ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 20.03.2018
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 29.12.11
STATUS: AUGUSTUS
LUNA
MAR-2018

2018 Întâlnire AFA - hotel Parc, ALBA IULIA

NOTĂ ARTICOL OFFTOPIC sau DE INTERES TURISTIC TEMPORAR ori RESTRÂNS
Articolul poate fi votat cu voturi simbolice (+/-1PMA)
Articol publicat FĂRĂ NOTE; vezi mai jos motivele...

No, fuse și se duse

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

Exact așa a fost, a venit greu și s-a dus repede, ca un vis! Ops asta s-a mai zis și risc să o duc pe asta cu visul, în derizoriu. Se pare că trebuie să încerc o nouă abordare.

Ei bine în weekendul trecut am participat la o mega petrecere marca AFA, organizată impecabil de cei ce se ocupă de acest site de turism, în frunte cu numitul Cornel. A fost gândită și organizată în cele mai mici detalii. Cu surprize, cu tombole, cu implicarea benevolă a cât mai multor participanți în organizare. Cu muzică de calitate. Ce să mai, jos pălaria.

Dar să începem cu începutul. La sugestia admin-ului s-au organizat câteva grupuri pe regiuni istorice, care și-au propus să-i dea pe spate pe toți invitații cu produse gastronomice specifice zonelor din care provin, dar și cu licorile aferente. M-am oferit și eu voluntar în grupul București. Pentru noi cei din grupul Bucuresti acu a început distracția. Cu multe săptămâni înainte. Ne-am creat un grup pe WhatsApp unde am pus țara la cale. Distracția a fost la cote maxime, dar și implicarea tuturor participanților. Chiar dacă am reușit să ieșim pe un onorant loc 5, din 5 participanți :), noi considerăm că inițiativa noastră și-a atins scopul. Mai ales că i-am dat pe toți pe spate cu sloganul:” fetițe dulci din București, în toată țara nu găsești”. Apropo, nu e doar un slogan!

Nu o să încep acum să povestesc despre cum a decurs petrecerea, deoarece participanții știu foarte bine, iar cei ce nu au fost au aflat deja cu siguranță. M-am întâlnit cu prieteni buni și vechi, dar mi-am făcut și cunostințe noi. O să subliniez acum doar noile persoane cu care am reușit să interacționez. La o petrecere așa grandioasă, cel puțin eu, nu interacționez cu mai mult de 10-20% din participanți. Îi vezi pe toți, dar doar cu o mică parte apuci să vorbești două, trei minute și să schimbi impresii.

Ei bine pe WhatsApp am cunoscut-o pe volubila Roxana, alias adrianbogdan, dar și pe cumătra vulpe alias Vulpe Mihaela o persoană foarte exuberantă și inimoasă. Cu ele am interacțioanat cel mai mult și pot spune că sunt de nota 10!

La această petrecere aniversară, tematica au fost românii cu muzica lor și cu straiele lor tradiționale. S-au sărbătorit un pic în avans 100 de ani de la Marea Unire de la 1 Decembrie 1918, dar și 10 de ani de AFA! Marea majoritate a mesenilor au respectat tradiția și au fost echipați în superbe haine populare, reprezentative din zona de baștină. Jos pălăria. Eu fiind orășean get beget ar fi trebuit probabil să vin în haine de oraș. Dar având ceva origini austriece, m-am hotărât să mă imbrac în costum tirolez. Soția avea deja o rochie de prin zonă, dar eu nu aveam nimic. Am vorbit cu Mishu să-mi caute ceva prin Austria, dar prețurile erau prohibitive pentru mine, așa că am improvizat. Draga mea soție s-a ocupat de tot și a reușit să facă din rahat bici, scuzați expresia dar ăsta-i adevărul gol goluț.

Eu în costum de tirolez, Costi în costum turcesc, iar Marika în costum unguresc am reușit toți trei reprezentanți ai unor foste mari puteri imperiale, să facem un pact de neagresiune pe dulcele plai românesc. ;) Așa am reușit să mai interacționez, cu două noi persoane.

La masa noastră, în afară de mai vechile mele cunostințe au stat nrs cu frumoasa lui familie din Craiova, dar și ghisor din Ploiești un user care a reușit să mă impresioneze cu sejurul de 35 de zile organizat pe cont propriu și făcut în America de Sud.

Tematica aleasă pentru acest eveniment, fiind costumele populare, nu puteau să lipsească atât muzica, cât și dansurile populare. Așa am avut prilejul să-l cunosc pe campionul Kelyboy care ne-a impresionat alături de soție cu dansurile lor, dar și cu costumația specifică. Același lucru l-am remarcat și la ioana74 plus soțul, dar pe ei îi cunoșteam deja!

Tot la această petrecere am cunoscut-o pe Teona care mi-a povestit de peripețiile ei prin Portugalia, dar si pe Bogdan DSN, cu care am conversat pe aceiași temă. Deasemenea am cunoscut omul din spatele userului urjanclaudiu. Un băiat deosebit cu mult bun simț buzoian la origini, acu stabilit în Brașov!

Mulți scriitori scriu, Ioan (puiu) Marinescu nu scrie. Dumnealui șmecherește limba română! Ba o degresează, ba o dă cu ulei! O smucește și o întețește. La Alba am avut onoarea să primesc o carte cu autograf de la prietenul Ioan Marinescu! Mersi maestre, mă înclin!

Tot la acest eveniment l-am cunoscut și pe Marinuș (băiatul regretatei maria 55) și pe frumoasa lui fiică, dezinvolta Evelyn!

La tombolă am avut norocul să primesc un cadou deosebit de la andreea.c din Timișoara. Așa am cunoscut cu adevarat o prietenă veche de pe facebook, dar cu care nu mă întâlnisem niciodată. Ea și sotul ei au o familie foarte frumoasă. Am primit de la ea un cadou care doar simbolic nu a fost, așa că m-am simțit dator și a trebuit să mă revanșez și să-i fac un serviciu, respectiv niște codițe. Acu nu mai știu dacă i-am făcut eu ei sau ea mie! ;)

De mult timp vroiam să o cunosc pe Rodel din Sibiu, pe care o apreciez foarte mult pentru modul în care scrie. Fiind prezentă la prima întâlnire AFA nu am ratat ocazia să o salut și am descoperit o doamnă foarte distinsă și drăguță.

În spatele meu la masă stăteau doi moldoveni foarte simpatici, plecați din țară pentru o viață mai bună. Despre icata plus soția este vorba. Demult nu am mai văzut așa oameni bine dispuși, pusi pe distracție. Se vede că le este dor de țară și parcă vor să se distreze la maxim pentru tot anul, până la proxima întâlnire. Foarte haioși!

Dacă anul trecut am avut doar o discuție formală cu domnul C, de data asta am aprofundat problema și a rezultat descoperirea unui om foarte haios. Cunoscătorii știu foarte bine despre cine este vorba!

Evident că am mai cunoscut și pe alți participanți cum ar fi Doinița sau Vasile. S, dar chiar mi-e destul de greu să-i pomenesc pe toți. Așa că să mă scuzați dacă am sărit pe cineva!

Închei spunând că a fost petrecere super reușită grație lui Cornel și a celor din jurul său. A reușit să implice destul de mulți în organizarea acestei întâlniri și dacă esti direct implicat nu are cum să nu-ți placă. Un al factor major a reușitei acestei întâlniri a constat chiar în cheful de distracție al tuturor participanților. Toți au fost chitiți pe distracție și nu au căutat nod în papură. Jos pălăria dragi colegi!

Punctul culminant al petrecerii a fost când a apărut tortul AFA și toți am încins o horă și am cântat Noi suntem Români, acompaniați de formația de virtuozi Crai Nou! A fost absolut înălțător. Eu personal de la Revoluție nu am mai trăit așa ceva.

Se spune că de la cele mai tari petreceri nu ai poze, ai amintiri. Ei bine eu chiar nu prea am poze, dar prin bunăvoința prietenilor am făcut rost de câteva. Chiar e greu în ziua asta să nu ai poze, dat fiind tehnica din dotarea tuturor!

Muzică, dans, petrecere, noi dar și vechi cunoștințe, papa bun, alcool fără limite, tot felul de alte evenimente conexe... La mulți ani AFA!

Fuse și se duse articolul meu numarul 150! Bun de tipar îl trimit spre avizare către cap limpede, așa cum vorbesc tipografii!


---
Trimis de robert in 20.03.18 08:08:29
Validat / Publicat: 20.03.18 09:21:21
VIZUALIZĂRI: 1301
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
41 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE?

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 69 PMA (din 69 voturi)

ECOURI la acest articol - pg. 1 / 2

41 ecouri scrise, până acum

se afișează ecourile [1 - 30] din total 41
robert [20.03.18 08:39:38] »

rog melodia: https://www.youtube.com/watch?v=gxKa6hrGnmM

mersi frumos!

webmasterX [20.03.18 09:20:55] »

Mutat, la reorganizare, în rubrica "09 - Întâlnire AFA 2018 - hotel Parc, Alba Iulia, 16-18 martie, ÎNTÂLNIRILE AFA" (deja existentă pe sait) - rubrică dintr-o secțiune OFFTOPIC sau DE INTERES TURISTIC RESTRÂNS!

[Rubrica inițială: BUFFER CĂLĂTORIE]

--

Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

Dan&Ema [20.03.18 09:39:21] »

@robert:

Costumul tau de tirolez a facut furori ca si petrecerea in sine.

Un tip super haios si vesel si petrecaret care da culoare unei petreceri. Ma bicur ca ai dansat si langa masa noastra. Jos palaria! (pe care o purtai)

Ma bucur ca ai punctat si trupa Crai Nou, absolut bestial au cantat virtuozii astia.

Numai de bine! 😁

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][4 voturi]
elviramvio [20.03.18 09:47:24] »

@robert:

Minunat ai scris Robert și nu te perii, de fapt nici scamele nu se lipeau de hainele tale tirolezo-bucureștene 😂 A fost bine că fica voastră a părăsit echipa, așa ai avut mai mulți ochi de aruncat prin jur😅😅!

Sunteți un cuplu pe cinste, mă bucur că la Slănic v-am cunoscut, până acolo te credeam mai înfumurat dar știi tu, prima impresie nu e și ultima.

Despre petrecere ai punctat perfect, ne-am simțit extraordinar, Crai Nou a reușit să ne amintească cine suntem!

Să ne revedem cu bine!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][5 voturi]
robert [20.03.18 09:51:51] »

@Dan&Ema: Dane m-ai făcut praf în prima seară cu palinca aia a ta super bună! Eu sunt mare băutor de palincă, dar în cantități moderate. În prima seara am făcut carcalete, dă-i cu țuică, dă-i cu vin până la palinca ta ce mi-a pus capac!

Apropo cum se zice in Ardeal la această licoare magică!? Am cerut la restaurant așa ceva si ospatarul nu înțelegea la ce ma refer!

Apropo mersi frumos, Dan si Ema! Voi sunteti din garda veche de-aia nu v-am menționat!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][4 voturi]
Carmen Ion [20.03.18 10:04:33] »

@robert: Bravo, Robert! Frumos ai descris atmosfera tipic AFA-istă, în care te-ai încadrat perfect cu costumul tău cu specific... tirolez!

adrianbogdan [20.03.18 10:05:10] »

Hai ca imi propusesem sa nu mai urmaresc vre-un fir de diiscurtii (Pardon distractii) din lipsa timpului si ma gandeam sa nu supar vreun coleg de pe AFA, dar tu pacatosule m-ai corupt... iar la barfa...

Buey io ma conversat mai mult ca m-ati prins in spital apoi in pat cuminte, ce puteam sa fac decat sa imi screm mintea cu diverse chesti statice.

Hai ca a iesit un "colt al Bucurestiului" de pomina, fara griji si fara bani ca la 20 de ani, oricum am castigat la fetite dulci... ce mai vei? a iesit asa cum ai insistat tu.

Io propun (atentie Cornel) ca la anu' sa avem si un concurs de "fetite dulci", ca sa castige si Bucurestiul ceva... experienta.

Ma bucur ca am reusit prin anumite activitati la care noi ne-am distrat sa adunam niste fonduri pentru copii care au mare nevoie de ajutor pentru un confort al vietii mai bun.

Robert, ALL va imbratisez cu drag!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][5 voturi]
robert [20.03.18 10:15:48] »

@elviramvio: înfumurat ori ba, ăsta mi-s și altul mama nu mai face! E un pic cam în etate, scuzati cacofonia, anul asta împlinește 80 de ani!

La serviciu într-adevăr sunt mai serios si probabil mai distant, dar la petreceri încerc să-mi iau revanșa!

Mă bucur că ne-am cunoscut și ați reușit să vă schimbati (în bine) părerea despre noi! Doar nu bat atâta amar de țară ca să mă dau mare, ci sunt chitit pe distracție. Și când am oameni asemenea mie sunt fericit!

Mersi de periuță, chiar nu trebuia!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][1 voturi]
robert [20.03.18 10:28:52] »

@Carmen Ion: Carmen mă bucur că ți-o plăcut atât costumul meu, dar și petrecerea! Da selfie nostru de ce nu l-ai pus, n-am ieșit bine?

Carmen Ion [20.03.18 10:34:18] »

@robert: Da, selfie-ul nostru n-a ieșit bine. TU l-ai făcut și a ieșit mișcat...

nrs [20.03.18 10:35:48] »

pot sa iti spun ca ai avut parte de o premiera! cred ca este prima mea poza care apare pe net

si la mine costumul este de orasan getbeget

robert [20.03.18 10:37:47] »

@Carmen Ion: Carmen m-a mișcat imbrățișarea ta! Doar ți-am zis că nu mă pricep la selfieuri! Diana-Veronica e specialistă!

robert [20.03.18 10:42:32] »

@adrianbogdan: bine că nu te-am prins la vreun dans! Cum eram eu încălzit pe-acolo uitam că ești în convalescență și dădeam de belea.

Referitor la grupul nostru de pe WhatsApp recunosc, a fost foarte greu să fac față la atâtea doamne gospodine. Mă lua și nevastă-mea la rost ce stai atâta de vorbă. Bine că am scos-o la capăt până la urmă! Dacă o faci cu zâmbetul pe buze nimic nu mai pare greu!

Bună ideea cu concursul de fetițe dulci! La anul va ungem cu miere! Hahahaha!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][3 voturi]
robert [20.03.18 10:51:49] »

@nrs: te-am desconspirat!

sebigeanina [20.03.18 11:03:09] »

Jos palaria, Robert fara unul ca tine cu siguranta petrecerile AFA ar fi mai sarace. Cred ca ai gresit cand ai ales meseria fotomodel trebuia sa te faci. Multumesc de clipele petrecute impreuna

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][2 voturi]
krisstinna [20.03.18 11:07:03] »

@robert: Excelent, ca de obicei!

Vreau să Menționez ceva important: masa Bucuresti a fost creată special pentru cauza nobilă, știam că nu putem câștiga in fața colegilor care au fost senzaționali, toate zonele zic.

Bucuresti face parte din Muntenia, puteam sa ne alăturăm lor dar am gândit că o masă in plus e aducătoare de voturi in plus, indiferent de numărul acestora.

N-am avut emoții deloc, știam că ne-am pregătit intens, că vom putea sta cu fruntea sus si că VOI (toate zonele) veți fi la înălțime cu toate minunățiile după care ne “omorâm” noi toți, românii.

Colțul Bucuresti a fost dulce și vesel, ne-am distrat pe cinste alături de voi toți.

Robert, și eu sunt la fel ca voi doi: indiferent de probleme, supărări, greutăți sau necazuri, când merg la distracție îmi place sa gust totul, să profit de ocazie.

Sunteți super tari, Laura e o minunăție, e o Doamnă

Felicitări!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][3 voturi]
robert [20.03.18 11:33:04] »

@sebigeanina: exagerezi! Au fost multe chefuri faine pe vremuri, fara mine!

Dacă eram gagică mi-ar fi plăcut sincer să fiu fotomodel sau macar dansatoare!

Si eu mulțumesc pentru prietenia voastră!

robert [20.03.18 11:35:59] »

@krisstinna: Cristina ce-mi faci tu mie, mi-au dat lacrimile!

ANILU [20.03.18 11:54:56] »

@robert: Tu ai scris exact sub sloganul "ce este frumos şi bun ţine puţin sau se termină repede".

Mie nu-mi vine să cred că deja vorbim la trecut.

dar ce frumos a fost şi ce amintiri frumoase avem.

Cu fetiţe dulci, cu degustări, cu emoţii că nu mai ajungea mâncarea dar până la urmă totul a ieşit foarte frumos.

Şi locul 5 este bun, important este că ne-am distrat dar s-au strâns şi nişte bani pentru copilaşi.

Ce distracţie maximă a fost.

Până la întâlnirea viitoare, sper să mai fie miniîntâlniri prin Bucureşti.

Să ne revedem cu bine.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][4 voturi]
elviramvio [20.03.18 12:55:43] »

@robert:

Voi doi sunteți după sufletul meu. V-am lipit definitiv acolo.

maryka [20.03.18 12:58:09] »

Frumos scris, ca de obicei! Visul, așteptarea și împlinirea!!! Însă timpul, marele"dușman" a făcut ca totul să treacă într-o clipită... uite că deja vorbim despre cum a fost. Și a fost frumos! Mă bucur că Am Fost Acolo! Iar faptul că am avut costume aparte... 😍 așa ne țin minte mai bine, nu?

elviramvio [20.03.18 12:58:33] »

@robert:

Păi vă dau eu mierea, garantez că va fi curată, Zoa știe, nu bio!! Asta ca să nu faceți herpes 🤣!!!

robert [20.03.18 15:48:09] »

@ANILU: cu siguranță ne vom mai vedea, cei din București! Mersi de vizită și de ecou!

Nu te mai uita în spate, ci pregateste-te de urmatoarea întâlnire, vorbește cu Elvira și începe să te dai cu miere!

robert [20.03.18 15:52:18] »

@maryka: tu chiar aveai un super costum autentic unguresc! Felicitari! Mersi de vizită și să ne auzim, să ne vedem sau doar să ne citim cu bine!

Toate bune și multe călatorii frumoase!

elviramvio [20.03.18 16:04:30] »

@robert:

Hei, trișezi, ai zis "vă ungem cu miere"! Deci tu iei borcanul și rezolvi 😋

andreea_c [20.03.18 16:08:34] »

@robert: foarte explicit articolul tau )) ) Si foarte "fain".

Si noi ne bucuram ca am avut ocazia sa te cunoastem pe tine si pe Laura si speram sa avem ocazia sa ne revedem.

robert [20.03.18 16:11:55] »

@elviramvio: Elvira mă bagi în păcat! Suntem în post si nu mănânc de dulce!

robert [20.03.18 16:52:32] »

@andreea_c: e de bine, dacă plăcerea a fost reciprocă!

Toate bune si mersi de vizită!

Rodel [20.03.18 17:39:40] »

Eu încă sunt copleșită de amploarea și intensitatea evenimentului la care am spus pentru prima dată „Prezent!”.

Mă bucur sincer că ne-am cunoscut dincolo de spațiul virtual. Ești unul dintre userii a cărei activitate pe AFA o urmăresc încă de la început. Călătorești mult, în locuri deosebite, scrii bine. Iar la Alba, am întâlnit un Robert plin de viață și carismă.

In review-ul tău ai surprins foarte bine atmosfera de acolo: veselie, bucuria de a trăi și de a fi împreună cu oameni deosebiți legați prin aceeași pasiune — de a călători și a descoperi locuri și culturi noi.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][6 voturi]
vulpe mihaela [20.03.18 19:02:44] »

Stati linistiti... am acasa miere... desi mi-e cam frica de ce-o sa se lipeasca de noi... !!!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
16 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
adrianbogdan, andreea_c, ANILU, Carmen Ion, Dan&Ema, DOINITA, elviramvio, maryka, mishu, nrs, robert, Rodel, roth, sebigeanina, vulpe mihaela, Zoazore
Alte articole din această RUBRICĂ:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
AmFostAcolo recomandă găzduirea la ROHOST.COM
pagină generată în 0.0994050502777 sec
ecranul dvs: 1 x 1