Restaurant Perla Paltinisului
Nu am fost cazati la pensiunea Perla Paltinisului, insa am mancat la restaurantul acesteia si doresc sa impartasesc experienta avuta.
Am ramas placut impresionata si cu siguranta voi reveni.
Restaurantul in sine este decorat rustic, cu bun gust si are o atmosfera primitoare si intima.
Mancarea este gustoasa, portiile consistente si preturile putin peste medie.
Ca fel principal am servit specialitatea bucatarului si a fost ffff buna.
La desert am avut surpriza cea mare: PAPANASII; de departe cei mai buni pe care i-am mancat vreodata. Gogosile sunt din pesmet cu gris, cu branza dulce la mijloc, date prin pesmet si acoperite cu smantana si dulceata.
In concluzie restaurantul il recoamnd calduros; senzatia mea este ca si cazarea e f ok.
Trimis de ladys in 25.02.13 21:43:01
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în PĂLTINIȘ [SB].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ladys); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Recomandările referitoare exclusiv la restaurantul unei unităţi de cazare NU se încarcă la rubrica de cazare respectivă, ci la rubrica "Restaurante din zona X" (dacă aceasta nu există încă pe sait, se poate crea în maxim 1 minut). Am mutat noi articolul acolo unde-i e locul.
- Mar.2024 [Restaurant complex turistic Alpina-Casi] Micul dejun și cinele festive —Restaurantul Complexului Păltiniș — scris în 31.03.24 de Zoazore din BRăILA - RECOMANDĂ
- Mar.2024 [Restaurantul Hotelului Cindrel] Cindrel, din nou — scris în 25.03.24 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - RECOMANDĂ
- Mar.2024 [Restaurant complex turistic Alpina-Casi] A fost bine la Alpina Casi Păltiniş — scris în 24.03.24 de nicole33 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 [Restaurant complex turistic Alpina-Casi] Intalnire colegiala — scris în 10.06.21 de Bamby din GIURGIU - RECOMANDĂ
- Mar.2019 [Restaurantul Hotelului Cindrel] Un restaurant decent - la hotelul Cindrel — scris în 18.03.19 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - RECOMANDĂ
- Mar.2019 [Restaurant Conradt at Hohe Rinne Păltiniș] Restaurantul Conradt @ Hohe Rinne Păltiniș — scris în 18.03.19 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - RECOMANDĂ
- Feb.2019 [Restaurant complex turistic Alpina-Casi] Complex turistic Alpina-Casi — scris în 04.02.19 de kafka_2007 din SIBIU