VIOLET Cafebar&Lounge
VIOLET Cafebar&Lounge
Str. Nufărului, nr. 30, în incinta LOTUS CENTER, cel mai mare (sigurul??? ) Mall din Oradea.
Situată în una dintre cele mai bune locaţii din Oradea, adică în aripa nouă (cea cu Carrefour), din Mall-ul Lotus Center, cafeneaua VIOLET Cafebar&Lounge, reprezintă un loc unde, după o tură de shopping, poţi să te opreşti la o cafea (Pellini Top), un suc şi de ce nu, la o îngheţată.
Cafeneaua propriu-zisă, se întinde pe un spaţiu generos, în zona Food-Court, a noii aripi din Lotus, iar vara are (dispune) de o excelentă terasă.
Mie (nouă) ne place să bem o cafea, aici, fie că suntem după cumpărături, fie doar, aşa, pentru a ieşi din monotonie. Pe lângă produsele bune (pe care, poate le poţi găsi şi în alte cafenele), mi-e îmi place şi mobilierul. Au nişte fotolii, în care dacă te aşezi, parcă zeii au pus mâna pe tine, de comode ce sunt, iar canapelele cu perne pufoase, te îmbie la relaxare.
În ultimul timp, fiică-mea a descoperit îngheţata de acolo, aşa că, destul de des, mergem la o îngheţată italiană, livrată de Gellato Italliano, gata porţionată, aşa că, personalul cafenelei nu mai intervine asupra ei.
Au şi internet wifi, suficient cât să-ţi poţi verifica e-mailurile până îţi bei cafeluţa.
Ultima dată, am fost ieri, pentru a ne răcori, după un drum lung, pe care l-am făcut de la/la Moneasa, unde am participat la a 10-a ediţie a Festivalului Clătitelor, despre care, cei interesaţi pot citi, dând click aici şi am savurat 3 îngheţate (soţia cu vanilie, nuci şi miere, fiică-mea o îngheţată tiramisu, iar eu o Tartufo Ciocolata), două cafeluţe espresso, 2 cola şi o apă minerală, total de plată: 60. 20 lei RON.
AmFostAcolo, o să mai merg şi vă recomand şi vouă, să vă aşezaţi la o cafea pe terasă, ori chiar în interior, la iarnă.
Notă pentru webmaster: Fără puncte standard, te rog, la review şi poze. Mulţumesc.
Trimis de creivean in 02.08.10 22:39:15
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (creivean); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@presario
Şi când te gândeşti că, mă plângeam de lipsa de varietate a clătitelor la Moneasa
@pepsi70ro
La Violet 4, 8 lei RON, iar la Livingroom Cafe, despre care am scris aici 4 lei RON, asta dat fiind că, patronul are şi distribuţie de cafea Moak şi Manuel.
Inca nu mi-am luat micul dejun, dar as vrea sa fiu acolo acum si sa comand o cafea si inghetata!!!
- Nov.2023 [Restaurant Capitolium] Capitolium — scris în 06.11.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2023 [Restaurant Ciuperca] Mancarea intra mai bine cand ai priveliste frumoasa — scris în 29.09.23 de valentinag din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 [Restaurant-pizzerie Cyrano] Restaurant Cyrano din Oradea – mâncare gustoasă — scris în 29.10.22 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 [Restaurant Piata 9] O experiență unică în România — scris în 30.07.21 de vamean1976 din VAMA [SV] - RECOMANDĂ
- Apr.2021 [Restaurant-pizzerie Old Mill / La Moara Veche] Experiență culinară deosebita — scris în 27.05.21 de Robertlau din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jan.2021 [Restaurant-pizzerie Cyrano] Cyrano, un cavaler al gustului bun orădean — scris în 04.03.21 de irinad din TâRGOVIșTE - RECOMANDĂ
- Sep.2019 [Restaurant Casa Piraților] Casa Piratilor? — scris în 18.09.19 de Ava62 din ANTWERPEN - nu recomandă