ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 25.01.2010
  • *) Email NEFUNCȚIONAL
  • GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
    DIN: Bucuresti
    ÎNSCRIS: 24.03.08
    STATUS: PRETOR
    DATE SEJUR
    AUG-1991
    DURATA: 20 zile
    familie cu copii

    GRAD SATISFACȚIE
    CAZARE [camere etc]:
    25.00%
    Foarte nemulțumit
    BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
    25.00%
    Foarte nemulțumit
    PLAJA şi MAREA:
    NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
    DISTRACŢ. / RELAXARE:
    25.00%
    Foarte nemulțumit

    NOTARE MEDIE REZULTATĂ
    25.00%

    AUTORUL NU ar recomanda
    această destinaţie unui prieten sau cunoscut
    TIMP CITIRE: 4 MIN

    Cort versus cabana sau hotel (sau amintiri din adolescenta)

    TIPĂREȘTE

    Webmaster las la aprecierea ta... daca merita sau nu.

    Pentru unii sa plece cu cortul in vacanta poate fi o placere. Eu sunt din grupul celorlalti. Si asta mi se trage din adolescenta cand am “facut Apusenii” in felul acesta. Acea vacanta m-a marcat pe viata.

    Dar sa o iau cu inceputul.

    Inchipuiti-va o familie care nu stie decat vacanta cu masina si cazare la hotel sau vizite la rude prin tara, cum isi cumpara dragii de ei cort, saltele, tigai, oale si castroane, aragaz de voiaj scaune si masuta + un Tv mic sport... si cu harta in mana pleaca sa vada si sa simta Mtii Apuseni. (imi amintesc ca toate au costat cat 2-3 vacante la o cabana)... ca doar frumosi sunt muntii... si viata in natura e idilica... sau asa credeam noi.

    Prima destinatie Baile Felx. Am ajuns la camping. Acolo aglomeratie mare, cort langa cort... dar in mijlocul zonei de corturi un spatiu liber de cca. 50mp... am zis ca a dat norocul peste noi. Ca placintele ne-am asezat in mijloc, sa avem loc sa ne desfasuram cu tot ce aveam. Era prima oara cand scoteam cortul din sacul lui... aventura mare montatul, dar pana la urma dupa o ora care mie mi s-a parut o vesnicie, am reusit. Toti din jurul nostru isi dadeau coate si radeau de noi, ... ei rai si nu ne ajutau, dar si noi mandri nu nu le ceream ajutorul. Cine mai era ca noi? ... aveam cort mare frumos pentru trei persoane si cu " veranda " la intrare. Sacune micute sa mancam la masuta si sezlonguri de stat la soare si umbrela cea mai mare... toate erau de-a dreptul risipite, doar pentru noi. Restul lumii... cumintei, corturi din alea micute in care intri aplecat si atat...

    Doua zile a tinut bucuria, pana cand in a doua noapte, ne-am trezit plutind cu cort cu tot, cu saltelele si sacii, cu tigai si farfurii... cu tot. Atunci am inteles de ce zona aceea mare "a noastra" nu o revendica nimeni. Era intr-o mare groapa (vale) in mijlocut terenului si cunoscatorii stiau ce se va intampla la prima ploaie. Asa ca am strans cat de repede am putut tot, asa ude le-am pus in masina si am plecat cu "coditele intre picioare " (oricum in ziua aia aveam de gand sa mergem mai departe).

    Cum s-a oprit ploaia am gasit o poienita unde iar monteaza cortul si scoate tot din masina sa se usuce. In trei saptamani am intins si strans cortul de vreo 10-12 ori. Credem ca nu se mai termina odata vacanta. Pentru mine, era un cosmar. Nici de peisaj nu mai avem chef, nici de manastiri sau pesteri sau mai stiu eu ce am intalnit pe acolo. Daca in mod normal ma bucur sa vad o padure, atunci padurea insemna; cauta lemne si fa focul pentru frigarui si cartofi copti. Si sa nu uit sa va spun; am o frica patologica, de serpi... si pentru mine orice fosneste prin padure = sarpe. Imi pierea si pofta de mancare cand vedeam padurea. (asta facea parte din terapia de soc... care la mine nu a functionat).

    Nici spalatul nu mai era o incantare; incalzeste apa la foc si spala-te ca pisica... doamne ce dor imi era de o baie calda in cada.

    Aveam si cava carti la mine... dar cand toata ziua aveam ceva de facut nici vorba de lectura in natura.

    Nu vedem in fata ochilor decat intinde cortul – strange cortul... De cateva ori am iesit cu masina de pe sosea, vazand "un loc frumos" dar care se dovedea neprielnic instalarii cortului, si ne intorceam si cautam altul.

    Odata ne-am asezat la poalele unui munte golas, iar noaptea nu stiu ce animalute se fugareau pe acolo si pietrele cadeau de pe munte pana la cortul nostru. Va dati seama ce spaima era in sufletul meu.

    Apoi mai era si mancatul. De trei ori pe zi fa mancarica la aragazul de voiaj sau la foc de lemne din padure... si spala vasele la raulet. Caci avea tata grija sa ne asezam pe langa un rau, rece ca ghiata ca doar pe la munte eram. Ambitia era mare; cu cortul suntem, la cort mancam. Trebuia sa avem grija sa ne aprovizionam cu materie prima sa avem ce gati la iarba verde. Si zilnic auzeam replica "hai, nu sta... invata sa te desdcurci... !". Credeti-ma oameni buni, descurcatul asta il ai in viata doar daca vrei si iti place... altfel te duci la hotel si te serveste cineva cu mancare, si nu te ia apa la prima ploaie in toiul noptii.

    Desigur au fost, multe momente in care faceam haz de necaz dar atunci mi-am jurat in sine mea ca nu voi mai merge cu cortul in vacanta. Vacanta trebuie sa fie relaxare, fericire si odihna, nu munca mai rau decat acasa si spaima in suflet la tot pasul.

    Morala: de cate ori incercati ceva nou, asteptati-va si la greutati si dezamagiri.


    [fb]
    ---
    Trimis de Diaura* in 25.01.10 16:03:19
    INFO ADIȚIONALE
    • Nu a fost singura vizită/vacanţă în #EXCURSII și CĂLĂTORII prin CRIȘANA.
    NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

    VIZUALIZĂRI: 4281 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
    SESIZEAZĂ
    conținut, limbaj

    19 ecouri scrise, până acum, la acest articol

    NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Diaura*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
    EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
    Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
    Puteți VOTA acest articol:
    PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 2500 PMA (din 6 voturi)

    ECOURI la acest articol

    19 ecouri scrise, până acum

    cosminp
    [25.01.10 16:13:02]
    »

    amintiri din copilarie din 1991.

    "De trei ori pe zi fa mancarica" - mai aveai sa ne povestesti [.....]Nota webmaster99: o parte din textul ecoului a fost "cenzurat"

    astea da impresii de calatorie din 1991 despre cum ai strans si pus cortul, poate mai degraba informatiii despre cum si unde sa nu pui cortul.

    cand te gandesti ca s-a desfiintat votul negativ.

    ileanaxperta*
    [25.01.10 16:23:48]
    »

    diaura, si eu am fost cu cortul si cu copil mic (fii-mea, ce este mare pretentioasa si acuma), dar nu ne-a displacut deloc. Ba dimpotriva, noua ne place aventura in mijlocul naturii. Am campat si te miri unde dar si in locuri organizate (ex. la Izvorul Rece de la Sinaia si la Mos Martin la Cheia si de fiecare data ne-a parut rau ca a trebuit sa plecam. N-am avut un inconvenient decat o data la Cheia, cand a venit un vant mare si ne-a fost teama sa nu ne ia pe sus, dar ne-am adapostit la casutele din acelasi camping. Ah, ce n-as da sa mai pot merge cu cortul...Zace de ceva timp impreuna cu toate ustensilele, dar nemaiavand posibilitate de masina, imi este practic, imposibil de mers...Poate ne adunam odata unii "pofticiosi" de cort si facem o campare de zile mari pe malul unui rau..ce frumos ar fi!!!!!.......

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    webmasterXY*
    [25.01.10 16:30:30]
    »

    cosminp, de aceasta data mi se pare ca ai fost mult prea...critic cu cele scrise de Diaura.

    Review-ul mi se pare mai mult decat binevenit avand in vedere ca sunt persoane mai...comode...carora prin aceste randuri li se atrage atentie ca mersul cu, cortul nu este tocmai o poezie!

    ...si multe nu s-au schimbat din 1991 cu privire la montatul cortului...asa ca vor fi mentinute cele 1000 PMA.

    Diaura*AUTOR REVIEW
    [25.01.10 16:32:34]
    »

    Pentru cosminp: de stilul narativ ai auzit?

    Iar despre alteceva ce facem de 3 ori pe zi decat mancare... in padure nu exista.

    Pentru ileanaexperta: sunt cu totul de acord; unora le place altora nu. Pe mine nu m-a intrebat nimeni daca imi place sau nu la plecare. Au zis ai mei "mergem"... si am mers. Astea sunt amintirile si senzatiile mele legate de o vacanta cu cortul si de invataturile ce pot fi trase de aici... sau de subiectul in sine, unde cine poate da sfaturi e ascultat cu drag.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    lizuk
    [25.01.10 16:40:10]
    »

    Chiar ma miram cand am vazut inceputul, "Pentru unii sa plece cu cortul in vacanta poate fi o placere", ca nu se lega de imaginea ta care reiese din ce ai mai postat pana acum :-) Ca sa imi dau seama dupa aceea ca intr-adevar aventurile astea nu-s de tine (fara nici o rautate). Intr-adevar trebuie sa-ti placa sa faci asta, sa nu o incepi cu stangul (inundatia voastra) si totusi sa folosesti cortul in vacante relaxante, nu sa le aduni-intinzi pe toate tot la doua zile.

    Mie imi place cu cortul, dar asa, pentru cateva zile, cat ma satur de gatit si spalat in natura :-)

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    molko*
    [25.01.10 17:29:49]
    »

    pt mine a fost excelent cu cortul in Apuseni... nici nu mai tin minte pe unde am fost, asa de demult e... parca am fost cu mocanita din Turda in Campeni, apoi la Garda, in drum spre Padis (unde am stat vreo saptamana) am dormit si in casa la o baba de 101 ani (ziceai ca e moarta dar merge pe baterii)!!! in catunul Casa de Piatra, vreo 100 de locuitori... ne-a furat lanterna si sapunul, si un borcan de zahar, a doua zi le-a vandut si am gasit-o la bar... cu un lichior de kiwi in fata! Le dadeam localnicilor aspirine si tigari Carpati si primeam lapte, slana si branza. tare frumos mai era.

    ileanaxperta*
    [25.01.10 17:38:31]
    »

    Categoric este mai greu de mers cu cortul dtpdv. Dar...este mult mai frumos, mai deosebit, mai...altfel. Ideal este in primul rand sa-ti placa, apoi sa realizezi dificultatile sederii astfel. Dar bine e, zic eu, sa campezi undeva mai aproape de o cabana, pt. a-ti fi mai usor atat la alimentarea cu mancare (mese la restaurantul cabanei) cat si pt. igiena corporala. Noi am stat si asa si a fost f. bine, ce-i drept, doar pt, cteva zile, max.6. Dar am stat si de-a lungul unui rau, dar numai pt. un week-end si cu provizii de acasa. Acolo n-am facut decat un gratar care a fost o placere...eram mai multi si iti dai seama...Oricum, mersul cu cortul necesita mai multa rabdare si mult mai putin confort...dar, zic eu, merita din cand in cand o evadare adevarata la Mama-Natura...

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    Dragoș_MD CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
    [25.01.10 19:56:12]
    »

    eu mi-amintesc mai multe din viata de "satra":

    - cand eram copil, ai mei mergeau in general la mare cu cortul (nici nu-mi amintesc sa fi stat vreodata la hotel! ) si stateam cate 10-15 zile fara probleme. doar ca erau campinguri, cu conditii relativ decente (Mamaia Nord, Navodari - unde saream "parleazul" in tabara de copii si ma distram de minune cu cei de acolo). nu as fi vrut sa mai plecam, dar... asta e! nici pe mine nu ma intrebau... : (

    - tot in vremurile alea, dupa mare, invariabil urma cam o saptamana prin tara: manastirile din Bucovina, Moldova, Apuseni, nordul Olteniei, si cine mai tine minte pe unde... opream in general in sate si intrebam (tata) in ce curte ne lasa sa tragem masina si sa ridicam cortul. asa, eram feriti si de animale salbatice si aveam si o fantana cu apa la indemana...

    - dupa ce am crescut, am fost de vreo doua ori cu un var de-al meu la Eforie Nord, in camping, carand in spate un cort de vreo 30 de kile (ala pe care-l ducea mosu' meu cu masina! ) plus restul de calabalac (saltele, haine, periuta de dinti)... mancare luam de la "Alimentara" si la pranz pe la "impinge-tava"...

    - "saptamana de miere" la 2 Mai. a fost prima si ultima data cand 'fosta' a mers la cort. dar atunci, atat ne-am putut permite. macar am fost singurei. (inca o snoava din acea 'aventura': era vremea cand nu puteai cumpara zahar decat pe cartela, maximum 1 kg pe luna. si noi l-am uitat acasa!!! si iac-asa am baut o saptamana ness cu zahar vanilat, ca doar din ala a vrut sa ne vanda tanti aia de la 'Alimentara' din sat!!! ). dar ce ne pasa noua? eram tineri si ne iubeam mult si restul nu exista! si tot cu cortul ala supergreu am mers, dus cu spinarea, pe rucsaci cu cadru... "norocul" nostru era ca se putea imparti in 2 pachete de greutate relativ egala...

    si ghici ce? anul trecut mi-am cumparat cort! cu 2 camere si hol. abia astept sa-l inauguram!! ne primeste cineva la el in curte???

    turist_calatorescu*
    [25.01.10 22:35:20]
    »

    Daaa Dragos si taica-meu si-a luat cort si scaune pliante de la polonezi din camping unde bisnita era sarea si piperul si seara jucam volei toti copiii pana picam lati si dormeam dusi pe saltelele alea pneumatice tari ca naiba, da' nimic nu ne deranja...

    Si peste o saptamana, ca si voi, plecam prin tara cate 2, 3 masini si innoptam pe la tarani si prin campinguri... mah, daca le-ar vedea copiii nostri cum aratau, ce paturi, ce perne, cat de naspete erau budele fata de acum... si nici dracu nu lua nici un microb, eram sanatosi ca dracii impielitati.

    Reviewul tau Diaura e povestea a doua lumi si scoate la iveala marea diferenta dintre ele... interesant... votat

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    molko*
    [25.01.10 23:47:25]
    »

    Tot in apuseni (cred ca prin 95) am mers pt prima oara pe o osie de tractor (in loc de remorca avea o osie) pe o ploaie groaznica din Padis pana in satul Rachitele... (mi se pare ca s-a nascut ilustrul domn Boc acolo... nu? ). cred ca vreo 15km a durat drumul, drum forestier e muult spus, nu mai simteam noada, aveam noroi intre dinti, iar totul a culminat cu un somn, in curtea unui localnic din Rachitele in FAN... sub cerul liber. ganditi-va ca a doua zi, am luat autobuzul din Rachitele in Cluj (era Funar primar, cu bancile din gara rosu-galben-albastru) apoi trenul Cluj-Bucuresti (clasa 1 cu nasu), fara sa fac dus sau sa ma spal pe dinti... mai dadeam un pulover jos de pe mine, mai cadeau cateva paie in compartiment... Nu stiu cum naiba trenul m-a lasat in Chitila, dupa 12 noaptea, bani de taxi din parti, si dupa toata aceasta aventura, a trebuit sa fac 2 ore pe jos pana acasa in Pantelimon cu rucsacul in spinare...

    Se poate si mai rau Diaura...

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    Dragoș_MD CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
    [25.01.10 23:54:04]
    »

    ghinion... noi cand ne-am intors de la 2 Mai, am avut de mers (evident, tot pe jos!) doar pana in Aviatiei. cand am ajuns, am crezut ca imi cad umerii de tot (mai erau si arsi de soare) !!!

    cosminp
    [26.01.10 08:32:50]
    »

    webm, poate am fost prea critic...depinde cred si de starea din momentul citirii (poate si de idei preconcepute?), dar si acum imi pare mai mult a "sfaturi de a (nu) monta cortul". asta este parerea mea.

    diaura, respect placerea celor care merg cu cortul, chiar daca mie nu-mi place acest sistem cazare.

    placerile nu se discuta, dar pot fi comentate.

    Valentina69
    [26.01.10 09:52:15]
    »

    Si eu am mers toata copilaria mea la mare cu cortul, unde aveam tot ce este nevoie si stateam la Navodari, Costinesti sau Venus in ultima parte. Conditiile in vremea aceea era bune, cu toalete, dusuri si spalatoare. Nu era ca la hotel, dar aici aveai alta libertate tatal meu care avea ulcer nu putea sa manance toate porcariile care le dadeau atunci pe la restaurant, el avea regimul lui asa ca mergeam la cort. Nu contest ca ne si placea, in primul rand parintilor si apoi mi-a placut si mie si chiar si sotului meu care nu fusese la cort pana sa mearga cu noi.

    Aveam tot ce ne trebuie, mancare luam in principal de acasa si mai completam si de acolo. Era foarte frumos chiar imi este dor de un cort, pe care l-am cumparat de vreo 3 ani dar n-am reusit sa-l montam pana acum.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    gushpi
    [26.01.10 10:08:08]
    »

    Ani in sir a fost doar cortul, saltelele si aragazul cu doua ochiuri unde incropeam o supa, oua prajite, cartofi...

    Diferenta extraordinar de mare intre cazarea la cort si cea de la hotel consta in compania pe care o ai toata ziua: daca la hotel te cunoaste (spre sfarsitul sejurului) doar receptionerul - la cort din primele 10 minute ai deja frati, prieteni etc printre toti cei din jur!

    Imi pare rau pt Diaura ca la prima ei iesire a gasit doar ignoranti, dar noi INTOTDEAUNA eram ajutati sa parcam masina cat mai eficient, sa punem cortul la foc automat! (normal ca si noi, la randul nostru saream in ajutorul celor veniti dupa noi).

    Apoi urmau partidele de table, sah, badminton, tenis cu piciorul, dar mai ales MIUTZELE la porti de un metru, unde jucau cu mic cu mare, barbati, femei si copii! Nu faceam performanta ci ne distram din orice - de altfel asta era scopul iesirii din apartamente!

    Serile erau invaluite in mirosul de mancare, in muzica venita din radiouri, dar si de la cate o chitara rece (cand dadeam peste asa ceva in camping era ceva extraordinar - cantam cu totii mai ales folk - ca doar eram antrenati din practica agricola din scoala).

    Prima parte a noptii aducea cu sine tarele ancestrale: doar ne intalneam adolescenti si fiecare alerga dupa cate o zana sau acea zana se lasa prinsa - chiar nu mai stiu (sau nu ma interesa) - contau sentimentele sau senzatiile.

    Dimineata sosea cu oase rupte pe saltelele prea tare umflate (mai tarziu am invatat sa le umflam doar un pic astfel incat sa ramana moi...), cu o sete mereu neostoita. Ne prabuseam spre rau cu periuta de dinti in dinti si ne spalam doar cat sa luam puchinii din coltul ochilor - apa era prea rece pt a continua...

    Diaura: asa trebuia sa fie camparea pt tine! Cine stie, citind, poate mai incerci! Ideea este sa nu pleci la drum spre camping cu idei ca o vei duce ca la hotel: pun'te masa, scoal'te masa! Aici gasesti ALTCEVA! Daca vrei...

    Diaura*AUTOR REVIEW
    [26.01.10 12:21:26]
    »

    Voi, toti care ati scris aici si v-ati amintit atatea lucruri dragute imi sunteti tare simpatici.

    Dar cu cat citesc mai mult imi dau seama ca eu chiar am avut numai ghinioane si intamplari nefericite .

    Dragos6 spunea ca a baut ness cu zahar vanilat pentruca doar atat i-a dat vanzatoarea.......Noua vanzatoarele ( 3 la numar in magazine diferite) nu ne dadeau nimic ....cand vedeau masina cu nr. de Bucuresti si ne auzeau vorbind spuneau in ungureste " nu inteleg" si nici cand aratam cu degetul la vitrina cu mezeluri nu ne serveau. Asta s-a intamplat in doua sate cu populatie majoritar maghiara. Si durerea noastra era cu atat mai mare cu cat prietenul cel mai bun al tatalui meu ( defapt familia lui ) era ungur si un tip de nota 10. ( dar din pacate el era acasa , nu cu noi in concediu sa ne poata ajuta). Cu lacrimi in ochi i-am povestit acele intamplari....chiar nu intelegeam ce aveau cu noi, eram niste oameni in trecere prin satele lor.

    Apoi in alt sat cand am batut la o poarta sa ne lase sa instalam cortul in curtea lor, nu doar ca ne-au spus sa plecam sanatosi la drum, dar un batranel a si luat galeata de la fantana din drum...

    Asa ca dupa 2-3 intamplari de acest fel, am stat restul zilelor, singuri in poiene sau pe unde gaseam un loc bunicel, fara sa mai cerem ajutor nimanui.

    Valentina69
    [26.01.10 15:23:40]
    »

    Diaura chiar ca ati avut ghinion, in general cand pleci prima data cu cortul mergi cu cineva care a mai fost ca sa stii ce si cum, unde se campeaza etc

    turist_calatorescu*
    [27.01.10 22:27:38]
    »

    diaura ai surprins aspecte de care ne-am lovit si noi si multi alti prieteni si care ar trebui sa dispara....macar de dragul turismului...

    mario 110
    [31.01.10 13:36:16]
    »

    Diaura: am citit cele scrise de tine si imi pare sincer rau de tot ce ti s-a intimplat, ce urmare, m-am hotarit sa scriu despre un camping mai mult decit sigur, chiar si daca ai copii mici, si anume camping-ul din Saturn. Citeste-l si poate iti voi trezi din nou interesul pentru cort. La vara, daca nu am bani de grecia (n-am fost niciodata si vreau sa ajung neaparat), sigur ajung acolo si citeva zile la munte.

    bafta multa.

    PS - in acest camping am vazut foarte multe masini de Bucuresti comparativ, poate 50%.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    Alina Morar
    [29.04.10 13:10:16]
    »

    Dupa parerea mea, daca stai in camping, nu neaparat trebuie sa si gatesti. Eu nu gatesc. Imi fac cafeaua, ceaiul. Sotul tot isi cumpara din Austria (din Hofen, cred) niste conserve cu gulas foarte bun si doar le incalzeste. O data i-a fost pofta de gratare si si-a facut. Sunt si oameni care merg si gatesc. De ex. in camping la Neusiedler See (peste drum de Parndorf) am vazut seara cum era plina sala unde se spalau vasele. Dar aceia, majoritatea, erau cu rulote. Apoi am vazut un cuplu care, dupa ce au mancat, si-au intins sezloangele si cu cate un pahar de sampanie priveau apusul soarelui. Foarte frumos. Sau un ex de oameni care nu gatesc. Eram la Camping Bad, langa Villach, cand langa noi s-a instalat un tatic cu 2 copii, dormeau in cort, iar la masa mergeau la restaurantul de la intrare. Acuma depinde si unde te cazezi, ca in pustietate nu sunt restaurante, nu?

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    11 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    Alina Morar, cosminp, Diaura*, Dragoș_MD, gushpi, ileanaxperta*, lizuk, mario 110, molko*, turist_calatorescu*, Valentina69
    Alte impresii din această RUBRICĂLa pas / cu mașina prin versanții vestici ai Apusenilor:


      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.061162948608398 sec
    ecranul dvs: 1 x 1