Solicitare CMR / GRECIA

Cazare în Grecia

Trimisă în 28.01.16 11:35
autor valeonGD [Constanţa]
» VIZUALIZĂRI: 5071

Vă rog frumos să-mi dați o sugestie legată de concediul din acest an : obligatoriu în Grecia,

obligatoriu cazarea să fie pe malul mării, iar apa mării, de preferință albastră, să aibă intrarea lină și fără pietre.

Dacă ar avea și o chicinetă ar fi fabulos.

Vă mulțumesc mult!


  • PERIOADA: august -- NOPŢI CAZARE: 7
  • BUGET: 1200 euro -- TRANSPORT: individual
  • ADULŢI: 2 -- COPII: 2 -- VÂRSTA: 17 și 11

Răspunsuri — pag 2 / 2

IoanaVSR10r[29.01.16 10:14]

Salut din nou, dupa cum spuneau si alti colegi trebuie sa te hotarasti ce varianta de transport alegi si ce vrei exact de la Grecia.

Cu masina esti limitat la Grecia continentala + cateva insule:

- Thassos - cel mai aproape, relativ ieftin, plaje frumoase. Ideal pentru prima vacanta in Grecia.

- Halkidiki, un pic mai departe, variat, dar nu prea sunt localitati cu distractie (exceptie facand poate Kalitea, de pe peninsula Kassandra)

- zona continentala de dupa Salonic (Paralia Katerini, Nei pori) - seamana mai mult cu Mamaia noastra, atmosfera de sat dar plaja mare cu nisip si apa albastra. Nu e chiar Grecia din poze dar daca nu te intereseaza decat plaja e ok

- Zona Parga - 14-15 ore de mers cu masina dar zona e superba. De acolo poti ajunge in Corfu, o insula foarte interesanta cu multiple posibilitati.

Tot de acolo poti mege spre Lefkada, o peninsula cu plaje superbe si peisaje spectaculoase.

Cu ferry ai putea ajunge si in Zakintos dar cred ca e mai bine cu avionul.

- Skiatos/Skopelos - drum cu masin apana la Volos si de acolo Ferry, care e cam scump. Insulele incep sa semene cu acea Grecie insulara pe care o vedem prin poze. Avand in vedere drumul lung si plajele foarte diverse as zice ca e o destinatie mai pentru cunoscatori, nu pentru prima vacanta.

Variantele cu avionul consista in general in chartere, all inclusive sau demipensiune, in una din celebrele insule, Creta, Rodos, Mikonos, Santorini, Zakintos, lista e lunga. Avantajul e ca ai asigurat transferul la hotel si asistenta in caz de nevoie. Sunt vacante mai scumpe si daca vrei sa vizitezi va trebui sa inchiriezi masina, ceea ce se adauga la cost. In schimb vei descoperi o Grecie fabuloasa, asta daca iesi din resort

Alta varianta ar fi cursele de linie spre Atena (de unde poti merge in Peloponez, de ex zona Nafplio sua in insula Evia) sau Salonic si sa ti cauti cazare unde doresti (eventual cu masina inchiriata).

Asa ca ori te documentezi, ori incerci sa limitezi variantele si sa faci o cerere mai specifica.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2800 PMA (4 voturi)

valeonGDAUTOR SOL2r[29.01.16 11:03]

@IoanaV - Multumesc, esti extraordinara, iar raspunsul este de... 700 puncte!


fraPA12r[29.01.16 14:09]

Cu toate ca un coleg aici spunea ca Grecia are mult litoral si e oarecum de inteles ca are cazari pe plaja, nu e chiar asa. Are, dar nu pe masura miilor de kilometri de iesire la mare.

Si eu caut exact acelasi lucru ca si dumneavoastra! Mai ales sa vad marea din camera. Caut de mult si greu gasesc, asa ca va inteleg.

Insa m-am oprit la localitatea Sarti, din bratul Sithonia. Aici vom merge in iunie. Cazari foarte bune sunt detaliate in sectiunea Sarti de aici; eu inca nu m-am hotarat.

Eu, pe langa ce doriti dumneavoastra, mai vreau sa fie si ieftior.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

analenoiJR1r[29.01.16 14:20]

Buna ziua - in acest an merg in Grecia a 11 oara - a devenit un concediu mai ieftin decat la noi in tara...

am fost cazati in mai multe locuri frumoase ale Greciei si de 5 ani, mergem in Paralia Katerini unde suntem cazati la Vila Chariklia care se afla la 50 m. de apa limpede, nisip fin asa cum o doriti d-tra. vezi impresii

aceasta vila are garsonere pentru cazare, hol intrare de unde intrii in, dormitor 3-4 paturi, in bucatarie dotata cu vesela, cratite, linguri etc. frigider, plita electrica si la toaleta. aer inclus in pret. am ales aceasta vila ca reprezinta cel mai bun pret-calitate din zona. va propun cazarea la Chariklia si nu o sa va para rau.

daca unu din copii nu are 12 ani impliniti plateste 35 de euro pe sejur - costul cazarii pe sejur (7 zile) va fi intre 330-400 pentru toata familia. - deci aveti sa cheltuiti pe benzina drumul pana la Paralia Katerini e de 700Km...

luati-va cazarea prin agentie ca e mult mai ieftin si pana pe 31 Martie beneficiezi de reducere de 10 la suta si cazarea e asigurata...

va doresc un concediu placut.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

cristimlGD6r[29.01.16 21:43]

-@fra - sarti - e o alegere foarte buna... plajele dintre vourvouru (vezi impresii) si sarti sunt spectaculoase...

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

mbrandusaGD2r[29.01.16 22:01]

@valeon - Buna noi am fost inSkala Fourca pe bratul Kassandra la Edem Paradis Hotel la mai putin de 100m de mare, locatie grozava hotel micut dar bine amenajat, cu chicineta piscina, parcare gratis si patron foarte amabil. vezi impresii

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1050 PMA (2 voturi)

ovidiuyepiPR62r[08.02.16 11:18]

Pentru ceea ce dorești îți recomand Nei Pori pe Rivieră Olimpului. Am fost de două ori, în 2012 și 2014, și cred ca am să mai revin. Am scris impresii în parte despre fiecare sejur. Vacanta frumoasă oriunde ai merge.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

olteanul2010PA11r[08.02.16 15:44]

Nu cunosc care sunt tarifele pentru copii in Grecia pentru ca ai nostrii nu mai merg cu noi de mult. Voi face 2 recomandari unde am fost noi, ne-a placut si cre se incadreaza in cerinte:

- Krotiri Beach Resort 4*, Sithonia, Agios Nikolas, stiu ca au niste suite spatioase, au ceva pietre in apa dar au sezlonguri si umbrele gratuite pe plajea proprie (vezi impresii);

- Possidi Holidays Resort & Suites 5*, Kassandra desi am fost doar 2 am primit o camera cu un pat dublu si un pat simplu iar dupa denumire ar trebui sa aiba si suite (vezi impresii), noi am prins o oferta speciala cu PC si sezlonguri gratuite.

Nu precizati perioada cand doriti sa mergeti pentru ca preturile difera foarte mult in functie de perioada.

Daca nu va ajung bani luati un sejur de 6 nopti si mergeti la un hotel adevarat, noi asa facem si puteti sa va convingeti din toate impresiile postate de noi. Daca doriti ceva mai aproape cautati un hotel de 4* in Thassos desi cheltuielile de transport sunt poate mai mici in Halkidiki decat in Thassos pentru ca feribotul costa destul de mult, daca imi amintesc cred ca trece sigur de 60 E (nu cunosc tarifele pentru copii).

Daca doriti ceva mai ieftin si sa va simtiti ca la noi cautati o statiune pe Riviera Olimpului, asa cum va sfatuit si colega IoanaV in primul raspuns. Aici veti gasii compatrioti cu gramada cu care sa schimpati impresii, taverne cu meniuri in limba noastra inclusiv ospatari care vorbesc romaneste. Daca mergeti prima data in Grecia poate merita sa incercati dar sa luati in calcul cel putin 2 excursii optionale (Meteora si insula Skiatos).

Va doresc o experienta reusita si concediu placut.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

ExoraeuCH[08.02.16 19:23]

Multumesc frumos!


  • AFIȘATE rsp [31-39] — din total 39 răspunsuri la această solicitare
  • SCRIE UN RĂSPUNS

    Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
    • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
    • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
    Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

    Abonament

  • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
  • #G#9
      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.10090398788452 sec
    ecranul dvs: 1 x 1