ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 01.12.2021
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: București
ÎNSCRIS: 12.03.11
STATUS: APOLLO
LUNA
OCT-2021
Cuplu
2 ADULȚI
Raport PREȚ/CALITATE:
BUN

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 8 MIN

Kumsal Restaurant Gelibolu – un restaurant bun aflat chiar pe plajă

TIPĂREȘTE URM de aici

Adresa: Hoca Hamza Mah, Kemal Reis Cd. No:41-51,17500 Gelibolu/Çanakkale, Turcia

Coordonate GPS: 40.416307; 26.679608

Program: zilnic - 11.00-01.00

Website: gelibolukumsal.com

Pentru oprirea intermediară pe drumul de întoarcere acasă la sfârşitul vacanţei petrecute în Turcia anul acesta am ales un hotel din Gelibolu, situat extrem de avantajos chiar pe faleza din Gelibolu, în zona turistică a oraşului, mai aproape de terminalul de ferry decât de centrul oraşului.

Despre cum am ajuns în Gelibolu după un drum de 630 kilometri am povestit puţin în articolul destinat cazării. Acum voi povesti despre cum am ajuns eu să iau cina într-un restaurant cu specific seafood =)), situat chiar pe plaja Hamzakoy, cu o privelişte superbă la mare. Bine, cinstit vorbind, priveliştea eu doar am plătit-o :D, deoarece, la ceas de seară, de văzut nu mai vedeam mare lucru, doar ascultam muzica valurilor şi simţeam mirosul sărat al mării.

Puţin după ora 18.00 am ajuns la hotelul Hamzakoy Blue Park din Gelibolu, am parcat în faţa acestuia şi am fugit prin ploaie la recepţie. Imediat după terminarea formalităţilor de cazare care nu au durat mult, mi-am recuperat soţul şi câteva bagaje din maşină şi ne-am luat în primire camera repartizată, o cameră deluxe cu o superbă vedere la mare. După şedinţa foto obligatorie :D, ne-am făcut comozi şi am purces la testarea internetului wireless oferit gratuit de hotel în căutarea unei „mâncătorii” . Am avut surpriza plăcută să descopăr restaurantul Kumsal, pe care îl vedeam din balcon, pe un fruntaş loc 2 într-un top 10 restaurante în Gelibolu, top stabilit după criterii necunoscute mie. Mai simplu de atât nici că se putea, aveam doar de trecut strada.

Foamea era mare, ploaia tocmai se oprise, astfel că am ieşit să mâncăm. Răcoarea şi umezeala de afară îmi cam intraseră în oase, deh...romantismul cauzat de vârsta din buletin, condiţii în care o ciorbă fierbinte şi un ceai ar fi mers la fix.

Prima oprire a fost la Kumsal, însă, citind meniul afişat mare afară, am înţeles imediat că nu era tocmai ce căutam. Era clar un restaurant pentru turişti, situat chiar pe plajă, cu privelişte, cu o gamă variată de băuturi alcoolice, multe preparate din peşte şi fructe de mare, cu preţuri pe măsură, însă eu nu eram prea amatoare de acele „lighioane” pe care le refuzasem şi atunci când îmi fuseseră oferite gratis la hotelurile de cinci stele strălucitoare la care îmi petrecusem vacanţa. Ciorbe însă yok :(. Nu am intrat şi am plecat mai departe.

Mi-am încercat apoi norocul visavis la hotelul Taş Konak, unul din cele avute în vedere pentru cazare şi pe care oricum eram curioasă să-l văd mai bine. Aici am găsit o atmosferă caldă şi intimă, doar doi clienţi care beau ceai fiecare la masa lui. Ne-a întâmpinat cu mare amabilitate chiar patronul, un domn mai în vârstă. Nu simţeam niciun miros de mâncare, deşi o ofertă exista scrisă cu creta pe o tablă neagră. Întreb dacă putem mânca acolo. Nu ne înţelegem, dar omul apelează la „prietenul” Google Translate pe telefon, el crezând că dorim să ne cazăm la el şi se oferă să ne arate câteva camere libere să ne alegem noi :). Scot şi eu telefonul şi scriu ce şi cum. Nu era problemă să mâncăm acolo chiar dacă nu eram cazaţi în hotelul lui. Solicit un meniu şi întreb care este „ciorba zilei” , cu speranţa să fie ciorba de burtă :), dar, ghinion, nu aveau decât ciorbă de linte. Mâncasem deja destulă asemenea ciorbă, de toate culorile, încât nu mai pofteam chiar deloc, însă, în lipsă de alte variante, acceptam. Soţul nu a fost prea încântat de locaţie, mai ales de lipsa clienţilor, avea şi el dreptatea lui, crezând că dacă nu sunt clienţi nici mâncarea nu este cum trebuie, aşa că am mulţumit frumos şi am plecat mai departe.

A urmat o serie de încercări nereuşite la multele terase înşirate de-a lungul falezei ca mărgelele pe aţă. Clienţi puţini peste tot la cafele, ceaiuri sau bere, nimeni nu mânca deşi trecuse de ora 7 seara. Mâncarea era maxim fast food, ori chiar nu venisem să mâncăm hamburgeri pe acolo. Eu tot întrebam de ciorbă, iar răspunsurile erau mereu negative. Într-un târziu, văzându-mă dezamăgită, o ospătăriţă mi-a explicat că dacă vreau să mănânc ciorbă trebuie să merg în centrul oraşului, acolo unde mănâncă localnicii, nu pe faleză unde localurile şi-au adaptat meniurile la preferinţele turiştilor. Offf... ştiam şi eu regula asta, dar mai ştiam şi că am mult de mers pe jos până în centru, aşa că am renunţat la mâncarea tradiţională. Mai aveam varianta de a mânca la Hilton, dar şansele de a găsi ceva tradiţional erau minime, intuind o ofertă asemănătoare celei de la Aliaga, mâncare gătită corect, proaspătă şi gustoasă.

Îmi era şi frig şi tot mai foame. Ne-am întors spre hotelul nostru, eu cu gând să iau maşina să caut o lokantă fără pretenţii, dar cu clienţi, soţul cu gând să meargă la somn, sătul de cât a bântuit fără rost. O inspiraţie de ultim moment m-a făcut să îmi încerc totuşi norocul şi la Kumsal Restoran, primul ivit în drumul nostru, dar pe care îl ocolisem iniţial din motive de specific. Şi am avut noroc :)

Am intrat în interiorul restaurantului, unde nu erau mai mult de trei-patru mese ocupate, am cerut un meniu, precizând că dorim să mâncăm, dar afară pe terasă, chiar dacă era cam răcoare. Am fost întâmpinaţi cu amabilitate, ca peste tot în Turcia, conduşi pe terasa pustie şi invitaţi să ne alegem o masă. Un ospătar a venit în urma patronului cu feţe de masă, şerveţele, solniţe şi două meniuri. Înainte de a deschide meniul am cerut un ceai turcesc şi o scrumieră, moment în care patronul ne-a zis că puteam fuma în interior fără probleme. Dacă eram singură, acceptam invitaţia fără să clipesc :)), dar ştiam că nu am nicio şansă cu soţul meu care este corectitudinea întruchipată, aşa că am rămas afară unde puteam fuma liniştiţi fără grija că am putea deranja alte persoane.

Meniurile erau scrise în turcă şi în engleză, iar preţurile erau măricele, cum mă aşteptam. Am fost inspirată să întreb dacă nu servesc şi ciorbe, chiar dacă acestea nu figurau în meniu şi răspunsul a fost afirmativ. Aveau doar ciorbă de pui. Bună şi aia. Am comandat imediat două porţii. Eu încercam să văd ce aş mai putea alege din meniu pentru al doilea fel, timp în care patronul, cu amabilitate, îmi tot enumera diverse tipuri de peşti, calamari, caracatiţe, creveţi şi alte „înotătoare” . L-am întrerupt cu greu. Mai greu mi-a fost să-i explic că nu pentru peşte am intrat eu acolo. Eram gata să-i spun şi că pentru mine „nu e pasăre ca porcul” :D, m-am abţinut cu greu, mai mult de teamă să nu ne gonească de acolo =)).

Pentru felul principal am ales cotlete de berbecuţ (kuzu pirzola). Soţul a renunţat la al doilea fel reproşându-mi că i-a trecut şi foamea după cât l-am alergat pe faleză. Peste desert am sărit. Aveau doar îngheţată turcească (dondurma), care mie îmi place la nebunie, însă, la cât îmi era de frig, nu aş fi mâncat atunci îngheţată nici bătută :).

Am primit imediat ceaiul, fierbinte, însoţit de vreo trei cubuleţe de zahăr. La ceaşcă! Desigur, ca pentru străini, deoarece unui turc nu i-ar fi servit vreodată ceaiul în altceva decât în cunoscutele păhărele de sticlă „tulip shape” . Nu aş putea spune că m-a deranjat să beau ceaiul din ceaşcă în loc de pahar, dar... Aceeaşi diferenţă de „abordare” o mai sesizasem în urmă cu cinci ani şi la celebrul Mardan Palace şi nici acolo nu am comentat; doar am constatat :D.

Ciorbele de pui au venit fierbinţi, însoţite de câte un sfert de lămâie. Au fost ok şi fără lămâie :D. Stomacul meu chiar avea nevoie de o ciorbă caldă.

Cotletele de berbecuţ au fost... perfecte, fragede de se topeau în gură. Erau trei cotlete la porţie, însoţite de o garnitură combinată de orez, cartofi wedges şi legume făcute pe plită. Legumele le-am sărit, ca de obicei.

Am mai fumat o ţigară şi am cerut nota de plată. Ne-a fost adusă într-o mapă specială. Era scrisă cu pixul pe o bucată de hârtie :D. Bine şi aşa. Altă dată mi-a fost indicată suma datorată pe un calculator de birou, fără alte detalii. Am plătit cash 140 TL + 20 TL, deoarece am fost mulţumită de servicii. Nu ştiu dacă puteam plăti şi cu card bancar, însă eu nu voiam să rămân cu prea multe lire turceşti care să se devalorizeze până la următoarea vizită în Turcia. Toată lumea a fost mulţumită. Am fost conduşi până la ieşire şi invitaţi să revenim.

Nu puteam pleca înainte de a face cunoştinţă şi cu motanul – mascotă al restaurantului, un tigrişor simpatic şi foarte blând, al cărui nume spre ruşinea mea nu l-am reţinut.

Recomand cu căldură Kumsal Restaurant din Gelibolu pentru mâncarea gustoasă, serviciile prompte şi poziţia privilegiată chiar pe plajă. Noi am ajuns acolo seara şi am ratat plăcerea de a admira vapoarele care traversează prin strâmtoare în timp ce savuram un pahar de ceva; ceai în cazul meu :D.

Amatorii de peşte şi fructe de mare vor fi sigur mai încântaţi ca mine, având în meniu mai multe variante tentante :p.

Restaurante şi terase sunt multe pe faleza din Gelibolu, dar locuri în care să găseşti mâncare gătită, altceva decât fast food, nu sunt uşor de găsit.

## end review sc

[fb]
---
Trimis de nicole33 in 01.12.21 00:18:36
Validat / Publicat: 01.12.21 01:00:36
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA.

VIZUALIZĂRI: 1957 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

16 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (nicole33); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P10 Kumsal Restaurant Gelibolu – cotlete de berbecuţ
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 80000 PMA (din 60 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

16 ecouri scrise, până acum

webmasterX
[01.12.21 00:59:20]
»

Mutat în rubrica "Unde mâncăm în Gelibolu?, ECEABAT" (nou-creată pe sait)

[Rubrica inițială: BUFFER CĂLĂTORIE]

webmaster
[01.12.21 08:15:44]
»

Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

Zoazore
[01.12.21 17:19:33]
»

@nicole33:

timp în care patronul, cu amabilitate, îmi tot enumera diverse tipuri de peşti, calamari, caracatiţe, creveţi şi alte „înotătoare” . L-am întrerupt cu greu. Mai greu mi-a fost să-i explic că nu pentru peşte am intrat eu acolo. Eram gata să-i spun şi că pentru mine „nu e pasăre ca porcul” , m-am abţinut cu greu, mai mult de teamă să nu ne gonească de acolo .

De gonit nu v-ar fi gonit, ca si banii vostri aveau serie si stema, dar ar fi facut sfestanii (sau cum s-or chema le ei alungarea lui Seitan!) si-ar fi dat cu tamaie in urma voastra (sau ce-or folosi ei!)

Bine macar ca v-ati incalzit butile cu ceva cald. Fie si ciorba de pui.

In schimb, cotletele alea arata intr-un maaare fel!

Faptul ca doar ai platit privelistea a fost compensata de bucatele foarte bune. Bine ca ai intrebat, ca ati fi ajuns in centru cu ciorba sub geam si ratati bunatate de cotlete.

Intrebare: ce are ciorba presarat deasupra? Parc-ar fi scortisoara!

nicole33AUTOR REVIEW
[02.12.21 06:27:02]
»

@Zoazore:

In schimb, cotletele alea arata intr-un maaare fel!

Dar nu vrei să ştii ce gust divin aveau

Intrebare: ce are ciorba presarat deasupra? Parc-ar fi scortisoara!

Scorţişoară??? Păi nu era orez cu lapte

Era piper roşu. Ei mănâncă mai condimentat ca noi. Ne-au oferit şi extra într-un mic bol, cum se vede în poza P09, dar pentru noi ar fi fost prea mult.

Bine ca ai intrebat, ca ati fi ajuns in centru cu ciorba sub geam si ratati bunatte de cotlete.

Să ştii că nu merita să bat drumul până în centru cât timp aveam un restaurant cu de toate la doi paşi de hotel. A fost cea mai bună variantă pentru noi, chiar dacă se vor găsi unii să comenteze că, vezi Doamne, nu mergi la restaurant seafood să mănânci supă de pui şi cotlete miel .

Îţi mulţumesc mult pentru vizită şi ecou!

elenaadinaPHONE
[06.12.21 18:16:53]
»

Cum ți se pare ca și preț, Club Hotel Letoonia Fethiye, avion, de pe 28.08.2022,1850 euro

zbor București-Dalaman, cursă directă?

E ok marea în acea perioadă?

Dar umiditatea?

nicole33AUTOR REVIEW
[06.12.21 18:39:05]
»

@elenaadina:

Cum ți se pare ca și preț, Club Hotel Letoonia Fethiye, avion, de pe 28.08.2022,1850 euro

zbor București-Dalaman, cursă directă?

Hotelul este ok, cu viluţe drăguţe şi multă vegetaţie, pentru că la preţul ăsta stai la bungalow-uri nu în hotel.

Preţul este foarte ok.

În legătură cu charterul pe Dalaman însă am mari îndoieli. De vreo zece ani încoace nu am mai auzit să zboare avioane din România pe Dalaman. Cererea pentru zona Fethiye Oludeniz este totuşi redusă şi nu prea se justifică dpdv economic.

Părerea mea este că zbori pe Milas din Bodrum şi îţi asigură ei transferul, LUNG, până la hotel. Dar mai ştii?

E ok marea în acea perioadă?

Dar umiditatea?

Eu am fost o lună mai târziu şi marea a fost suficient de caldă. În august va fi chiar mai caldă.

În legătură cu umiditatea pot doar să presupun că va fi mai puţin deranjantă ca în Antalya în aceeaşi perioadă. Eu nu am avut probleme în a doua jumătate a lunii septembrie în Fethiye

nicole33AUTOR REVIEW
[06.12.21 18:56:59]
»

@elenaadina:

Între timp am mai săpat şi cred că am găsit touroperatorul respectiv. Părerea mea este că tatonează terenul în încercarea de a lansa o nouă destinaţie, dar habar nu au cu cine vor zbura. Dacă nu-şi umplu avioanele, posibil să pice varianta directă cu Dalaman.

Eu nu m-aş arunca să rezerv până nu văd cu cine zboară şi la ce ore.

elenaadinaPHONE
[06.12.21 19:11:54]
»

@nicole33 :

MULȚUMESC!

????????????

michaela_1961PHONE
[07.12.21 07:49:44]
»

@elenaadina: Bună! Ma bag și eu în discuție pentru ca la recomandarea Krisstinnei m am interesat și eu de acest resort. Am citit lucruri bune, mai ales ca ar avea un peisaj de vis și o panorama uluitoare. Pana am dat de comentariul unei persoane de pe un grup de Vacante Turcia care spunea ca este marea f poluata în acea zona. Am contactat o sa mi explice cum e cu apa marii în zona. Mi a explicat ca este amplasat într un golf iar pe malul opus este portul. În funcție de curenți aveau deseori pete de ulei la suprafață apei și alte mizerii. Ca atare eu am renunțat la el din acest motiv. Noi mergeam oricum cu mașina, deci în privința avionului nu te pot ajuta. Alegeri inspirate îți urez!

elenaadinaPHONE
[16.12.21 17:05:21]
»

@michaela_1961: Mulțumesc pentru informații!

„Pana am dat de comentariul unei persoane de pe un grup de Vacante Turcia care spunea ca este marea f poluata în acea zona. Am contactat o sa mi explice cum e cu apa marii în zona. Mi a explicat ca este amplasat într un golf iar pe malul opus este portul. În funcție de curenți aveau deseori pete de ulei la suprafață apei și alte mizerii. "

Ma întreb dacă toate hotelurile din acea zona, inclusiv cele cu acces la plaja din Fethiye sunt poluate...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
nicole33AUTOR REVIEW
[16.12.21 19:04:13]
»

@elenaadina:

Ma întreb dacă toate hotelurile din acea zona, inclusiv cele cu acces la plaja din Fethiye sunt poluate...

Nici vorbă!

Puţine, foarte puţine hoteluri sunt situate în centrul oraşului. Mă refer la cele de cinci stele cu all inclusive, desigur.

Pana am dat de comentariul unei persoane de pe un grup... care spunea ca este marea f poluata în acea zona. Am contactat o sa mi explice cum e cu apa marii în zona. Mi a explicat ca este amplasat într un golf iar pe malul opus este portul. În funcție de curenți aveau deseori pete de ulei la suprafață apei și alte mizerii.

Nu am fost la hotelul respectiv, dar mi se pare o exagerare povestea cu poluarea. Distanţa faţă de port este măricică. Plaja hotelului Letoonia este într-un mic golfuleţ destul de departe de golful mare în care se află portul de yachturi.

În plus, există destule alte hoteluri din care poţi alege, situate ceva mai departe de centrul Fethiye, astfel încât să nu te temi de surprize neplăcute.

nicole33AUTOR REVIEW
[16.12.21 19:14:42]
»

@michaela_1961:

Am contactat o sa mi explice cum e cu apa marii în zona. Mi a explicat ca este amplasat într un golf iar pe malul opus este portul. În funcție de curenți aveau deseori pete de ulei la suprafață apei și alte mizerii.

În zona oricărui port nu este recomandabil să faci baie în mare.

În acest caz, mie mi se pare exagerată povestea cu aşa zisa "poluare". Posibil să fi fost un incident izolat, nu neapărat în legătură cu portul. Distanţa este destul de mare, iar plaja hotelului este într-un alt golfuleţ.

Mergând pe principiul ăsta, nu ai mai alege în veci niciun hotel situat pe plajă, deoarece peste tot se organizează scurte croaziere cu vaporaşe care merg de-a lungul ţărmului şi oricare din acestea poate avea pierderi de ulei.

În plus, pe forumul respectiv fiecare postează ce-l taie capul, fără discernământ şi fără vreun control. Mie mi se pare o mare pierdere de timp. Eu nu am găsit până acum vreo informaţie utilă, însă am citit bălării cât cuprinde, reclame ale diverşilor interesaţi etc.

elenaadinaPHONE
[17.12.21 14:43:02]
»

@nicole33:

„Mergând pe principiul ăsta, nu ai mai alege în veci niciun hotel situat pe plajă, deoarece peste tot se organizează scurte croaziere cu vaporaşe care merg de-a lungul ţărmului şi oricare din acestea poate avea pierderi de ulei. "

Așa este. ????

Oricum ma mai uit și la alte hoteluri din zonă.

Doar că unele, care ma atrag mai mult, au și prețurile cele mai mari... ????????

michaela_1961
[17.12.21 14:50:45]
»

@elenaadina: Nu cred si nu stiu ce s-o fi intamplat de era d na aceea atat de dezamagita de apa marii. Nu m-as fi gandit sa o intreb dar am gasit si pe booking o recenzie care spunea acelasi lucru. Succes!

michaela_1961
[18.12.21 13:54:44]
»

@nicole33: "În plus, pe forumul respectiv fiecare postează ce-l taie capul, fără discernământ şi fără vreun control. Mie mi se pare o mare pierdere de timp. Eu nu am găsit până acum vreo informaţie utilă, însă am citit bălării cât cuprinde, reclame ale diverşilor interesaţi etc. "

Ai perfecta dreptate, nici eu nu pun baza prea mare pe acel forum, dar cand primesti un asemenea raspuns, te mai gandesti o data daca alegi hotelul, mai ales ca intrebarea mea a venit dupa ce gasisem si pe booking recenzii despre aceeasi mare poluata in zona ceea ce nu-ti da impresia de incident izolat. Uite raspunsul d-nei :

"Plaja ok, aglomerată, apa poluată. A fost singurul loc din Turcia în care pe apa plutea benzina din portul de vis a vis. Pe apa se vedea pelicula aceea colorată de la benzină, nu tot timpul doar când erau curenți dinspre port. Tot curenții mai aduceau câteodată hârtii, pahare de plastic. Personalul le aduna, dar tot le vedeai... "

In fine, nu stiu ce este in zona si e clar ca se poate intampla oriunde. In Bodrum daca vreau hotel mai aproape de centru sigur ca este si portul in apropiere si o gramada de ambarcatiuni. Speram sa fie bine!

nicole33AUTOR REVIEW
[19.12.21 08:54:36]
»

@michaela_1961:

"Plaja ok, aglomerată, apa poluată. A fost singurul loc din Turcia în care pe apa plutea benzina din portul de vis a vis. Pe apa se vedea pelicula aceea colorată de la benzină, nu tot timpul doar când erau curenți dinspre port. Tot curenții mai aduceau câteodată hârtii, pahare de plastic. Personalul le aduna, dar tot le vedeai... "

Nu ştiu ce să zic referitor la "poluare". O simplă privire pe hartă te lămureşte rapid că nu este niciun port vis a vis şi curenţii marini ar trebui să aibă o traiectorie tare ciudată .

Despre hârtiile/paharele de plastic care plutesc pe apă nu pot spune decât că eu nu am văzut aşa ceva NICĂIERI în Turcia şi am fost în destule zone. Nu acelaşi lucru l-aş putea spune însă despre Marea Neagră românească adesea confundată de către unele persoane mai puţin educate cu o toaletă publică gratuită

Este bine că ai renunţat la acest hotel. Nu trebuie să pleci în vacanţă cu emoţii de niciun fel care să te încarce negativ.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
4 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
elenaadina, michaela_1961, Yoda, Zoazore
Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm în Gelibolu?:

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.045270919799805 sec
    ecranul dvs: 1 x 1