ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 06.12.2010
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Oradea
ÎNSCRIS: 17.07.09
STATUS: PARTENER
LUNA
DEC-2010
prieteni
PREȚ 740 lei RON ?
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
12 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ

NOTA MEDIE REZULTATĂ
100.00%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

Unde mâncăm în Oradea și împrejurimi

Restaurantul Hotelului Maxim, de Sfantul Nicolae

Ilustrație video-muzicală
PUIU CODREANU- - NICOLAE ,NICOLAE!!!!

TIPĂREȘTE

Ok. , mulţi dintre voi ştiu că, AmFostAcolo , la Hotel Maxim, de mai multe ori, am şi scris un review pe acestă temă, ce poate fi citit, dacă daţi click aici.

Dat fiind că-s născut în August, lună de concedii, nu reuşesc să-mi scot la un vin, colegii, aşa că, de sfântul Nicolae, încerc să fac un chef, prin care să mă revanşez. Plus că luna Decembrie este un prilej potrivit pentru tragerea unor concluzii pentru activitatea de peste an.

Şi, fac parte dintr-un colectiv minunat, în cadrul căruia, în fiecare dimineaţă îmi face plăcere să mă integrez. Nu trebuie uitat şi faptul că, ne place să ieşim la un pahar de vin, doar noi, de noi, în locuri cât mai retrase, cu maxim de confort, linişte şi nu în ultimul rând cu mâncare bună. Unii, dintre voi, mai mult ca sigur că aţi citit, impresiile mele de la Pizzeria Delizia (dacă nu, le puteţi citi dând click aici) şi de la Coliba Lu' Horea - Paleu (dacă nu, le puteţi citi dând click aici).

Anul asta, mi-am amintit de Restaurantul Hotelului Maxim, de bucătăria de clasă de acolo, de căldura cu care familia Tucudean, mă primeşte de fiecare dată, precum şi faptul că, puţini fiind (12 adulţi), ne puteam simţi excelent, la acest restaurant.

În urmă cu circa 2 săptămâni, am dat o fugă la hotel şi am rezervat Vinoteca Hotelului/Restaurantului, deoarece o cunoşteam, ştiam că-i foarte retrasă, la subsol, că-i fain amenajată, că nu ne va deranja nimeni şi că vom mânca bine şi ne vom simţi excelent, fără nici un fel de vizitator nepoftit.

Cu circa o săptămână în urmă, împreună cu soţia mea (mulţumesc mult pentru suport), am mai fost o dată, am stabilit cu dl. Tucudean meniul şi săptămâna trecută, am mai sunat o dată pentru a confirma numărul de persoane (în Vinotecă intră maxim 16 persoane) şi pentru a-l ruga să ne ofere şi un meniu de post, pentru o colegă care ţine postul. Pe noi, ceilalţi, ne va ierta (sau nu), Dumnezeu, pentru alte fapte bune pe care le facem :)))

Azi, în jur de ora 14.00 am ajuns la Restaurant/Hotel, fiind, cum altfel întâmpinaţi de dl. şi d-na Tucudean, care ne-au condus la Vinotecă, ne-au lăsat pe mâna Alinei şi a lui Gabi (acesta din urmă este şi şef de sală), după care nu ne-au mai deranjat. De fapt, nici nu i-am mai văzut (mulţumesc mult familiei Tucudean).

Ce să vă spun, AmFostAcolo şi altă dată, ştiam la ce să mă aştept, dar colegii au fost foarte încântaţi. Sala este excelent decorată, cu cărămidă aparentă, tablouri, trofee de vânătoare, există şi un bar separat, de cel al hotelului, are sistem propriu de sonorizare (foarte, foarte important), la dispoziţia noastră.

Masa a fost aranjată în T, în cap de masă, cine altcineva decât sărbătoritul.

Pe mese, la sosire se aflau deja aranjate aperitivele, excelent pregătite (conţineau printre altele somon fume, frigărui de caşcaval şi struguri, diverse rulade, una cu acritură şi alta cu fructe confiate, interesant şi rafinat, ciuperci pane, umplute, roşie cu vinete, ardei cu cremă de brânză şi chifteluţe), iar meniul de post era format din ciuperci la grătar, vânătă la grătar, ardei umplut cu zacuscă şi roşie umplută cu pate vegetal.

Toată lumea a fost super încântată de aperitiv, mulţi exprimându-şi opinia că nu vor putea savura şi felul principal. De aceea, am lăsat circa 2 ore până la servirea acestuia, timp în care ne-am delectat cu o pălincuţă de prune (vă spun un secret, tot Whisky-ul pregătit de mine, l-am adus acasă, nimeni nu s-a uitat la el, da nu-i bai, n-or intrat zilele-n sac), ori fetele şi-au luat de la bar un Campari Orange, ori un Sheridans. Trebuie să vă mărturisesc că, am primit permisiunea de a aduce de acasă tăriile, vinul ceva apă minerală şi pepsi (Ovidiu, prietene, aşa s-a nimerit, dar să şti că m-am gândit şi la tine). Mi s-ar fi permis, dar nu m-am agitat cu lichioruri, cafele, etc.

Vă spun, că ne-am simţit excelent, am ascultat şi colinde, am depănat tot felul de poveşti, am râs şi glumit în largul nostru.

Ei şi în jur de 17.00, a sosit felul principal, format din cartofi aurii (la cuptor, cu rozmarin), o pulpă superioară de pui la cuptor şi câte un muşchi de porc Maxim (specialitatea casei, formată dintr-un muşchi de porc la grătar, peste care s-au turnat slăninuţă - şuncă, pentru cei din Oltenia - ciupercuţe, caşcaval şi alte condimente, după care s-a tras la cuptor), plus murături asortate.

A, la solicitarea mea expresă (am dorit să-l amendez, să nu se vadă), felul principal, pentru mine, a fost adus de bucătar-ul şef al restaurantului (o să-l vedeţi în foto, îmi cer scuze faţă de el, dar am uitat cum îl cheamă), care ne-a şi explicat ce avem pe/în farfurie.

Meniul de post a fost format din aceeaşi cartofi aurii, cu un grătar de soia (n-am gustat, dar colega s-a declarat pe deplin mulţumită).

A, încă ceva, şi-au pus toate murăturile, zacusca, etc. , ei astă vară, aşa că totu-i pregatit la ei în bucătărie.

Ei, am savurat noi acest fel principal, unii chiar integral, însoţit de un vin alb de casă, demi-duce, dintr-o gospodărie care produce foarte puţin şi care nu prea vinde altcuiva, în afara noastră, pe ritmurile muzicii de petrecere, pe care ne-am administrat-o noi, după gusturile noastre. Nu am uitat nici o cafeluţă, aşa cât să ne ţină cheful de chef, etc.

Unii, au luat şi desert (aici nu am stabilit nimic, la momentul stabilirii meniului, deoarece am vrut să las fiecăruia plăcerea de a-şi lua ce-i place mai mult). Astfel, s-au comandat Tiramisu, Găluşte Somloi (o specialitate de sorginte ungurească, doritorii găsesc o reţetă delicioasă, dacă dau click aici), am avut un coleg care a luat chiar şi o îngheţată (de ce nu în fond). Toate dulciurile, sunt făcute acolo, nu apelează la patiserii/cofetării.

Am rămas până în jur de 21.00 (circa 6 ore în total), după care ne-am retras, pentru a ne putea (unii), petrece şi acasă cu familiile, dar acest prânz prelungit, în familia de la job, ne-a facut să ne simţim bine, să realizam că suntem, o echipă super ok. şi să realizăm că, mergem la slujbă de/cu plăcere, având nişte colegi atât de buni.

Preţul plătit, cel de sus este fără tip-ul generos pe care am înţeles să-l acord bucătarului şi celor 2 ospătari (care au fost excelenţi, astfel că, fără să rămână lângă noi şi să ne inoportuneze, ca prin făcut, erau acolo, de câte ori am avut nevoie de ei), mie nu mi se pare exagerat, în condiţiile în care am servit ce am servit, am fost serviţi, cum am fost serviţi şi ne-am simţit, cum ne-am simţit, adică excelent.

AmFostAcolo, de mai multe ori, o să mai merg şi vi-l recomand şi vouă, dacă doriţi să savuraţi o bucătărie internaţională rafinată, în mijlocul oraşului, la o distanţă de mers pe jos, de toate obiectivele principale (chiar şi eu, la gata, am făcut o plimbare pe jos, până acasă).

Notă pentru webmasteri: am renunţat de mult să scriu pentru puncte, aşa că, vă rog, retrageţi PMA stanadard la review şi fotografii


---
Trimis de creivean in 06.12.10 22:31:52
VIZUALIZĂRI: 3044INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în ROMÂNIA.
35 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (creivean); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE? [doar simbolic; articolul NU are PMA std]

PUNCTAJ CRT: 0 PMA (std) PLUS 13200 PMA (din 28 voturi)
NOTĂ: Acest articol nu beneficiază de punctajul standard acordat automat.
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

35 ecouri scrise, până acum

webmaster20 [06.12.10 22:35:18] »

Retras punctele standard.

creivean [06.12.10 22:36:28] »

Cei ce vor găsi greşeli în review, mă vor ierta. Hac, hac...

Inspirat fiind de colega @dananecula, pe forum, rog un webmaster sa ataşeze la review, următoarea melodie http://www.trilulilu.ro/patrycya/1e31656dbe7110

Multumesc mult tuturor.

webmasterJr [06.12.10 22:39:56] »

Atasata melodia propusa! Frumoasa dedicatie pentru sarbatoritii de azi!

Dragos CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA [06.12.10 22:57:55] »

La mulţi ani!!!

dannek [06.12.10 23:06:19] »

Felicitari si vorba lui Dragos!

La multi Ani!

corinne [06.12.10 23:10:58] »

La multi ani si sanatate, calatorii si vacante cat mai lungi si mai frumoase!

Iar restaurantul este de retinut la recomandarea sarbatoritului... Felicitari!

irma_ro* [06.12.10 23:57:03] »

foarte frumos review

un vot cu SB si La multi ani ...si vacante frumoase

any* [07.12.10 00:09:01] »

Felicitari pentru acest minunat review, un vot mare...

piti [07.12.10 08:32:30] »

Un LA MULTI ANI, intarziat, vine si din partea mea. Dupa " delegatia " de 3 zile prin tara, ieri a fost o zi foarte aglomerata la serviciu si acasa.

bessondm [07.12.10 09:01:19] »

La Multi Ani, Nicusor!

Cat despre pret, nu numai ca nu este exagerat, dar pare chiar rezonabil, a mon avis...

Alex_Macedo [07.12.10 09:10:23] »

... vin şi eu pe'un colţ, aici, pentru a spune LA MULŢI ANI si Sa ne trăieşti!... uite cum mai aflăm unde se poate mânca bine în Oradea... ştiam de hotel dar, de chestia cu nutreţu', nu eram prea sigur şi nu vroiam să fac experienţe, având în vedere că, în principal este un stabiliment bazat pe cazare, mai mult.

Înca odata, La mulţi ani... maestre creivean!!

P. S... dacă nu vrei puncte, îţi vom da noi..anyway!!

cosminp [07.12.10 09:26:10] »

LA MULTI ANI!

daca mai postezi rw-uri ca acesta, nu le mai citesc dimineata.

mi-ai facut o pofta...

magdalena [07.12.10 09:32:14] »

Uite cineva care s-a distrat de Mosul Nicolae! Bravo! Felicitari!

Un P09 si pentru mine!

catalinalupu [07.12.10 09:38:58] »

La multi ani!

Costi [07.12.10 09:54:07] »

Chiar aşa! Protestez!

Nu putem începe ziua cu aşa ceva, ne va sta gândul numai la muşchiul Maxim

Dar acum, ai făcut-o, aşa că te iertăm, pentru că eşti sărbătoritul.

La mulţi ani, sănătate şi noroc!

Şi, ai dreptate, o palincă (am şi eu, dar nu de la Oradea, de undeva de mai la nord) bate orice whisky.

chelie_d [07.12.10 10:34:07] »

Happy birthday...

amota [07.12.10 10:34:26] »

La multi ani!

Felicitari pentru review, dar pozele nu sunt bune. Imi dau dureri de stomac si dauneaza sanatatii.

ninaa [07.12.10 10:39:00] »

Ma bucur ca ai avut o zi onomastica atat de reusita si chiar daca vine cu intarziere nu pot sa nu-ti urez din toata inima "Sa traiesti cat numele! " Da' nu pot sa te sufar cand ma uit la poze si virez brusc spre bucatarie sa vandalizez frigiderul...

biancuta [07.12.10 10:51:33] »

Felicitari pentru reusita petrecerii si "La multi ani! " de Sf. Nicolae! Asa petreceri sa tot fie!...

Am vrut sa "sar' peste pozele cu desert, dar tot le-am vazut...

ileanaxperta [07.12.10 12:20:28] »

Ti-am urat toate cele bune ieri pe forum, dar pt. ca abia azi am citit marele festin de ziua numelui tau de "sfant", draga Nicusor, iti mai urez o data "La multi ani! " sa fi sanatos si la punga mereu gros... Sa te distrezi mereu in compania celor dragi tie, cu multa fericire si bucurii cate poti duce...

Si despre cele scrise mai sus, ce pot spune? ! bine ca le-am citit acum, dupa un breakfast usurel. Si cu toate astea, tot am salivat si inghitit in sec... mi se trage cu siguranta si de la pozele tale tare "apetisante si invioratoare"... Inghetata aia chiar ca-mi da tarcoale pe la stomac...Bravo!!! Numai bine si vacante de vis oriunde si oricand! Si multe petreceri excelente si vesele!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][0 voturi]
dorgo [07.12.10 12:32:40] »

Vad ca la restaurantul "Maxim", e un confort "maxim". La multi ani!

Alina Morar [07.12.10 12:54:54] »

V-ati distrat la maxim! Sa va fie de bine si La Multi Multi Ani!

ascent [07.12.10 13:14:27] »

Esti un adevarat "maestru" in descrierea felurilor de mancare si de bautura... Felicitari si inca o data La multi ani!

celeste [07.12.10 13:23:40] »

Un La multi ani intarziat si de la mine alaturi de toate urarile de bine... si un cadou in valoare de 400PMA pentru distractia la... Maxim.

bubumaia [07.12.10 13:41:28] »

LA MULTI ANI!!

DEIE-TI DOMNU' CE VREI TU!!

... l-am citit in doua reprize. Pentru ca inca nu sosise vremea sa-mi rontai amaratele de sandwich-uri, am intrerupt cititul cand ai inceput cu descrierile alea tendentioase. Partea a doua a fost in timpul mesei, daca a manca doua sandwich-uri inseamana masa...

georgiana [07.12.10 13:58:54] »

Ma bucur ca ai impartasit si cu noi, cateva momente din petrecea ta, de ziua numelui.

Cu riscul de a ma repeta, inca o data ''La multi ani! ''

luciaoradea [07.12.10 14:43:32] »

La multi ani si multa sanatate!

Intr-adevar suna tare bine ce ai scris despre restaurantul "Maxim". Cu urmatoarea ocazie vom incerca si noi locul. Multumesc pt sugestie!

sandu.53 [07.12.10 15:40:39] »

Cu un pic de intarziere ma alatur si eu si-ti spun "La Multi Ani" cu sanatate! Trebuie sa-ti spun ca merita un astfel de festin, tinand cont de cum ati petrecut! Sper sa reusesc sa revad orasul Oradea, oras care m-a impresionat placut in adolescenta, la prima vizita facuta acolo!

dananecula CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA [07.12.10 16:53:01] »

Pentru sarbatoritul oradean

Cu numele de Creivean

Ce-i Nicoale o data-n an

Iti urez maxima sanatate

Ca-i mai buna decat toate

Sa serbezi mereu din plin

Cu colegii care-ti vin,

Ca meriti distractie la maxim, barbate

Cu-asa colectiv jos palaria, mai frate!

Si speram si noi cat de curand

Sa ne-ntalnim cu tot AFA-ul

Si sa petrecem rand pe rand...

Masa a fost aranjată în T, în cap de masă, cine altcineva decât sărbătoritul.

Dar sarbatoritul unde-i?

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][1 voturi]
dananecula CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA [07.12.10 17:37:49] »

Nicolae, Nicolae !!! Ma bucur ca melodia lui Puiu Codreanu ti-a fost pe plac si s-a potrivit review-ului tau la maxim

Dat fiind că-s născut în August, lună de concedii, nu reuşesc să-mi scot la un vin, colegii, aşa că, de sfântul Nicolae, încerc să fac un chef, prin care să mă revanşez.

Nutresc acelasi sentiment ca si tine cu ziua de nastere

Si eu aveam acelasi sentiment frustrant ca nu puteam niciodata sa-mi serbez ziua cu colegii. Tristetea ma napadea mereu in perioada copilariei, ca ziua mea de nastere pica in vacantele scolare de iarna, deci bomboane nu puteam duce sa tratez colegii, apoi la serviciu, ce sa zic, faceam mereu cinste colegilor ori inainte sa intram in vacanta de Craciun, ori dupa Sf. Ion, cand reveneam din nou la munca. Niciodata nu puteam de ziua mea... caci deh, revelionul nu-l petreci niciodata la scoala sau la serviciu )))

Macar tu, Nicule Creivean, ai noroc ca serbezi macar onomastica, eu nici macar nume de sfanta n-am...

Cica dupa revolutie am aflat ca cei ce n-au nume de sfant se serbeaza de Florii, o data cu cei cu nume de floare. Si cum ma mai cheama si Camelia, cateodata familia, din an in Paste , isi mai aduce aminte si de mine sa-mi zica La multi ani! )))

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][1 voturi]
creivean [07.12.10 20:29:58] »

Tuturor, mii de mulţumiri pentru cuvintele frumoase, dacă vouă v-a plăcut ce aţi citit, sunt măgulit.

Dar, am câteva lămuriri, de făcut, aşa că, hai s-o luăm metodic:

@corinne În Oradea sunt atâtea locaţii excepţionale, despre unele s-a scris pe aici (mulţumiri colegilor @danoradea şi @presario - apropo, Adi, te aşteptăm din nou pe aici, care au scris şi ei deosebit de frumos despre localurile orădene), despre altele vom/veţi scrie în curând. Ai cu siguranţă de unde alege. Dacă nu, Debrecenul şi Hajduszoboszlo sunt la sub o oră distanţă, aşa că, poţi savura bucătărie ungurească, la ea acasă.

@any Ţi-am zis zilele trecute să stai aproape, pentru că urmează acest review. Sper că nu ţi-am înşelat aşteptările.

@piti Scuze trebuie să-mi cer eu, am aflat prea târziu că eşti Andrei, pentru a te mai putea felicita. Dar, o fac acum, că tot mai bine-i mai târziu decât niciodată. Mulţumiri deosebite, pentru implicarea ta imensă în ultima iniţiativă AmFostAcolo.

@bessondm Vezi că am urcat şi nota de plată, pentru necredincioşi ). Adevărul este că n-am pus acolo, mici, mici cheltuieli făcute extra (sucuri, apă minerală, vin - că pălinca în Bihor, nu prea se cumpără, se oferă cu drag) şi tip-ul dat ospătarilor şi bucătarilor, dar nici aşa, o dată-n an, nu mi se pare mult.

@Alex_Macedo Prietene, vecine, stăm bine cu nutreţu' la Oradea şi cu un meci câştigat aseară de favoriţii de la Steaua, cu 3-0 şi digestia a fost excelentă ) Şi apropo, de cuvântul stabiliment şi de sensul său, despre care a mai discutat @Dragoş zilele astea, te asigur că zona-i absolut sigură )

@cosminp Şti şi tu cum se spune, internetul îi plin de pericole...

@magdalena Mă bucur că ai revenit în forţă şi că aţi trecut cu bine peste problemele de sănătate. Vreau să-ţi spun un secret. Cînd am stabilit meniul cu dl. Tucudean, am decis ca desertul să rămână la liber, dar am întrebat cam ce pot oferi. Mi-a enumerat o grămadă de chestii faine şi la gata io-l întreb: da' papanaşi aveţi? Ei, ţinete bine. Mi-a răspuns că nu au aşa ceva în meniu, au avut, dar i-au scos, deoarece au participat cu bucătarii lor la un concurs culinar şi au luat note Maxime la toate felurile, însă au fost drastic depunctaţi la papanaşi, de un membru al juriului, neamţ, care le-a spus că, i-a depunctat, deoarece la nivelul de 4 stele, papanaşii n-au ce căuta pe meniu. No şi atunci m-am gândit la tine. Şi mi-am zis, uite un local, pe care nju-l pot recomanda colegei @magdalena.

Costi (ai văzut sper că, după discuţia noastră de pe forum, nu mai folosesc în faţa numelui tău semnul @) Dacă intransigentul din tine a savurat review-ul, sunt mai mult decât mulţumit. În altă ordine de idei, până mai ieri nu ţi-aş fi dat dreptate. Preferam un whisky, dar azi, după o adaptare de 15 ani pe plaiuri orădene, parcă am ajuns la vorbele tale. Şi-ţi mai spun un secret, după pălincă şi vin de casă, azi, la job am dat randament maxim, fără dureri de cap ) Ai mai trecut tu prin Oradea, fără să claxonezi. Sper ca de acum să nu o mai faci.

@chelie_d Expresia folosită de tine, cred că se potriveşte mai bine în 30.08, dar ştiu că urarea a fost din suflet, motiv pentru care-ţi mulţumesc şi ţie. Apropo, cum stai cu topicul de pariuri, de pe forum, încă nu l-ai deschis?

@amota Mulţi m-au numit sadic pentru review-urile culinare. Nu mai ştiu când să postez... Dar, chiar sunt sadic culinar şi nu mă opresc ))

@ninaa Ai văzut cum, o prietenie născută zbuciumat (a noastră), rezistă în timp, dacă-i sinceră. Mulţumesc frumos. A, să nu uit. Nina vine tot de la Sfântul Nicolae?

@biancuta Tu, din câte ştiu eu, ai un puiţ mic, care cred că te stoarce de energie (îmi amintesc şi eu vremurile alea), aşa că, ai nevoie de ceva ce să-ţi ridice tonusul. Iar un desert îi numa' bun.

@ileanaxperta Îţi mulţumesc pentru cuvintele frumoase de aici şi de pe forum, precum şi pentru gândurile bune pe care mi le adresezi de fiecare dată. De fapt, mi-ai ridicat mingea la fileu. Cum, nu eu am savurat îngheţata, azi l-am întrebat pe colegul cu pricina, mai multe despre ea. Aşa am aflat că era plină de fructe (pere, struguri şi căpşuni) că a fost delicioasă şi că a aflat de la ospătăriţă că inclusiv îngheţata-i făcută de ei în bucătăria hotelului.

@dorgo Sunt omul care nu uită niciodată (asta-i marele meu defect), dar care poate ierta, dacă explicaţia este plauzibilă (asta-i poate o calitate a mea). Dacă la prima noastră întâlnire de aici, nu ai fi adoptat tactica Hit and Run (ironizându-mă fără nici un rost şi refuzând să-mi dai o explicaţie la afirmaţia ta, explicaţie pe care încă o aştept), te-aş fi crezut că ai fost sincer în urări. Dar aşa, am serioase îndoieli. Aştept încă o explicaţie şi poate intrăm în normalitate. Dacă nu, nu mă deranjează să mă ignori, cum ai făcut-o până acum, lasă-mă cu ale mele.

@Alina Morar Ai rămas aceeaşi sufletistă şi-ţi mulţumesc mult şi ţie şi soţului tău, care-ţi înţelege şi respectă deciziile.

@ascent Sunt, drept îi, un gurmand şi-mi place bucătăria bine gătită (de orice sorginte ar fi). Mai am încă până să-l egalez în măiestrie pe Radu Anton Roman, dar... mă documentez serios.

@celeste Mai bine mai târziu decât niciodată şi dacă vine din suflet, fi sigură că-i bine primit. Mulţumesc.

@bubumaia Mulţumesc mult şi ţie pentru cuvintele frumoase. Apropo, cum mai stai cu vişinata?

@georgiana Ecoul tău, pentru care-ţi mulţumesc, mă face să dezvolt puţi ideea. Am marele noroc de a avea la ora asta 3 familii excelente. Una, cea mai importantă, este cea a fetelor mele, care-mi dau sens trăirilor de zi cu zi. Alta, cea de la job, foarte importantă şi ea, din prisma timpului petrecut acolo, este de excepţie şi sunt un fericit că merg la job în fiecare zi, cu deosebită plăcere. Nu în ultimul rând, marea familie AmFostAcolo, m-a adoptat pe deplin şi simt că am devenit un membru măcar respectat în ea. Şi, să nu uităm că, ne îndreptăm vertiginos spre 14.000 de colegi/useri.

@luciaoradea Garantez satisfacţie Maxim (ă), am mâncat de mai multe ori acolo şi nu am fost dezamăgit.

@sandu. 53 Şi mie mi-a plăcut aşa de mult oraşul, că m-am măritat aici )

@dananecula Am observat şi eu pe forum că te-om sărbătorii de revelion. Asta da, zi de naştere. Cu toate acele mici neplăceri.

Despre întrebarea ta, Dar sarbatoritul unde-i? sunt sigur că te referi la lipsa unei fotografii portret cu subsemnatul. Cum spuneam mai sus, internetul este plin de pericole. Prefer să încarc pe sait poze strict turistice. Nu ştiu dacă pot fi înţeles, dar tu mă cunoşti deja. Dacă am eu motivele mele, atunci sigur acestea-s întemeiate. Mulţumesc mult pentru poeziile cu care mă încânţi de fiecare dată.

Uff... Mă opresc aici, că mi-a ieşit ecoul mai lung decât review-ul ) Sper numai să nu-l pierd când apăs pe Trimite Ecou.

Să auzim numai de bine!!!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][5 voturi]
luciaoradea [07.12.10 20:58:27] »

@creivean

Si eu cred la fel apropo de postarea de poze cu autorii de review. Oricum, consider ca e mai important ce scrii si nu neaparat cine scrie. Dar e o optiune personala in cele din urma, nu?

trandafir 1970 [07.12.10 22:33:48] »

Cu mii de scuze pentru intarziere, ma alatur celorlalti useri si-ti urez un calduros "La multi ani! ", sa fii sanatos si sa ne mai incanti cu review-urile tale savuroase!!!

ninaa [08.12.10 15:17:22] »

@creivean, numele meu vine de la alexandrina (dupa nasa) dar mi-a facut placere sa serbez sf. nicolae de cateva ori pt ca m-am trezit cu musafiri si nu puteam sa-i tratez cu indiferenta, nu? O sa tin minte data de 30.08 sa te felicit si atunci, ca pana la oradea nu am cum sa ajung! mai bine nascut vara - lipsa invitati, decat iarna - lipsa flori (ca in cazul meu)...

dananecula CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA [18.08.11 00:22:09] »

@creivean

Astfel, s-au comandat Tiramisu, Găluşte Somloi (o specialitate de sorginte ungurească, doritorii găsesc o reţetă delicioasă, dacă dau click aici)

Vaaai ce-am ratat, ce rau imi pare ca n-am comandat nici un desert la restaurant Maxim. Dat fiind ora inainatata la care am ajuns in acea seara sa ne cazam (in jur de 20.00) am servit o cina mai usoara s-am sarit peste desert... S-acum imi lasa gura apa dupa prajitura Somloi Galuska (cine m-o fi pus sa dau la 12 noaptea click pe modul de preparare).

Oricum iti dau perfecta dreptate: au niste bucate... o bunatate. Ori au bucatar priceput, ori ba (n-am reusit sa-i vad decat boneta albastra ). A facut o tocanita de pui intr-o clipita, de s-a lins fi-miu cel mic pe degete de buna ce-a fost. Iar mie, salata Cesar mi-a uns papilele gustative.

Cand mai ai cate-o aniversare la Vinoteca, sa servesti un desert si pentru mine A propos, n-am stiut ce sala frumoasa se ascundea in spatele acelei usi. Am crezut ca este doar o colectie de vinuri vechi acolo.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][1 voturi]
Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
26 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Alex_Macedo, Alina Morar, amota, any*, ascent, bessondm, biancuta, bubumaia, catalinalupu, celeste, chelie_d, corinne, cosminp, Costi, dananecula, dannek, dorgo, georgiana, ileanaxperta, irma_ro*, luciaoradea, magdalena, ninaa, piti, sandu.53, trandafir 1970
Alte impresii din această RUBRICĂ:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
pagină generată în 0.119804859161 sec
ecranul dvs: 1 x 1