REZONABIL
O Domniță primitoare
Ne întoarceam de la Parcul lui Căliman din Călimănești (vezi impresii), înspre Caciulata, și, fiind ora prânzului, am fost atenți să vedem dacă vreo locație de pe drumul principal ne face cu ochiul.
Am considerat că Hotelul Domniței arată foarte bine, și nu ne-am înșelat. Se poate mânca atât pe terasa exterioara cât și în interior. Am ales la interior deoarece stătea să plouă. Când am ajuns, erau puține mese ocupate, dar spre ora 14 s-a aglomerat. Personalul este tânăr, politicos și amabil.
Felul 1 nu ne-a impresionat, supa cremă de ciuperci fiind prea sărată și cu gust deloc natural, iar supa de tăieței a fost relativ ok.
Porția de mici are 4 mici gustoși, garnitură de cartofi prăjiți inclusă. Am mai luat mămăligă cu brânză și smântână și un mousse de ciocolata, ambele bune, mousse-ul fiind aproape o înghețată, ca un parfait.
Noi am fost mulțumiți, mi-a plăcut locația foarte ușor accesibila, curățenia, priveliștea, design-ul; într-un cuvânt, mi s-a părut un loc primitor și foarte plăcut pentru un popas culinar.
Trimis de FrancescaClara in 03.06.23 22:00:43
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CĂLIMĂNEŞTI-CĂCIULATA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (FrancescaClara); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Unde mâncăm în Călimanești / Căciulata?, CĂLIMĂNEŞTI-CĂCIULATA" (deja existentă pe sait)
- Aug.2024 [Restaurant pensiunea Dada [Căciulata]] Mancare proasta — scris în 20.08.24 de marianaonesti din ONESTI - nu recomandă
- Oct.2023 [Restaurant hotel Casa Românească [Căciulata]] Casa Românească din Căciulata – mâncare gustoasă, servire rapidă, ambient tradiţional — scris în 05.01.24 de nicole33 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2023 [Restaurant Hotel Carolin [Călimănești]] Select și rafinat — scris în 07.06.23 de FrancescaClara din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Dec.2022 [Restaurant hotel Perla Oltului [Căciulata]] Dezamagire totala — scris în 06.12.22 de Ionuț Sth din SIBIU - nu recomandă
- Aug.2021 [Restaurant pensiunea Dada [Căciulata]] Mancarea buna, servirea lasa de dorit — scris în 13.08.21 de resita2009 din REșIțA - RECOMANDĂ
- Aug.2021 [Restaurant pensiunea Bucura [Călimănești]] De evitat! — scris în 13.08.21 de ux121854 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2021 [Restaurant hotel Casa Românească [Căciulata]] Papa bun — scris în 05.08.21 de nrs † din CRAIOVA - RECOMANDĂ