ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 24.03.2018
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: București
ÎNSCRIS: 13.06.11
STATUS: PRETOR
LUNA
MAR-2018
cuplu fara copii
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 4 MIN

Downtown Bistro & Pub

TIPĂREȘTE URM de aici

Sambata, dupa ce ne-am intors din plimbarile de care am scris, Blaj si manastire Ramet, pentru ca era destul de devreme si pana la masa festiva mai era ceva vreme, dupa ce am urcat in camera, am facut un dus repejor, am luat cate 50 de”pofta de mancare” si hai sa mergem sa mancam. In seara in care fusesem sa mancam la Carpaccio, am trecut pe langa Brothers si am vazut ca era chiar plin, ceea ce inseamna ca se mananca bine, cel putin asa deduc eu in asemenea situatii. Asa ca am mers direct acolo.

Am intrat si am ramas surprins de cat de mic e localul. in fata intrarii o masa de 4 persoane, apoi inca doua in stanga intrarii tot de 4 persoane, o alta de 6 intr-un colt in partea stanga si inca trei mese de 6 persoane in dreapta. Ocupate erau doar cele trei de 6 persoane din dreapta, care formau un grup.

Am vrut sa ne asezam la masa din dreapta din colt, dar era de 6 persoane si fata care ne-a intampinat ne-a spus ca ar fi mai bine sa ocupam o masa mai mica daca suntem numai noi. Ok, cu toate ca cele mici erau in dreptul intrarii, am ales una dintre ele, ne-am scos hainele si ne-am asezat.

Ni s-au adus doua meniuri si dupa ce le-am consultat cateva minute, am chemat fata sa ne ia comanda… Problema a fost ca atunci cand am inceput sa comand, fatuca mi-a spus ca mancarea va veni in circa o ora, o ora si ceva? Poftim??? “Da, da, atat dureaza, nu vedeti ca avem atatea persoane de servit? “ “ – domnisoara cat puhoi de lume aveti, ca sunt 18 toti, si sunt si veniti de ceva vreme, pe deasupra! “ “- Ah nu, au intrat inaintea dvs, sa stiti! ‘ “ – da aveti dreptate, dar ce sete le-a fost de au golit 6 sticle de vin in 3 minute, plus 5 sticle de bere si cateva cafele — erau prea mici cestile, nu le-am putut numara de la distanta :)

Nu m-a deranjat minciuna ei, ci faptul ca ne-a lasat ca pe fraieri sa stam un sfert de ora sa consultam meniul dupa care ne-a dat vestea ca mancam in doua ore daca suntem cuminti.

Ne-am ridicat si am plecat, nu inainte de a ne fi fost recomandat de fatuca restaurantul… ‘Carpaccio”! Serios??? Da e tot al nostru si poate nu sunt asa aglomerati! Aha, bine, multumim!

 

Am iesit, Nina o luase in dreapta iar eu in stanga. Ma vede, imi da comanda sa fac stanga imprejur, eu nu percutez si mai merg 10 pasi dupa care ma opresc si ii arat: si aici e un restaurant! Ea zice; nu vezi ca e un Pub ? Hai mai mama sa vedem poate se si mananca! Intram; foarte spatios!! in fata si pe dreapta un bar, in stanga o sala destul de spatioasa, cu vreo 6-7 mese.

In dreapta, cum am intrat, vedem niste scari care duceau spre un etaj … Urcam si chiar ne place ce vedem: mese asezate pe tot nivelul pe un rand, loc de trecere arhi suficient, pe pereti fotografii vechi, inramate frumos, cu orasul Alba Iulia din vremuri stravechi, de-a lungul podelei care urca pus o balustrada frumoasa din lemn, un tv lcd de diagonala mare pus pe un perete in asa fel incat putea fi vazut de peste tot de la mesele de sus. Muzica in surdina, deci toate elementele constitutive pentru a manca erau indeplinite!

Acum sa vedem meniul! Wow, meniu cu de toate! Chiar nu stiam ce sa alegem! Vine un baiat dragutel si fasnet, ne saluta, ne intreaba daca ne-am hotarat, il intreb daca are bere draft, prima bila alba! Ok, zic adu doua Staropramen si pana atunci facem si comanda. Se executa urgent, eu cer un snitzel vienez, cu catofi wedges si o salata de varza alba, Nina o ceafa la gratar cu cartofi taranesti si o salata de castraveti murati, si trei chifle. Nu stiu daca au trecut 20 de minute si comanda a fost servita…

Vreau sa va spun ca tot ce a fost pe masa a fost delicios!

L-am intrebat la final pe tanarul care ne-a servit de unde isi procura restaurantul painea, adica chiflele care au fost superbune … Mi-a raspuns ca se fac la ei! Nota de plata? 65 de lei!

Si acum ce sa fac, sa nu recomand acest restaurant? Deci: Downtown Bistro& Pub, str Frederic Mistral nr 4. Mergeti cu incredere si pofta buna!

Eu am mai invatat o data, daca era nevoie ca restaurantele astea mai cunoscute un pic isi cam trateaza cu “fundul” clientii, motiv pentru care eu unul nu le voi mai frecventa si voi da o sansa si altora.

Patania mea de la Brothers au mai patit-o si alti cativa colegi de sait in acele zile de sedere in Alba Iulia.

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de iulian68 in 24.03.18 12:34:17
Validat / Publicat: 24.03.18 14:22:28
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în ALBA IULIA.

VIZUALIZĂRI: 1790 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

13 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (iulian68); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P11 Scara de acces mai arata bine... In rest, farfurii goale, halbe la fel... deci nimic dragut! :)
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 29900 PMA (din 31 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

13 ecouri scrise, până acum

mprofeanu
[24.03.18 16:24:00]
»

De reținut acest local așa cum spui tu care merită a fi cunoscut !

iulian68AUTOR REVIEW
[24.03.18 18:16:18]
»

@mprofeanu: Eu cu siguranta voi mai nerge acolo! Preturi superbune comparativ cu "concurenta"!

maryka
[24.03.18 19:06:32]
»

Confirm, într-adevăr am fost și noi acolo, vineri pe la prânz. Cum camerele nu erau gata, am ieșit să găsim un loc bun ceva, după mai multe căutări și uși închise, am intrat aici, am stat jos la parter, în stânga, am mâncat două pizza delicioase, cafele, bere, suc, total 65 roni. Servire în cca 20 minute, atmosferă bună, recomand și eu.

iulian68AUTOR REVIEW
[24.03.18 19:20:42]
»

@maryka: Ma bucur ca v-a placut! Comparativ, la Carpaccio am luat o pizza si niste paste (carbonara) si trei beri...

Pret? 91 lei... Deci despre ce vorbim? ????

elviramvio
[24.03.18 21:30:16]
»

@iulian68:

Un articol 2 în 1! Reținut, cu atât mai mult cu cât s-a trecut la priorități o revenire în oraș și... Țara Vinurilor!!

iulian68AUTOR REVIEW
[24.03.18 22:43:19]
»

@elviramvio: l-am facut 2 în 1 ca să mai estompeze din "negreala" unuia. Reținut și fără nervi pt ca asa am "invatat": cand te duci la distracție nu-ti face nervi... Multumesc ca m-ai citit! Nu am talentul tau dar mai dobândesc citindu-te! ????

elviramvio
[24.03.18 22:59:11]
»

@iulian68:

Fara periuță, coltul ardelenilor s-a... scurs tot! ????. Scrii bine, nu te opri!

iulian68AUTOR REVIEW
[24.03.18 23:06:17]
»

@elviramvio: Sărut mâna!

Zoazore
[25.03.18 10:24:16]
»

@iulian68: Ooo, dar ce diferență între două ore și 20 min, între prețuri, amabilitate și servire!

Și e și frumos pe-acolo!

Să vă fie de bine!

iulian68AUTOR REVIEW
[25.03.18 10:47:04]
»

@Zoazore: chiar era frumos și era și cel mai aproape de hotel... Dacă l-aș fi descoperit din prima zi... ????

Unde mai pui ca berea aia draft a fost super buna!!!

Zoazore
[25.03.18 12:16:27]
»

@iulian68: Și mai ieftină ca dincolo! Și halatul? Cât e halatul?

mishu
[25.03.18 15:04:49]
»

@iulian68: O recomandare minunata, mai ales berea draft ... ei, si nu numai.

Sa va fie de bine, felicitari, votat cu mare drag.

iulian68AUTOR REVIEW
[25.03.18 15:17:54]
»

@mishu: Sarut mana mult, multumesc pentru incurajari, am multe de scris pentru ca s-au adunat multe!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
6 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
elviramvio, iulian68, maryka, mishu, mprofeanu, Zoazore
Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm în zona Alba Iulia?:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.075744152069092 sec
    ecranul dvs: 1 x 1