Incercand, ca majoritatea celor care s-au decis sa-si scrie impresiile de calatorie, sa fiu de folos altora asa cum eu, la randul meu, am folosit informatiile din review-uri, voi incerca sa redau cat mai obiectiv destinatia Bol.
Am plecat din Bucuresti un grup de cinci masini. Aveam rezervare in Belgrad pt. cazare intermediara. Drumul nu mi s-a parut solicitant dar personal nu l-as face fara aceasta cazare intermediara (am avut un culpu care a facut acest drum "dintr-o bucata"-obositor, in ciuda experientei soferului).
Insula este supera iar Bolul mi s-a parut un loc ce ar putea sa satisface exigenta multora.
Plaja am facut atat pe Zlatni Rat (2 sezlonguri 20 euro) cat si in locuri neamenajate, foarte frumoase care impuneau insa incaltaminte speciala.
Nu am mai fost pana acum in Croatia insa raporatandu ma la ce am citit, Zlatni Rat ramane una din plajele accesibile (plaja cu pietris placut si intrare lina in apa).
Zona de promenada este foarte frumosa cu o multitudine de terase si suveniruri.
Concluzionand, am ramas foarte incantata de aceasta destinatie dar o recomand pentru copii nu foarte mici (precizez insa ca sunt o mama hiperportectoare). S-a confirmat informatia pe care am citi-o si anume ca la finele lui iulie inceputul lui august coada pentru a intra in Serbia este de cateva ore bune (!!!)
O vacanta frumoasa.
Trimis de ruxanbdra in 06.12.15 16:55:46
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CROAȚIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ruxanbdra); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
După o îndelungată perioadă de „chibițat”, e vremea să-i urăm @ruxanbdra: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Despre Hotel Bluesun Bonaca ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
[În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc) ]
Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)
===
”Aveam rezervare in Belgrad pt. cazare intermediara.
Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)
===
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Descoperă insula Brac, BRAC [insula]" (deja existentă pe sait)
- Jun.2018 O limbă de pământ pietruit, plaja lor faimoasă, Zlatni Rat — scris în 15.08.18 de krisstinna din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2014 La cornul abundentei turistice! — scris în 26.11.14 de Marian Preda din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2014 SUPETAR - un oras cu autoritate apostolica — scris în 20.11.14 de Marian Preda din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Bol - alte plaje — scris în 20.08.13 de jeni din SIBIU - RECOMANDĂ
- May.2010 Insula Brac si Zlatni Rat — scris în 14.07.10 de mariarosa din TARGU MURES - RECOMANDĂ