ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 31.07.2018
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: București
ÎNSCRIS: 30.03.10
STATUS: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUN-2018
DURATA: 1 zile
cuplu fara copii
PREȚ 70 euro ?
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE REZULTATĂ
97.50%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

Excursii opționale din Makarska

NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă; — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Plutind pe Adriatica, cu Makarski Jadran

TIPĂREȘTE URM de aici

Aleg mereu, la mare, cazare într-un port, tocmai pentru că iubesc alunecările pe apă ale vapoarelor.

Makarska are un port adorabil, exotic și elegant, cu vase mai mari sau mai mici, mai vechi sau mai noi, albe sau colorate, un submarin roșu, bărci pentru închiriat.

Portul se află într-un golf în formă de potcoavă, e ferit de curenți puternici, a fost în trecut un port preferat de pirați.

Încă din prima seară am dorit să merg în port, să văd ofertele pentru excursiile pe apă. Puteam achiziționa o excursie direct de pe aleea de promenadă, erau multe oferte, dar am preferat să-mi aleg vaporașul, să văd și să cunosc oamenii care ne vor plimba pe mare. La vapoare nu mă pricep dar, mna, să vadă și ochiul meu obiectul plutitor :p.

Aveam deja programul încărcat pentru fiecare zi în parte dar nu țin musai să-l respect, în vacanță ce apuc să văd e excelent, restul... nu a fost să fie=)). Dar plimbarea pe apă e obligatoriu de realizat, reprogramam totul dacă era nevoie, mai puțin Dubrovnikul domnului C :D.

Am ales Makarski Jadran, un vas dinamovist=)), colorat în roșu și alb. Seara era transformat în cârciumioară, avea beculețe colorate, personalul era tânăr, „pirații” erau ospătari.

Oferta era cu all inclusive, costa 500 kuna/70 euro pentru două persoane.

Traseul era următorul: Makarska, Tucepi, insula Hvar și insula Brac, plecare la 8:30 întoarcere la 18:30.

Citisem încă din iarnă despre fiecare dintre aceste locuri, nici n-am gândit că pot ajunge pe ambele insule, speram doar la Brac, era mai aproape de Makarska.

Am dat avans doar 50 de kuna, am primit harta cu traseul, am întrebat omul dacă voi primi banii înapoi în caz de timp nefavorabil, așa-mi arăta aplicația mea din telefon. Omul, râzând, îmi spune că Biokovo face legea acolo, toate prognozele sunt abramburite de el, să stau liniștită că vom avea o vreme perfectă :). El e marinar, nu puteam să-l contrazic.

Așa a și fost, Biokovo a fost tare cuminte și drăguț:*.

Eram cam zombi, era o zi de marți, luni ne storsese Dubrovnikul toată vlaga=)). La ora 8 dimi am fost pe vapor, am ocupat un separeu, la parter, singurul loc frumușel de pe vapor. Oamenii se înghesuiau la etaj, poate pentru peisaj pentru că nu existau locuri pentru plajă, pe puntea superioară nu era umbră, soarele fierbea căpățânile turiștilor.

Aveam în rucsac niște cronțănele, fructe și apă, nu prea aveam eu încredere în „oll inclusivul” lor.

Vaporul nostru

Capacitatea vasului era de 250 de persoane, la etaj era plin de turiști, stăteau ca sardelele, la parter mai erau trei mese libere.

Parterul, puntea de jos, era spațios, aerisit, avea vreo 15 mese cu băncuțele aferente, pe mijloc era un spațiu liber, mare, acolo se așeza mâncarea. Un bar deservea turiștii, berea era contra cost, 18 kuna/12 lei una. Aveau de vânzare diverse cronțănele și înghețate.

Singurul separeu era cel ocupat de noi, era ca o lojă, am fost tare încântată. După separeul nostru erau toaletele, patru la număr, foarte, foarte curate, cu săpun, hârtie igienică și prosoape din hârtie, pe tot parcursul zilei așa s-au menținut, am avut parte de turiști civilizați, în marea lor majoritate croați :)).

În spatele vaporului era un grătar imens, o masă mare și un tip îmbrăcat în negru, grataragiul șef.

Pe puntea superioară erau foarte multe mese, bănci, înghesuite toate, pe trei rânduri, culoarele dintre ele erau foarte înguste. O plasă verde, cu găuri, era pe post de umbrar, permitea soarelui să pătrundă peste tot, în toate colțurile.

All Inclusiv?

Nu a trecut mult timp și am fost serviți cu cafea la filtru, cu rachiu, fanta și cola. Toate erau servite în pahare din plastic, de unică folosință, mai mari sau mai mici în funcție de lichid.

Se putea fuma pe vapor, pe post de scrumieră aveam un pahar din plastic în care am pus apă.

Pe tot parcursul excursiei am fost întrebați dacă mai dorim ceva de băut, toate erau incluse în preț. Domnul C refuza mereu:(, eu îl certam și primeam cu plăcere ceea ce de fapt plătisem, luam și porția lui, el oricum nu bea rachiu și nici cafea la filtru=)).

Grataragiul și-a făcut treaba excelent, peștele a fost grozav pregătit. La ora 10 a aprins cărbunii. La ora 12 mesele de la parter, cele destinate bucatelor, erau pline cu farfurii cu pește la grătar, paste cu sos de roșii, salată de varză și pâine. Marinarii împreună cu două doamne „marinărese” umpleau farfuriile iar turiștii își alegeau farfuria dorită.

Foarte, foarte gustoase toate, până și domnului C i-au plăcut;).

Un marinar se plimba printre mese cu sticle de vin alb și roșu, lichidul era rece ca gheața, ambele soiuri au fost delicioase.

În tot acest timp zeci de pescăruși invadau spațiul aerian al vaporului, atrași fiind de haleala noastră, păreau disperați de foame, niște parșivi. Le-am dat oasele, căpățânile, s-au bucurat de resturile noastre, tare m-am distrat privind cearta lor.

Și iar cafea și sucuri, iar vin, nu-mi venea să cred că s-au ținut de cuvânt. Bine, o minciună tot a fost:(, în ofertă spuneau că vor avea și carne de pui la grătar pentru cei care nu mănâncă pește. Puiul n-a fost, cei care n-au mâncat pește s-au hrănit doar cu paste, salată și pâine.

Un nene se plimba pe vapor și-și promova un album foto și un DVD, a cumpărat și domnul C, 20 de euro setul, a fost un preț bun, avem acolo toate obiectivele importante din Dalmația.

Traseul vaporului Makarski Jadran

Tucepi a fost prima oprire, parte a Rivierei Makarska, un port micuț, peisaj încântător, câțiva turiști s-au îmbarcat de acolo.

Următoarea oprire insula Hvar, portul Jelsa, absolut adorabil, un fost sat de pescari, o localitate micuță aflată într-un golf, o bijuterie construită din piatră, toate clădirile sunt vechi, sunt splendide. În port sunt terase și câteva magazine, se ajunge ușor în piața centrală unde e o frumoasă fântână, se poate vizita biserica din localitate sau pur și simplu admira străduțele săbii. Principala activitate a oamenilor de acolo e turismul, fiecare vrea să-ți vândă ceva. Am zărit trei copii, vindeau scoici și melci pictați de ei. Atât de tare m-au încântat încât nu m-am abținut și-am cumpărat câteva :).

După o oră ne-am dus la vapor, următoarea oprire a fost la Vrboska pentru panoramă, am intrat pe un canal, am admirat de pe mare orășelul.

După prânz am ajuns pe cealaltă insulă, Brac. Am coborât în port, obiectivul principal era Zlatni Rat, vestita lor plajă. Aici ne-am plimbat trei ore și jumătate, cam puțin dar acceptabil, n-am vizitat tot ceea ce mi-am dorit. Și aici ne-au mințit marinarii un pic, am să povestesc separat.

Ultima oprire a fost tot pe insula Brac, în dreptul orașului Sumartin, pentru panoramă.

La ora 18:30 am ajuns în Makarska, regina reginelor, cea pe care am admirat-o și de pe mare, de pe puntea vaporului. Era frumoasă, păzită bine de Biokovo :)).

La întoarcere, pe puntea de sus se auzea muzică, câțiva turiști se chinuiau să danseze printre culoarele înguste.

Ce nu mi-a plăcut și mi-a lipsit dar am trecut peste

Nimeni nu ne-a povestit, vorbit, vrăjit, pe parcursul acestei călătorii. Adică n-am avut ghid. Dar am avut netul telefonului, funcționa binișor, am cules informațiile de pe internet despre fiecare loc vizitat.

Mi-a lipsit o oprire pentru o baie, undeva în larg sau într-un golf, ar fi fost perfectă bălăceala.

Mi-au lipit jocurile, concursurile, dansurile, animația.

A fost o excursie reușită, vasul nu a avut tangaj mare, prețul a fost foarte bun din punctul meu de vedere.

Recomand cu drag Makarski Jadran, merită o plimbăreală cu ei.

Citește și CONTINUAREA aici

---
Trimis de krisstinna in 31.07.18 22:00:17
Validat / Publicat: 31.07.18 23:05:25
VIZUALIZĂRI: 2215
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
28 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (krisstinna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P13 Makarska
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 78600 PMA (din 60 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
INFO: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată

 • ECOURI la acest articol

  28 ecouri scrise, până acum

  mishu [31.07.18 23:08:22] »

  @krisstinna: Start vot! si inca cu cat drag l-am acordat, iar tu esti o frumoasa.

  Felicitari, votat cu mare drag.

  ANILU [01.08.18 06:27:03] »

  @krisstinna: Frumoasă plimbare.

  Am amețit un pic... poate de la alunecarea pe mare... sau este prea de dimineață... dar mi-a plăcut.

  O zi bună 😘

  crismis [01.08.18 07:12:29] »

  @krisstinna: Și mie îmi plac plimbările pe mare, am grijă să nu le ratez ori de câte ori e posibil! Iar mâncarea preparată pe vapor e cea mai gustoasă din lume, chiar dacă e foarte simplă (sau poate tocmai de-aia), să nu te mai îndoiești altădată!

  Mie îmi place să stau pe puntea de sus, în bătaia vântului și a soarelui (nu-ți fierb creierii, vântul rezolvă problema). Pentru peisaje, desigur, nu vezi de jos, din cabină, ce perspectivă ți se deschide acolo, sus! Sunt și riscuri, normal, dar mi le asum cu plăcere; ultima oară, la plimbarea prin Insulele Elafiti, m-am căpătat cu o răceală - nimic serios, dar sacaitoare cât încape!

  În tot cazul, faină excursie ați făcut! Și prețul super-bun!

  mprofeanu [01.08.18 10:32:58] »

  @krisstinna: Frumoasă această plimbare pe mare! Frumoase și deosebite și locurile văzute! Te-ai gândit bine, era păcat să ratezi așa ceva!

  Am făcut și eu o excursie pe Adriatica acum câțiva ani în golful Kotor cu staționare la mai multe obiective turistice de acolo. Eram de capul nostru deși am cumpărat excursia. Nu am avut nici dejun, prin stație ni se spunea unde suntem și ora la care să fim înapoi pe vas. Am avut doar un pliant cu locurile unde acostam. Nici vorbă de alte indicații, la tine a fost foarte bine...

  Marea e frumoasă, "rău"!....

  Dana2008 [01.08.18 11:40:47] »

  @krisstinna: Felicitari pentru articol!

  Sunt innebnita dupa munti si atunci cand sunt la mare, trebuie sa- i vad cum se apropie de tarm sau intra in apa sa sparga valurile marii.

  Fotografiile nr. 20,21 cu plaja ascunsa printre stanci, sunt exact pe gustul meu... pacat ca nu v-ati bucurat de o balaceala acolo!

  Frumoasa croaziera! Frumoase peisaje si fotografiile sunt superbe!

  diana2015 [01.08.18 12:14:13] »

  @krisstinna: uau, uau, deci uau. Mi-a placut mult cum ai descris tot, iar la final când am văzut și pozele... ce să zic... am rămas fãră grai mai ales la P31, P41 și P42 unde efectiv am salivat abundent și îmi imaginam ce bun trebuie să fi fost

  La descrierea vasului m-ai păcălit puțin nu-i dinamovist (eu țin cu Dinamo) ci este croațist că la bază este albastru

  Acum revenind la mâncare și beutură hâc, tu chiar ai beut hâc, pardon, vin alb, vin roșu și rachiu??? Nu creeeeed Sucurile si cafeaua poate dar restul???

  Oricum a fost superb votat cu tot dragul

  krisstinna [01.08.18 15:56:04] »

  @mishu: Mulțumesc frumos

  krisstinna [01.08.18 15:59:04] »

  @ANILU: Mulțumesc de vizită!

  Să știi că Adriatica e liniștită, excursia a fost lină, domnul C nu a amețit deloc, a stat cuminte in loja noastră

  krisstinna [01.08.18 16:07:43] »

  @crismis: Să știi ca și mie îmi place sus, domnul C are o condiție: jos, nu vreau creierii încinși

  Lui nu-i place decât cu mașina lui, in rest e reticent la tot.

  De obicei eram un grup mare, acum am fost singuri, nu am avut de ales, nu puteam sta separați.

  Dar, sincer, era atât de aglomerat sus, stăteau câte 6 persoane la masă, înghesuiți, încât am fost bucuroasă de alegerea domnului. Noi am stat singuri, a fost bine. Tot la o masă pentru 6 persoane

  Și da, prețul a fost bun și mâncarea delicioasă.

  krisstinna [01.08.18 16:09:56] »

  @mprofeanu: Da, Adriatica e superbă.

  Sper să ajung și eu in golful Kotor, nu voi rata o excursie pe apă

  Mulțumesc frumos

  krisstinna [01.08.18 16:16:59] »

  @Dana2008: Mulțumesc

  Urmează sa scriu despre Biokovo, am făcut un traseu complet, cel pentru puturoși , cu mașina.

  Eu eram obișnuita cu excursiile din Grecia, Cipru și Turcia unde era animație, opreau pentru una sau mai multe bălăceli, aici a fost un pic altfel, nimeni nu avea o excursie “cu baie”.

  A fost bine, ne-am odihnit și-am admirat peisajele frumoase.

  O baie am făcut in Zlatni Rat, o să scriu și despre ea, pe mine nu m-a încântat

  krisstinna [01.08.18 16:23:32] »

  @diana2015: Da, ai dreptate, Croatia are alb și roșu, știu de la acest campionat, toți ospătarii, turiștii, bebelusii, îmbrăcau tricourile Croației in seara in care avea meci

  Ba am băut, trebuia sa mă hidratez Am savurat cafele, vin alb și fanta dar și rakiu. Cola și vin roșu nu, îmi provoacă aritmii și sincope

  Bună mâncarica, delicioasă pot spune.

  Mulțumesc

  ghisor [01.08.18 16:56:57] »

  @krisstinna: Bai frate... Sa va inteleaga cine poate, ca io am renuntat de mult. Te duce omul cu masina ca sa vezi locuri minunate, alege locul ideal pentru o excursie cu vaporasul, banuiesc ca are si-o groaza de rabdare ca sa-ti satisfaci pofta de shopping... Si tot Domnul C. e asa si pe dincolo .

  Noroc ca l-am cunoscut la Alba Iulia, ca altfel aveam tendinta sa te cred . Super baiat. Tu esti cusurgioaca shefa a familiei .

  Altfel... super, excursia cu vaporul. Din punctul meu de vedere reprezinta sarea si piperul unei vacante la malul oricarei mari.

  Spor la scris in continuare.

  webmaster [01.08.18 17:04:29] »

  Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

  — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

  — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

  Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

  krisstinna [01.08.18 18:20:58] »

  @ghisor: Ba pardon

  El a ales doar țara, de restul mă ocup eu

  Fiecare zi, fiecare cazare, traseul, costuri anticipate și calculate, excursii, obiective, absolut tot, eu.

  El e altfel de turist, e genul colegei noastre Nicole , îi place luxul turcesc.

  Cu șopingareala nu m-ai nimerit, sunt extrem de zgârcită, nu am haine de firmă, anul ăsta n-am văzut niciun mall iar anul trecut am intrat doar de sărbători sa îi cumpăr copilului cadou, el e cu firmele

  Plus că tot ceea ce ține de coafor/cosmetică mi le fac singurică, nu cheltui bani.

  Am deja doi cheltuitori in familie, îmi e de ajuns.

  La cumpărături merg singură doar atunci când am nevoie de ceva. Ai mei băieți puneau in coș produse iar eu le puneam pe furiș pe rafturi până ajungeam la casa de marcat.

  Nu dau bani pe mezeluri sau alte prostii, gătesc zilnic.

  Hai că mi-am făcut portretul

  Domnul C doar conduce mașina, îl poți întreba la următoarea intalnire, și nu doresc nimănui sa-i fie copilot.

  El e foarte cuminte, știe că eu mă ocup mereu de tot, inclusiv de lemnele care trebuie sparte pentru grătar dacă e nevoie.

  Îmi place să protejez oamenii, m-am obișnuit cu toate, sunt deja bătrână, știu ce am de făcut

  Mulțumesc pentru cuvintele adresate-mi, m-ai amuzat

  krisstinna [01.08.18 18:21:35] »

  @webmaster: Îți mulțumesc frumos!

  Zoazore [01.08.18 19:57:14] »

  @krisstinna: Și eu ador nemărginirea, spațiul larg, aerisit, ador marea! Din păcate, Domnul Ș e din același aluat cu Domnul C. N-ar sta la cort nici bătut.

  Revenind, superbă excursia! Ce poate fi mai frumos decât s-aluneci pe apă, vântul să-ți sufle-n plete... Pe puntea de sus, la prora!

  Cu sau fără baie, tot e frumoasă plutirea. Fără animație, fără dans, te-ndeamnă la visare. Dac-ar fi fost, ai fi ratat peisaje superbe!

  Și la un așa preț...

  P14 m-a cucerit!

  krisstinna [01.08.18 21:35:52] »

  @Zoazore: Da, sunt drăgălași amândoi domnii, am avut noi grijă să îi răsfățam prea mult

  Știi cum e? Dumnezeu face in așa fel încât cei care au nevoi să găsească oameni descurcăreți, așa ca noi două

  Să știi că am stat pe gânduri dacă sa pun poza 14 sau nu, vântul îmi stricase freza și eram cam răvășită, emoționată și curioasă, îngrijorată pentru domnul C, doream să-i placă excursia, să se simtă bine, să nu îi fie rău.

  M-am bucurat ca am găsit acel separeu, el era tare încântat și liniștit, privea mereu “pe fereastra” vaporului.

  Nu m-a bombănit deloc, pe tot parcursul excursiei avea teama că dacă vom coborâ in vreun port va pleca vaporul fără noi

  A fost bine, sa vezi ce mi-a făcut pe munte, pe Biokovo, îmi venea sa-l ciufulesc

  Mulțumesc de vizită, te pup

  iulian68 [04.08.18 17:06:06] »

  Nu-mi vine sa cred ca abia azi am realizat cate ai scris fara ca eu sa citesc! Intr-un fel a fost mai bine ca am avut continuitate! 😊Stilul tau este unic si inconfundabil, te citesc cu mare placere!

  krisstinna [04.08.18 17:59:52] »

  @iulian68: Ei, lasă, ai timp până când pleci in Croatia.

  Să știi că și eu am citit anul acesta foarte multe articole despre ceea ce mă interesa, de unele nici nu aveam habar

  E drept că n-am avut multe detalii, oamenii caută altceva in Croatia, eu doream o combinație estival-muzee naturale-excursii.

  Mulțumesc frumos de vizită!

  iulian68 [04.08.18 20:16:26] »

  @krisstinna: Mai am pâna plec in Criația dar nu mai am mult pâna plec in Creta! Asa ca am sa va scot in oras pe tine si pe Domnul C sa imi dati detalii! 😊😊

  mariana07 [04.08.18 20:25:18] »

  Frumoasa excursie, îți doresc vacanța placuta

  balasa violeta [05.08.18 11:32:27] »

  Au trecut deja patru ani si totusi parca a fost ieri, parca a fost un vis, am avut doua saptamani minunate de cutreierat aceasta frumoasa Coasta Dalmata!

  Felicitari, ai povestit cu interes spre aducere aminte noua, celor care am fost si cu siguranta le-ai starnit curiozitatea multora pentru o vacanta, macar in una din cele o mie de insule!

  N-am fost in insula de lavanda... cum o fi?

  krisstinna [06.08.18 09:21:32] »

  @iulian68: Of, Creta e mare, uriașă, depinde unde ai cazarea

  Vorbim doar cu harta in față, altfel nu

  Musai mașina închiriată. Când plecați?

  krisstinna [06.08.18 09:23:38] »

  @mariana07: Mulțumesc, draga mea

  La fel și vouă!

  Vă salut cu mare drag pe amândoi. Chiar ieri îmi aminteam cât de frumos a fost la Mistral

  krisstinna [06.08.18 09:29:43] »

  @balasa violeta: Asta și doresc: să Invit colegii să viziteze Croatia, e absolut spectaculoasă, are de toate, inclusiv plaje cu nisip, puține dar are. Pe una am călcat eu, m-am scăldat in Adriatica având nisip sub tălpi

  Cred ca peste doi ani o voi vizita iar, îmi va fi imposibil să găsesc un loc complet ca Makarska dar voi studia din nou toate stațiunile lor estivale.

  Te sărut cu drag, mulțumesc de vizită!

  ioan marinescu [16.08.18 11:38:26] »

  Uuuau! Excepțională croazieră, dar și prețul INCREDIBIL. Dintotdeauna am adorat plimbările pe mare. Ultima a fos prin golful Kotor, dar văd că mi s-a făcut chef s-o fac și pe asta!

  krisstinna [16.08.18 12:05:39] »

  @ioan marinescu: Mulțumesc frumos!

  Vreau și eu în Kotor, poate la anul

  Te salut cu drag!

  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  11 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  ANILU, balasa violeta, crismis, diana2015, ghisor, ioan marinescu, iulian68, mariana07, mishu, mprofeanu, Zoazore

   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  AmFostAcolo recomandă găzduirea la ROHOST.COM
  pagină generată în 0.288559913635 sec
  ecranul dvs: 1 x 1