Am vazut ca sunt mai multe review-uri pentru aceasta destinatie, deci nu ma repet prea mult. Spun, din nou, ce m-a impresionat pe mine in mod special:
-Amenajare moderna la intrarea in pestera
-Ghid bine instruit pentru fiecare grup ce intra in pestera
-Zona de asteptare pana la intrarea in pestera e sub forma de terasa, cu priveliste minunata
-Pestera mare, intinsa la suprafata (eu ma asteptam in maxim 5 minute sa vad tot ce e de vazut si sa raman cu doua-trei poze si gata), iar formatiunile de calcar si ce mai e pe acolo sunt extraordinare, unice
Noi am nimerit cu mai multe grupuri de copii de gimnaziu si a fost super aglomerat. Au inceput turul urmator cand noi inca eram in pestera, dar ghizii sunt intelegatori si-si cunosc bine meseria (stiu si sa aiba rabdare cu copii, dar si sa organizeze modul in care se desfasoara turul)
In rest, poze: D
Trimis de fra in 06.08.12 16:23:55
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (fra); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2019 Urșilor — scris în 10.05.22 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Lumea subpământeană a urșilor de peșteră — scris în 19.09.19 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 La Pestera Ursilor — scris în 19.08.17 de raducondurache din SFANTU GHEORGHE - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Din urs au mai rămas doar oasele — scris în 03.10.17 de ungureanica din REșIțA - RECOMANDĂ
- Nov.2016 Pestera Ursilor - cea mai bogata pestera turistica din Romania — scris în 16.03.17 de Dan&Ema din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Vizita acasa la ursii de caverna — scris în 22.08.16 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Pe urmele copilăriei — scris în 06.08.16 de cristina.eu din GALATI - RECOMANDĂ