78776 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Grand Cinar Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
03.07.2017
DE
Avatar nicole33
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN București
înscris/ă în 12.03.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
MAY-2017
DURATA: 1 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ MD+cina bonus
PREŢ SEJUR:
40 eur (155 TL)
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
70.0 %
  
Satisfăcător
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
8.62
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 30 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

A cincea vizită - încă o bună alegere


Sâmbătă 13 mai, ora 06.00, am plecat din București spre Lara, la fel de nerăbdători ca de fiecare dată. Mirosea a vacanță, iar Antalya ne aștepta.

În prima zi am parcurs cea mai mare parte din drum, pe traseul arhicunoscut, dar şi preferat de noi şi anume: București – Giurgiu – Ruse – Razgrad - Târgoviște – Omurtag – Kotel – Yambol –Elhovo – Lesovo – Hamzabeyli – Edirne – Istanbul – Adapazari – Osmaneli – Bilecik - Bozüyük – Kütahya (998 km).

Alegerea hotelului

Poate unii vor considera că sunt lipsită de imaginaţie, alegând în fiecare an acelaşi hotel.

Pentru a cincea oară am ales tot Grand Çinar, același la care am mai stat de patru ori în ultimii şase ani (despre care am tot scris pe AFA vezi impresii, vezi impresii, vezi impresii şi vezi impresii =))), mulțumiți fiind de condițiile oferite, de raportul calitate-preț, dar, mai ales, de poziția acestuia care ne-a permis împărțirea traseului în cel mai convenabil mod pentru noi.

Anul trecut a fost singura dată când am făcut o variaţie alegând altceva, respectiv Hilton Garden Inn 4* tot din Kutahya, un hotel de patru stele situat ultracentral de care am fost foarte mulţumiţi, dar anul acesta diferenţa de preţ dintre cele două a fost prea mare, astfel că am revenit la Grand Çinar :)).

Nu am intenționat să mai scriu despre Grand Çinar Kutahya, deja cred că am plictisit pe mulţi :), am făcut şi foarte puţine poze acolo, dar am văzut că din 2015 nu a mai scris nimeni, deşi hotelul este unul foarte frecventat de către turiştii români aflaţi în drum spre Antalya.

Rezervarea a fost făcută pe booking încă din ianuarie, iniţial la un preţ mai mare şi pentru o altă dată, ulterior la un preţ mai bun de doar 40 de euro camera dublă pe noapte cu mic dejun inclus și cu posibilitatea de anulare până cu o zi înainte.

Parcarea

La ora 17.45 ajungeam și parcam în curtea hotelului Grand Çinar 3* din Kütahya. Fiind sâmbătă seara, ne așteptam deja ca în hotel să se organizeze câte o nuntă, ceea ce s-a şi întâmplat :D. În patru cazuri din cinci am prins nuntă, deci eram obişnuiţi. Găsim loc destul de greu în parcarea principală a hotelului, chiar lângă cabina paznicului. Loc ar fi fost şi mai mult dacă nuntaşii nu ar fi parcat aiurea maşinile. Chiar dacă am ajuns la hotel mai târziu ca de obicei, nu aveam nicio emoţie în legătură cu parcarea, ştiind că pot folosi şi parcarea secundară, cea din spatele hotelului spre sala de evenimente şi poate că era mai bine dacă parcam acolo, deoarece am fi văzut perfect maşina de pe geamul camerei de hotel. Este o chestie de obişnuinţă asta cu văzutul maşinii de pe geam, adânc înrădăcinată de acasă, dar fără vreo utilitate în Turcia, unde niciodată nu am avut vreun motiv de teamă legat de siguranţa maşinii.

M-am prezentat la recepție cu rezervarea printată de pe booking și cu pașapoartele. Am încercat să fac puţină conversaţie cu recepţionerii, dar am renunţat repede fiindu-mi clar din primele momente că am nimerit pe tura celor care nu vorbesc decât turceşte :D, engleza fiind o limbă „foarte străină” pentru aceştia. Am completat formularul de cazare și am primit cardul unei camere situate la etajul al treilea. Am refuzat serviciile bell boy-ului, neavând la noi decât rucsacul şi o geantă cu strictul necesar pentru o noapte, restul bagajelor rămânând în mașină.

Camera

Intrând în cameră am avut o surpriză plăcută și una mai puțin plăcută. Am primit o cameră renovată, foarte asemănătoare cu cea în care am stat cu doi ani în urmă, cu pat matrimonial, dar fără frigider/minibar. De neconceput, mai ales pentru soţul meu care abia aştepta să bea o bere rece după ce parcursese un drum obositor de o mie de kilometri, iar hotelul nu comercializează niciun fel de băuturi alcoolice.

Mă întorc la recepţie şi solicit schimbarea camerei pe motiv de lipsă minibar. Mi se răspunde în doi peri că nicio cameră nu are în dotare minibar. Şi-au găsit şi cu cine să facă glume din astea :D. Încerc să le explic politicos că nu îi cred, că am mai fost acolo de alte patru ori şi ştiu exact dotarea camerelor. Ei o tot ţineau pe a lor. Deja mă enervasem. Mai aveam în geantă un exemplar al rezervării de pe booking, cel în limba engleză, deoarece la cazare îl dădusem pe cel în turceşte, le arăt că scrie clar minibar, ameninţ cu reclamaţie la booking şi cer să vorbesc cu un şef. S-au tot uitat unul la altul, au comentat ceva pe limba lor, pentru ca în final să-mi dea o altă cameră.

Camera 315 este situată la etajul al treilea, prima cameră pe partea stângă din aripa hotelului perpendiculară pe D650. De pe geam aveam vedere la parcarea din spatele hotelului şi în camera vecină :D, la fel şi cei din camera respectivă.

Camera era tot din cele renovate. Mi-ar plăcea să cred că au terminat renovarea tuturor camerelor din hotel în cei doi ani scurşi de la ultima mea vizită aici, dar nu am informaţii în acest sens. Da, avea minibar şi acesta a funcţionat chiar foarte bine, dar nu am mai beneficiat de pat matrimonial, aşa cum solicitasem la momentul rezervării şi aşa cum hotelul îmi confirmase via booking. Eram prea obosită şi nu mai aveam energia necesară pentru un nou drum la recepţie şi o nouă discuţie în contradictoriu cu recepţionerii, de această dată pe tema patului.

Am mutat noptiera dintre cele două paturi şi le-am unit într-o improvizaţie de pat matrimonial. A fost foarte ok şi aşa. Din cameră lipsea şi canapeaua, utilă în cazul celor cu un copil mai mic, dar mie nu mi-a lipsit. Mai exista un dulap cu două uşi, o parte cu bară pentru umeraşe şi o parte cu rafturi, în care am găsit, ca de fiecare dată, mătănii şi covoraş pentru rugăciune, dar pe care, tot ca de fiecare dată, le-am ignorat :)).

Aerul condiţionat este model split. A funcţionat foarte bine. Temperatura din Kutahya nu impunea folosirea aerului condiţionat decât eventual pe cald, dar noi l-am folosit pentru evacuarea mai rapidă a fumului de ţigară. Aici este un mic paradox. Hotelul nu are balcoane, ştiam asta încă de acum şase-şapte ani, au afişe prin care interzic fumatul, dar îţi oferă scrumieră în cameră :D.

Am mai avut un suport pentru bagaje, un birou, televizor LCD, seif gratuit (nu l-am folosit), cană electrică, pliculețe de ceai și cești. Pe jos era parchet laminat.

Baia este de dimensiuni normale, suficient de mare, cu cabină de duş şi, spre bucuria mea, cu duş mobil, nu fixat pe tavan cum am avut în urmă cu doi ani în cabina de duş care a înlocuit, în urma renovării, vechea cadă de baie. Baia a fost curată, dar nu sclipitoare. Am avut dozator de săpun lichid la chiuvetă și dozator de șampon&gel de duș în cabina de duș, de calitate medie. Prosoapele au fost albe, curate. Există uscător de păr și funcționează.

Restaurantul

Cina oferită bonus de acest hotel constituie un avantaj care ne-a influenţat alegerea pentru a cincea oară a aceluiaşi hotel. Cu ocazia ultimelor vizite la Grand Çinar am mers cu rezervări făcute pe booking, doar cu mic dejun, dar, odată ajunşi acolo, am fost invitaţi la cină fără a ni se solicita bani în plus pentru aceasta. Am apreciat acest gest de ospitalitate. Nu costul cinei este important, mâncarea în Kutahya fiind ieftină, am verificat personal cu un an înainte, cât faptul că nu mai cauţi un local să mănânci, nu te plimbi cu taxiul sau autobuzul până în centrul oraşului, hotelul fiind destul de izolat, într-o zonă fără prea multe variante, eu nu am văzut niciun restaurant în apropiere, iar după cei o mie de kilometri parcurşi niciunul din noi nu mai avea chef să conducă.

După ce am făcut un duș, am coborât să luăm cina. Am regăsit același restaurant cochet. Gama de produse oferite în sistem bufet este destul de redusă, dar a fost absolut suficientă pentru noi. Ne-am astâmpărat foamea cu niște curcan cu cartofi la cuptor, o tocăniţă cu multe vinete, servite „cu porţia” de către un angajat și salată, încropită de fiecare după gust. Soţul a fost absolut încântat de ardeii copţi, mai buni ca acasă. Apa la dozator a fost disponibilă gratuit.

În holul hotelului se află permanent la dispoziția oaspeților, gratuit, o vitrină de fursecuri, chec și miniprăjituri și ceai și cafea instant.

După cină am ieșit pe terasa hotelului la un ceai și o țigară, dar am găsit terasa goală şi atât: mesele şi scaunele dispăruseră sau poate nu deschiseseră încă terasa, fiind abia jumătatea lunii mai. Aşa am crezut eu până am aflat că nici măcar la sfârşit de iunie terasa nu era funcţională. Mie mi-a lipsit acea terasă. Pare un fleac, dar nu face decât să-mi confirme impresia de delăsare, de dezinteres, de „merge şi aşa”.

Micul dejun, inclus în costul camerei, se servește începând cu ora 07,00. Noi am coborât pe la 07,20. La fel ca și în cazul cinei din seara precedentă, gama produselor oferite a fost una redusă, dar nu ne-am ridicat flămânzi de la masă. Am luat un mic dejun modest, incomparabil cu cele care au urmat în timpul vacanţei la hoteluri de cinci stele cu ultra all inclusive. Am preferat ceaiul turcesc cafelei instant oferite şi a fost ok.

Nu pot să nu constat o scădere la capitolul mâncare, tot mai vizibilă de la o vizită la alta.

Am făcut câteva fotografii în restaurant doar la micul dejun.

Internet wireless

Există internet wireless gratuit în tot hotelul şi în camere. De această dată l-am testat doar în cameră şi în restaurant şi a funcţionat foarte bine. Amuzant a fost faptul că telefoanele mai vechi s-au conectat instantaneu, având deja memorată parola de data trecută.

Nunta nu ne-a deranjat de această dată chiar deloc. Fiind o seară destul de răcoroasă, petrecerea de nuntă a avut loc în sala de evenimente şi nu pe terasă, astfel că muzica nu a ajuns până la noi.

A doua zi la plecare am făcut și plata camerei, cu card bancar în lei, transformarea în lire turcești a sumei în euro de pe rezervare făcându-se la paritatea oficială din acel moment - pentru 40 euro am plătit 155 lire turceşti. Am avut încă o dată confirmarea faptului că este mai avantajos să rezervi pe booking, preţul unei camere duble afişat la recepţie fiind de 200 TL, micul dejun 25 TL, iar cina 35TL.

La ora 08,30 am plecat mai departe pe traseul Kütahya – Afyon – Sandikli – Burdur – Antalya - Lara – 388 km. Ne aștepta Antalya şi Maria la Royal Seginus 5* Lara.

Recomand în continuare hotelul Grand Çinar 3* pentru raportul calitate preț bun și pentru poziționarea excelentă a acestuia la o mie de kilometri de București, chiar dacă serviciile sunt în scădere. Îmi par mai interesaţi de evenimentele organizate (nunţi) decât de serviciile oferite turiştilor individuali. Dacă vă cazați cumva sâmbătă spre duminică este bine să știți că șansele de a prinde o nuntă sunt foarte mari, eu am prins nuntă în patru cazuri din cinci, situaţie în care sunt preferabile camerele cu vedere spre fața hotelului (spre intrarea în hotel), din celelalte existând riscul să fiți deranjați de muzică și să nu puteți adormi până la miezul nopții, cu toată oboseala drumului. Chemarea la rugăciune o veţi auzi oricum pe oricare parte ar fi camera. Eu am identificat două moschei în imediata apropiere a hotelului.

Înainte de plecare am tot studiat și alte variante de cazare în zonă, dar prețurile mai mari m-au determinat să-l aleg, din nou, tot pe acesta. Cazarea de anul trecut de la Hilton Garden Inn 4* a fost foarte ok, pat confortabil ca acolo nu-mi amintesc să fi găsit altundeva, mâncarea a fost peste cea de la Grand Çinar, dar anul acesta am apreciat că nu se justifică diferenţa de preţ.

Pentru septembrie am rezervat tot Grand Çinar, pentru a şasea oară :D, acesta rămânând încă o bună alegere pentru oprirea intermediară, în pofida minusurilor semnalate.

Adresa: Cumhuriyet Mah. Haymeana Cad. Esnaf Sok.No 4

43200 Kutahya

Turcia

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de nicole33 in 03.07.2017 18:46:47

Validat / Publicat: 03.07.17 19:39:56


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în TURCIA.
VIZUALIZĂRI: 1851

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (nicole33); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  93500 PMA (din 72 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- elviramvio
[03.07.17 19:44:56]
» mesaj pers

   @nicole33:

   Eu inteleg ca va place sa mergeti in acelasi loc unde v-ati simtit bine, si noi avem boala asta, cand putem.

   O vara frumoasa!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[03.07.17 19:45:38]
» mesaj pers

   @nicole33: Start vot! arata bine hotelul, dar mai mult mi-a placut micul dejun 😉. Cred ca nu stiau cu cine se pun cand au incercat sa te lucreze cu camera 😂. Felicitari, votat cu placere.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- cristim10
[03.07.17 19:58:24]
» mesaj pers

   cat de aglomerat mai este istanbulul, tot atat de mult timp trebuie sa il traversezi?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[03.07.17 19:59:57]
» mesaj pers

   @elviramvio:

   Nu am făcut o pasiune pentru acest hotel, nici vorbă, mai ales că mă tot dezamăgeşte de la un an la altul, dar prea este pus exact în drumul nostru :)).

   Mai degrabă este dorinţa de a merge la sigur, de a şti ce vei găsi la destinaţie, când eşti prea obosit pentru a alerga după cai verzi pe pereţi, iar Grand Cinar mi-a oferit exact ceea ce aveam nevoie.

   Un hotel unde m-am simţit mereu foarte bine şi de care am fost mereu mulţumită este Marina Royal Palace din Duni. Acolo, da, am fost de cinci ori şi aş mai merge de încă pe atâtea, cu toată plăcerea şi încrederea. La fel avem pensiunea noastră preferată din Moieciu, unde revin mereu cu drag, singuri sau cu prietenii, de nu mai ţin minte de câte ori am tot fost.

   Mulţumesc pentru vizită şi pentru ecou.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1500 PMA1 (din 5 voturi)]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[03.07.17 20:05:38]
» mesaj pers

   @cristim10:

cat de aglomerat mai este istanbulul, tot atat de mult timp trebuie sa il traversezi?

   Depinde de norocul fiecăruia. Anul acesta a fost mai aglomerat şi mai solicitant ca anul trecut, de exemplu, şi chiar ca acum doi ani, chiar dacă între timp s-a deschis un al treilea pod peste Bosfor plus tunelul Eurasia, dar niciunul din cele două nu ne avantaja.

   Am plecat cu o oră mai târziu de acasă şi această întârziere ne-a costat nervi şi mai multă motorină consumată.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1500 PMA1 (din 5 voturi)]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[03.07.17 20:10:13]
» mesaj pers

   @mishu:

Cred ca nu stiau cu cine se pun cand au incercat sa te lucreze cu camera

   Aşa mă gândeam şi eu :D.

   Prima dată mi-a plăcut foarte mult acest hotel. Arăta extraordinar de bine pentru un hotel de tranzit, eu comparându-l cu cele din Canakkale vizitate anterior. Ulterior, am devenit mai cârcotaşă şi vedeam doar minusurile, că plusurile erau deja obişnuinţă, normalitate.

   Mulţumesc pentru vizită şi ecou.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- webmaster
[03.07.17 20:28:31]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)

    — e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[03.07.17 20:31:38]
» mesaj pers

   @webmaster:

   Mulţumesc frumos :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maria55 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[03.07.17 22:04:31]
» mesaj pers

   @nicole33:

ne astepta Antalya si Maria la Royal Seginus... 😂😂!

   Nu stiu zău, cât vă astepta Antalya, dar eu chiar v-am asteptat! Mult...

   A meritat insă, am petrecut o după-amiază placuta in compania voastră!

   Si ce daca ai scris din nou despre Cinar, no problem... mâine poate "bag" un Surtel😂😂😂ca tare dor mai imi este de ei!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[03.07.17 22:55:44]
» mesaj pers

   @maria55:

Nu stiu zău, cât vă astepta Antalya, dar eu chiar v-am asteptat! Mult...

   Ştiu. Nerăbdarea revederii a fost mare. Noi nu am întârziat nici măcar un minut.

   Aştept să-mi spui unde te găsesc în perioada 10-23 septembrie, pentru că sigur te voi căuta:*

mâine poate "bag" un Surtel😂😂😂ca tare dor mai imi este de ei!

   Prima dragoste nu se uită niciodată :D, dar există riscul să nu-ţi mai placă la fel de mult.

   Caută ceva prin Belek să-mi fie şi mie mai aproape :))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- maria55 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[03.07.17 23:01:24]
» mesaj pers

   @nicole33: am incredere in Cristi de la Am Fost Acolo Travel! In formularul de rezervare, la capitolul"alte mentiuni", am sa scriu: "cat mai aproape de @nicole33&j. 😂😂😂

   Apropos, aproape ca si locatie... nu ca pret😂😂😂😂ca sunt pensionara! 😀

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[03.07.17 23:11:35]
» mesaj pers

   @maria55:

am incredere in Cristi de la Am Fost Acolo Travel!

   Şi eu am avut şi am în continuare :)

In formularul de rezervare, la capitolul"alte mentiuni", am sa scriu: "cat mai aproape de @nicole33&j.

   =))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [15.12.19 20:18:16]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[27] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - intrarea în hotel dinspre parcare -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871327">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871327"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871327">Şterge vot</a></div><span id="v9871327" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871327)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871327Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871327MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - intrarea în hotel dinspre parcare
foto nicole33 [03.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - vedere din faţă -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871329">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871329"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871329">Şterge vot</a></div><span id="v9871329" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871329)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871329Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871329MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - vedere din faţă
foto nicole33 [03.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - parcarea -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871330">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871330"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871330">Şterge vot</a></div><span id="v9871330" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871330)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871330Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871330MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - parcarea
foto nicole33 [03.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - parcarea -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871331">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871331"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871331">Şterge vot</a></div><span id="v9871331" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871331)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871331Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871331MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - parcarea
foto nicole33 [03.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - holul de la lifturi -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871332">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871332"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871332">Şterge vot</a></div><span id="v9871332" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871332)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871332Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871332MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - holul de la lifturi
foto nicole33 [03.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - camera twin -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871333">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871333"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871333">Şterge vot</a></div><span id="v9871333" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871333)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871333Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871333MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - camera twin
foto nicole33 [03.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - camera -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871334">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871334"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871334">Şterge vot</a></div><span id="v9871334" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871334)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871334Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871334MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - camera
foto nicole33 [03.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - prin cameră -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871336">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871336"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871336">Şterge vot</a></div><span id="v9871336" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871336)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871336Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871336MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - prin cameră
foto nicole33 [03.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - camera -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871337">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871337"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871337">Şterge vot</a></div><span id="v9871337" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871337)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871337Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871337MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - camera
foto nicole33 [03.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - baia -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871338">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871338"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871338">Şterge vot</a></div><span id="v9871338" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871338)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871338Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871338MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - baia
foto nicole33 [03.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - baia -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871339">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871339"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871339">Şterge vot</a></div><span id="v9871339" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871339)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871339Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871339MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - baia
foto nicole33 [03.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - vedere de pe geam spre parcarea din spatele hotelului -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871340">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871340"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871340">Şterge vot</a></div><span id="v9871340" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871340)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871340Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871340MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - vedere de pe geam spre parcarea din spatele hotelului
foto nicole33 [03.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - vedere de pe geam -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871342">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871342"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871342">Şterge vot</a></div><span id="v9871342" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871342)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871342Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871342MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - vedere de pe geam
foto nicole33 [03.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - vedere de pe geam spre sala de evenimente şi fostul loc de joacă pentru copii -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871343">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871343"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871343">Şterge vot</a></div><span id="v9871343" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871343)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871343Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871343MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - vedere de pe geam spre sala de evenimente şi fostul loc de joacă pentru copii
foto nicole33 [03.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - terasa nefuncţională din dreapta intrării -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871344">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871344"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871344">Şterge vot</a></div><span id="v9871344" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871344)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871344Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871344MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - terasa nefuncţională din dreapta intrării
foto nicole33 [03.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - holul de la parter -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871345">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871345"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871345">Şterge vot</a></div><span id="v9871345" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871345)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871345Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871345MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - holul de la parter
foto nicole33 [03.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - restaurantul -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871347">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871347"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871347">Şterge vot</a></div><span id="v9871347" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871347)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871347Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871347MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - restaurantul
foto nicole33 [03.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - micul dejun -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871348">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871348"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871348">Şterge vot</a></div><span id="v9871348" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871348)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871348Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871348MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - micul dejun
foto nicole33 [03.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - micul dejun -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871349">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871349"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871349">Şterge vot</a></div><span id="v9871349" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871349)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871349Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871349MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - micul dejun
foto nicole33 [03.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - micul dejun -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871350">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871350"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871350">Şterge vot</a></div><span id="v9871350" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871350)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871350Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871350MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - micul dejun
foto nicole33 [03.07.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - micul dejun -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871351">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871351"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871351">Şterge vot</a></div><span id="v9871351" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871351)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871351Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871351MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - micul dejun
foto nicole33 [03.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - micul dejun -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871352">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871352"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871352">Şterge vot</a></div><span id="v9871352" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871352)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871352Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871352MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - micul dejun
foto nicole33 [03.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - micul dejun -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871353">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871353"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871353">Şterge vot</a></div><span id="v9871353" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871353)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871353Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871353MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - micul dejun
foto nicole33 [03.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - micul dejun -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871355">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871355"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871355">Şterge vot</a></div><span id="v9871355" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871355)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871355Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871355MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - micul dejun
foto nicole33 [03.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - micul dejun -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871356">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871356"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871356">Şterge vot</a></div><span id="v9871356" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871356)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871356Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871356MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - micul dejun
foto nicole33 [03.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - mic dejun -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871357">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871357"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871357">Şterge vot</a></div><span id="v9871357" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871357)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871357Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871357MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - mic dejun
foto nicole33 [03.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - tarifele la recepţie -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.07.17] - <span class="allrVotedi" id="av871358">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv871358"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=871358">Şterge vot</a></div><span id="v9871358" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(871358)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f871358Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e871358MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [MAY-2017] Grand Çinar Kütahya - tarifele la recepţie
foto nicole33 [03.07.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[27] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.12668299675 sec