#I#D
82465 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Ecrin Hotel [Altintaș] (unitate neclasificată)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
03.10.2017
DE
Avatar nicole33
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN București
înscris/ă în 12.03.11
MEMBRU: TITAN
DATE SEJUR
SEP-2017
DURATA: 1 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ MD
PREŢ SEJUR:
30 euro
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CADRUL NATURAL
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.62
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 18 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

#G#0
#M#0
   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Ieftin, curat, modern, confortabil - un hotel de tranzit foarte bun


Adresa hotelului este: Bozbay Mahallesi, Milli Egemenlik Caddesi, NO 52A -Altintas, 43000 Altıntaş, Turcia

ecrinapartotel.com

Sâmbătă 9 septembrie la ora 06.30 am plecat din Bucureşti spre Belek pentru a doua vacanţă turcească din acest an.

În prima zi am parcurs cea mai mare parte din drum, aşa cum facem de fiecare dată, doar că acum am avut proasta inspiraţie de a schimba traseul arhicunoscut:(, ne-am propus să ocolim Istanbulul la dus şi mare greşeală am făcut:(.

Traseul din prima zi a fost următorul: București – Giurgiu – Ruse – Razgrad – Schumen – Târgoviște – Omurtag – Kotel – Yambol – Elhovo – Lesovo – Hamzabeyli – Edirne – Havsa – Uzunköprü – Keşan – Gelibolu – Çardak – Biga – Bandirma – Bursa – Bozüyük – Kütahya – Altintaş (1100 km).

Alegerea hotelului

Pentru a nu mai fi considerată lipsită de imaginaţie alegând şi pentru a şasea oară acelaşi hotel, veşnicul Grand Çinar 3* din Kütahya, același la care am stat de cinci ori în ultimii şase ani (despre care am tot scris pe AFA aici, aici, aici, aici şi cel mai recent, aici), mulțumiți fiind de condițiile oferite, chiar dacă gradul nostru de satisfacţie scădea an de an, de raportul calitate-preț, dar, mai ales, de poziția acestuia care ne permitea împărțirea traseului în cel mai convenabil mod pentru noi, acum în septembrie am dorit să schimb hotelul, căutând ceva tot în zonă, dar mai departe chiar de Kütahya.

Anul trecut fusese singura dată când am ales altceva, respectiv Hilton Garden Inn 4* tot din Kutahya, un hotel de patru stele situat ultracentral de care am fost foarte mulţumiţi, dar anul acesta, oricât l-am urmărit, atât pentru drumul din mai cât şi pentru cel din septembrie, nu am reuşit să-l prind la un preţ convenabil mie, nici măcar la rezervare nerambursabilă.

Am extins aria căutărilor pe zona Kütahya – Afyon şi aşa am găsit Ecrin Hotel din Altintaş, un hotel nou construit în 2016, interesant, modern, fără stele, dar cu o excelentă notă de 9,4 pe booking, cu trei puncte mai mult decât Grand Çinar, a cărui cotaţie era în scădere, cu parcare proprie în curte şi la un preţ tentant. Nu mi-a fost deloc greu să decid că acesta va fi alesul. Mai greu mi-a fost să-mi conving soţul, care, într-o logică prea conservatoare, nu prea înţelegea de ce vreau să schimb un hotel foarte bine poziţionat pe D 650, de care am fost totuşi mulţumiţi chiar şi anul acesta, cu unul despre care nu știu nimic, poziţionat la 8-9 kilometri în lateral faţă de drumul nostru spre Antalya doar pentru că are notă mare pe booking.

Hotelul se află la 41 kilometri de Kutahya şi la 65 kilometri de Afyon, accesul făcându-se prin D 615, virând dreapta din D 650 şi mai mergând vreo 8-9 kilometri.

Rezervarea a fost făcută pe booking cu doar câteva săptămâni înaintea plecării la un preţ de 30 euro pe noapte camera dublă deluxe cu mic dejun inclus și cu posibilitate de anulare până cu o zi înainte.

Parcarea

După un drum foarte lung şi foarte obositor, în care ghinioanele ne-au urmărit la tot pasul, la ora 23.10 ajungeam în sfârşit și parcam în curtea hotelului Ecrin din Altintaş. GPS-ul ne-a condus chiar până în faţa hotelului. Hotelul dispune de o parcare foarte generoasă, chiar la acea oră târzie existând mai mult de jumătate din locuri libere.

Cazarea

Am intrat în hotel, am traversat un lobby cochet, dotat cu mese şi fotolii, pustiu la acea oră, şi m-am prezentat la recepție cu rezervarea printată de pe booking și cu pașapoartele. Recepţionerul a apărut imediat. S-a mulţumit doar cu foaia printată de la booking fără să-l intereseze paşapoartele. Ciudat.

Am primit imediat cheia camerei şi un bileţel cu username-ul şi parola pentru internet. S-a oferit să ne ajute cu bagajele, dar am refuzat pentru că nu aveam mare lucru cu noi pentru o singură noapte. Ne-a indicat drumul spre lift, chiar dacă primisem o cameră la primul etaj, hotelul având doar trei etaje. Ne-a mai informat că micul dejun se serveşte începând cu ora 07.00 în restaurantul aflat în dreapta lobby-ului, într-o sală separată.

Camera

Urcăm până la primul etaj cu un lift foarte modern şi silenţios, dar cam lent, că ajungeam mai repede pe scări :)). Găsim imediat camera 108 care ne fusese repartizată. Din punctul meu de vedere, camera 108 este cea mai bună din tot hotelul, voi explica mai târziu din ce motiv, iar dacă voi reveni la acest hotel voi solicita aceeaşi cameră încă din momentul rezervării.

Intrăm şi avem o mare surpriză. Camera era, de fapt, un miniapartament cu dormitor, baie şi living cu chicinetă, fiecare cu uşă separată. Abia atunci am înţeles de ce pe booking camera dublă deluxe apărea ca având 30 de metri pătraţi, în timp ce, din poze, camera cu pat matrimonial părea mult mai mică.

Livingul era dotat cu două canapele mari, o măsuţă cu două scaune, ceva mobilier modular pe care se afla televizorul cu ecran plat, dar cu diagonală mică. Pe un alt perete se afla chicineta, dotată cu chiuvetă, o plită electrică cu două ochiuri, cana electrică pentru încălzit apă şi frigiderul (frigider, nu minibar!). Prin dulapuri şi sertare am mai găsit ceva ustensile, dar nu am aprofundat problema nefiind de interes pentru mine. A fost a doua cazare din viaţa mea, după cea de pe insula La Gomera, la care am avut cameră cu chicinetă. În mod normal, eu nu aleg niciodată asemenea camere, doar vederea chicinetei în concediu riscând să-mi provoace depresii :D, dar nu am petrecut prea multe ore în acest apartament, aşa că nu au existat consecinţe neplăcute. Tot în living era plasat şi dulapul cu trei uşi, cu o bară pentru umeraşe, dar şi cu rafturi. Pe lângă covoraşul pentru rugăciuni, în dulap am găsit şi Coranul.

Din partea casei, ne-au fost puse la dispoziţie pliculeţe de ceai şi ness, zahăr, două sticle de apă plată de 0.5, două cutiuţe de suc de fructe cu pai, bomboane, sticks-uri şi biscuiţi.

Dormitorul a fost cam mic pentru gustul meu. A fost dotat cu un pat dublu confortabil, cu o saltea de bună calitate, încadrat de două noptiere, o oglindă şi un televizor, la fel de mic ca şi cel din living. Cam atât, pentru că oricum nu mai încăpea şi altceva :)).

Baia mi s-a părut destul de mică, fără a părea înghesuită, dotată cu cabină de duş. Am avut dozator de săpun lichid la chiuvetă și dozator de șampon&gel de duș în cabina de duș, de calitate medie. Prosoapele au fost albe, pufoase, impecabile. Există uscător de păr și funcționează.

Am fost impresionată de curăţenia impecabilă din întregul apartament şi de căldura degajată de acesta, o senzaţie de intimitate pe care am mai avut-o, însă foarte rar, în România în câteva pensiuni de care m-am şi îndrăgostit :).

Camerele noastre erau pe partea din spatele hotelului, având ca avantaj o linişte perfectă sau aproape perfectă :). De pe geam aveam vedere spre curtea din spate, încă neamenajată, practic o continuare a parcării şi, mai departe, spre casele localnicilor. Geamurile sunt prevăzute cu plase contra insectelor.

Pentru mine un minus l-a constituit faptul că fumatul era total interzis peste tot în hotel, iar camerele nu au balcoane. Am coborât la miezul nopţii să-mi recuperez din maşină celălalt telefon pentru a-l pune la încărcat, ocazie cu care am şi fumat două ţigări la una din mesele de pe terasă, dar tot nu eram mulţumită. Căutând un loc în care să pot fuma liniştită, am descoperit că geamul de la living dădea într-o terasă – nici nu se putea mai bine – aşa că mi-am luat ceaiul şi ţigările şi am sărit peste pervazul ferestrei. Mişcările mele au fost sesizate doar de un câine al cărui lătrat a tulburat liniştea nopţii.

Restaurantul

Micul dejun, inclus în costul camerei, se servește începând cu ora 07,00. Noi am coborât puţin după ora 7. Influenţată de comentariile de pe booking, care descriau micul dejun ca fiind foarte bun, recunosc că am avut anumite aşteptări. Gama produselor oferite a fost însă una foarte redusă: două tipuri de brânză şi unul singur de caşcaval, două feluri de măsline, un fel de salam, roşii, castraveţi, două feluri de cereale, lapte, cutiuţe de unt, gem şi miere, pepene roşu. Ne-a fost adusă la masă o farfurie cu două ouă ochiuri făcute pe loc, câte unul pentru fiecare, plutind în ulei :(.

De băut era disponibil ceai turcesc, întotdeauna foarte bun, suc de portocale gen TEC la dozator şi cafea la filtru, la cerere. Am cerut două cafele şi exact două au fost făcute. Dacă mai vroiai, trebuia să ceri din nou, aşa că am renunţat. Cafeaua a fost bună, deşi cam slabă pentru gustul meu, dar măcar nu era ness.

Pentru mine, micul dejun oferit de acest hotel a fost unul foarte modest. Nu am murit de foame, dar nici nu m-am săturat. Cred că acest aspect ar putea fi îmbunătăţit.

Există internet wireless gratuit în tot hotelul. L-am testat doar în cameră şi în restaurant şi a funcţionat foarte bine.

La plecare am făcut și plata camerei, cu card bancar în lei, transformarea în lire turcești a sumei în euro de pe rezervare făcându-se la paritatea oficială din acel moment - pentru 30 euro am plătit 123 lire turceşti.

La ora 08,20 am plecat mai departe pe traseul Altintaş – Afyon – Sandikli – Burdur – Antalya - Belek – 376 km. Ne aștepta vacanţa şi Gabriela la Papillon Zeugma :)). Nu este nicio glumă, Gabriela chiar ne aştepta :).

Recomand acest hotel pentru raportul calitate preț foarte bun, am plătit doar 30 de euro şi am avut un apartament frumos, foarte curat şi bine dotat. Amabilitatea deosebită a personalului constituie un mare plus care mă va face să repet experienţa.

Poziţionarea hotelului este una destul de bună, devierea faţă de drumul spre Antalya fiind doar de 8-9 kilometri. Pentru cei dispuşi să parcurgă 1050-1100 kilometri în prima zi, acest hotel este o alegere avantajoasă, deoarece le rămân sub 400 de kilometri de parcurs a doua zi, ajungând mai repede la hotelul de sejur din Lara, Belek sau Kemer.

---
Impresii încărcate de nicole33 in 03.10.2017 20:59:34

Validat / Publicat: 03.10.17 22:02:13


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în TURCIA.
VIZUALIZĂRI: 1555


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (nicole33); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  120800 PMA (din 76 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
NOTĂ 2: Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[03.10.17 21:31:59]
» mesaj pers

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[03.10.17 22:05:58]
» mesaj pers

   @webmasterX:

   Poziţionarea este corectă.

   Mulţumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- webmaster
[04.10.17 06:34:26]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)

    — e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[04.10.17 12:00:34]
» mesaj pers

   @nicole33: Am vazut mai intai pozele si apoi am citit textul si nu a fost greu de ghicit de ce vei cere aceeasi camera, pentru terasa, a ta si numai a ta :)).

   Sa zicem ca aspectul aste este unul dintre lucrurile pentru care ma bucur ca nu fumez, dar in fie, optiunea fiecaruia :).

   Cat despre micul dejun, intradevar cam modest, nici sa nu mori de foame dar nici sa nu te saturi, cel putin in conceptia celor care mananca, deoarece sunt si acele personae pentru care micul dejun inseamna doar o cafea si o tigara.

   In rest e ok si sunt convinsa ca lucrurile vor mai evolua.

   Felicitari, votta cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[04.10.17 19:11:51]
» mesaj pers

   @webmaster:

   Mulțumesc mult!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[04.10.17 19:39:39]
» mesaj pers

   @mishu:

Am vazut mai intai pozele si apoi am citit textul si nu a fost greu de ghicit de ce vei cere aceeasi camera, pentru terasa, a ta si numai a ta

   Pentru mine terasa aceea a fost mană cerească. M-a salvat de penibilul defilării în pijama prin hotel pentru a fuma câte o ţigară.

   Deşi nu aş fi crezut că acest lucru ar fi posibil, turcii au adoptat prin 2009 o lege antifumat mult mai drastică decât primele două variante ale legii de la noi şi culmea este că au şi respectat-o :)).

   În concediu micul dejun este întotdeauna respectat cu sfinţenie, urmat de cafea şi ţigară, în timp ce acasă cafeaua este în loc de mic dejun.

   Pe booking descriau micul dejun ca fiind foarte bun sau fabulos, iar eu nu mi-am imaginat că impresiile au fost scrise de unii pentru care o măslină sau o roşie este deja abuz culinar :D. Cu toate acestea, aş reveni cu mare plăcere la acest hotel unde m-am simţit bine.

   Mulţumesc pentru vizită şi ecou:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- Zoazore
[04.10.17 20:40:26]
» mesaj pers

   @nicole33: Și, dac-aveai bucătărie, de ce n-ai mâncat ”din traistă”?

   Terasa aia A TA e fabuloasă! Dar și hotelul!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[04.10.17 22:11:37]
» mesaj pers

   @Zoazore:

Și, dac-aveai bucătărie, de ce n-ai mâncat ”din traistă”?

   Bună întrebare.

   1. Nu-mi imaginam că micul dejun va fi chiar foarte mic :)).

   2. Am mai zis şi repet: în concediu nu vreau să văd bucătării, chicinete etc. Din dotarea chicinetei am apreciat şi folosit doar frigiderul care răcea foarte bine şi fierbătorul la care mi-am făcut ceai.

   Hotelul este nou şi foarte plăcut. Pare o afacere de familie. M-a impresionat amabilitatea sinceră a personalului, ceea ce nu aş putea spune că mi s-a întâmplat la multe din hotelurile de cinci stele la care am tot stat.

   Mulţumesc pentru vizită şi ecou:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 • Un hotel bun de tranzit în drum spre Antalya (Jun.2018) - punctaj satisfactie: 9.00 (scris in 08.07.18 de bobyrodin din BUCUREşTI) - RECOMANDĂ
 • N.B.: Recomandarile evidenţiate (pe fond galben) aparţin unor autori cu statut de membru GOLD sau superior

  INFO:
 • PUNCTE SATISFACŢIE MEDIE pentru acest obiectiv: 9.31
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[45] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - hotelul văzut din stradă -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908222">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908222"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908222">Şterge vot</a></div><span id="v9908222" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908222)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908222Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908222MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - hotelul văzut din stradă
foto nicole33 [03.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - intrarea în hotel -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908223">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908223"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908223">Şterge vot</a></div><span id="v9908223" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908223)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908223Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908223MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - intrarea în hotel
foto nicole33 [03.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - intrarea în parcarea proprie gratuită -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908224">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908224"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908224">Şterge vot</a></div><span id="v9908224" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908224)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908224Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908224MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - intrarea în parcarea proprie gratuită
foto nicole33 [03.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - recepţia -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908225">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908225"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908225">Şterge vot</a></div><span id="v9908225" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908225)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908225Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908225MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - recepţia
foto nicole33 [03.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - prin lobby -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908226">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908226"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908226">Şterge vot</a></div><span id="v9908226" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908226)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908226Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908226MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - prin lobby
foto nicole33 [03.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - spre apartamente -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908227">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908227"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908227">Şterge vot</a></div><span id="v9908227" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908227)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908227Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908227MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - spre apartamente
foto nicole33 [03.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - în lift -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908228">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908228"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908228">Şterge vot</a></div><span id="v9908228" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908228)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908228Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908228MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - în lift
foto nicole33 [03.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - tavanul cabinei liftului -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908229">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908229"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908229">Şterge vot</a></div><span id="v9908229" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908229)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908229Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908229MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - tavanul cabinei liftului
foto nicole33 [03.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - holul de la primul etaj -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908230">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908230"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908230">Şterge vot</a></div><span id="v9908230" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908230)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908230Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908230MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - holul de la primul etaj
foto nicole33 [03.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - spre cameră -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908231">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908231"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908231">Şterge vot</a></div><span id="v9908231" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908231)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908231Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908231MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - spre cameră
foto nicole33 [03.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - camera noastră -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908232">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908232"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908232">Şterge vot</a></div><span id="v9908232" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908232)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908232Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908232MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - camera noastră
foto nicole33 [03.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - dormitorul cu pat matrimonial -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908233">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908233"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908233">Şterge vot</a></div><span id="v9908233" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908233)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908233Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908233MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - dormitorul cu pat matrimonial
foto nicole33 [03.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - dormitorul -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908234">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908234"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908234">Şterge vot</a></div><span id="v9908234" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908234)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908234Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908234MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - dormitorul
foto nicole33 [03.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - livingul -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908235">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908235"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908235">Şterge vot</a></div><span id="v9908235" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908235)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908235Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908235MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - livingul
foto nicole33 [03.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - livingul -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908236">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908236"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908236">Şterge vot</a></div><span id="v9908236" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908236)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908236Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908236MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - livingul
foto nicole33 [03.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - chicineta din living -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908237">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908237"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908237">Şterge vot</a></div><span id="v9908237" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908237)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908237Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908237MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - chicineta din living
foto nicole33 [03.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - ceai, ness, biscuiţi oferite gratuit -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908238">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908238"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908238">Şterge vot</a></div><span id="v9908238" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908238)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908238Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908238MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - ceai, ness, biscuiţi oferite gratuit
foto nicole33 [03.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - dulapul -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908239">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908239"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908239">Şterge vot</a></div><span id="v9908239" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908239)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908239Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908239MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - dulapul
foto nicole33 [03.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - dulapul -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908240">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908240"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908240">Şterge vot</a></div><span id="v9908240" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908240)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908240Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908240MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - dulapul
foto nicole33 [03.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - dormitorul -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908241">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908241"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908241">Şterge vot</a></div><span id="v9908241" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908241)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908241Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908241MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - dormitorul
foto nicole33 [03.10.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - baia -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908242">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908242"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908242">Şterge vot</a></div><span id="v9908242" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908242)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908242Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908242MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - baia
foto nicole33 [03.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - baia -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908243">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908243"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908243">Şterge vot</a></div><span id="v9908243" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908243)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908243Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908243MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - baia
foto nicole33 [03.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - baia -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908244">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908244"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908244">Şterge vot</a></div><span id="v9908244" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908244)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908244Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908244MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - baia
foto nicole33 [03.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - chicineta -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908245">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908245"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908245">Şterge vot</a></div><span id="v9908245" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908245)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908245Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908245MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - chicineta
foto nicole33 [03.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - living -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908246">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908246"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908246">Şterge vot</a></div><span id="v9908246" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908246)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908246Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908246MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - living
foto nicole33 [03.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - terasa MEA şi doar a mea :) -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908247">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908247"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908247">Şterge vot</a></div><span id="v9908247" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908247)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908247Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908247MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - terasa MEA şi doar a mea :)
foto nicole33 [03.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - parcarea hotelului -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908248">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908248"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908248">Şterge vot</a></div><span id="v9908248" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908248)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908248Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908248MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - parcarea hotelului
foto nicole33 [03.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - intrarea în parcare -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908249">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908249"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908249">Şterge vot</a></div><span id="v9908249" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908249)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908249Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908249MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - intrarea în parcare
foto nicole33 [03.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - terasa pentru fumători şi parcarea -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908250">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908250"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908250">Şterge vot</a></div><span id="v9908250" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908250)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908250Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908250MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - terasa pentru fumători şi parcarea
foto nicole33 [03.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - la micul dejun -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908251">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908251"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908251">Şterge vot</a></div><span id="v9908251" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908251)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908251Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908251MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - la micul dejun
foto nicole33 [03.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - la micul dejun -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908252">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908252"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908252">Şterge vot</a></div><span id="v9908252" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908252)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908252Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908252MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - la micul dejun
foto nicole33 [03.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - la micul dejun -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908253">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908253"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908253">Şterge vot</a></div><span id="v9908253" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908253)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908253Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908253MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - la micul dejun
foto nicole33 [03.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - la micul dejun -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908254">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908254"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908254">Şterge vot</a></div><span id="v9908254" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908254)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908254Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908254MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - la micul dejun
foto nicole33 [03.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - la micul dejun -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908255">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908255"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908255">Şterge vot</a></div><span id="v9908255" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908255)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908255Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908255MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - la micul dejun
foto nicole33 [03.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - la micul dejun -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908256">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908256"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908256">Şterge vot</a></div><span id="v9908256" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908256)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908256Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908256MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - la micul dejun
foto nicole33 [03.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - televizorul din restaurant -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908257">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908257"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908257">Şterge vot</a></div><span id="v9908257" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908257)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908257Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908257MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - televizorul din restaurant
foto nicole33 [03.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - la micul dejun -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908258">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908258"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908258">Şterge vot</a></div><span id="v9908258" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908258)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908258Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908258MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - la micul dejun
foto nicole33 [03.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P38 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - la micul dejun -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908259">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908259"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908259">Şterge vot</a></div><span id="v9908259" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908259)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908259Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908259MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P38 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - la micul dejun
foto nicole33 [03.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P39 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - terasa pentru fumători de la intrarea în hotel -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908260">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908260"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908260">Şterge vot</a></div><span id="v9908260" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908260)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908260Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908260MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P39 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - terasa pentru fumători de la intrarea în hotel
foto nicole33 [03.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P40 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - covoraşul şi Coranul -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908261">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908261"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908261">Şterge vot</a></div><span id="v9908261" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908261)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908261Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908261MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P40 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş - covoraşul şi Coranul
foto nicole33 [03.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P41 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 03.10.17] - <span class="allrVotedi" id="av908262">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv908262"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=908262">Şterge vot</a></div><span id="v9908262" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(908262)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f908262Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e908262MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P41 [SEP-2017] Ecrin Hotel Altintaş
foto nicole33 [03.10.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[45] foto . Click pe oricare pentru a le mări
#I#D2
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.145758152008 sec