Avand in vedere ca la Pensiunea Alpina la care eram cazati (vezi impresii) nu aveam ce sa mancam, am avut proasta inspiratie sa luam pranzul la restaurantul-cort BUONAVISTA.
Din cei 14 membri ai grupului nostru, 9 au facut indigestii urate inca din primele zile. Am gasit si posibile explicatii: mizeria din bucatarie care era vizibila atunci cand chelnerul deschidea usa (ambalaje aruncate pe jos, pardoseala din OSB murdara etc), mancarea servita pe platouri de lemn care miroseau oribil, fete de masa murdare etc.
Am discutat si cu alti turisti care se plangeau de acelasi lucru insa, in lipsa bonurilor fiscale (nu folosesc casa de marcat), nimeni nu poata sa reclame nimic nici la OPC si nici la DSP.
Asadar, evitati sa mancati la acel cort insalubru daca nu vreti sa va stricati concediul!
Trimis de carmen_hr in 15.01.13 19:32:51
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (carmen_hr); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Conform politicii saitului, seturile de impresii cu evaluări "zero peste tot" sunt publicate FĂRĂ NOTE, fiind considerate scrise (prea) la supărare, lipsite probabil de minima obiectivitate aşteptată.
Daca doreşte, autorul poate reveni asupra evaluărilor scriind un ecou în care specifică noile evaluări (dacă timpul alocat editării a expirat)
- Mar.2024 [Restaurant complex turistic Alpina-Casi] Micul dejun și cinele festive —Restaurantul Complexului Păltiniș — scris în 31.03.24 de Zoazore din BRăILA - RECOMANDĂ
- Mar.2024 [Restaurantul Hotelului Cindrel] Cindrel, din nou — scris în 25.03.24 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - RECOMANDĂ
- Mar.2024 [Restaurant complex turistic Alpina-Casi] A fost bine la Alpina Casi Păltiniş — scris în 24.03.24 de nicole33 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 [Restaurant complex turistic Alpina-Casi] Intalnire colegiala — scris în 10.06.21 de Bamby din GIURGIU - RECOMANDĂ
- Mar.2019 [Restaurantul Hotelului Cindrel] Un restaurant decent - la hotelul Cindrel — scris în 18.03.19 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - RECOMANDĂ
- Mar.2019 [Restaurant Conradt at Hohe Rinne Păltiniș] Restaurantul Conradt @ Hohe Rinne Păltiniș — scris în 18.03.19 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - RECOMANDĂ
- Feb.2019 [Restaurant complex turistic Alpina-Casi] Complex turistic Alpina-Casi — scris în 04.02.19 de kafka_2007 din SIBIU