84161 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Plaje în Sithonia

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
19.01.2018
DE
--- F ---
vârsta 20-30 ani
DIN Paşcani [IS]
înscris/ă în 18.08.10
MEMBRU: SENIOR
DATE SEJUR
SEP-2017
DURATA: 4 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ:
aproximativ 500 euro (tot tot)
incl. cost transp. (cu auto propriu)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Sithonia, 'insula' mea preferată


Urmare de aici

Cum spuneam şi în articolul pentru cazare, nu aveam în plan această vacanță şi cu atât mai puțin să repetăm destinația. Dar tocmai pentru că nu era în plan, am preferat să mergem "la sigur" şi sincer nu cred că voi apuca vreodată să mă bucur de toate plajele din Sithonia sau măcar jumătate din ele...

Mentionez că am fost si cu un an inainte, ceea ce a contat enorm, în sensul că ştiam deja drumurile, unele plaje la care voiam sau nu să ajungem, dar să ştiți că nu am revenit decât pe o plajă văzută anul anterior. Şi bineînțeles că nu am să mă pot abține să fac comparații...

Şi pe de altă parte, am avut perspective diferite acum: data trecută am mers un grup, acum un cuplu; data trecută am mers la început de vară, acum la sfârşit de vară; data trecută am făcut pregătiri mai mult de o jumătate de an, acum cu doar o lună-două înainte ne-am hotărât; data trecută am stat un pic mai mult, acum doar un week-end prelungit; data trecută am avut un buget fix, să zicem mai restrâns, acum am fost un pic mai liberi, nu ne-am uitat aşa lung la bani... Doar cazarea a rămas aceeaşi; şi drumul lung cu maşina.

Legat de organizare, chiar dacă a fost mai din scurt stabilită plecarea, eu tot mi-am făcut o listă cu locurile pe unde să mergem si chiar aveam câteva poze cu plaje pe care nu le identificasem anterior si acum îmi pusesem chiar semne pe google maps cu fiecare unde e. Bineînteles că nu am ajuns la toate şi chiar pe drumul spre casă concluzionam cu soțul meu că putem să păstrăm Sithonia ca planul de rezervă în cazul în care într-un an nu ne iese "vacanța mare". Şi deja o recomand cu fiecare ocazie.

Problema cea mai mare este că din septembrie şi până acum, mi-am schimbat telefonul şi împreună cu el am pierdut şi lista cu ordinea în care am vizitat şi exact plajele, listă pe care am făcut-o la fața locului ca o recapitulare a zilei, în fiecare seară. Aşa că review-ul acesta e strict din amintiri şi impresia mea generală...

Am plecat într-o zi şi am ajuns următoarea; am făcut drumul noaptea, traseul fiind acelasi ca si celelalte doua ocazii in care am mers cu masina in Grecia, prin Makaza. Doar la intoarcere am mers si noi ca toata lumea pe langa Sofia, stiind că s-a terminat centura, si am inteles si eu de ce acela este preferat de majoritatea. Pot să spun că nici mie şi nici soțului (şoferul) nu ni s-a (mai) părut lung drumul, poate şi pentru că ştiam deja prea bine care este el şi cam cât va dura. La vămi nu-mi amintesc să fi stat mult, nici la dus nici la întors, dar aici meritul este al frumosului septembrie, mai ales în a doua sa parte, când am fost noi.

Am ajuns înainte de prânz în Sithonia şi ne-am oprit direct pe o plajă dintre cele bifate: Koviou beach. E fenomenal sentimentul - cu bagajele in portbagaj, cu 2-3 cafele la bord luate de te miri unde, obosiți după o noapte nedormită, cu imaginea şoselelor şerpuite plimbându-ni-se încă prin fața ochilor, mergând ca prin gropi, direct pe nisipul grecesc sub soarele blând de septembrie. Am intrat şi-n apă la un moment dat. Ne-am întins să lenevim şi să ne odihnim un pic la soare şi n-a durat mult până am uitat complet drumul lung făcut noaptea anterioară. Am stat vreo două ore sau mai puțin, apoi am mers spre Billy, neştiind dacă va fi sau nu gata camera noastră, dar planul era să mergem la masă întâi oricum. Să nu uit, plaja aceasta la care am fost prima dată, e relativ mică, nisipul are şi pietricele destule, iar intrarea în apă e clar cu pietre, destul de urâte, dar apoi, pe la un metru si ceva, apare si nisipul ultrafin, cu absolut nicio pietricică. E superbă apa acolo! Deci odată ce ai intrat, stai cuminte acolo, mai în larg. E un efort să treci de intrarea in apa, dar apoi esti răsplătit din plin. Revenind la Billy, până la urmă ne-am cazat întâi, apoi masa, apoi am rămas în Sarti în dupa-amiaza aceea. Şi aceasta a fost prima zi.

În celelalte zile am mers dimineața la o plajă în deplasare, uneori şi la o oră distanță, masa am cam luat-o în Sarti, iar apoi după-amiaza rămâneam la plajă aici. Am considerat că nu are sens să alergăm atât după alte plaje, când aveam una atât de frumoasă şi aici. Am prins şi acum valuri într-o zi, am prins şi răsăritul din cameră într-o alta, dar chiar şi apusul e extraordinar si are o multime de culori aşa cum mai spunea cineva înaintea mea dacă nu mă înşel. Ca o curiozitate, gazda noastră ne-a spus că, înainte de a veni noi cu o săptămână, fusese o furtună foarte puternică în Sithonia şi chiar în Toroni, care e la 10-15 km distanță, stricase terase; în Sarti nici nu s-a simțit, era soare şi totul frumos. Deci localitatea e cumva "dosită" de dealurile din împrejurimi; au şi serpentinele alea dinainte de localitate sensul lor...

Într-o dimineață am fost la Calogria beach, aici nu pot sa spun ca m-am bucurat asa mult că am nimerit pe lângă o familie de greci cu doi copii mici, care s-a întâlnit cu o alta cu alt copil mic, care au plâns şi țipat pe rând încontinuu, adică fără niciun repaos. Când în sfârşit adormise unul, s-au pus la povestit mamele de nici nu stiu cand aveau timp să respire, atât de mult vorbeau. Nu sunt stilul care să mă uit în gura altora, dar familiile astea au venit după noi la plajă si s-au aşezat în fața noastră şi au venit cu un cort mare de efectiv nu aveai cum sa-i ocolesti. Nu era cort, greşesc - era cea mai mare umbrelă care mi-a fost dat să o văd, ancorată cu 3 țăruşi şi funii, cu prelată mare cât covorul din sufragerie pus dedesupt, apoi o altă umbrelă pusă cumva să acopere zona în care bătea soarele, plus colaci şi lada frigorifică. Copii aveau scăunele de plajă pe care stăteau. A durat o oră până s-au instalat. Nu ştiu unde le-au încăput toate lucurile. Apoi cremuitul copiilor, apoi țipetele. Spectacol gratis!... şi uite aşa am ajuns eu să nu-mi amintesc cum era apa, nisipul, plaja etc.

Cred că aici totuşi este o formatiune stancoasa mai in larg si se poate face snorkeling. Îmi amintesc stanca aceea, dar nu sunt sigură că pe plaja aceasta era. Nu se vede de pe țărm, nu iese la suprafață.

În prima zi cred totuşi că am fost la Platanitsi, prima plajă spre nordul bratului, cum pleci din Sarti. Aceasta se vede bine şi din parcarea cocoțată sus care are şi o rulotă ce vinde sandvişuri şi chestii mici de mâncare. Aici am luat şi micul dejun cred, o cafea cu o gustare ceva. Şi aici este camping. Am spus că vrem să mergem doar pentru plajă şi au spus să aducem bonul de la sezlonguri sau consumație şi nu plătim intrare sau altceva. Aşa am făcut. Am cam primit bonuri pe plajă, inclusiv în Sarti. În general luam un frape sau un suc natural, de vreo 3 euro/persoana, sezlonguri gratis. Pe unele plaje am stat pe prosop, în funcție de dispoziție şi disponibilitate. Oricum, nu sunt multe şi nici întinse plajele private, cu şezlonguri de închiriat. Şi nici nu e convemabil să iei mereu şezlong dacă vizitezi 2-3 plaje pe zi.

Într-o altă dimineață am fost la Mega Portokali beach, geografic vorbind, cea mai nordică din ansamblu, dar şi cea mai greu accesibilă. Aceasta are chiar altă intrare față de celelalte, şi cam ai nevoie de amândouă mâinile libere pentru sprijin, atât la coborâre cât şi la urcare. Şi să fim sinceri nimeni nu vine cu mâinile libere la plajă. Şi aceasta are câțiva bolovani la intrare, dar mai apoi are un nisip atât de fin, de parcă mergi pe un covor dintr-ăla de baie megapufos. Bineînțeles că aceasta era şi una dintre cele mai aglomerate plaje din toate vizitate, mai ales că e şi aşa mică. Noi cred că nici nu am întins prosopul sau ceva, că nu era loc, le-am lăsat grămadă şi am mers în apă.

Altă dimineață, altă plajă (cum spuneam, nu mai stiu ordinea). Armenistis sau aşa ceva e o plajă pe care e amenajat camping, dar este intrare separat pentru cei din afara campingului. Aici am murit de râs-plâns, că noi, pentru a ajunge pe plajă trebuia să înconjurăm tot campingul, care e destul de mare, pozitionat pe lung, pe marginea apei, chiar şi cu unele căsuțe de închiriat. Iar cărarea aceasta de acces este îngustă, de o persoană, cu boscheți şi vegetație pe ambele părți, înaltă. Nouă nu ne venea să credem la fiecare curbă că încă nu am ajuns. Legat de plaja în sine, este cu un nisip mai grunjos, mai aspru, chiar cu pietricele mărunte. Intrarea în apă a fost cea mai abruptă întâlnită de mine până acum - la un metru de mal apa deja depăşea brâul. Aici am văzut două grupuri de scafandrii, care au plecat departe in larg. Deşi erau grupuri mari, iar echipamentul clar mult, au fost mult mai plăcut de privit decât cele doua familii cu copii mici. Ei au venit frumos langa peretele stâncos care mărginea plaja şi s-au instalat acolo, au început rapid echiparea şi apoi au plecat în larg. Nu au stat mult, noi eram încă acolo când s-au întors.

Singura plajă pe care am revenit a fost Karidi, mult lăudată pentru familii cu copii mici datorită nisipului fin şi intrării în apă. Aici doar am intrat, ne-am udat picioarele şi am continuat drumul. Era destul de aglomerat şi aici. E posibil să fi fost aşa şi din cauza sfârşitului de săptămână...

Plaja din Sarti am colindat-o în lung şi-n lat şi pot să spun că într-adevăr e altă treabă în Sarti nou- intrarea mai uşoară, mai lină şi chiar şi nisipul mai fin. Am văzut oameni stând până târziu în seară pe plajă, de toate vârstele. Mi-am dorit mult să merg şi eu noaptea în mare să aud doar apa zbătându-se, dar recunosc că am lenevit maxim vacanța aceasta şi a rămas pe data viitoare. Sunt sigură că vom mai ajunge pe acolo.

Cum spuneam, masa am luat-o cam mereu în Sarti, la câteva taverne chiar apropiate de cazare. Data aceasta chiar am nimerit bine, am reuşit să găsim şi preturi mai acceptabile. Am găsit şi un soi de patiserie-cofetărie-cafenea care dimineața avea nişte plăcinte-foietaje şi dulci şi sărate, cu brânză, cu vanilie sau chiar cu pui. Acolo luam micul dejun. Seara nu mai aveau aşa ceva, ci doar prăjituri. Nu mai ştiu cum se chema, dar serveau şi aveau şi reclamă luminoasă pentru cafea illy. Am revenit si la o tavernă aflată pe malul mării în Vourvourou, Gondola sau cumva cu G, o terasă mereu aglomerată, cu servire elegantă, rapidă, cu mulți ospătari. Anul anterior rămăsesem impresionată de ea, dar acum având experiență să zicem, mi-am dat seama că te iau prea repede chelnerii, de nici nu ai timp să respiri, mâncarea la fel parcă au adus-o prea repede de mă îndoiam că e proaspăt făcută, pâinea ne-au băgat-o pe gât, suc am comandat ceva fără acid fanta (scria chiar brandul în meniu) şi am primit un noname local, cu gramaj mai mic şi cu acid. Plus prețurile mai mari decât în alte părți, adică dacă ai stomacul un pic mai mare sau obişnuieşti să faci plinul la masă s-ar putea să te ia pe nepregătite nota. Altfel mâncarea gustoasă, priveliştea spectaculoasă şi alimentele aranjate cu grijă în farfurie. Aici am mâncat caracatiță şi a fost într-adevăr gustoasă. Caut şi poze. Am făcut sigur, dar nu le găsesc momentan.

Cu români ne-am întâlnit cam pe toate plajele. De acest lucru a fost un pic dezamăgit soțul meu, el amintindu-şi un pic diferit vacanța anterioară. Nu o spun cu prejudecăți. Nu simți că eşti în altă țară dacă peste tot găseşti români, asta ar fi dezamăgirea.

Sithonia a fost mai verde decât anul trecut. Noi prinsesem şi un incendiu de vegetație atunci şi am văzut cum veneau elicopterele şi luau apă din mare şi duceau să stingă focul. Acum parcă înviase zona. Am văzut şi vârful unor dealuri cu brazi pârjoliți, dar incomparabil am observat verdele crud al arbuştilor pitici care acopereau dealuri stâncoase. Acum chiar mă bucura drumul şi de câte o oră pentru câte o plajă, fiind mult prea preocupată de peisaj. Nu mă mai deranjau serpentinele şi drumurile şerpuite care cu fiecare schimbare de direcție dezvăluiau un cu totul şi cu totul alt scenariu: dealuri împădurite, prăpăstii cu apă la orizont, eventual în câteva nuanțe, petice de nisip dosite, căsuțe de vacanță sau pensiuni luxoase, nikiti cu cele 2-3 benzi pe sens, pereți de stânci în staturi etc. Minunat!

Abia aştept să mergem iar. Presimt că n-o să treacă mult. Şi clar mai am multe plaje de cunoscut!

P.S. Am pus titlul acesta pentru că eu am găsit tot ce oferă o insulă în brațul sithonia, de la culoarea apei si peisaj, la ruine şi excursii pe apă, doar că e mai accesibilă. De fiecare dată când cineva cere recomandare de insule, eu recomand Sithonia. E prea faină!

---
Impresii încărcate de fra in 19.01.2018 17:08:39

Validat / Publicat: 19.01.18 21:12:06


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
VIZUALIZĂRI: 3106


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (fra); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  21350 PMA (din 23 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de fra? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[19.01.18 21:10:51]
» mesaj pers

    Mutat, la reorganizare, în rubrica "Plaje în Sithonia, #EXCURSII și CĂLĂTORII - HALKIDIKI [peninsula]" (deja existentă pe sait)

[Rubrica inițială: Descoperă Sithonia]

   --

   Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 54&ridAnt=84161

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- fra
[23.01.18 17:19:44]
» mesaj pers

   @webmasterX: cum e? Am pus destule poze? Mulțumit? ...

   Le-am găsit! Erau încă nedescărcate de pe aparat. Şi încă nu am pus pentru toate mesele, poze făcute cu telefonul etc. Oricum, cred că am depăşit orice record aveam la poze ataşate unui review.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmaster26
[23.01.18 17:43:00]
» mesaj pers

   @fra: Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [24.10.19 06:30:04]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[60] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [SEP-2017] Prima plajă vizitată -- foto by <b>fra</b> [uploaded 23.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av939466">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv939466"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=939466">Şterge vot</a></div><span id="v9939466" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(939466)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f939466Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e939466MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [SEP-2017] Prima plajă vizitată
foto fra [23.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [SEP-2017] -- foto by <b>fra</b> [uploaded 23.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av939467">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv939467"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=939467">Şterge vot</a></div><span id="v9939467" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(939467)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f939467Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e939467MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [SEP-2017]
foto fra [23.01.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P03 [SEP-2017] Tot acolo. Să mai spună careva că nu are culori faine, ca de insulă, Sithonia asta! -- foto by <b>fra</b> [uploaded 23.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av939468">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv939468"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=939468">Şterge vot</a></div><span id="v9939468" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(939468)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f939468Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e939468MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [SEP-2017] Tot acolo. Să mai spună careva că nu are culori faine, ca de insulă, Sithonia asta!
foto fra [23.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [SEP-2017] -- foto by <b>fra</b> [uploaded 23.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av939469">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv939469"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=939469">Şterge vot</a></div><span id="v9939469" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(939469)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f939469Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e939469MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [SEP-2017]
foto fra [23.01.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P05 [SEP-2017] Drumuri şerpuite între dealuri -- foto by <b>fra</b> [uploaded 23.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av939470">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv939470"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=939470">Şterge vot</a></div><span id="v9939470" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(939470)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f939470Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e939470MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [SEP-2017] Drumuri şerpuite între dealuri
foto fra [23.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [SEP-2017] Prima terasă probată, exact lângă cazare -- foto by <b>fra</b> [uploaded 23.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av939471">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv939471"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=939471">Şterge vot</a></div><span id="v9939471" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(939471)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f939471Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e939471MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [SEP-2017] Prima terasă probată, exact lângă cazare
foto fra [23.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [SEP-2017] Calamar umplut -- foto by <b>fra</b> [uploaded 23.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av939472">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv939472"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=939472">Şterge vot</a></div><span id="v9939472" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(939472)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f939472Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e939472MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [SEP-2017] Calamar umplut
foto fra [23.01.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P08 [SEP-2017] Printre terase seara, în Sarti. Partea de Sarti vechi, care are doar terase pe plaja, cazările fiind în al doilea, al treilea rând de clădiri -- foto by <b>fra</b> [uploaded 23.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av939473">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv939473"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=939473">Şterge vot</a></div><span id="v9939473" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(939473)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f939473Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e939473MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [SEP-2017] Printre terase seara, în Sarti. Partea de Sarti vechi, care are doar terase pe plaja, cazările fiind în al doilea, al treilea rând de clădiri
foto fra [23.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [SEP-2017] Aici se vede mai bine 'faleza' -- foto by <b>fra</b> [uploaded 23.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av939474">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv939474"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=939474">Şterge vot</a></div><span id="v9939474" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(939474)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f939474Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e939474MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [SEP-2017] Aici se vede mai bine "faleza"
foto fra [23.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [SEP-2017] Platania beach parcă, văzută de sus -- foto by <b>fra</b> [uploaded 23.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av939475">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv939475"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=939475">Şterge vot</a></div><span id="v9939475" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(939475)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f939475Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e939475MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [SEP-2017] Platania beach parcă, văzută de sus
foto fra [23.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [SEP-2017] Aceeaşi platania, de pe şezlong -- foto by <b>fra</b> [uploaded 23.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av939476">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv939476"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=939476">Şterge vot</a></div><span id="v9939476" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(939476)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f939476Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e939476MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [SEP-2017] Aceeaşi platania, de pe şezlong
foto fra [23.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [SEP-2017] -- foto by <b>fra</b> [uploaded 23.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av939477">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv939477"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=939477">Şterge vot</a></div><span id="v9939477" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(939477)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f939477Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e939477MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [SEP-2017]
foto fra [23.01.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P13 [SEP-2017] -- foto by <b>fra</b> [uploaded 23.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av939478">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv939478"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=939478">Şterge vot</a></div><span id="v9939478" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(939478)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f939478Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e939478MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [SEP-2017]
foto fra [23.01.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [SEP-2017] Megaportocali beach -- foto by <b>fra</b> [uploaded 23.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av939479">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv939479"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=939479">Şterge vot</a></div><span id="v9939479" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(939479)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f939479Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e939479MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [SEP-2017] Megaportocali beach
foto fra [23.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [SEP-2017] -- foto by <b>fra</b> [uploaded 23.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av939480">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv939480"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=939480">Şterge vot</a></div><span id="v9939480" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(939480)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f939480Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e939480MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [SEP-2017]
foto fra [23.01.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [SEP-2017] Deci? Cum arată apa?! Cum altfel decât fantastic! -- foto by <b>fra</b> [uploaded 23.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av939482">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv939482"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=939482">Şterge vot</a></div><span id="v9939482" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(939482)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f939482Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e939482MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [SEP-2017] Deci? Cum arată apa?! Cum altfel decât fantastic!
foto fra [23.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [SEP-2017] Aceeasi mega portokali. Este una dintre cele mai 'fotogenice' plaje pe care le-am văzut vreodată şi multe poze emblematice pentru Sithonia sunt cu ea (sau celelalte două surori), aşa cum e Navagio pt Zakynthos -- foto by <b>fra</b> [uploaded 23.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av939483">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv939483"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=939483">Şterge vot</a></div><span id="v9939483" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(939483)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f939483Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e939483MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [SEP-2017] Aceeasi mega portokali. Este una dintre cele mai "fotogenice" plaje pe care le-am văzut vreodată şi multe poze emblematice pentru Sithonia sunt cu ea (sau celelalte două surori), aşa cum e Navagio pt Zakynthos
foto fra [23.01.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [SEP-2017] -- foto by <b>fra</b> [uploaded 23.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av939484">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv939484"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=939484">Şterge vot</a></div><span id="v9939484" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(939484)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f939484Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e939484MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [SEP-2017]
foto fra [23.01.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P20 [SEP-2017] -- foto by <b>fra</b> [uploaded 23.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av939485">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv939485"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=939485">Şterge vot</a></div><span id="v9939485" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(939485)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f939485Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e939485MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [SEP-2017]
foto fra [23.01.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P21 [SEP-2017] -- foto by <b>fra</b> [uploaded 23.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av939486">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv939486"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=939486">Şterge vot</a></div><span id="v9939486" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(939486)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f939486Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e939486MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [SEP-2017]
foto fra [23.01.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P22 [SEP-2017] Armenistis -- foto by <b>fra</b> [uploaded 23.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av939487">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv939487"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=939487">Şterge vot</a></div><span id="v9939487" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(939487)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f939487Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e939487MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [SEP-2017] Armenistis
foto fra [23.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [SEP-2017] Campingul văzut de pe plajă -- foto by <b>fra</b> [uploaded 23.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av939488">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv939488"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=939488">Şterge vot</a></div><span id="v9939488" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(939488)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f939488Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e939488MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [SEP-2017] Campingul văzut de pe plajă
foto fra [23.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [SEP-2017] -- foto by <b>fra</b> [uploaded 23.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av939489">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv939489"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=939489">Şterge vot</a></div><span id="v9939489" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(939489)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f939489Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e939489MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [SEP-2017]
foto fra [23.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [SEP-2017] Aici se vede bine ce repede se adânceşte apa, ce aproape de mal sunt oamenii şi unde e nivelul apei -- foto by <b>fra</b> [uploaded 23.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av939490">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv939490"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=939490">Şterge vot</a></div><span id="v9939490" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(939490)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f939490Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e939490MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [SEP-2017] Aici se vede bine ce repede se adânceşte apa, ce aproape de mal sunt oamenii şi unde e nivelul apei
foto fra [23.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [SEP-2017] La acele stânci a ajuns echipa de scafandrii -- foto by <b>fra</b> [uploaded 23.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av939491">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv939491"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=939491">Şterge vot</a></div><span id="v9939491" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(939491)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f939491Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e939491MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [SEP-2017] La acele stânci a ajuns echipa de scafandrii
foto fra [23.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [SEP-2017] -- foto by <b>fra</b> [uploaded 23.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av939492">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv939492"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=939492">Şterge vot</a></div><span id="v9939492" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(939492)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f939492Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e939492MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [SEP-2017]
foto fra [23.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [SEP-2017] Aici se vede bine granulația 'nisipului' de la aceeasi Armenistis -- foto by <b>fra</b> [uploaded 23.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av939493">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv939493"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=939493">Şterge vot</a></div><span id="v9939493" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(939493)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f939493Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e939493MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [SEP-2017] Aici se vede bine granulația "nisipului" de la aceeasi Armenistis
foto fra [23.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [SEP-2017] Drum spre plajă -- foto by <b>fra</b> [uploaded 23.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av939494">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv939494"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=939494">Şterge vot</a></div><span id="v9939494" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(939494)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f939494Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e939494MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [SEP-2017] Drum spre plajă
foto fra [23.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [SEP-2017] Peisaj specific pentru Sithonia, curbe pe o parte şi mare în zare -- foto by <b>fra</b> [uploaded 23.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av939495">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv939495"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=939495">Şterge vot</a></div><span id="v9939495" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(939495)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f939495Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e939495MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [SEP-2017] Peisaj specific pentru Sithonia, curbe pe o parte şi mare în zare
foto fra [23.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [SEP-2017] Masă în vourvourou -- foto by <b>fra</b> [uploaded 23.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av939496">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv939496"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=939496">Şterge vot</a></div><span id="v9939496" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(939496)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f939496Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e939496MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [SEP-2017] Masă în vourvourou
foto fra [23.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [SEP-2017] Aceasta e una din pozele mele preferate! Am căutat în ambele vacanțe intrarea pe acel ism, dar nu am găsit-o, în schimb am găsit o parcare din care să admirăm peisajul, datorită unui alt utilizator afa, care mi-a dat coordonate exacte! -- foto by <b>fra</b> [uploaded 23.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av939497">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv939497"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=939497">Şterge vot</a></div><span id="v9939497" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(939497)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f939497Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e939497MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [SEP-2017] Aceasta e una din pozele mele preferate! Am căutat în ambele vacanțe intrarea pe acel ism, dar nu am găsit-o, în schimb am găsit o parcare din care să admirăm peisajul, datorită unui alt utilizator afa, care mi-a dat coordonate exacte!
foto fra [23.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [SEP-2017] -- foto by <b>fra</b> [uploaded 23.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av939503">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv939503"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=939503">Şterge vot</a></div><span id="v9939503" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(939503)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f939503Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e939503MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [SEP-2017]
foto fra [23.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [SEP-2017] -- foto by <b>fra</b> [uploaded 23.01.18] - <span class="allrVotedi" id="av939504">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv939504"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=939504">Şterge vot</a></div><span id="v9939504" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(939504)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f939504Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e939504MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [SEP-2017]
foto fra [23.01.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[60] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.127707958221 sec