;
Solicitare CMR / TURCIA - MED.» ANTALYAîncărcată de pe telefon!

Papillon Belvil sau Royal Alhambra?

Trimisă în 23.05.19 23:53
de Lavi7884CH [Munchen]
» VIZUALIZĂRI: 394

Dintr-o lunga. lista de resorturi am rămas la aceste două... v-as ruga dacă se poate o recomdare... 2 adulți +copil. de 3 ani...

1) hotel belvil are ca plus toate activitățile pentru copii... dar oare nu este si un minus... in sensul ca nu va mai vrea copilul deloc sa stea la marea propriu zisa... 😊

2) alhambra are plaja frumoasa (Nu prea am vazut multe recenzii despre plaja belvil-ului)

3) mâncarea? (si aici ma refer dacă am ce ii da unui copil mofturos?)

Multumesc 😊


 • PERIOADA: - -- NOPŢI CAZARE: --
 • BUGET: --
 • ADULŢI: -

Răspunsuri la solicitare

SILVIA 77GD[Bucuresti]5r[24.05.19 00:09]

Ambele resorturi ar putea sa te multumeasca.

Papilon Bellvil (vezi impresii) are mai multa verdeata, spatii verzi ingrijite intre vilute, plaja este ok, dar intrarea in apa este mult mai lina la Alhambra (vezi impresii).

Mancarea este buna in ambele resorturi, insa mie personal miculdejun si pranzul, mi s au parut mai diversificate la Alhambra; cina super ok in ambele resorturi.

Distanta intre piscina si plaja este mai scurta la Papillon Belvil.

Ambele locatii sunt de recomandat pt o familie cu un copil mic.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 4200 PMA (6 voturi)]

Lavi7884CH[Munchen][24.05.19 00:14]

@SILVIA 77: nisip pe plaja si in apa la ambele? Mda... Păi cam asa le-am văzut și eu... ambele se cam încadrează... de-asta si nehotararea mea🙈...

personal la care te-ai mai intoarce? 😊

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + PMA (0 voturi)]

SILVIA 77GD[Bucuresti]5r[24.05.19 00:22]

In zona Belek intrarea in mare se face pe o fasie de pietricele rotunjite, care nu deranjeaza, apoi este doar nisip.

Personal, mi a placut mai mult Alhambra.


Lavi7884CH[Munchen][24.05.19 00:24]

@SILVIA 77: multumesc tare mult pentru răspuns!


khristinaJR[arad]1r[24.05.19 06:54]

@Lavi7884: Noi am muscat-o urat de tot cu Royal Alhambra, asa ca nu il pot recomanda.

Prima data am fost la Papillon Belvil, dupa care am vrut Royal Alhambra. Insa am ajuns sa traim un cosmar.

Ajunsi la hotel, eram cam 5 familii ce trebuia sa ramanem aici. Mi s-a parut foarte ciudat ca a vorbit ghidul de la agentie cu cei de la hotel si a disparut. Dupa care a venit reprezentantul hotelului si ne-a dat niste pliante cu toate hotelurile din lantul Royal sa ne alegem unde vrem sa stam. Noi toti ziceam ca aici am platit si aici vrem sa ramanem. El ne explica ca nu au camere goale, in timp ce noi vedeam cum se eliberau camerele si plecau turistii.

Bun, am zis ca asteptam cateva ore pana fac curat. El nu si nu, ca nu au deloc camere. Trebuie sa alegem alte hoteluri. Sa nu va spun ce scandal s-a iscat acolo.

Cu tot scandalul, ne-au imbarcat intr-un autocar si trebuia sa spunem unde vrem sa stam. Noi am ales Royal Dragon. Altii Royal Taj Mahal. Eram toti cu copiii dupa noi, la Alhambra ne-au dat apa/suc doar dupa ce am cerut noi.

Ajunsi la Royal Dragon am asteptat exagerat de mult la receptie, deja imi venea sa ii strang de gat. Pana la urma ne-au dat apartament pe colt cu living, dormitor, 2 bai, 2 terase si jacuzzi in dormitor.

Trei zile m-am certat cu cei de la agentie prin mesaje si nu ne-am bucurat deloc de vacanta. Totul a culminat la intalnirea cu ghidul, unde, Victor, cu un tupeu fantastic, a scapat porumbelul si ne-a zis ca de fapt camere sunt, dar le tin pentru rusi. A iesit scandal monstru.

Eu va recomand Papillon Belvil, oricand m-as intoarce. Mancare foarte buna si variata, ne-am simtit minunat. vezi impresii

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 700 PMA (1 voturi)]

moraru marianGD[Bucureşti]5r[24.05.19 07:49]

@Lavi7884: Bună dimineața, am fost la amândouă resorturile anul trecut la Alhambra (vezi impresii) și acum doi ani și încă un an în urmă la Papilon Belvil (vezi impresii) se poate viziona și pe comentariile mele de pe „am fost acolo”

sunt deosebite amândouă cu plaje excelente nisip fin intrare lină în mare unde se pot bălăci și copilașii valuri puține, pe plajă există bar pază privată printre aleile ce duc la plajă piscine la ambele resorturi chiar și prin copii foarte mici

mâncarea deosebită cu un plus ptr Papilon verdeață multă la ambele resorturi băuturi locale și internaționale cu un plus ptr Alhambra

arhitectură deosebită la Alhambra, opulență chiar obositoare ochiului

foarte mulți români la Alhambra puțini la Papilon

prețul mai mare la Belvil dar justificat

distracție nocturnă la ambele cu un plus ptr Papilon,

revin la mâncare este ptr toate gusturile cu plus ptr Papilon

sunt multe de spus sunt două resorturi foarte frumoase Papilon Belvil are hotel principal și bungalowuri, am fost în ambele părți - un plus ptr hotelul principal dar și mai scump

la Alhambra este o cladire imensă în semicerc cu sute de camere dispuse în mai multe corpuri a, b, c, d etc

amândouă sunt în Belek relativ aproape de aeroport puteți vedea mai multe și pe impresiile scrise de mine pe am fost acolo.

Inchei și vă doresc vacanță plăcută. Noi vom merge anul acesta la Gural Premier din Belek.

RECTIFIC: nu sunt amândouă în Belek, Papilon este în Belek celălalt este în Side. Scuze!

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 1400 PMA (2 voturi)]

webmaster[Timisoara]2r[24.05.19 08:40]

@Lavi7884: SUnt multe asemenea cazuri, hoteluri aproximativ ”egale” - diferențierea o fac PRIMORDIAL preferințele, criteriile, experiența turistică individuală.

Sfat: Scrie-ne unde ai fost și ți-a plăcut, unde ai fost și NU ți-a plăcut - vei putea astfel primi sfaturi ”mai relevanmte”, exact pentru tine (și nu bazate pe preferințele respondențilro, care pot fi sau pot să nu fie similare cu ale tale)


radurusu67SV[DEJ]1r[24.05.19 10:39]

@Lavi7884: Plaja la Belvile e grozava, meniul de asemenea asa ca cea mai buna oferta este Papillon Belvil.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 700 PMA (1 voturi)]

denisucuGD[ORADEA]4r[24.05.19 10:52]

@Lavi7884: Dintre cele 2 resorturi mentionate de tine, eu l-as alege pe al treilea cu ochii inchisi:Gural Premier Belek. E peste cele 2 alese de tine.

Daca te incadrezi in buget (avand in vedere ca n-ai dat detalii depre buget, perioada, nr. nopti cazare etc.) arunca o privire si peste el.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 1400 PMA (2 voturi)]

LiliaKalesiJR[Arad]1r[24.05.19 15:03]

@Lavi7884: Buna

Noi am fost in Royal Alhambra in august 2016. Am ramas foarte multumiti. vezi impresii

Plaja superba, intrare foarte lina in mare, plaja cu nisip fin.

Si cel mai mult au contat, distractiile, parcul pentru copii seara de seara; pe GRATIS. tin sa precizez ca la alte resorturi am platit orice plimbare cu o masinuta sau datul intr-un carusel.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 1050 PMA (2 voturi)]

Lavi7884CH[Munchen][24.05.19 16:41]

@moraru marian: din pacate nu am gasit oferta pentru gural... cred ca anul. asta ramane totusi alhambra si poate la. anul incercam belvil, numa. bine face și fetița 4 ani si se poate bucura de acel papiclub 😊... Multumesc pentru raspuns

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + PMA (0 voturi)]

nicole33AU[București]ConsAFA41r[24.05.19 20:48]

@Lavi7884:

alhambra are plaja frumoasa (Nu prea am vazut multe recenzii despre plaja belvil-ului)

Chiar dacă Royal Alhambra beneficiază de una din cele mai frumoase plaje din zona Antalyei, cu o intrare în mare extraordinar de lină, perfectă pentru copilaşi, nici plaja de la Papillon Belvil nu este de lepădat. Mie personal îmi place mult acea plajă din Belek, Belvilul aflându-se chiar la capătul zonei mele preferate. Intrarea în mare este ok, cu nisip, câteva pietricele deloc deranjante existând înainte de intrarea în mare.

hotel belvil are ca plus toate activitățile pentru copii... dar oare nu este si un minus... in sensul ca nu va mai vrea copilul deloc sa stea la marea propriu zisa...

N-aş crede, dar poţi rezolva problema ducând copilul la mare dimineaţa devreme imediat după micul dejun, activităţile echipei de animaţie începând după ora 10. În plus, nu toţi copiii sunt atraşi de Papiclub sau de PapiLand. Eu am văzut mulţi copii ruşi doar pe plajă.

Ambele hoteluri sunt bune, de recomandat. Cazarea este totuşi diferită. Alhambra este un hotel mastodont, cu multe etaje, lifturi şi mari şanse să te rătăceşti prin el, în timp ce Belvilul oferă mult mai multă linişte şi intimitate în cazul cazării la vile P+1 sau P+2, camerele sunt mai micuţe, dar suficiente pentru o familie cu un copil micuţ, iar pentru cei mai comozi există şi posibilitatea cazării în main building unde camerele sunt sensibil mai spaţioase, dar nu la fel de frumoase precum cele din vile.

Vegetaţia foarte dezvoltată şi teritoriul mai întins şi mai verde sunt un avantaj pentru Belvil.

mâncarea? (si aici ma refer dacă am ce ii da unui copil mofturos?)

Mâncare vei găsi suficientă la ambele, mai variată la Alhambra şi cu un plus de "clasă" la Belvil.

Dacă ai un copil foarte mofturos, atunci şi eu ţi-aş recomanda Gural Premier Belek, unde mâncarea este la superlativ, dar şi celelalte condiţii şi servicii sunt peste cele două hoteluri în discuţie. Guralul este cu o clasă peste cele două.

Strict între cele două, eu aş alege să revin la Belvil, unde mi-a plăcut mult.

Alhambra este mai ieftin şi poate fi o alegere potrivită în acest an. Dacă alegi Alhambra, nu rata o vizită în vechiul oraş Side, un adevărat muzeu în aer liber. Merită!

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 4200 PMA (6 voturi)]

Lavi7884CH[Munchen][24.05.19 22:05]

@nicole33: sunt la acelasi pret, cu 10 euro ceva de genul. mai scump...

dar la belvil de exemplu doar 200 de camere din 350 au fost renovate... iar celelalte sunt destul de uratele adica mobila chiar foarte veche... Si ma gandesc ca poate am ghinionul...

ce m-a atras cel mai mult la alhambra a fost plaja... Acu nu mai. stiu😂

Multumesc pt raspuns

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + PMA (0 voturi)]

tm67bruPA[Timişoara]ConsAFA2r[25.05.19 11:48]

Pietricelel alea care nu sunt deranjante pentru nicole33... pt unii copii (mici) POT FI deranjante... Am văzut chiar adulți ”deranjați” - dintre cei care sunt obișnuiți - și au așteptări „(DOAR) cu nisip fin”...

În plus, chiar e diferență și de camere - mai noi, în general mai mari, în stare mai bună la Alhambra.

Alege Alhambra.

N.B.: tm67bru este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 1400 PMA (2 voturi)]

nicole33AU[București]ConsAFA41r[25.05.19 12:58]

@Lavi7884:

sunt la acelasi pret, cu 10 euro ceva de genul. mai scump...

Probabil tu vei pleca în Turcia cu zbor din Germania, deci alţi touroperatori şi ALTE preţuri.

Am făcut ieri o simulare pentru o plecare din Bucureşti, punând, aleatoriu, data de 1 iunie şi o familie compusă din doi adulţi şi un copil de 3 ani. Diferenţa de preţ rezultată a fost una foarte semnificativă, de 300 euro, caz în care şi eu aş alege Alhambra, criteriul financiar fiind decisiv.

Chiar dacă aş alege, clar, hotelul mult mai ieftin, ştiind ce plusuri evidente are: plajă de vis, intrare foarte lină în mare, camere cu suprafeţe generoase de 48 metri pătraţi, LunaPark gratuit, mi-aş pune totuşi întrebarea de ce hotelul are încă o reducere foarte consistentă de 45% acum la sfârşit de mai? De ce nu s-a vândut prea bine anul acesta, situaţia fiind asemănătoare şi la celelalte hoteluri ale lanţului Stone?

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 1400 PMA (2 voturi)]

nicole33AU[București]ConsAFA41r[25.05.19 13:09]

@tm67bru:

Pietricelel alea care nu sunt deranjante pentru nicole33... pt unii copii (mici) POT FI deranjante...

Corect. Pe mine nu m-au deranjat absolut deloc, dar am considerat util să semnalez prezenţa acestora. Pe parcursul sejurului meu la Belvil din urmă cu mai mulţi ani nu-mi amintesc să fi văzut copii sau adulţi care să poarte papucii speciali de apă, dar voi căuta mai bine prin pozele făcute atunci.

Vreau totuşi să subliniez faptul că plaja din zona Belek Kadriye NU se compară cu cea din Bogazkent de exemplu nici în ceea ce priveşte calitatea nisipului, nici privind numărul şi dimensiunea pietricelelor sau cât de abruptă este intrarea în mare.

Am văzut chiar adulți ”deranjați” - dintre cei care sunt obișnuiți - și au așteptări „ (DOAR) cu nisip fin”...

Mulţi pleacă în Turcia sperând să găsească o plajă şi o intrare în mare ca la Mamaia, ceea ce este, evident, o utopie şi apoi urmează dezamăgirile

Cunosc şi eu cazuri de adulţi foarte deranjaţi de pietrişul fin de granulaţia bobului de piper de pe o plajă din Costa Brava care însă mie mi-a plăcut maxim

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 2100 PMA (3 voturi)]

inaSV[Turda]1r[27.05.19 21:14]

@Lavi7884: Buna ziua, il recomand cu incredere Papillon Belville ( Belek Antalya) - vezi impresii - este un resort minunat mai ales pentru familii cu copii.

Plaja este superba, cu nisip fin, intrare lina in apa.

Gradina superba, camere curate, restaurant super ok. Totul este minunat. Este

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 1050 PMA (2 voturi)]

Lavi7884CH[Munchen][27.05.19 21:27]

Am ales într-un final Alhambra... pana la urma plaja cu nisip imi doresc cel mai mult la mare si pentru ca fetița are 3 ani...

ramane sa incerc la anul si hotel belvil, ea fiind mai mai mare bucurandu-se mai mult de toate activitățile... inclusiv papiclub care e de 4ani

Va multumesc tuturor pentru răspunsuri...

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 700 PMA (1 voturi)]

karmaGD[Satu Mare]2r[28.05.19 23:22]

@Lavi7884: belvil: Plaja cu nisip, nu prea atragatoare pentru copii intr-adevar.

ultima mea impresie despre Turcia nu a fost foarte pozitiva. Copilul meu de 3 ani nu a mancat mancarea din Turcia. In schimb in Romania mananca bine. Sunt obisnuiti cu acest gen de mancare.

Noi am schimbat Turcia cu Romania. Am fost la Mera si ne-am simtit mai bine decat in Turcia. Copii si-au gasit parteneri de joaca imediat, pe cand in Turcia am dat doar peste rusi agresivi.

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 350 PMA (1 voturi)]

webmasterX[București][28.05.19 23:27]

@karma:

Am fost la Mera si ne-am simtit mai bine decat in Turcia.

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acelei destinații.

În plus, când vei solicita informaţii despre o anumită destinaţie, cei care îţi răspund vor putea să o facă adecvat "profilului" tău turistic (vor putea vedea, de exemplu, în istoricul tău, locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1)


 • [20] total răspunsuri, până acum
 • Sunteți NELOGAT (neautentificat) -- pagina vă este afișată din cache, versiunea din 18.06.19 -- 01:36:49 (acest segment de cache se va actualiza în 18.06 09:36:49)

  Pentru a accesa versiunea curentă, actualizată „la secundă”: rog logați-vă — folosiți meniul „VIZITATOR” sus-dreapta;
  • Dacă nu aveți un cont AmFostAcolo, vă puteți crea unulCONT NOU

  SCRIE UN RĂSPUNS

  Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
  • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
  • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
  Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

  Abonament

 • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns]
  • SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre
  [+] GRUP discuții AFA pe FB — neoficial, "al mariei55"
 • AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 • [C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată

  Website Security Test
  pagină generată în 0.238028049469 sec