ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 01.02.2020
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 20.02.12
STATUS: PRETOR
DATE SEJUR
OCT-2018
DURATA: 2 nopți
cuplu fara copii
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
80.00%
Mai degrabă mulțumit
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE REZULTATĂ
91.00%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 34 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

Relax Coop Hotel [ Voneșta Voda]2

NB: Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent sau anul trecut ; — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.
[fb]
NOU TIMP CITIRE: 13 MIN

Relax Coop - Relaxare la poalele Balcanilor

TIPĂREȘTE

La sfârşitul lunii octombrie 2018 am plănuit, împreună cu prietenii noştri, o scurtă excursie în zona Veliko Târnovo-Triavna-Gabrovo. Căutam cazare bună şi ieftină la Triavna sau în împrejurimi şi prietenul nostru bulgar a găsit o variantă pe placul micului nostru grup. Hotelul Relax Coop din Voneşta Voda, o mică localitate balneară prin care am mai trecut şi cu alte ocazii în drumurile noastre bulgăreşti dar pe care am ignorat-o de fiecare dată!

De la Bucureşti până la Voneşta Voda sunt circa 210 km. şi se ajunge foarte uşor, pe un traseu binecunoscut turiştilor români:Bucureşti-Giurgiu-Ruse-Veliko Târnovo-Voneşta Voda. Ca de obicei, am gândit drumul ca pe o excursie de o zi şi am ajuns la hotel seara, după lăsarea întunericului. Pe lista obiectivelor turistice de vizitat am trecut Mânăstirea Sf. Dimitrie Basarabov, mânăstirile rupestre de la Ivanovo încluse în patrimoniul UNESCO, ruinele cetăţii medievale Cerven, cascada Kaya Bunar (Hotniţa) şi mânăstirea Preobrejanski (Schimbarea la Faţă) de lângă Veliko Târnovo.

Pentru Veliko Târnovo am hotărât să rezervăm câteva ore la întoarcerea acasă. Este unul dintre cele mai frumoase oraşe din Bulgaria... l-am vizitat pe îndelete de multe ori, ne-a intrat la suflet şi nu putem să-l ocolim în vacanţele noastre. Oprim de fiecare dată pentru o plimbare pe străduţele pitoreşti din centrul vechi, pentru cumpărături şi pentru un prânz delicios la unul dintre restaurantele noastre preferate, cu vedere spre cetate şi spre râul Yantra.

Ne-a ajutat vremea minunată, am prins o zi caldă şi însorită de toamnă care ne-a îndemnat la hoinăreală. N-a fost chip să ne apropiem de peştera Sf. Dimitrie Basarabov, aflată la 10 km. de Ruse, în localitatea Basarabovo (Basarabi). Am plecat în excursie pe 27 octombrie, zi în care este prăznuit Sf. Dimitrie Basarabov, ocrotitorul Bucureştiului. Autoturisme, microbuze şi autocare cu pelerini din România se înşirau pe valea râului Rusenski Lom, formând o coloană de câţiva kilometri. Am mai mers şi cu alte ocazii la Basarabovo, aşa că am renunţat şi am plecat mai departe spre celelalte obiective turistice importante aflate pe teritoriul Parcului Natural Rusenski Lom (chiliile săpate în piatră de la Ivanovo care păstrează picturi murale din secolele XIII-XIV şi oraşul medieval Cerven).

Localitatea Voneşta Voda, mai degrabă un sat decât o staţiune, este situată la mai puţin de 30 km. sud de Veliko Tărnovo, pe drumul spre Stara Zagora. Venind dinspre Veliko Târnovo, Voneşta Voda (într-o traducere aproximativă "Apa Puturoasă"), se află chiar la intrarea în Pasul Republica (Haimboaz) care traversează Balcanii. De la Voneşta Voda până la TrIavna, fermecătorul orăşel bulgăresc de la poalele Balcanilor, mai sunt cam 20 km., cel mult o jumătate de oră de mers cu maşina pe o şosea liberă, cu multe curbe.

Din punct de vedere administrativ, Voneşta Voda face parte din regiunea Veliko Târnovo. Este situată la o altitudine de circa 580 m., pe valea râurilor Bistriţa şi Raykovska, într-o zonă împădurită, puţin populată şi lipsită de surse de poluare.

În extrasezon, satul cu izvoare minerale şi pretenţii de staţiune balneară pare părăsit. Am întâlnit multe pisici şi doar câţiva localnici, la cârciumă şi la singurul magazin alimentar din centrul localităţii. Sunt câteva pensiuni drăguţe, o biserică ortodoxă, vreo două-trei hoteluri care arată bine şi funcţionează tot timpul anului, multe case, vile şi hoteluri ruinate. Da... nu numai noi avem staţiuni pe jumătate abandonate, au şi vecinii noştri de la sudul Dunării!

Hotelul Relax Coop face parte din lanţul hotelier COOP care aparţine Uniunii Cooperatiste din Bulgaria, probabil moştenire a vechii cooperaţii din vremea comuniştilor. Din acest lanţ hotelier fac parte mai multe hoteluri din Sofia, Plovdiv, Nisipurile de Aur, Nessebar... Micul magazin sătesc de la care ne-am aprovizionat cu apă, bere, sucuri şi ceva cronţăneli poartă tot sigla COOP.

Relax Coop are o poziţie foarte bună, este situat chiar în centrul localităţii Voneşta Voda, pe culmea unui deal însorit, oferind o minunată panoramă asupra pădurilor de pini şi foioase care înconjoară satul.

Hotelul cu parter şi 4 etaje, pune la dispoziţia turiştilor 69 de camere duble şi 6 apartamente. La parter sunt amplasate recepţia, lobby-barul, restaurantul cu terasă, în timp ce la demisol se află centrul spa.

Recepţia micuţă te întâmpină chiar la intrarea în hotel, în aceeaşi încăpere cu lobby-barul. Sunt câteva fotolii şi canapele îmbrăcate în piele ecologică închisă la culoare, cam demodate dar încă în stare bună. Spaţiul de primire a turiştilor poartă amprenta anilor 90 dar sunt multe plante naturale, o masă de biliard, este curat, luminos, oamenii sunt primitori... mi-a plăcut!

Există bancomat în apropierea recepţiei, se poate plăti cu cardul bancar dar având în vedere că hotelul se află într-o localitate mică şi pustie în extrasezon, ar fi bine să aveţi leva în buzunar.

Sunt două lifturi în hotel, unul în imediata vecinătate a recepţiei şi cel de-al doilea, lângă restaurant, în cealaltă aripă a hotelului. Lifturile sunt de generaţie veche, foarte mici (abia încap doi adulţi cu bagaje) dar funcţionează bine.

Micul nostru grup a primit 5 camere la ultimul etaj al hotelului, trei cu vedere spre grădină şi două camere pe spate, cu vedere spre parcare şi spre pădurea colorată în nuanţele aprinse ale toamnei.

Noi am stat într-una dintre cele două camere cu vedere spre parcarea mare, gratuită pentru clienţii hotelului. Camerele duble sunt suficient de spaţioase (circa 18 mp), curate, proaspăt zugrăvite şi foarte luminoase, peretele dinspre balcon fiind aproape în întregime din termopan. De pe palierul hotelului se intră într-un mic hol care are pe partea dreaptă cuierul şi dulapul pentru haine, pe stânga fiind baia. Între acest hol şi cameră mai există o uşă care izolează fonic foarte bine.

Mobilierul este modest, simplu dar nou, din PAL deschis la culoare, singurul obiect vechi din cameră fiind un mic fotoliu cam scâlciat şi decolorat de vreme. Am avut două paturi separate pe care le-am alăturat cu uşurinţă, astfel încât în cameră a rămas mult spaţiu liber. Saltele şi perne bunicele, aşternuturi curate dar un pic uzate, pilote călduroase şi o linişte de-a dreptul perfectă... ne-am odihnit foarte bine în cele două nopţi petrecute la Relax Coop!

În cameră mai sunt două noptiere, o măsuţă pe care am găsit pahare curate, un taburet şi un mic birou pe care este aşezat televizorul cu ecran plat, fără niciun program românesc. Sub birou se află minifrigiderul. Acest birou este prost aşezat, dacă deschizi uşa ce desparte holul de cameră, nu poţi privi la televizor. Oricum nu ne interesa...

Camerele sunt mochetate, dotate cu aparat de aer condiţionat şi calorifere. Există suficiente prize şi corpuri de iluminat, cam urăţele dar bine amplasate. Un tablou în culori vesele şi o oglindă cu ramă de lemn înviorează atmosfera din cameră.

Baia, dotată cu cabină de duş, este foarte mică dar curată, recent renovată, placată cu gresie şi faianţă în nuanţe deschise. Am avut tot ce ne-a trebuit:apă fierbinte, prosoape noi, uscător de păr, săpun şi pliculeţe cu şampon, hârtie igienică. Caloriferul port-prosop din baie a fost fierbinte în timpul nopţii dar în cameră am pornit aerul condiţionat pe cald, caloriferul fiind rece.

Foarte important pentru mine, toate camerele hotelului Relax Coop au balcoane mari, dotate cu măsuţă şi două scaune metalice, comode.

Mi-au plăcut camerele de la Relax Coop, simple dar spaţioase şi confortabile. Oferă condiţii bune, mult peste unele hoteluri de trei stele la care am stat în călătoriile mele. Ar trebui doar să renunţe la vechiul fotoliu, să înlocuiască perdelele, draperiile, saltelele şi pernele cu altele noi, de calitate mai bună.

Restaurantul de la parterul hotelului este mare, luminos, cu mobilier nou, potrivit pentru tot felul de evenimente. Terasa cu mese şi bănci din lemn masiv, garantează o vedere de senzaţie spre lacul populat cu răţuşte sălbatice. Serile au fost friguroase dar dimineaţa m-am răsfăţat la soare, cu o ceaşcă de ceai cald în faţă, admirând peisajul de-a dreptul fermecător...

În perioada în care am fost noi, hotelul vindea doar pachete cu demipensiune-mic dejun şi cină cu meniu fix. Din păcate, nu se putea comanda nimic în plus de mâncare... un mare minus din punctul meu de vedere. Desigur, meniul fix nu poate mulţumi pe toată lumea dar s-a dovedit a fi o variantă bună în cele din urmă. Dacă ar fi fost posibil să alegem doar cazare cu mic dejun, nu am fi avut unde să mâncăm seara pentru simplul motiv că n-am văzut vreun restaurant în Voneşta Voda. Poate vara o fi vreo terasă dar nu pot garanta!

Sâmbătă seara a fost foarte aglomerat la restaurant, hotelul fiind ocupat de un grup mare de turişti bulgari. Am avut o masă pregătită anume pentru noi, singurii români din hotel. Gazdele noastre au fost atente, ne-au adus imediat băuturile pe care le-am comandat şi plătit separat. Apa plată a fost inclusă în meniu. Am primit în scurt timp câte o salată bulgărească, o porţie generoasă din care ar fi putut mânca vreo trei oameni. Ştiam că bulgarii mănâncă salata ca aperitiv la care cine vrea poate bea un rachiu, un obicei sănătos pe care n-am reuşit să-l deprindem şi noi. Am rugat să ne aducă felul principal, o friptură bună de porc cu garnitură de cartofi la cuptor, pe care l-am mâncat româneşte cu salata bulgărească. Meniul fix a inclus şi desertul, o cremă delicioasă la pahar ce se voia un soi de tiramisu în interpretare locală.

Duminică seara a fost puţină lume la restaurant, doar câteva camere mai erau ocupate. Meniul a fost asemănător cu cel din seara precedentă:o salată mare, grătar din piept de pui cu garnitură şi prăjitură. Deşi ideea de meniu fix nu prea îmi place, trebuie să recunosc că mâncarea a fost gustoasă şi mai mult decât suficientă. Tot grupul nostru a fost mulţumit, nimeni n-a cârcotit... e drept, eram înfometaţi după plimbăreala de peste zi.

Micul dejun de duminică dimineaţa a fost servit sub formă de bufet suedez, destul de variat, cu produse bune şi proaspete. Pentru un hotel de două stele a fost chiar bine-caşcaval, brânză telemea, unt, ouă fierte, măsline, multe tipuri de mezeluri pe care le-am evitat deşi nu arătau deloc rău, cârnăciori gen cabanos, crenvurşti, legume proaspete, gogoşi calde, fursecuri din cutie, miere, mai multe feluri de gem, compot, iaurt bulgăresc, fructe de sezon (mere, pere, struguri). De băut:lapte, ceai, apă, sucuri la dozator colorate, cafea foarte proastă pe care n-am putut s-o beau. Nicio pagubă, mi-am luat revanşa două ore mai târziu cu o cafea tare şi aromată preparată la nisip, în centrul vechi al Triavnei.

Pentru că luni dimineaţa mai erau puţini turişti la micul dejun, n-am mai avut parte de bufetul suedez diversificat din ziua precedentă. Am fost serviţi la farfurie cu un sandviş cald cu şuncă şi caşcaval, o jumătate de roşie, brânză topită, unt şi gem. Ne puteam autoservi cu apă, ceai, lapte şi cafeaua fără gust la care am renunţat în favoarea unui ceai bun cu lămâie. Pe lângă acestea... mere la discreţie! Cam subţirel faţă de micul dejun de duminică, am înţeles că nu se mai justifica bufetul suedez dar porţia individuală putea fi un pic mai consistentă.

Hotelul Relax Coop nu are bază de tratament dar pune gratuit la dispoziţia turiştilor un centru spa cu o mică piscină interioară cu jacuzzi încorporat, sală de fitness, saună umedă şi uscată. Pentru masaj este necesară programare şi se plăteşte separat. Am fost plecaţi pe coclauri de dimineaţa până seara şi n-am avut timp să ne răsfăţăm la piscină şi saune deşi ne-am fi dorit. Am privit piscina interioară prin geamurile mari care o separă de grădina hotelului şi ne-a plăcut... este o bună variantă de relaxare în zilele reci şi ploioase, pentru copii dar şi pentru adulţi. Singurul cusur, este cam mică în raport cu numărul de camere de care dispune hotelul!

Aşa cum era de aşteptat, micuţa piscină exterioară nu mai avea apă şi barul de la piscină era închis. În apropierea piscinei se află un loc de joacă pentru copii, masa de tenis şi foişorul cu grătar.La intrarea în hotel sunt priponite mai multe biciclete care pot fi închiriate de amatorii de plimbări pe două roţi,zona fiind foarte puţin aglomerată,tocmai bună pentru mişcare în aer liber.

Principala atracţie a hotelului Relax Coop este iazul cu peşte din grădina foarte mare şi bine îngrijită, cu multe specii de foioase şi conifere. Se poate pescui dar nu ştiu în ce condiţii. În jurul lacului sunt băncuţe,şezlonguri pentru plajă şi relaxare, mese şi scaune din lemn pentru picnic, mese de şah. În puţinul timp petrecut la hotel, ne-am plimbat în jurul lacului, am admirat moara de apă în miniatură şi raţele voioase care însufleţeau luciul apei. Frumos loc, parcă desprins dintr-un tablou... linişte, aer curat... perfect pentru două-trei zile de odihnă.

Am fost mulţumiţi de cazarea la hotelul Relax Coop din Voneşta Voda. Este un hotel vechi de două stele, amplasat într-un cadru natural de poveste, renovat şi modernizat pentru a face faţă exigenţelor actuale. Pentru noi, a fost exact ce ne-a trebuit în acel moment!

Ne-am plimbat de dimineaţa până seara, am revăzut cu plăcere orăşelul Triavna care ne-a găzduit într-o minivacanţă de 1 Mai, în urmă cu câţiva ani buni, am vizitat Complexul Etnografic Etar din apropierea oraşului Gabrovo, mânăstirile Sokolski şi Dryanovo, satul Bojenţi, declarat rezervaţie arhitecturală, un adevărat muzeu în aer liber. Am avut parte de zile însorite, calde, care aminteau mai degrabă de vară... ne-am bucurat de o minivacanţă frumoasă, în compania prietenilor noştri, într-o zonă pitorească a Bulgariei care are multe de oferit iubitorilor de natură şi istorie.

Recomand hotelul Relax Coop doar turiştilor mai puţin pretenţioşi, având în vedere că este un hotel de două stele dintr-un modestă localitate bulgărească. Am aruncat o privire pe booking.com şi am constat că preţurile sunt avantajoase:36 euro pe zi pentru o cameră dublă cu mic dejun, 55 euro camera dublă cu demipensiune şi 63 euro cu pensiune completă. Dacă s-a menţinut oferta cu meniu fix, aş opta pentru cazare cu mic dejun având în vedere că meniul impus nu poate mulţumi toţi turiştii şi se poate mânca foarte bine şi ieftin la Triavna, la 20 km. de Voneşta Voda. Cu condiţia să aveţi propriul mijloc de transport...

Hotelul Relax Coop este potrivit pentru grupurile de turişti care caută o variantă ieftină de cazare în zona VelikoTârnovo-Triavna, fiind un excelent punct de plecare spre atracţiile turistice din zonă. Noi ne-am simţit foarte bine acolo, din punctul meu de vedere este un hotel ieftin şi bun care oferă condiţii mult peste cele două stele afişate!


[fb]
---
Trimis de Floria in 01.02.20 15:57:26
Validat / Publicat: 01.02.20 20:00:59
VIZUALIZĂRI: 803
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
12 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Floria); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 Hotelul Relax Coop din Vonesta Voda, intre Veliko-Tarnovo si Triavna.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 60400 PMA (din 46 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 34.50 EUR pe cameră
 • INFO: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată

 • ECOURI la acest review

  12 ecouri scrise, până acum

  webmaster26 [01.02.20 20:00:31] »

  Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

  Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

  ===

  Mutat în rubrica "Relax Coop Hotel [ Voneșta Voda], VELIKO TARNOVO" (nou-creată pe sait)

  webmaster [01.02.20 20:01:47] »

  Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

  — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

  — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.

  Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

  Floria CONS. ONORIFIC AFA / BULGARIA [01.02.20 20:47:29] »

  @webmaster26: E bine localizat hotelul. Mulţumesc!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
  Floria CONS. ONORIFIC AFA / BULGARIA [01.02.20 20:51:34] »

  @webmaster: Mulţumesc!

  mprofeanu [01.02.20 21:31:51] »

  @Floria: Mi-a plăcut cazarea, o rezervare reușită, în mijlocul naturii, preț bun și într-o zonă frumoasă în care aș merge cu plăcere!

  Trecut la favorite!

  krisstinna [01.02.20 22:40:37] »

  @Floria:

  Foarte important pentru mine, toate camerele hotelului Relax Coop au balcoane mari, dotate cu măsuţă şi două scaune metalice, comode

  - bănuiam eu că ai ales bine

  Cu toate ca nu sunteți fumatori îți plac foarte mult camerele care au balcon, indiferent de destinație sau anotimp

  Floria CONS. ONORIFIC AFA / BULGARIA [02.02.20 08:52:26] »

  @mprofeanu: Mulţumesc! Aşa este, a fost bine la Relax Coop, chiar dacă are doar două stele. Este curat şi primitor iar grădina este un parc în toată regula care îndeamnă la plimbare. Este unul dintre hotelurile cu un raport bun calitate-preţ care oferă multe facilităţi turiştilor: parcare, mic dejun, acces la spa şi la piscina exterioară... Cu câteva mici retuşuri-schimbarea mobilierului din zona recepţiei, înlocuirea lifturilor, achiziţionarea de perdele, draperii, cuverturi frumoase în camere-ar fi de nota 10.

  Zona Balcanior oferă turiştilor peisaje frumoase şi multe obiective turistice-mânăstiri, sate vechi, orăşele care păstrează cartiere întregi din perioada de Renaştere Naţională a Bulgariei, peşteri, cascade şi chei, muzee in aer liber. Promit să scriu un articol despre ce poţi vizita în două zile în regiunea Triavna-Gabrovo.

  Deşi mi-a plăcut la Relax Coop, pentru o primă excursie în zonă aş recomanda o cazare la Triavna pentru a savura din plin atmosfera romantică a micului orăşel care te întoarce în timp, cu două secole în urmă. Dar merită din plin un popas pentru o cafea pe terasa de la Relax Coop şi o plimbare în jurul lacului cu peşti şi răţuşte!

  Vacanţe frumoase vă doresc şi abia aştept să ne vedem la Sâmbăta!

  Floria CONS. ONORIFIC AFA / BULGARIA [02.02.20 09:15:45] »

  @krisstinna:Relax Coop nu a fost alegerea mea... a ales pentru noi prietenul nostru bulgar dar ştie că trebuie să-mi găsească o cameră cu balcon, oricât de mic ar fi! Nu sunt pretenţioasă, mă simt foarte bine într-o cameră micuţă, curată, bine aerisită, mobilată modest dar musai să aibă balcon unde să mă bucur de câteva clipe de linişte şi relaxare seara, înainte de somn şi dimineaţa, în zori, înainte de se trezi restul lumii. Ştiu că avem " pretenţii" asemănătoare în ceea ce priveşte locurile cazare!

  Vacanţe frumoase vă doresc!

  Dan&Ema [07.02.20 02:23:39] »

  @Floria:

  Nu stiu de ce numergem si noi in excursii la sud de Bucuresti, la sud de Romania. De fapt stiu, dar e un motiv care nu sta in picioare.

  Sunt atatea obiective interesante, este munte, nu e aglomerat ca pe Valea Prahovei...

  Trebuie sa facem un declic.

  Mi-au placut articolul si optiunea “cooperativista” de cazare, iazul, conditiile si posibilitatile de vizitare din imprejurimi.

  Prin zona am trecut, dar numai in tranzit.

  Simt ca ii vine timpul si Bulgariei sa incaseze din banii nostri. 😁

  Felicitari, multumim de idee, numai bine! 😁

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
  Floria CONS. ONORIFIC AFA / BULGARIA [07.02.20 17:25:18] »

  @Dan&Ema: Mulţumesc! Va urma un articol despre obiective turistice de vizitat în această zonă care este, cu siguranţă, pe placul vostru. Are de toate- munte, păduri, peşteri, canioane, cascade, mânăstiri vechi, orăşele romantice, muzee în aer liber şi restaurante cu mâncare foarte bună! Mai vorbim la Sâmbăta...

  Dan&Ema [07.02.20 18:49:26] »

  @Floria:

  Abia astept!

  mishu [23.03.20 21:05:28] »

  @Floria: O alegere foarte inspirata, feicitari, votat cu mare drag.

  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  5 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  daf434, Dan&Ema, Floria, mishu, mprofeanu
  INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2022 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  pagină generată în 0.0955481529236 sec
  ecranul dvs: 1 x 1