;
Solicitare CMR / TURCIA

Hotel cu Aquapark aproape de plaja

Trimisă în 18.09.18 09:35
de crp1972JR [Bucureşti]
» VIZUALIZĂRI: 700

Buna ziua,

As dori si eu o recomandare din partea Dvs.

Anul acesta am fost la Hotel Ephesia Holiday Beach si mi-a placut faptul ca Aquapark era foarte aproape de plaja.

As dori o recomandare de hotel care sa aiba Aquapark aproape de plaja.


 • PERIOADA: septembrie -- NOPŢI CAZARE: 8
 • BUGET: 2000 -- TRANSPORT: doar cazare
 • ADULŢI: 2 -- COPII: 1 -- VÂRSTA: 9

Răspunsuri la solicitare

m liviuPM[Râmnicu Vâlcea]17r[18.09.18 09:50]
EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 350 PMA (1 voturi)]

nrsPA[Craiova]24r[18.09.18 11:07]

avand in vedere ca ai fost in Kusadasi iti recomand ceva tot in zona:

Yali club Gumuldur (vezi impresii), nu are aqua parc, dar ai acces gratuit (gratuit insemnand intrare, mancare si bautura, mai putin inghetata dar e mai ieftina decat la noi la market ) la un aqua park adevarat situat pe plaja la 5 minute de hotel

Aria Claros Ozdere cu un super aqua park (vreo 10 tobogane) situat chiar in spatele plajei

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 2100 PMA (3 voturi)]

nicole33AU[București]ConsAFA41r[19.09.18 01:00]

@m liviu:

Nu toate hotelurile Stone au aquaparcul foarte aproape de plajă aşa cum doreşte autorul solicitării.

Un Aqua parc mare deține și Gural premier Belek

Aquaparcul de la Gural Premier Belek este foarte mare şi foarte interesant, cu tobogane pentru toate categoriile de vârstă, dar acesta nu este nicidecum în apropierea plajei, ci diametral opus acesteia, iar distanţa de la plajă la aquapark este chiar mare, având în vedere dimensiunile foarte generoase ale resortului.

Cu toate acestea şi eu recomand oricând Gural Belek pentru condiţiile şi serviciile oferite.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 3150 PMA (5 voturi)]

nicole33AU[București]ConsAFA41r[19.09.18 01:06]

@nrs:

Yali club Gumuldur (vezi impresii), nu are aqua parc, dar ai acces gratuit... la un aqua park adevarat situat pe plaja la 5 minute de hotel

O recomandare bună, cu menţiunea că aquaparkul respectiv este public, iar cei cazaţi în complexul de hoteluri NU au acces la acesta în weekend. În plus, plaja nu este punctul forte al hotelurilor din zonă, pietrele din apă putând fi deranjante.

Aria Claros Ozdere cu un super aqua park (vreo 10 tobogane) situat chiar in spatele plajei

Aria Claros are un superaquapark pentru copii, MiniParadise, dar pentru copii ceva mai mici, copilul de 9-10 ani neavând ce face acolo.

Aquaparkul pentru adulţi este mai în spate şi ai de urcat destul de mult pe un deal până la diversele tobogane, deci numai aproape de plajă nu poţi spune că este.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 2800 PMA (4 voturi)]

nrsPA[Craiova]24r[19.09.18 06:34]

aqua parkul de la Yali e public, pe site scrie ca nu ai acces in weekend, de fapt noi nu am avut acces duminica in rest ne-au primit fara probleme

cat despre Aria da-mi voie sa te contrazic! are ce face toata lumea. scari oricum tot trebuie sa urci ca nu poti ajunge in varful toboganului altfel, ca sunt pe deal sau pe o schela metalica nu cred ca mai conteaza

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 700 PMA (2 voturi)]

nicole33AU[București]ConsAFA41r[19.09.18 07:55]

@nrs:

despre Aria da-mi voie sa te contrazic!

Cam greu sa ma contrazici, dar tu poti încerca .

Am fost acolo in 2011 pe când se numea Onyria Claros. Am scris despre hotel și am pus și multe poze, mai mult decât concludente zic eu.

are ce face toata lumea. scari oricum tot trebuie sa urci ca nu poti ajunge in varful toboganului altfel, ca sunt pe deal sau pe o schela metalica nu cred ca mai conteaza

Corect. Toată lumea are ce face acolo, dar foarte aproape de plaja, așa cum dorește autorul solicitării este doar Miniparadise, neinteresant chiar și pentru Prințesa ta care a crescut .

Pentru aquaparkul pentru Adulți trebuie sa urci Și dealul Și scările aferente fiecărui tobogan, efortul fiind cumulativ, iar distanța fata de plaja nu este una de neglijat.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 3150 PMA (5 voturi)]

crp1972JR[Bucureşti]1r[19.09.18 09:37]

@nicole33: Va multumesc frumos pentru comentariile postate dar as fi mai multumit de raspuns daca mi-ati spune si din ce localitati sunt hotelurile.


crp1972JR[Bucureşti]1r[19.09.18 09:40]

@nrs: Va multumesc frumos pentru comentariile postate dar as fi mai multumit de raspuns daca mi-ati spune si din ce localitati sunt hotelurile.


nrsPA[Craiova]24r[19.09.18 10:46]

@crp1972:

e simplu, de fapt am scris dar nu ai fost atent

Yali e in GUMULDUR la 35 km de Kusadasi in directia IZMIR

Aria Claros e in OZDERE la 20 km in aceasi directie. de fapt pe drum venind de la Kusadasi intalnesti intai Aria si apoi Yali

@nicole33

pot sa te contrazic pentru ca poate banuiesti, dar acum vei fi sigura, am fost acolo in 2018, par impresiile mai proaspete, nu?

oricum iti doresc vacanta placuta acolo unde esti, intr-o tara calda si interesanta

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 1050 PMA (3 voturi)]

nicole33AU[București]ConsAFA41r[20.09.18 13:02]

@nrs:

Serviciile se pot schimba mult in șapte ani, cumulat cu schimbarea managementului, dar Poziționarea este fix aceeași de la inaugurarea din 2009 când se numea Carpe Diem.

Ma bucur ca ai ales Aria și nu bomba aia de Crystal care nu-și merita banii și te astept cu noutăți. Și neaparat cu multe poze.

LE

Mulțumesc pentru urări . Încă ma bucur de ultimele zile de vacanța de anul acesta. Și este tare bine

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 700 PMA (1 voturi)]

nicole33AU[București]ConsAFA41r[20.09.18 13:23]

@crp1972:

Scuze, ai dreptate, însă pana acum am comentat cu cei care ți-au răspuns.

Dacă bugetul de 2000 doar pentru hotel este in euro, mie mi se pare un buget mai degrabă pentru Antalya, o zona mai scumpă decât Kusadasi, dar cu servicii net superioare in marea majoritate a cazurilor.

Nu știu cum vor evolua prețurile anul viitor, teama mea este ca vor fi mai mari decât cele de anul acesta, dar pentru luna Septembrie cred ca te poti încadra fără probleme la un hotel din lanțul Delphin situat in Lara, sau la un hotel Royal (din lanțul Stone) situat in Lara sau Side. In plus fata de cerința ta legată de Aquapark, aceste hoteluri oferă și Lunapark gratuit, un mare avantaj pentru familiile cu copii.

Nici cele doua hoteluri Gural Premier nu sunt de neglijat, ambele având aquaparkuri remarcabile prin diversitate, cu mențiunea ca Guralul din Tekirova nu are o plaja prea prietenoasa. Aquaparkurile acestora nu sunt aproape de plaja, ai ceva de mers pe teritoriul foarte generos, dar și foarte verde al resortului, însă sunt cu circuit închis, ceea ce constituie un avantaj important.

Dacă prezenta aquaparkului este un criteriu important in alegerea hotelului, profit de ocazie pentru a-ți recomanda și doua hoteluri Rixos situate in zona Kemer, o zona cu peisaje munte n-are absolut superbe, Rixos Sungate și Rixos Tekirova, cel din urma cu un Aquapark impresionant pentru un Aquapark de hotel, ambele oferind GRATUIT transport și acces la parcul tematic The Land of Legends din Kadriye -o bijuterie și o Nebunie pentru amatorii de tobogane oricât de variate dar și de rollercoastere tentante și generatoare de multă adrenalina.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 4200 PMA (6 voturi)]

crp1972JR[Bucureşti]1r[20.09.18 14:44]

@nicole33: m-am uitat pe un site si am vazut la hotelul Rixos Tekirova preturi un pic cam mari fata de ceea ce ai spus tu. La ce agentie faci referire atunci cand ai spus pretul de 2000 EURO?

Multumesc

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + PMA (0 voturi)]

nicole33AU[București]ConsAFA41r[20.09.18 16:36]

@crp1972:

Pentru prețurile pentru anul viitor este cam devreme acum. Însă poti profita de timp pentru a te documenta serios, a-ți face o idee cât mai aproape de realitate, precum și o lista cu hotelurile care întrunesc cea mai mare parte din criteriile și asteptarile tale.

După ce apar prețurile 2019 la mai mulți touroperatori poti selecta din lista hotelurile care se încadrează in buget pentru perioada dorita de tine, apoi ceri oferte de la mai multe agenții, ceri și citești cu atenție conceptele hotelurilor care te interesează și rezervi hotelul dorit încercând sa prinzi reducerile de early booking.

In acest moment sigur nu găsești prețuri realiste pentru Septembrie anul viitor, însă in Noiembrie alta va fi situația.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 3500 PMA (5 voturi)]

Nemo70SV[Arges]1r[25.09.18 13:31]

@crp1972: Salut!

Daca esti "croit" pe Kusadasi atunci as putea sa-ti recomand Kustur Resort care este peste strada de plaja! Are in resort un mini-aqua park pentru copii si nu numai. Zona de plaja insa are ceva pietre la intrare in apa si credema zona asta e cumva cea mai mare a

lor. In Kusadasi daca nu stii in afara de plaja publica care este foarte mica, multe resorturi au plaja pe ponton sau mai rau nu au deloc! De exemplu lantul Ramada aduc turistii langa plaja de la Kustur intrucat in zona orasului ei nu au acces la plaja.

Nu te astepta la ceva woow... Turcia nu mai este ce a fost odata. Nici la facilitati de masa, cazare sau petrecerea timpului liber. Scaderea drastica a lirei turcesti creeaza un fel de recesiune si deci... economie la tot!

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + PMA (0 voturi)]

nrsPA[Craiova]24r[25.09.18 14:10]

@Nemo70:

nici chiar asa, e plaja super in zona Davutlar, e plaja grozava in zona Pamucak, ai plaja Long Beach.

depinde ce astepti si crezi ca vei gasi in Turcia, eu zic ca este inca wow, cu aceasi bani am stat in Grecia cu MD iar in Turcia cu all

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 1050 PMA (2 voturi)]

nicole33AU[București]ConsAFA41r[25.09.18 15:18]

@Nemo70:

In Kusadasi daca nu stii in afara de plaja publica care este foarte mica, multe resorturi au plaja pe ponton sau mai rau nu au deloc!

Corect, dar doar parțial

Putini sunt cei care aleg cazare fix in oraș, unde sunt multe hoteluri, dar putine resorturi, iar și acelea care sunt au suprafețe modeste, înghesuite.

Un resort situat in afara orașului îți oferă multe alte avantaje, suprafețe mai generoase, facilitați mai numeroase și, poate cel mai important, o plaja adevarata, proprie, cu umbrele, șezlonguri, Beach bar și Snack bar.

Chiar dacă te cazezi la câțiva kilometri distanța de oraș, poti ajunge in centrul orașului cu mașina personală sau cu dolmusul la un preț modest.

La fel ca și colegul NRS, recomand plaja superba din Davutlar sau plaja mai modesta, dar foarte ok din Pamucak.

Kustur a avut mereu plaja slabuta și intrarea in mare cu pietre.

Chiar dacă serviciile nu mai sunt chiar cele din urma cu niște ani, alegând informat poti găsi hoteluri care sa-ți împlinească intr-o măsura mare asteptarile, evident, plătind corespunzător, iar bugetul estimat de autorul solicitării ii permite o alegere mai mult decât mulțumitoare pentru zona Kusadasi.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 2100 PMA (3 voturi)]

Dantes1967GD[Bucuresti]3r[25.09.18 23:15]

Buna seara!

Noi am fost cazati la ADA VILLA' S Beverly HILLS. Am luat o vila cu 3 dormitoare si sufragerie plus bucatarie utilata pentru 10 zile 9 nopti, 2 familii.

Pentru micul dejun am adus pentru primele zile, de acasa, iar apoi faceam plinul din super market-uri.

Daca piticul este asa mititel este normal sa iti doresti un Aqua Park, dar noi am calarit la inceput Long Beach... chiar daca te deranjeaza un pic pietrele, daca iti iei pantofi speciali poti linistit sa faci baie. Atmosfera placuta, taranii vin pe plaja cu fructe traditionale iar de restaurante nu trebuie sa te plangi ca sunt cu duiumul.

Daca vreti o experienta munte padure mare putei merge cu masinile la Milli Park - Parcul Natural din Kusadasi unde consumati ce aduceti cu voi.

Nu stiu ce sa iti zic dar daca tot mergeti cu masina ori o lasati la cazare si folositi Maxi Taxi (2 TL si ceva de persoana) pentru a merge in centru si nu numai, ori mergeti cu masina intr-un buget prestabilit (1 litru benzina 95= 6,5 TL) si atunci aveti libertate de miscare.

Chiar daca pustiul e mic puteti sa faceti cu el niste bai sanatoooooose in mare... de preferat decat apa de piscina

EVALUAȚI:[punctaj crt: 50 PMA (std) + 350 PMA (1 voturi)]

 • [18] total răspunsuri, până acum
 • Sunteți NELOGAT (neautentificat) -- pagina vă este afișată din cache, versiunea din 18.02.19 -- 11:20:11 (acest segment de cache se va actualiza în 18.02 19:20:11)

  Pentru a accesa versiunea curentă, actualizată „la secundă”: rog logați-vă — folosiți meniul „VIZITATOR” sus-dreapta;
  • Dacă nu aveți un cont AmFostAcolo, vă puteți crea unulCONT NOU

  SCRIE UN RĂSPUNS

  Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
  • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
  • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
  Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

  Abonament

 • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns]
  • SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre
  [+] GRUP discuții AFA pe FB — neoficial, "al mariei55"
 • AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 • [C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată

  pagină generată în 0.413092851639 sec