94773 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Lamec Business Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
15.07.2019
DE
Avatar nicole33
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN București
înscris/ă în 12.03.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUN-2018
DURATA: 1 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
53 euro
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.62
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 40 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Un hotel de business bun pentru tranzit


Urmare de aici

Adresa hotelului este: Sultan Orhan, Kışla Cd. No:46,41400 Gebze/Kocaeli, Turcia

Coordonate GPS: 40.800473; 29.446010

Website: lamechotel.com

Hotelul Lamec Business 4*, situat aproape de centrul orașului Gebze, a fost alegerea noastră de anul trecut pentru oprirea de o noapte pe drumul de întoarcere din Antalya.

Alegerea hotelului

După şapte ani în care am tot încercat diferite variante de cazare în Izmit, la hoteluri de la două la patru stele, trei vizite la Pasha Palas 4* (în 2011, 2015 şi 2016), una la Teona 3* în 2012 (vezi impresii), una la Rosso 3* în mai 2017 (vezi impresii) şi alta la Seka Park 2* în 2013 (vezi impresii), şi una în Gebze la un hotel de business modern de patru stele care mi-a plăcut mult în septembrie 2017 (vezi impresii) doream să încerc şi altceva tot prin Gebze, în ideea de a putea traversa mai repede Istanbulul a doua zi dimineaţa imediat după micul dejun, mai ales având în vedere faptul că întoarcerea acasă avea loc într-o zi lucrătoare şi nu în weekend aşa cum făceam de obicei. Dacă nu găseam ceva mai interesant, nu excludeam posibilitatea de a reveni la Fesa Business, care întrunise toate cerinţele noastre cu un an înainte.

Am ales în final Lamec Business, un hotel de patru stele nou construit (2015), pe care l-am rezervat cu două luni înainte la un preţ de 53 euro camera dublă, cu mic dejun inclus şi anulare gratuită până în preziua sosirii.

Poziţionarea acestuia era destul de centrală, destul de aproape de zona de shopping, mai aproape de D 100 decât de O 4, oricum convenabil pentru noi indiferent pe unde am fi venit.

Hotelul are patru etaje şi 73 de camere de mai multe tipuri: camere standard (40 cu pat matrimonial şi 20 cu paturi twin), 9 camere deluxe cu paturi twin şi 4 camere corner deluxe cu pat matrimonial.

Drumul

Am plecat de la hotelul Rixos Sungate 5* din Beldibi la ora 10.45, spre casă pe traseul Beldibi – Antalya – Burdur – Sandikli – Afyon – Kütahya – Bozüyük – Bilecik – Osmaneli – Sakarya – Izmit – Gebze (680 km) . Drumul a fost ok, am traversat cu uşurinţă oraşul Antalya nu chiar prin centru, apoi am intrat pe D 650 unde este o plăcere să conduci, iar la Sakarya nu am intrat pe autostrada O 4 Ankara – Istanbul, ci am mers pe D 100 până în Gebze, cu o pauză de alimentare cu carburant la un Shell în Kütahya.

La ora 17.46 ajungeam în faţa hotelului Lamec Business din Gebze, ghidaţi aproape perfect de GPS. Spun aproape, deoarece, din cauza vitezei prea mari, GPS-ul nu a apucat să mă localizeze în timp util, astfel că, deşi am văzut indicatorul, am ratat ieşirea spre Gebze, pe drumul care ne-ar fi dus imediat la hotel. Deja ne gândeam cum vom anula rezervarea şi ne vom caza în Istanbul, pentru că tot mergeam şi nu vedeam altă ieşire din D 100. Am reuşit să-mi „reconfigurez” singură ruta 😊, asumându-mi ocolul făcut din cauză că m-am bazat pe GPS şi nu pe propria intuiţie, dar, încercând să ajung la hotel pe un traseu care traversa tot centrul, m-am trezit într-un trafic extrem de aglomerat. Bineînţeles că tot eu eram vinovată, dar nu pentru că greşisem drumul, ci pentru că schimbasem hotelul de cu un an înainte cu unul nou =)).

Parcarea

Am parcat gratuit chiar în curtea hotelului în parcarea privată a acestuia. Parcarea din curte dispune de destul de puţine locuri raportat la numărul de camere ale hotelului, dar, la nevoie, se poate parca şi pe stradă. Nu a fost cazul, fiind doar două maşini în toată curtea.

Cazarea

M-am prezentat la recepție cu rezervarea de pe booking printată de acasă. Prețul unei camere duble cu mic dejun a fost de 53 euro pentru o noapte. Am completat formularul de cazare, am prezentat pașapoartele și am fost întrebată dacă doresc o cameră pentru fumători. Instantaneu am răspuns afirmativ, deşi puţin mirată deoarece pe booking nu avusesem această opţiune şi mai ştiam şi politica turcilor în privinţa fumatului implementată cu succes de prin 2009. Eu rezervasem o cameră standard cu pat matrimonial şi i-am precizat recepţionerei preferinţa mea pentru pat. Camerele nu au balcon, doar câteva beneficiind de french balcony, oricum inutil pentru fumători, dar ştiam şi îmi asumasem acest inconvenient. Am primit cardul unei camere situate la etajul al patrulea şi ultimul.

Camera

Am urcat cu un lift foarte modern până la etajul 4 şi am găsit cu uşurinţă camera 1410 care ne fusese repartizată. Era chiar ultima. Mi-a plăcut că aveam un panou cu mai multe opţiuni: nu deranjaţi, solicitarea curăţeniei, reumplerea minibarului, inclusiv sonerie, chiar dacă noi nu le-am folosit. Accesul în cameră se face cu card şi tot cu card conectează energia electrică. Am intrat într-un hol destul de mare, în forma literei L, în faţă era camera propriu-zisă, iar pe holul din stânga se afla o oglindă, un dulap şi, în capăt, baia. Dulapul cu două uşi avea o bară pentru umeraşe şi un raft deasupra acesteia. Tot în dulap am găsit seiful electronic cu utilizare gratuită şi papucii de unică folosinţă. Deşi hotelul dispune de un centru spa, inclusiv cu piscină interioară, nu ne-au fost puse la dispoziţie şi halate de baie. Nu mi-au lipsit, dar asta nu înseamnă că nu am sesizat lipsa acestora :D.

Camera arăta mai mică, mai îngustă şi puţin diferită faţă de ce văzusem eu în pozele de prezentare atunci când rezervasem, însă nimic deranjant. Aveam pat matrimonial aşa cum doream, încadrat de două noptiere, cu veioze pe fiecare, mai aveam şi un birou cu un fotoliu şi un suport de bagaje. Pe jos era mochetă curată şi de calitate. Televizorul cu ecran plat era fixat pe un stâlp între ferestre, deoarece camera fiind pe colţ aveam suprafeţe vitrate pe două din cele patru laturi. La televizor puteam urmări la alegere oricare din cele 98 de canale disponibile, în diferite limbi, dar niciunul în limba română. Nu m-a interesat acest aspect.

Mai aveam la dispoziţie un set de preparare a ceaiului şi cafelei, apa plată fiindu-ne oferită gratuit. Minibarul era contra cost. Exista şi posibilitatea de a comanda de mâncat în cameră la room service între orele 11.00-22.00, alegând cele dorite dintr-un meniu disponibil în cameră, mâncare gen fast food, aperitive, salate, paste, la preţuri nu foarte mari, dar noi am preferat să ieşim la plimbare prin oraş şi să mâncăm la una din numeroasele terase.

Lenjeria era albă, impecabilă, mirosea plăcut, iar salteaua a fost confortabilă, de calitate, asigurându-ne un somn odihnitor.

Există un sistem de climatizare foarte eficient şi silenţios, cu reglaj individual, care funcţionează atât pe rece, cât şi pe cald, hotelul fiind deschis tot timpul anului. Noi nu am prea avut nevoie de aer condiţionat, doar l-am pornit puţin când am ajuns şi apoi înainte de culcare.

Marea surpriză a constituit-o terasa foarte mare de care am beneficiat. Abia atunci am înţeles de ce m-a întrebat recepţionera dacă doresc o cameră pentru fumători. Am apreciat mult gestul acesteia, cu atât mai mult cu cât în tot hotelul nu erau decât patru astfel de camere cu terasă, cele aflate pe colţuri la ultimul etaj. Terasa, care avea o suprafaţă egală aproape cu cea a camerei, era dotată cu două scaune şi atât. Fără măsuţă, fără scrumieră, dar pentru mine acestea erau amănunte minore. De pe terasă aveam vedere spre oraş şi spre intrarea în hotel, dar nu reuşeam să ne vedem maşina parcată în partea opusă a parcării.

Baia mi-a plăcut pentru că a fost foarte curată, dotată cu o cabină de duş walk-in, mare şi modernă, cu duş fix şi mobil. Există uscător de păr şi oglindă de machiaj, se oferă produse cosmetice de calitate personalizate cu sigla hotelului săpun, gel de duş, şampon, balsam, loţiune de corp, periuţe şi pastă de dinţi. Prosoapele au fost albe, pufoase, cu un miros plăcut.

Restaurantul

Există două restaurante şi o cafenea bistro, toate situate la nivelul recepţiei. Au şi câte o terasă pentru fumători, dar dotată cu mese, scaune şi scrumiere era doar terasa din faţa hotelului, comună restaurantului a la carte şi bistroului. Restaurantul a la carte este destinat celor care doresc să ia cina la hotel, dar noi am preferat să mâncăm în oraş, localurile aglomerate inspirându-mi mai multă încredere decât restaurantul unui hotel de patru stele aproape gol. Poate se mânca bine şi aici, dar nu mă pot pronunţa, deoarece nu l-am încercat.

Am băut în schimb o cafea excelentă cu doar 9 TL la cafeneaua hotelului, când am coborât la recepţie să plătesc camera, înainte de a pleca la plimbare prin Gebze. Am rezistat ispitei de a comanda din dulciurile, tentante, expuse în vitrină.

Ar mai fi de semnalat faptul că hotelul nu comercializează băuturi alcoolice, nici măcar bere, dar şi ayranul poate fi o alternativă eficientă pentru răcorire 😊.

Micul dejun, inclus în preţul cazării, l-am luat a doua zi dimineaţa în restaurantul Larimar. Mi-a plăcut restaurantul modern amenajat cu mobilier în culori vesele, am apreciat şi amabilitatea personalului dornic să te ajute, chiar dacă nu ne prea înţelegeam noi în limba engleză.

Varietatea şi calitatea produselor oferite a fost ok pentru mine. Am încercat să nu fac comparaţie cu ce mâncasem timp de trei săptămâni la patru hoteluri de cinci stele foarte bune, pentru că nu avea sens. Important este că am avut parte de un mic dejun destul de consistent, chiar dacă parcă la Fesa Business Gebze, cu un an înainte, am mâncat ceva mai bine.

Am avut de ales între omletă şi ouă fierte, mai multe sortimente de brânză şi caşcaval, toate foarte bune, mezeluri pe care nu le-am gustat, măsline, murături, cereale, gemuri, fructe (cireşe, caise, corcoduşe şi pepene roşu), câteva produse de patiserie. Cafeaua era disponibilă atât la „tonomatele” Nescafe, cât şi la filtru. Am ales cafea la filtru şi a fost foarte bună.

Altele

Aici aş menţiona internetul wireless de mare viteză, gratuit, care a funcționat excelent atât în cameră, cât şi în restaurant sau în lobby.

Mi-a plăcut zona de relaxare din continuarea recepţiei, cu canapele şi fotolii confortabile, unde puteai sta la o şuetă, privi la plasmele de pe pereţi sau puteai citi presa, pentru cine ştie turceşte 😊.

Hotelul dispune de piscină interioară, sală de fitness, saună şi hammam, dar nu am fost interesată de aceste facilităţi. Am încercat să vizitez zona SPA măcar pentru a face câteva poze, m-a amuzat faptul că erau două zone separate pentru bărbaţi şi pentru femei, dar cum nu era nimeni pe acolo, am renunţat şi eu.

Personalul a fost politicos și amabil.

În dupăamiaza zilei în care am sosit am coborât la recepţie solicitând să plătesc camera, preţul rezervării în euro a fost transformat în lire turceşti, corect, la cursul euro-liră din ziua respectivă, am plătit cu card bancar în lei, fără probleme.

Drumul spre casă

A doua zi dimineaţa, imediat după micul dejun, am urcat în cameră, am strâns bagajele, am făcut check out-ul și am plecat spre țară pe traseul binecunoscut şi preferat de noi: Gebze – Istanbul – Edirne – Hamzabeyli – Lesovo – Elhovo – Yambol – Kotel – Omurtag – Târgoviște – Razgrad – Ruse – Giurgiu – București (641 km).

Am pornit GPS-ul dorind să intrăm cât mai repede pe autostrada O 4, traficul a fost destul de lejer pentru o dimineaţă de luni, am urmărit şi indicatoarele rutiere şi apoi am traversat Bosforul pe podul O 2-Fatih Mehmet Sultan, fără aglomeraţie şi fără stres. După experienţa din anul anterior, când am condus eu prin Istanbul traversând din Asia în Europa prin Avrasya Tuneli, acum mi-am făcut din nou curaj şi am condus de la Gebze şi până la intrarea în Bulgaria 😊.

Prin vama turco-bulgară de la Hamzabeyli am trecut destul de repede, fără controale „aprofundate”, la bulgari am plătit taxa de dezinfecţie de 3 euro, pentru că intram în Uniunea Europeană, ne-am oprit pentru cumpărături la Ruse, ca de obicei, şi am reuşit să trecem prin vama Ruse-Giurgiu mai repede decât ne temeam, datorită bunei organizări şi deschiderii mai multor porţi pentru evitarea blocajelor.

Recomand acest hotel celor aflaţi în tranzit dinspre Antalya pentru poziţionarea foarte bună a acestuia aproape de centrul oraşului Gebze, dar şi pentru accesul uşor mai ales din D 100. Hotelul, nou şi modern, cu camere curate, spaţioase şi bine dotate, cu un mic dejun consistent, a fost una din cele mai bune alegeri de până acum pentru noaptea intermediară de la drumul de întoarcere.

Raportul calitate preţ a fost foarte bun. Aş reveni cu plăcere, dar, pentru siguranţă, aş rezerva din start una din camerele Corner Deluxe, pentru a profita de terasă 😊.

---
Impresii încărcate de nicole33 in 15.07.2019 06:08:38

Validat / Publicat: 15.07.19 06:54:13


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în TURCIA.
 • Alte destinații turistice prin care a fost: Bulgaria, Grecia, Spania, Republica Dominicană, E. A. U., Iordania, Serbia, Egipt, Tunisia
VIZUALIZĂRI: 557

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (nicole33); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  95500 PMA (din 73 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmaster45
[15.07.19 06:52:58]
» mesaj pers

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yolanda
[15.07.19 07:57:12]
» mesaj pers

   @nicole33:" Omurtag – Târgoviște – Razgrad " , traseul e un pic derutant, Târgoviste? eu nu cunosc Turcia, dar au si ei un oras cu numele asta?

   Vacante frumoase!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster
[15.07.19 08:53:28]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nrs
[15.07.19 08:54:48]
» mesaj pers

   @Yolanda:

   nu turcii au ci bulgarii :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yolanda
[15.07.19 09:21:41]
» mesaj pers

   @nrs: nu cunosc nici Bulgaria, trec ca acceleratul prin aceasta tara, o exceptie am facut asta iarna când m-am întors de la Skopje si am vizitat Sofia... nu-mi plac aceste tari!!

   Balcicul nu se pune, :):)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[15.07.19 16:45:56]
» mesaj pers

   @webmaster45:

   Poziţionarea este corectă!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[15.07.19 17:03:35]
» mesaj pers

   @Yolanda:

Omurtag – Târgoviște – Razgrad ", traseul e un pic derutant, Târgoviste? eu nu cunosc Turcia, dar au si ei un oras cu numele asta?

   Aşa cum ţi-a explicat deja colegul NRS, mai rapid decât mine, Târgovişte este un oraş din Bulgaria şi cred că şi denumirea regiunii înconjurătoare.

   Glumeam pe tema asta cu ani în urmă când eram întrebată unde plec în concediu şi răspundeam "la Târgovişte". Nu minţeam cât timp treceam prin acest oraş şi la dus şi la întors, chiar dacă Turcia era destinaţia finală. Amuzante erau feţele respectivilor când mă întorceam aducând drept suveniruri magneţi şi cafea turcească "de la mama ei" :)

   Hotelul fiind unul potrivit pentru tranzit spre, dar mai ales dinspre Antalya, am considerat util să adaug şi câteva informaţii despre drumul parcurs.

   Mie îmi place Bulgaria, o ţară în care am petrecut multe vacanţe şi minivacanţe frumoase pe partea de litoral şi sigur vor mai urma şi altele. Este mult prea aproape de noi pentru a nu profita de acest avantaj şi încă oferă un raport calitate preţ mai bun ca la noi.

   Balcicul l-am vizitat doar de câteva ori şi o voi mai face, chiar dacă nu mi-am dorit niciodată să mă cazez acolo.

   Îţi mulţumesc pentru vizită şi ecou! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1050 PMA1 (din 4 voturi)]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[15.07.19 17:04:59]
» mesaj pers

   @webmaster:

   Mulţumesc mult! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[15.07.19 22:32:38]
» mesaj pers

   @nicole33:

Marea surpriză a constituit-o terasa foarte mare de care am beneficiat. Abia atunci am înţeles de ce m-a întrebat recepţionera dacă doresc o cameră pentru fumători. Am apreciat mult gestul acesteia, cu atât mai mult cu cât în tot hotelul nu erau decât patru astfel de camere cu terasă, cele aflate pe colţuri la ultimul etaj. Terasa, care avea o suprafaţă egală aproape cu cea a camerei, era dotată cu două scaune şi atât. Fără măsuţă, fără scrumieră, dar pentru mine acestea erau amănunte minore.
= mai există și oameni miloși pe lume! Și surprizele vin cam de unde nu te aștepți!

   Faină terasa, da cu ”amănuntele minore” cum ai rezolvat? Cu ce-ai înlocuit scrumiera?

   Tu corcodușe le zici gogonelelor din P31?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[16.07.19 07:01:34]
» mesaj pers

   @Zoazore:

mai există și oameni miloși pe lume! Și surprizele vin cam de unde nu te aștepți!

   Cu turcii mei dragi, eu mai mereu am noroc :)

   Nu era prima dată când beneficiam de un upgrade complet gratuit şi nesolicitat la camera rezervată, dar, recunosc, a fost o surpriză plăcută minunăţia aia de terasă, mai ales că mă resemnasem cu ideea că nu voi avea balcon de când am rezervat. :)

Tu corcodușe le zici gogonelelor din P31?

   Corcoduşe sau zarzăre, cum vrei să le zici. Am mai mâncat în Turcia şi varianta de corcoduşe, să zicem, coapte, când au culoarea prunei şi sunt ceva mai dulci :)

   =

   Mulţumesc mult pentru vizită şi ecou! :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- nrs
[27.07.19 13:10:44]
» mesaj pers

   iar ai inchis mesageria :))

   o intrebare: ce Royal imi recomanzi?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [23.10.19 00:27:38]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[48] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - vedere din parcare -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 15.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086426">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086426"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086426">Şterge vot</a></div><span id="v91086426" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086426)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086426Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086426MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - vedere din parcare
foto nicole33 [15.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - terasa restaurantului a la carte şi a cafe-bistro-ului. în dreapta este intrarea în hotel -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 15.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086427">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086427"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086427">Şterge vot</a></div><span id="v91086427" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086427)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086427Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086427MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - terasa restaurantului a la carte şi a cafe-bistro-ului. în dreapta este intrarea în hotel
foto nicole33 [15.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - recepţia -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 15.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086428">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086428"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086428">Şterge vot</a></div><span id="v91086428" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086428)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086428Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086428MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - recepţia
foto nicole33 [15.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - lobby -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 15.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086429">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086429"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086429">Şterge vot</a></div><span id="v91086429" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086429)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086429Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086429MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - lobby
foto nicole33 [15.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - lobby -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 15.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086430">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086430"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086430">Şterge vot</a></div><span id="v91086430" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086430)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086430Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086430MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - lobby
foto nicole33 [15.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - lobby -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 15.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086431">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086431"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086431">Şterge vot</a></div><span id="v91086431" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086431)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086431Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086431MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - lobby
foto nicole33 [15.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - la cafenea -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 15.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086432">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086432"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086432">Şterge vot</a></div><span id="v91086432" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086432)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086432Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086432MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - la cafenea
foto nicole33 [15.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - cafe -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 15.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086433">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086433"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086433">Şterge vot</a></div><span id="v91086433" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086433)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086433Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086433MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - cafe
foto nicole33 [15.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - terasa cafenelei -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 15.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086434">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086434"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086434">Şterge vot</a></div><span id="v91086434" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086434)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086434Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086434MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - terasa cafenelei
foto nicole33 [15.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - liftul modern -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 15.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086435">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086435"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086435">Şterge vot</a></div><span id="v91086435" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086435)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086435Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086435MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - liftul modern
foto nicole33 [15.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - camera 1410 -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 15.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086436">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086436"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086436">Şterge vot</a></div><span id="v91086436" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086436)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086436Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086436MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - camera 1410
foto nicole33 [15.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - camera mea -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 15.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086437">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086437"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086437">Şterge vot</a></div><span id="v91086437" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086437)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086437Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086437MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - camera mea
foto nicole33 [15.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - camera mea -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 15.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086438">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086438"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086438">Şterge vot</a></div><span id="v91086438" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086438)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086438Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086438MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - camera mea
foto nicole33 [15.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - biroul -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 15.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086439">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086439"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086439">Şterge vot</a></div><span id="v91086439" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086439)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086439Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086439MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - biroul
foto nicole33 [15.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - dulapul din hol -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 15.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086440">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086440"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086440">Şterge vot</a></div><span id="v91086440" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086440)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086440Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086440MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - dulapul din hol
foto nicole33 [15.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - seiful gratuit -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 15.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086441">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086441"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086441">Şterge vot</a></div><span id="v91086441" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086441)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086441Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086441MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - seiful gratuit
foto nicole33 [15.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - baia -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 15.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086442">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086442"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086442">Şterge vot</a></div><span id="v91086442" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086442)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086442Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086442MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - baia
foto nicole33 [15.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - baia -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 15.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086443">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086443"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086443">Şterge vot</a></div><span id="v91086443" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086443)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086443Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086443MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - baia
foto nicole33 [15.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - duşul fix şi mobil -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 15.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086444">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086444"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086444">Şterge vot</a></div><span id="v91086444" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086444)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086444Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086444MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - duşul fix şi mobil
foto nicole33 [15.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - terasa -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 15.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086445">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086445"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086445">Şterge vot</a></div><span id="v91086445" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086445)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086445Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086445MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - terasa
foto nicole33 [15.07.19]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - terasa -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 15.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086446">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086446"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086446">Şterge vot</a></div><span id="v91086446" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086446)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086446Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086446MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - terasa
foto nicole33 [15.07.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - de pe terasa -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 15.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086447">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086447"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086447">Şterge vot</a></div><span id="v91086447" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086447)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086447Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086447MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - de pe terasa
foto nicole33 [15.07.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - vedere de pe terasă -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 15.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086448">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086448"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086448">Şterge vot</a></div><span id="v91086448" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086448)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086448Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086448MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - vedere de pe terasă
foto nicole33 [15.07.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - vedere de pe terasă -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 15.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086449">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086449"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086449">Şterge vot</a></div><span id="v91086449" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086449)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086449Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086449MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - vedere de pe terasă
foto nicole33 [15.07.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - vedere de pe terasă -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 15.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086450">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086450"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086450">Şterge vot</a></div><span id="v91086450" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086450)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086450Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086450MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - vedere de pe terasă
foto nicole33 [15.07.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - parcarea cu bariere din curtea hotelului -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 15.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086451">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086451"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086451">Şterge vot</a></div><span id="v91086451" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086451)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086451Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086451MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - parcarea cu bariere din curtea hotelului
foto nicole33 [15.07.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - restaurantul -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 15.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086452">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086452"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086452">Şterge vot</a></div><span id="v91086452" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086452)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086452Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086452MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - restaurantul
foto nicole33 [15.07.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - restaurantul -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 15.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086453">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086453"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086453">Şterge vot</a></div><span id="v91086453" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086453)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086453Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086453MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - restaurantul
foto nicole33 [15.07.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - restaurantul -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 15.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086454">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086454"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086454">Şterge vot</a></div><span id="v91086454" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086454)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086454Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086454MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - restaurantul
foto nicole33 [15.07.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - restaurantul -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 15.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086455">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086455"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086455">Şterge vot</a></div><span id="v91086455" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086455)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086455Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086455MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - restaurantul
foto nicole33 [15.07.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - micul dejun -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 15.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086456">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086456"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086456">Şterge vot</a></div><span id="v91086456" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086456)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086456Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086456MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - micul dejun
foto nicole33 [15.07.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - ceai şi cafea la micul dejun -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 15.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086457">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086457"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086457">Şterge vot</a></div><span id="v91086457" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086457)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086457Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086457MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - ceai şi cafea la micul dejun
foto nicole33 [15.07.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - micul dejun -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 15.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086458">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086458"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086458">Şterge vot</a></div><span id="v91086458" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086458)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086458Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086458MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - micul dejun
foto nicole33 [15.07.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - micul dejun -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 15.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086459">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086459"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086459">Şterge vot</a></div><span id="v91086459" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086459)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086459Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086459MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - micul dejun
foto nicole33 [15.07.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - micul dejun -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 15.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086460">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086460"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086460">Şterge vot</a></div><span id="v91086460" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086460)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086460Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086460MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - micul dejun
foto nicole33 [15.07.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - micul dejun -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 15.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086461">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086461"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086461">Şterge vot</a></div><span id="v91086461" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086461)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086461Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086461MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - micul dejun
foto nicole33 [15.07.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - micul dejun -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 15.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086462">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086462"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086462">Şterge vot</a></div><span id="v91086462" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086462)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086462Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086462MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - micul dejun
foto nicole33 [15.07.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P38 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - intrarea la spa-ul doamnelor -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 15.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086463">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086463"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086463">Şterge vot</a></div><span id="v91086463" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086463)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086463Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086463MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P38 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - intrarea la spa-ul doamnelor
foto nicole33 [15.07.19]
# [0 PMA, fara bonus]

P39 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - lista canalelor TV -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 15.07.19] - <span class="allrVotedi" id="av1086464">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1086464"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1086464">Şterge vot</a></div><span id="v91086464" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1086464)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1086464Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1086464MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P39 [JUN-2018] Lamec Business Hotel - lista canalelor TV
foto nicole33 [15.07.19]
# [0 PMA, fara bonus]

[48] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.145867109299 sec