Solicitare CMR / BULGARIA - #LITORAL NORDîncărcată de pe telefon!

Primasol Ralitsa Superior sau Aqua Club?

Trimisă în 24.04.19 11:22
de CetinescuSV [Codlea [BV]]
» VIZUALIZĂRI: 1996

Vrem sa achiziționăm un sejur la hotelul Primasol Ralitsa Superior în Albena. Și aici am nevoie de ajutorul dumneavoastră!

Pe site-uri apar doua hoteluri: unul PRS all inclusive și celălalt PRS aqua club.

Ce diferență este intre ele? (doar de clasificare?).

În imagini unele camere par a avea mobilier nou, unde?

La restaurantul de pe plaja, care are acces? sau ambele? .

Piscina interioara? etc.

Recomandările dumneavoastră sunt binevenite.

Mulțumesc.


 • PERIOADA: Iulie -- NOPŢI CAZARE: 7
 • BUGET: 1300€ -- TRANSPORT: Fara
 • ADULŢI: 2 -- COPII: 2 -- VÂRSTA: 10/5

Răspunsuri

ZoazoreCO[Brăila]12r[24.04.19 13:32]

@Cetinescu: Cel cu mobilier nou este AquaClub. Alege-l pe asta!

vezi impresii si vezi impresii.

Ele fac parte din acelasi complex, dar asta e mai nou renovat! Oricum, impart acelasi restaurant si piscina, au acces gratuit la AquaParc... Au acelasi regim, si la restaurantul de pe plaja

Noi ca noi, dar @mishu a fost de 7 ori acolo!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

Kara2007SV[Bucureşti]1r[24.04.19 14:00]

Noi am fost 9 ani la Ralitsa superior. Am si postat review, pe care va recomand sa-l citiți (am dat multe detalii).

Are o bucatarie mai buna, sala de mese cu terasa mai spațioasă si mai bine organizata, iar accesul la piscinele exterioare este mai rapid (se poate face direct prin hotel.

Piscina interioară aparține tot de RS.

Accesul la terasa de pe plaja si la Aqua Mania este disponibil ambelor hoteluri.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

Kara2007SV[Bucureşti]1r[24.04.19 14:05]

@Zoazore: niște mici corectii, daca nu-i cu supărare: au restaurante diferite, piscine diferite, iar corpul cel mai recent renovat, in 2018 (cel deluxe), aparține de Ralitsa Superior (Main Bulding).

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

CetinescuSV[Codlea [BV]]2r[24.04.19 14:09]

Mulțumesc mult! Despre "celălalt" Ralitsa îmi poți spune ceva? Nu știu dacă mai găsesc camere la Aqua club, am văzut că pe Booking este vândut deja tot.


Kara2007SV[Bucureşti]1r[24.04.19 14:13]

@Cetinescu: eu v-am răspuns despre " celălalt". Va propun sa-a-mi citiți si review-ul, deoarece are multe detalii - vezi impresii

Eu as înclina mai mult spre Superior, nu spre Aqua, din toate punctele de vedere: cazare, calitatea meselor, curățenie, piscina

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

ZoazoreCO[Brăila]12r[24.04.19 14:16]

@Kara2007: Nu ma supar! Eu am fost in 2015, iar la bulgari, totul e dinamic! Chiar multumesc mult! De asta suntem aici: sa ne informam!

Uite articolul tau aici : vezi impresii

Vacante insorite si alegeri inspirate!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

CetinescuSV[Codlea [BV]]2r[24.04.19 14:18]

@Kara2007: v-am citit review-l, mulțumesc de răspuns.


Kara2007SV[Bucureşti]1r[24.04.19 14:19]

@Zoazore: mulțumesc, asemenea. Trebuie sa mărturisesc ca "v-am urmărit" de-a lungul timpului, cu adevarata încântare.


Kara2007SV[Bucureşti]1r[24.04.19 14:23]

@Cetinescu: încercați sa faceți rezervarea de pe alte site-uri / agenții specializate. Sunt puțin mai ieftine decât Booking-ul si au si reprezentant acolo, in caz de ceva nedorit.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

bogdan 75SR[Bucureşti]14r[24.04.19 14:33]

Buna ziua, la aqua e renovat de curand pt ca avea 3 stele si acum are 4 insa am fost de f multe ori in ambele si inclin spre superior pt restaurant in special.

La aqua este un balamuc la masa in special la pranz si seara de nedescris. Si piscina din spate de la superior e mai buna decat cea din fata ambelor hoteluri.

Pt rezervare incearca la agentii pt ca pe booking au un nr limitat de camere de accea nu găsești. Iti pot da un tour operat pe bulgaria cu care plec din 2008.

Am fost in albena de cel putin 20 de ori, de pasti... rusali, vara... etc si nuam avut nici cea mai mica problema. Daca doresti da mi mesaj in privat.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

CetinescuSV[Codlea [BV]]2r[24.04.19 14:35]

@Kara2007: Cum pot obține o rezervare in corpul nou renovat, căci pe nici o oferta nu vad specificata cazarea special în această locație?

Pe de altă parte, din experiența dumneavoastră, credeți că are rost sa insist pentru o cazare acolo?

Cum sunt camerele, in general?

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

CetinescuSV[Codlea [BV]]2r[24.04.19 14:37]

@bogdan 75: Sigur Bogdan, chiar te rog. Îmi poți scrie [...] Mulțumesc


Kara2007SV[Bucureşti]1r[24.04.19 14:43]

@Cetinescu: camerele sunt destul de mari (cca 18-20mp), pentru noi, 2 Adulți fără copii este ultra suficient. Si balcoanele erau destul de mari (măsuță, 2 scaune si uscător de rufe). Mobilierul, chiar daca nu este nou-nouț, este frumos si foarte bune întreținut.

Corpul renovat se numeste Deluxe sau (Ex Lora). In unele oferte il puteți găsi dupa preț, in sensul ca este un pic mai mare.

Având in vedere ca, la mare, camera este doar pentru odihna, din punctul meu de vedere nu este necesar sa insistați decât pentru un etaj superior (la 5 priveliștea este super). Atenție, la ei etajul 1 este parterul

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

webmaster39[Bucuresti][24.04.19 14:46]

@Cetinescu: Numere de telefon, adrese de mail și alte date ce pot fi considerate informații personale nu pot fi menționate în mesajele publice.

Puteți trimite, in schimb, aceste informații prin intermediul mesajelor personale (click pe "nume_utilizator", apoi pe linkul TRIMITE MESAJ PERS - e afişat cu roşu în usercard-ul acelui utilizator)...


Costi70SV[Bucuresti]1r[24.04.19 18:08]

@Zoazore etinescu: Ambele sunt ok, unul este de 3 stele un piic mai ieftin și altul de 4 stele. Ambele sunt ok, au acces la Aqua Park, la restaurantul de pe plaja și aceeași mâncare.

Cel de 3 stele este lângă Aqua Park, celălalt un pic mai încolo între piscine.

Am fost în ambele și a fost totul ok. Am fost 2 adulți cu 2 copii într-o camera cu pat dublu și canapea extensibila. Un pic cam strâns dar a fost ok. vezi impresii

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

FloriaPR[Bucuresti]ConsAFA32r[24.04.19 18:52]

Complexul Primasol Ralitsa cuprinde hotelurile Ralitsa Aqua Club, Ralitsa Superior, Ralitsa Superior de Luxe, Ralitsa Corp K şi vilele Ralitsa. Toţi turiştii cazaţi în vilele şi hotelurile Primasol au acces gratuit la parcul acvatic, au asigurat transportul gratuit către plaja complexului cu autobuzele care pleacă la ore fixe din faţa hotelului Ralitsa Aqua Club, au şezlongururi şi umbreluţe incluse în preţ la plajă, au acces la restaurantul Rai de pe plajă. În cadrul complexului Primasol sunt trei piscine exterioare, mai multe locuri de joacă pentru copii, mese de tenis, care pot fi folosite indiferent de hotelul sau vila în care eşti cazat. Programele de animaţie, afişate la recepţia hotelurilor, sunt comune pentru tot complexul şi se desfăşoară la piscine, la terenurile de sport şi în sala de spectacole de la parterul hotelului Ralitsa Superior.

Ralitsa Superior-clădirea principală a fost "retrogradată" de la 4 stele la 3 stele sau 3 stele cu plus, după unele agenţii. Am stat acolo în 2016, clasificarea este corectă, în opinia mea. Hotelul nu este recent renovat dar arată încă bine, mobilierul este destul de bine întreţinut. La subsol este o bază de tratament, contra cost, frecventată mai ales de seniorii din Germania. Există şi o piscină interioară, micuţă, nimic spectaculos.

Nu recomand Ralitsa Corp K - apare în oferta unor agenţii sub denumirea Raltsa Garden. Nu are lift şi condiţiile de cazare sunt clar inferioare celorlate hoteluri din cadrul complexului, aspect care se refectă în tarifele de cazare mai mici.

Anul trecut am revenit la Ralitsa Superior şi am ales varianta cazării în corpul Ralitsa Superior de Luxe. Este vorba despre fostul hotel de 2 stele Lora, recent renovat, modernizat, reclasificat la 3 stele şi inclus în Complexul Primasol. Noul corp de lux a fost conectat la restaurantul Ralitsa Superior şi are lift deşi este un hotel cu trei etaje. A fost o vacanţă reuşită, recomand cazarea la Ralitsa Superior de Luxe, diferenţa de preţ nu este foarte mare faţă de Ralitsa Superior-clădirea principală.

Camerele din corpul Ralitsa Superior de Lux nu sunt foarte mari, destul de lungi dar înguste. Se pot caza în condiţii bune familii cu copii, în camere există un pat matrimonial, un pat de o persoană şi un fotoliu extensibil. Mobilierul este nou, modern, bine gândit astfel încât să nu încarce prea mult spaţiul destul de restrâns. Mochetă, TV cu ecran destul de mare pe perete, răcitor, aer condiţionat eficient, internet wi-fi gratuit în cameră. În fiecare cameră se află o baie cu duş şi o mică toaletă, foarte utilă în cazul familiilor cu copii şi nu numai.

Restaurantul Ralitsa Superior este destinat turiştilor cazaţi la Ralitsa Superior, Ralitsa Corp K şi Ralitsa Superior de Lux. Este spaţios, luminos, are o terasă mare cu vedere spre piscină. Turiştii de la Ralitsa Aqua Club şi vile au alt restaurant dar nu este la fel de bine amplasat. Toţi turiştii din complexul Primasol pot face rezervare la cele două restaurante a la carte, unul dintre ele fiind cu specific bulgăresc.

Dacă nu doriţi un hotel situat chiar pe plajă, Ralitsa Superior de Luxe poate fi o alegere bună Raportul calitate-preţ este foarte bun, cazarea este excelentă, mâncarea gustoasă, proaspătă variată dar nu pentru pretenţioşi, zona este foarte liniştită, practic tot complexul este integrat în pădure. Noi vom reveni cândva acolo.

Dacă alegeţi o vacanţă în complexul Primasol, veţi opta de la început pentru hotelul în care veţi fi cazaţi.Preţul diferă în funcţie de alegerea dumneavoastră şi veţi avea rezervată exact camera pe care aţi plătit-o,fără niciun fel de probleme.

Vacanţe plăcute vă doresc!

N.B.: Floria este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația BULGARIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2800 PMA (4 voturi)

ZoazoreCO[Brăila]12r[24.04.19 18:53]

@Cetinescu: Era pentru tine răspunsul ăsta:

”Costi70 [Bucuresti] [24.04.19 18:08]

@Zoazore: Ambele sunt ok, unul este de 3 stele un piic mai ieftin și altul de 4 stele. Ambele sunt ok, au acces la Aqua Park, la restaurantul de pe plaja și aceeași mâncare. Cel de 3 stele este lângă Aqua Park, celălalt un pic mai încolo între piscine. Am fost în ambele și a fost totul ok. Am fost 2 adulți cu 2 copii într-o camera cu pat dublu și canapea extensibila. Un pic cam strâns dar a fost ok. ”

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

CetinescuSV[Codlea [BV]]2r[24.04.19 19:19]

@Floria: Mulțumesc mult, însă tot am o nelămurire: de câteva ore tot scormonesc net-ul și caut oferte de preț însă nicăieri nu am văzut specificat concret în ce locație (corp K, Superior de lux, ) se face rezervarea

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

Costi70SV[Bucuresti]1r[24.04.19 19:28]

@Cetinescu: De pe Booking sau alte site-uri este greu, eu am fost prin agenție. Încercați la o agenție, va dau și preturi un pic mai bune. Vorbiți cu agenția care administrează site-ul, poate va ajuta ei.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

Kara2007SV[Bucureşti]1r[24.04.19 20:03]

@Cetinescu: v-am trimis mesaj in privat cu sugestii/ detalii


#LaurentiuCH[Bucureşti][05.01.20 01:12]

@bogdan 75: Salut

Imi poti da si mie numele tour operatorului


razvan.s1980GD[Reşiţa][15.06.22 20:05]

Buna ziua tuturor... având în vedere că aceiași problema o am și eu cu cazarea la unul din aceste hoteluri, as dori, daca are cineva informații mai recente, să mă ajute pt o alegere cat mai bună...

Preturile pt un sejur in vara asta sunt cam aceleași, tocmai de asta nu-mi dau seama pe care să-l aleg... din răspunsurile de mai sus (datate totuși în 2019) nu înțeleg care hotel este recent renovat, care are restaurant mai ok (mai putin aglomerat), care are camere mai bune (frigider, seif)... la fel, nu prea se specifică nimic despre parcare...

Daca a fost cineva mai recent sper să mă poată ajuta cu niste informații mai proaspete...

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

 • [22] total răspunsuri, până acum
 • SCRIE UN RĂSPUNS

  Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
  • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
  • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
  Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

  Abonament

 • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
 • #G#9
   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  pagină generată în 0.14127206802368 sec
  ecranul dvs: 1 x 1