ajungă 100.000 de clienți în România până la finalul anului.

Revolut are deja peste 30.000 de utilizatori în România, care au făcut până în prezent peste 450.000 tranzacții cu o valoare totală de 15 milioane de dolari. Orașele din România cu cel mai mare număr de utilizatori Revolut sunt București și Cluj-Napoca, urmate îndeaproape de Timișoara, Iași și Brașov. Vârsta medie a utilizatorilor Revolut din România este de 33 ani, iar comercianții lor preferați sunt Uber, Aliexpress, McDonald’s și Carrefour.

Utilizatorii Revolut au cheltuit fără taxe și comisioane ascunse în țară și peste hotare și, mai mult decât atât, au folosit seifurile Vaults, opțiunea de economisire lansată recent, pentru a strânge bani pentru obiectivele lor financiare. Seifurile Vaults funcționează ca o ”pușculiță” digitală și permit utilizatorilor să rotunjească fiecare tranzacție efectuată cu Revolut și să economisească diferența. Românii au deschis peste 4.500 de seifuri Vaults și au economisit peste 270.000 RON până în prezent, cele mai populare obiective fiind vacanțele, achiziționarea unei noi mașini sau nunțile. Revolut este în prezent în căutare de organizații partenere pentru a permite utilizatorilor să doneze banii economisiți în Vault către cauzele pe care le susțin, în fiecare lună.

Pentru a sărbători lansarea pe piața din România Revolut va oferi noilor utilizatori primul lor card fizic gratuit. Oferta este valabilă până joi, 31 mai, pentru toți utilizatorii care își fac cont AICI și comandă un card Revolut cu livrare standard, asociat contului curent.

Pentru a beneficia de această ofertă limitată, doritorii trebuie să:

Acceseze acest link și să introducă numărul lor de telefon mobil;

Acceseze link-ul primit prin SMS pentru a descărca aplicația Revolut din Magazinul Play (pentru telefoanele cu Android) sau App Store (pentru iPhone);

Deschidă un cont curent din aplicație;

Încarce suma minimă de 50 RON în contul lor (această sumă poate fi cheltuită imediat din contul Revolut);

Selecteze și să comande primul lor card fizic, cu livrare standard

”Revolut este contul curent de zi cu zi, singura alternativă bancară creată pentru stilul de viață global al clienților săi. De la conturi curente la plăți recurente și debite directe, oferim utilizatorilor noștri tot ceea ce le oferă băncile lor astăzi și adăugăm la asta funcționalități utile, siguranță fără precedent și tehnologie de ultimă generație. Suntem aici pentru a zgudui de la temelie industria-financiar bancară și băncile care au profitat de clienții lor prea mult timp, percepând taxe și comisioane ascunse și folosind tehnologie îndoielnică”, a declarat Irina Scarlat, Country Manager Revolut România.

Cu Revolut poți deschide un cont curent în doar 60 de secunde și poți deține și schimba 25 de monede imediat, fără taxe și comisioane ascunse. Utilizatorii Revolut pot efectua transferuri internaționale gratuite către orice cont bancar din lume și pot cheltui în străinătate în 150+ de monede, fără taxe, la cursul de schimb valutar real, cl interbancar. Revolut oferă de asemenea și cea mai simplă și rapidă modalitatea de a avea acces la criptomonede, oferind utilizatorilor opțiunea de a cumpăra, deține și vinde Bitcoin, Litecoin și Ethereum printr-o simplă apăsare de buton, la cel mai bun curs posibil.


 • PERIOADA: iunie
 • BUGET: 50 lei
 • ADULŢI: 0 -- COPII: 0

Răspunsuri la solicitare

elviramvioAU[jud. Ilfov]35r[01.06.18 15:36]

@robert:

Bună. L-am folosit de câteva luni atât în România cât și în Portugalia și puțin într-o fugă la bulgari. Când am plecat la greci, l-am uitat acasă așa că degeaba m-au notificat pe telefon cu /bine ai venit în Grecia / 😁

În Turcia nu l-am folosit. Știi deja că trebuie să ai telefonul deschis și GPS activ ca să poți folosi cardul. În caz că la trecerea graniței unei țări nu ai telefonul deschis și-l activezi mult mai târziu, cardul este blocat până revii acasă.

Eu alimentez cu suma care imi trebuie, nu țin bani în plus pe el. Alimentarea se face aproape instant - până acum n-am avut probleme. Am făcut asta și stând la rând la Cora, deci îți dai seama de timp. Este bun și pentru conversie, mie mi-a făcut schimbul în euro la cotația BNR. Acum vezi că depinde și cu ce bancă din România lucrezi , asta pentru comisioane, eu am una cu nume ardelenesc și este totul gratis.

Este bun și pentru transfer rapid și fără costuri sau fără costuri mari sâmbăta, duminica între membrii familiei, de exemplu dacă prințesa ta pleacă singura undeva și are nevoie de bani, având amândoi Revolut îi poți face transfer imediat în condițiile de zisei mai sus legate de telefon activ (în zilele astea se taxează umplerea cardului sau anumite tranzacții).

Am povestit de el la Alba Iulia, lui Crismis, Mishu, ele nu știau de el, dacă știam că te interesează...

Dacă iei, nu lua și cardul virtual, se socotește al doilea card și te taxează.

Feciorul meu îl are de ceva timp și recunosc, el m-a ciocănit până m-a convins. Sunt mulțumită.

Din cei 50 ron cu care încarci contul, se vor opri cred 27 sau 23 lei, nu-mi amintesc, costul transportului cardului fizic până în cutia ta poștală restul vor apare în contul tău. Cardul Premium vine gratis dar nu merită taxa anuală.

Am și Transfer wise, e mult mai greoi, nici acum nu m-am învățat cu el și din câte știu, e mult mai lent.

Sper să te fi ajutat ecoul meu.

Durează cam 2 săpt. până îl primești, poate și mai mult, ăștia sunt timpii pentru România ...

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 4200 PMA (6 voturi)

robertAU[Bucuresti]9r[01.06.18 17:13]

@elviramvio: multumesc frumos pentru raspuns! Eu abia ieri m-am hotărât sa-mi fac! Am dat comandă si astept sa-mi vina!

Mersi încă o dată pentru informatii! Nici nu stiam de telefon sau de GPS! Important este ca nu trebuie sa avem bani multi pe el! Pare foarte avantajos in special la schimbul valutar!

Daca mai am ceva nelamuriri o sa va dau un mesaj! Dacă nu-i cu suparare! 😀😀😀

Deci il pot folosi in siguranță!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

elviramvioAU[jud. Ilfov]35r[01.06.18 17:53]

@robert:

Robert, nici nu este indicat să ții bani pe el, este cardul care ti-l poate salva pe cel principal de furt de date. Eu transfer cât am nevoie - am de plată la supermarket 60 lei, transfer înainte de a ajunge la casă, direct de pe telefon. La finalul plății primesc mesaj pe telefonul unde am aplicația Revolut, despre suma, locul, ora unde le-am făcut. În România l-am folosit la greu, după ce mi-au furat datele de pe cel de bază, acum transfer mereu și fac plăți cu ăsta. În afară ia-ți și cardul tău emis la o bancă românească, transferă-ți mereu cât ai nevoie prin aplicație și dacă-ți fură datele de pe Revolut nu poți fi păcălit decât o dată și cu o sumă nu mare. Pe de altă parte, e bine să ai un card de rezervă cu sumele de bază, preferabil cardul românesc cu care te-ai înregistrat la Revolut. Celor de la Revolut, dacă li se pare ceva suspect, ți-l blochează pe al lor și e mai greu în unele țări să-l debloci de acolo. Plus că dacă sunt probleme cu semnalul telefonului nu-l poți folosi, sunt foarte precauți. Deci ți-l recomand pentru plăți dar fără să ții sume mari de bani pe el în afară, doar să transferi la nevoie.

Atenție că unele site-uri nu-l acceptă, nu are 3D. Băiatul meu plătește toate facturile cu el acum deși inițial i l-au respins la Enel. Sper că ai dat card de la banca aia fără cash sau aia galbenă cu două litere, de obicei la transfer card românesc -card Revolut nu iau comisioane.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

CrisseisCH[TIMISOARA][17.09.18 16:31]

@elviramvio: Buna ziua. Am aflat si eu de curand despre posibilitatea transferarii de bani prin cont/card revolut. Pe mine ma intereseaza sa transfer copilului o data la cateva luni ratele pentru cazare. Inteleg ca nu e potrivit pentru a transfera sume mari? (aprox. 1500 lire- in Ron, cu posibilitatea ca el sa scoata banii in lire).

Stiti cumva o alta modalitate de transfer care sa nu implice comisioane (mari)?

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

elviramvioAU[jud. Ilfov]35r[17.09.18 18:18]

@Crisseis:

Bună. Înţeleg că ai copilul în Anglia. În afară de Revolut este si cardul Monese care are cont în lire iar pentru România şi în euro, nu în lei. Funcţionează la fel cu Revolut doar că nu are cont în lei şi retragerea de la ATM se taxează cu 1 liră. Plăţile cu cardul sunt gratis. Eu mi-am făcut pentru contul în euro şi văd că funcţionează foarte bine, îmi transfer de pe telefon din contul în euro de la banca românească în contul euro la Monese şi plătesc cu el unde am plată în euro. La fel merge si pe contul in lire. Avantaj la Revolut este că poţi cumpăra lire din contul în lei atunci când iţi convine paritatea şi poţi să-i transferi copilului.

Nu este problemă să transferi 1500 lire dar eu sunt mai precaută şi prefer să încarc cu sume mai mici. Până acum cu Revolut n-am avut probleme unde l-am folosit, nici eu şi nici fiul meu unde a fost de curând.

Dacă mai ai întrebări, cu plăcere spun ce ştiu.

Dacă optezi pentru Monese, dă-mi un PM înainte de a-l solicita.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

CrisseisCH[TIMISOARA][17.09.18 21:08]

@elviramvio: Mulțumesc pentru răspuns. As vrea sa stiu dacă banii transferati de mine pot fi transferati de el, fara comision, într-un cont din care se va face plata catre universitate. Sau pot fi folosiți doar la cumpărături?

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

elviramvioAU[jud. Ilfov]35r[17.09.18 22:02]

@Crisseis:

Poate plăti orice în principiu, inclusiv transfer. Noi n-am avut nici un fel de problemă plătind facturi sau alte chestii importante. Am auzit că unii beneficiari refuză totuşi plata cu Revolut pentru că nu are 3D secure dar n-am păţit, ba am plătit şi pentru zbor cu el. Cel mai bine este să se intereseze copilul dacă este acceptat la banca unde este deschis contul de tranzit. Oricum merită un card Revolut, în caz de urgenţă poţi să-i trimiţi foarte rapid şi ieftin bani chiar din cont în lei.

Dacă optaţi pentru acest card, trebuie să aveţi amândoi câte unul, transferul de obicei se face imediat, de pe mobil.

Acum ce să zic, n-am avut belele cu el până acum şi pot spune, chiar îmi place să-l folosesc. Dar nu pot să garantez în totalitate.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

adrianaglogoSE[Pitești][08.07.19 23:47]

@elviramvio: Am aflat si eu de cardul Revolut si am decis sa fac si eu. Am citit despre el, am inteles in mare despre ce e vorba. Nu am inteles partea cu schimbul valutar. Cum trebuie facut, depun lei si apoi schimb in moneda tarii unde fac o plata? Scuze daca intrebarea e puerila, nu stiu prea multe lucruri despre finante... Multumesc.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

elviramvioAU[jud. Ilfov]35r[09.07.19 07:15]

@adrianaglogo: Intrebarea nu e deloc puerilă și e normal să te informezi. Legat de schimbul valutar, acela fie îl faci din timp, dacă ții ceva bani pe acest card, fie în momentul când faci plata. În primul caz ai ocazia să alegi momentul când este cel mai bun curs care de obicei este mai mic decât la băncile noastre sau casele de schimb. Asta presupune să ții ceva bani în contul Revolut. Referitor la al doilea caz, nu știu dacă merită căci în momentul când faci o plată sau o retragere de numerar, Revolut ia toată suma din valuta unde ai cei mai mulți bani, adică nu-ți retrage combinat și nu ține cont de valuta în care plătești. Avantajul este că poți avea bani în mai multe valute pe același card. Totuși sfatul meu este să nu ții toți banii pe acest card. Ca la toate cardurile în ultimul timp și aici au fost mici probleme și sigur vor mai fi. Părerea mea este că ar trebui să ții pe contul Revolut o sumă mică sau să transferi de câte ori ai nevoie. Dacă ai citit bine condițiile Revolut, știi deja că la acest tip de cont nu poți lucra decât cu cardul fizic sau virtual dar cel mai important, Revolut blochează contul dacă i se pare ceva suspect sau telefonul pe care ai aplicația nu ți-a fost deschis, nu e asupra ta să te poată localiza. Dacă de pe contul românesc pe care-l ai la banca unde ai contul de venituri poți scoate bani la orice bancă străină la ghișeu contra unui comision, în cazul în care ai pierdut cardul sau l-ai deteriorat, cu Revolut nu ai posibilitate asta și banii rămân blocați până la lămurirea problemei. Eu m-am împăcat foarte bine până acum, recent am plătit și biletele de avion deci n-am avut probleme. Totuși nu țin grosul banilor pe acest card, prefer să transfer când am nevoie. Acum doar ING m-ai permite transfer pe Revolut fără să ia comision.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1750 PMA (3 voturi)

DragosAU[Bucureşti]16r[09.07.19 08:16]

@elviramvio:

Revolut blochează contul dacă i se pare ceva suspect sau telefonul pe care ai aplicația nu ți-a fost deschis, nu e asupra ta să te poată localiza

Nu e chiar așa: în aplicație ai mai multe setări de securitate asupra cardului fizic - blocare totală; siguranță bazată pe localizare (la asta te referi mai sus - dar se poate dezactiva și atunci nu mai ai treabă cu locul unde e telefonul, dacă ai baterie sau chiar roaming); blocarea plăților contactless / swipe (folosind banda magnetică) / online. Prin setarea / desetarea tuturor acestor opțiuni poți obține o siguranță maximă a cardului (și implicit, a banilor).

În plus, pentru tranzacții online, mai poți genera carduri virtuale, care „dispar” după utilizare. Adică după ce faci plata pentru care l-ai creat, acel card nu mai există în sistem deci nu poate fi folosit, chiar dacă ți se fură datele tranzacției!

În ceea ce privește „dacă i se pare ceva suspect” - în categoria asta intră de pildă operațiunile cu sume (foarte) mari în special pe carduri noi. Recomand efectuarea câtorva alimentări / plăți / schimburi valutare cu sume moderate înaintea folosirii intensive a cardului. Oricum, în cazul suspiciunilor, firma va cere dovezi asupra legalității provenienței sumei: extrase de cont care să dovedească de exemplu că în contul de unde ați trimis banii vă primiți lunar pensia ori salariul.

===

later edit:

trebuie să ai telefonul deschis și GPS activ ca să poți folosi cardul. În caz că la trecerea graniței unei țări nu ai telefonul deschis și-l activezi mult mai târziu, cardul este blocat până revii acasă.

Nu prea cred. Cum devine atunci cazul că zbori cu avionul, și trebuie să închizi telefonul în aeroportul din centrul țării A și îl deschizi în aeroportul din centrul țării B?!? Nu, cardul NU e blocat în acest caz.

Cardul Premium vine gratis dar nu merită taxa anuală.

Asta ar trebui să decidă fiecare: cardurile metal și premium vin cu multe avantaje față de cel standard: card virtual gratuit; asigurare medicală inclusă; asigurare de întârziere a călătoriei (peste 4 ore); acces la lounge-uri VIP în aeroporturi etc.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

elviramvioAU[jud. Ilfov]35r[09.07.19 09:49]

@Dragos: Din păcate trebuie să te contrazic pentru că sunt pățită. Mi-a fost blocat și considerat " posibil furat" pentru că am avut telefonul închis când am călătorit cu avionul. În aeroportul de sosire numai grija lui n-am avut-o așa că m-am trezit la hotel cu acest mic necaz pe care l-am rezolvat destul de rapid totuși. Și în Turcia astă toamnă la fel, n-am putut să-l debloc decât la o rețea wi-fi. Cardurile virtuale le știu, am folosit, sunt foarte ok. Știu și cum este cu blocările, cu Vault, cu multe altele, mă crezi or ba, nu contează, Revolut este cardul meu de bază mai ales când fac toate operațiunile în lei în țară și în afară când nu mai am fonduri în euro pe Monese. Și Revolut la sume omenești, adică ce ne trebuie nouă la plata utilităților sau concedii, nu are nevoie de dovada provenienței banilor. Asta sigur îți spun. Dacă vrei să-ți iei cu el o casă pe coasta Atlanticului, atunci este cu totul altă față a poveștii. Cardul Premium, hmm, fiu-meu îl folosește pentru că a prins promoția gratis un an dar tocmai el, profesorul meu la carduri 😄 din afară, nu se declară căzut în genunchi. Nu e chiar precum reclama nici cu asigurarea aceea, mă rog, nu intru în detalii căci la Premium nu m-am băgat și nici n-am de gând. Îmi ajunge că am Revolut, Monese și TransferWise (mai greoi la transfer). Bani să am pentru ele 🤔Apropo, de Curve ce zici? Ai? De card zic 😂... Că mă bate feciorul la cap de aproape un an să-mi fac.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

DragosAU[Bucureşti]16r[09.07.19 10:29]
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

elviramvioAU[jud. Ilfov]35r[09.07.19 10:46]

@Dragos: Sunt 😂😂! Și în general sunt un părinte ascultător... când îmi convine mie. Da, acel card se pare că e bun. Practic ai un singur card fizic pentru toate celelalte și neapărat un telefon vioi 😉. Nu știu mai mult că nu-l vreau. Feciorul meu e încântat de el. O zi bună să ai!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

adrianaglogoSE[Pitești][09.07.19 18:05]

@elviramvio: Multumesc de raspuns. Sa speram ca ma voi obisnui sa-l folosesc!


 • [14] total răspunsuri, până acum
 • Sunteți NELOGAT (neautentificat) -- pagina vă este afișată din cache, versiunea din 15.05.21 -- 23:30:56 (acest segment de cache se va actualiza în 16.05 07:30:56)
  Pentru a accesa versiunea curentă, actualizată „la secundă”: rog logați-vă — folosiți meniul „VIZITATOR” sus-dreapta;
  • Dacă nu aveți un cont AmFostAcolo, vă puteți crea unulCONT NOU

  SCRIE UN RĂSPUNS

  Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
  • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
  • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
  Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

  Abonament

 • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
 • #M#D
   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  AmFostAcolo recomandă găzduirea la ROHOST.COM
  pagină generată în 0.185073137283 sec
  ecranul dvs: 1 x 1