ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 21.03.2016
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Buzău
ÎNSCRIS: 03.09.11
STATUS: PRETOR
DATE SEJUR
MAR-2016
DURATA: 1 zile

GRAD SATISFACȚIE
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
97.50%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 7 MIN

Excursii in Tara Hategului cu grupul AFA

TIPĂREȘTE

De ma credeti sau nu, in dimineata de duminica m-am trezit dintr-un vis cum ca faceam o poezie cu intilnirea noastra de anul asta, poezie care incepea asa :

Azinoapte cam pe furisAm fugit de la Cincis...

Mai departe nu stiu daca am mai compus ceva si tot drumul de intoarcere am incercat sa imi setez creierii si pe altceva. E fix miezul noptii si nu pot sa imi scot asta din cap asa ca ma apuc sa scriu ceva.

O sa va povestesc cum a fost cu excursiile organizate in cadrul intilnirii AFA si poate, celor care nu au fost, sa le stirnesc interesul pentru a vizita aceste locuri minunate.

Nu vreau sa lungesc introducerea insa vreau sa stiti ca m-am trezit sef de grup cu 5 minute inainte de a urca in microbuze, asta cred ca din cauza ca mi-am intersectat drumul cu Adminul ce tinea in mina "bomba" pe care mi-a plasat-o imediat. Lista cu participantii, un pumn de bani si fluierul promis. Iau lista, banii ii bag in buzunar nenumarati si fluierul in probez imediat. Fac prezenta si urcam in microbuze. Doua locuri ramin libere semn ca unii au cedat (oboselii sau disconfortului...)

Stiam din ecourile precedente intilnirii ca excursia va fi de la 9 pina seara la 6 iar punctele de vizitare se aflau pe niste pliante care mi-au fost date la urcare spre a le imparti participantilor.

NU am stiut ca in grupul de excursionisti vor fi si cei cu masinile particulare, astfel ca odata ajunsi in parcarea Castelului, sa imi stea inima. O data ca vine unul si imi cere sa platesc 20 lei parcarea (mie nu mi se spusese) si a doua ca era o caruta de oameni, mult mai multi decit urcaseram in cele 2 microbuze. Cum sa pastoresc eu atitia oameni? Si totusi, hai la drum!

La 10 fara ceva eram la poarta de jos si imi vine ideea sa stau la intrare ca sa numar cite persoane sintem in grup deoarece Artemisa zice ca ea nu intra... si nestiind nici citi bani mi-au fost dati si nici cite persoane eram, va inchipuiti cam ce era in capul meu. Si incep sa numar, 2,4, 5,8, 11,12, etc... la un moment dat o persoana se bucura de revederea noastra si vine sa ma pupe... si zi, Adriano, citi numarasi??? Am uitat. O iau la fuga sa ajung din nou inaintea lor la urmatoarea intrare si reusesc. 2,4, 6,9 (unii erau cite 3) si ajung la 39... sotia lui Urjanclaudiu... si in momentul ala ma intreaba cineva ceva... of, iar m-a incurcat si iar am pierdut numaratoarea. Ma duc in usa cu lista si zic sa intre dupa cum ii strig eu, astfel sa pot face socoteala. Nu se poate, nu intra nimeni, imi zic gardienii! / si eu ce fac cum numar eu puzderia asta de oameni? /pai ii luati de pe lista! / si daca nu sint toti? /asta e, platiti pentru ei!

N-am incotro si fac adunarea, 50 de persoane - 860 lei. Numai ca la intrare Msnd nu a fost asa ca banii au fost dati in plus pe doua bilete. Bine ca am avut suficienti.

Cind intram cu totii, unii doresc sa faca poze si gardianul ii opreste ca nu e voie, ca trebuie taxa. Ce vorbesti, domnule? /5 lei de aparat! imi zice casiera. / Cum asa??? Noi sintem ditamai grupul, cum sa dam atitia bani? Si ghidul unde e? /AAA, pai daca vreti si ghid trebuie sa dati 35 lei taxa. /Hai, nu zau! Noi avem ghid inclus in pret, asa ni s-a spus! / noi nu stim nimic!!! (of... ce ma fac? il sun pe Admin sa rezolve problema. In momentul ala scap telefonul care se face bucati si un gardian mi l-a adunat si asamblat, asa ca stiu sigur ca era ora 10) La 10 si un minut apare o ghida, ziceai ca e aia de cinta "am o casuta mica, asa si-asa... ", un pic nervoasa, vorbea apasat, aproape ca recita descrierea castelului.

Dupa ce am iesit din prima sala cu care am inceput turul, vedem afara niste tavi cu paharele, zic in sinea mea "astea-s petru noi ca ni se promisese o primire mai altfel"... da' de unde?! Nu ne-a dat nimeni nimic, ba erau si cam suparati ca i-am derajat. Dupa o ora jumate cit a durat turul am pus fluierul in functiune, mi-am adunat ce mai ramasese din turma ratacita si i-am minat repejor catre microbuze, cu o jumate de ora deviere de la program, insa nu din vina noastra.

 

Urmatoarea oprire la Rezervatia de zimbri. Aunsi in parcare vad un domn si o domnita care zimbeau neprefacuti catre grupul nostru. Intreb daca fac parte din grup gindind ca n-am apucat sa ii recunosc pe toti si imi spun ca da, sintem un grup pentru ca ei ne vor fi ghizi la citeva obiective. Ne-au impartit harti si ne-au cucerit din prima. La ora 12 eram in poarta si nimeni nu s-a gindit ca si cumpararea biletelor dureaza. Costul acestora era de 6 lei dar a fost redus la 4 lei cind au vazut ca sintem multi. Am asteptat cam 20 de minute pina am reusit sa trecem de casa de bilete si am pornit catre rezervatie, timp in care ghidul ne povestea cite ceva despre frumusetea locurilor, despre originea zimbrilor si despre proiectele viitoare.

Nu mica n-a fost mirarea cind ajunsi in fata tarcului ghidul ne-a spus ca are ruxacul plin cu premii si ca ne va pune diverse intrebari la care noi, daca vom sti raspunsurile, vom primi cadouri. Eu am fost prima... (vorba cintecului) care a dat raspunsul corect (nu va spun la ce intrebare am raspuns ca sa va duceti si voi si sa cistigati) si am primit o bratara tricolora "hand made lucrata manual" (vorba doamnei Grecu la una din tombolele noastre). Am fost si a doua... si am cistigat o insigna cu un zimbru.

Dupa zimbri am fost si la caprioare apoi am facut cale intoarsa catre microbuze, nu inainte de a li se raspunde tuturor la intrebarile ce ii framintau in legatura cu zona, zimbrii, hrana acestora, pasarile de pe cer... etc.

 

Urmatoarea oprire Biserica Santamaria Orlea. Aici, pe linga frumusetea locului, istoria si legendele captivante, premiile consistente ale ghidului (carti, albume foto, arbori genealogici) am fost cuprinsi de o senzatie de congelare. Am inteles ca si vara e la fel de frig asa ca sa va imbracati bine -bine inainte caci acolo va vor ramine oasele, neputind pleca din fata povestilor originale ce va vor tine lipiti de bancute ore in sir. Noi ne-am dezlipit cu greu deoarece timpul trecea si mai aveam atitea in program, nu inainte de a lasa un mesaj in cartea de oaspeti ca sa marcam trecerea noastra pe-acolo.

 

Urmatoarea oprire a fost Ulpia Traiana Sarmizegetusa. Aici ghizii ne-au spus ca va veni altcineva sa faca turul printre ruine. La casa de bilete iar am facut coada, 10 lei de persoana fara reducere. Ghidul a sosit in citeva minute si aici ne-au inghetat oasele. Cerul s-a innourat, vintul a inceput sa bata mai cu putere, gradele au fugit la adapost si noi am ramas in frig. Ghidul, desi era anuntat din 5 in 10 minute ca sintem cam presati cu timpul, s-a intins cu povestirea cit a putut el de mult. Unii au rezistat cu stoicism frigului, altii s-au retras la caldura microbuzului sau a restaurantului inca de pe la jumatea drumului. In pretul biletului intra si vizita la muzeul de peste drum si cit la Legendarium.

A trebuit sa renuntam la muzeu si am ramas doar cu Legenariumul. Aici ghizii ne-au pus la joaca, aruncatul cu pietricele :eu, @dragos, @doinafil, @ dan a lu' ema (;))... si copiii lui @keliboy si @ cristinei. Ultima fetita a citigat si premiul cel mare la aruncarea cu pietre, un medalion handmade (lucrat manual... :))))). Nu stiu cine a cistigat la tintar, dintre Dan si Doina pentru ca am intrat in legendarium unde, din nou atentia ne-a fost captivata cu legende si intrebari-concurs cu premii.

 

De aici am plecat catre Biserica din Densus, un loc mirific. O pajiste plina cu toporasi cum n-am vazut pe nicaieri. Din nefericire am scapat camera foto careia i-au zburat citeva butoane, fapt pentru care de la Sintamaria Orlea nu am putut sa mai fac poze si am fost trista tot restul zilei. Cu parere de rau, dupa vreo jumatate de ora de stat cu gura cascata la povestea ghidului, ne-am luat ramas bun de la acestia si ne-am urcat in microbuze asteptind papara ce ar fi trebuit sa o primim la hotel, din cauza celor aproape doua ore de intirziere.

 

Am avut o jumatate de ora (prelungire) sa ne schimbam si sa ne pregatim pentru gala. Cer scuze tuturor colegilor carora, din cauza intirzierii noastre, li s-or fi lungit urechile de foame sau de asteptare.

 

Cu bunavointa celor de la SENS - Societatea de Educatie Nonformala si Sociala, am sa atasez niste poze din excursia noastra si aducem multumiri pe aceasta cale pentru dedicatia cu care ne-au incintat pe tot parcursul timpului petrecut impreuna.

Vizitati Tara Hategului unde legendele traiesc!

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de adri-nico in 21.03.16 10:39:05
Validat / Publicat: 21.03.16 12:29:41
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în HAȚEG [HD].

VIZUALIZĂRI: 1879 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

40 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adri-nico); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P02 prima numaratoare esuata
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 68800 PMA (din 53 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).

ECOURI la acest articol - pg. 1 / 2

40 ecouri scrise, până acum

se afișează ecourile [1 - 30] din total 40
Admin
[21.03.16 12:27:49]
»

Deşi mi-ar fi plăcut, recunosc, să mă "mândesc" cu review-ul în rubrica Întâlnirii, totuşi am mutat articolul în rubrica "Descoperă Țara Hațegului, HAȚEG [HD]" (deja existentă pe sait) - va fi util aici, mai multora.

adri-nicoAUTOR REVIEW
[21.03.16 12:38:35]
»

@Admin - Lasa ca fac si unul pentru intilnire... Am vrut si am tinut mortis sa fac publica daruirea ghidului Dacian. M-a impresionat profund si asa cum i-am scris si lui personal, e singurul ghid cu care nu m-am plictisit.

Paty
[21.03.16 12:55:12]
»

Fraţilor, da' greu vă mai urnirăţi de data asta! De aseară pândesc poate o scrie cineva şi nimic! Şi tu vii şi scrii despre ce aţi vizitat, ca să fie invidia şi mai mare! Când am fost, noi n-am avut ghid şi nu ne-a dat nimeni premiiiii... Ce-i cu notele astea aşa mici, totuşi? Aşa de tare te-au supărat ăia de la castel?

adri-nicoAUTOR REVIEW
[21.03.16 12:58:42]
»

@Paty - aoleu, ce note? ca nu m-a intrebat nimeni sa dau nota pe undeva.

webule, tu ce pazesti de nu esti pe faza?

In afara de Castel (unde scad un punct pentru primire), nota 10 cu felicitari la restul pentru ca avem una dintre cele mai frumoase tari!!!

Admin
[21.03.16 13:04:47]
»

@adri-nico - aoleu, da, mi-a scăpat că după mutare trebuiau setate unele note şi anulate celelalte (cazare etc)

Am pus 100% la cadrul natural şi 95% la distracţie & relaxare, e ok aşa?

-

Cu Castelul — pfff da, mi-o asum şi p-asta. Stabilisem cu mai multe zile înainte cu directorul Castelului o primire specială etc şamd.

Problema e că deşi ne-am întâlnit vineri, la premiere (a stat chiar lângă mine, la prezidiu), am uitat să-i amintesc -- iar el nu şi-a reamintit singur... -- că a doua zi "vine grupul"...

Dacă era el acolo, CU TOTUL altfel ar fi fost. Aşa, a trebuit aranjat "din telefoane"...

adri-nicoAUTOR REVIEW
[21.03.16 13:15:49]
»

@Admin - esti si tu om pe linga toate "fonctiile" asa ca te iertam. Oricum, palinca nu beau dar imi era mila de ai mei cind ii vedeam privind cu jind la tavile celorlalti din grupul mai mic primit "cum se cuvine".

La o pauza, ghida ne-a zis ca grupul nostru a fost ieri si ca azi asteptau restul, vreo 4-5 persoane ratacite, deaia nu s-au mai deranjat. Nu vroiam ca cei nou veniti sa plece cu impresii negative despre organizarea AFA si sa fie dezamagiti ca nu li s-a oferit ceea ce li s-ar fi promis. Mai ales ca unii au apucat sa plateasca si taxa foto. Oricum, per total, mie mi-a placut si n=am auzit rumori ca ar fi fost altii dezamagiti. In afara frigului, nu am avut alte comentarii.

Am uitat sa multumesc soferului care ne-a prezentat si alte ruine, fabrici, biserici, castele si turnulete de pe drum. Despre soferul celuilat microbuz nu stiu nimic dar banuiesc ca si dumnealui si-a facut bine treaba.

iulianic CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[21.03.16 13:54:28]
»

@adri-nico - Am citit cu interes relatarea despre excursia în grup în Țara Hațegului. Așa cum s-a spus de multe ori pe AmFostAcolo, excursia în grup are avantajele și în același timp dezavantajele ei. Dar, despre asta nu vorbim acum.

Cu o zi înainte, am făcut și noi un periplu în Țara Hațegului. Cu excepția Rezervației de zimbri care nu ne-a interesat (cea din Neamț ne e suficientă) și a vizitei la Ulpia Traiana Sarmizegetusa unde fuseserăm acum câțiva ani, am vizitat tot ceea ce s-a vizitat în grup. Vreau să menționez că urcând în turnul clopotniță de la SântaMaria Orlea am căpătat o febră musculară care nu m-a lăsat până acasă. Dar, a fost frumos.

La Castelul Corvinilor, vizitat în doi, la puțin timp după trecerea voastră pe acolo, am fost pe îndelete prin toate cotloanele și am fotografiat achitând suplimentar 5 lei.

adri-nicoAUTOR REVIEW
[21.03.16 14:00:53]
»

@iulianic - Nu am urcat scara si acum imi dau seama ca bine am facut. Am fost multi si aceasta era deja plina cind am intrat eu. Nici nu am avut toti loc pe bancute.

V-a intrebat cineva despre absenta ochilor ingerilor de pe pereti? Noi am stat cu gura cascata! (de era sa facem rosu in git)

maria55 †
[21.03.16 14:11:16]
»

@adri-nico - "Maratonista"... dfe acum asa-ti zic! Scenograf, n-ai vrut...

Da, a fost pe repede inainte, dar eu ma simt razbunata Ha, ha... n-ai numarat banii, dar lasa ca i-am numarat eu seara cand am inchs casieria! Au iesit... si banii si excursia... datorita tie fiindca esti o fata descurcareata si maratonista!

SB-ul este de la mine... acu asa s-a brodit!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
adri-nicoAUTOR REVIEW
[21.03.16 14:13:32]
»

@maria55 - Baga destu' calumea ca nu se-ntelege ce scrii. Sau nu vreau sa se-nteleaga. Bine ca te-ai razbunat. Lasa ca vezi tu!

iulianic CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[21.03.16 14:29:32]
»

@adri-nico - Am spus doamnei care ne-a făcut primirea la Sântămăria Orlea că a doua zi va veni un grup amator de cunoaștere istorică, dar că - probabil, din cauza scărilor solicitante - nu va dori să urce în clopotniță.

Nu, nu ne-a întrebat nimeni "despre absenta ochilor ingerilor de pe pereti". Noi am cerut să ni se arate în zugrăvelile de pe ziduri (despre care știam că este cel mai vechi ansamblu pictural păstrat în România), scena Înălțării Sfintei Cruci. Scena în care Sfânta Elena și Patriarhul Ierusalimului susțin Sfânta Cruce pe care o ridică un slujitor din fața unui mormânt, se spune că este nemaiîntălnită.

adri-nicoAUTOR REVIEW
[21.03.16 14:40:05]
»

@iulianic - Daca ati fotografiat picturile vechi de pe peretele din stinga, ati observat ca ochii sfintilor (scuze ca am zis ingeri) sint scrijeliti.

Legenda spune ca turcii intrau calare in biserica si ca sfintii sa nu vada acest sacrilegiu, le-au fost scosi ochii.

Variante de raspuns au fost ca erau din pietre pretioase si de aceea au fost scosi,altii ca au fost folositi in practici oculte.

Denisa13
[21.03.16 15:10:15]
»

@adri-nico: Ma bucur ca v-am cunoscut pe toti si mai ales ca am facut aceasta excursie impreuna. Stefania a fost foarte bucuroasa de premiu si a povestit asta bunicilor la intoarcerea acasa... atat despre premiu cat si despre excursie si petrecere. A fost incantata.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
adri-nicoAUTOR REVIEW
[21.03.16 15:13:22]
»

@stefan_cristina - Ma bucur pentru voi. Speram sa ne revedem si la urmatoarele intilniri.

Mitica49
[21.03.16 15:18:27]
»

@adri-nico - Am vizitat parte din obiectivele enumerate de tine anul trecut și acum 2 ani. Minunate locurile ca și legendele ce le însoțesc. N-AmFostAcolo la întâlnire, poate că altădată...

mogly
[21.03.16 15:34:06]
»

Una peste alta au fost frumoase excursiile, făcute aşa cam în pas alergător că aţi avut multe obiective de vazut. Aşa că, bravo!

adri-nicoAUTOR REVIEW
[21.03.16 15:56:40]
»

@mogly - Chiar a fost frumos.

@ Mitica49- alta data sa scrieti "Am Fost Acolo", la intilnire.

mishu
[21.03.16 16:10:22]
»

Foarte frumos, nu mai am comentarii, super grup de super oameni, felicitari tuturor

adri-nicoAUTOR REVIEW
[21.03.16 16:13:16]
»

@mishu - Data viitoare speram ca o sa apari si tu in poza linga noi.

elviramvio
[21.03.16 17:44:14]
»

@adri-nico -

Ai scris din inima, frumos. De absenta unora in microbuz am profitat eu avand doua scaune, o perna imi lipsea.

Te-ai descurcat grozav si nu ai spus ca ne-ai asigurat si hrana rece, covrigii buzoieni.

Iar eu sunt din cei care am abandonat grupul la Sarmizegetusa caci nu eram departe de a deveni sloi de gheata.

M-am refacut cu o mamaliguta cu smantana, fierbinte si o gogoasa, calda pana v-a plimbat pe voi ghidul.

adri-nicoAUTOR REVIEW
[21.03.16 18:15:45]
»

@elviramvio - Doamneeeee, cum as fi fugit si eu la cadura pe undeva, insa ma gineam ca fac slujba de rusine. Sa plece sefu' s-a mai auzit pe undeva??? De covrigi am uitat dar au fost buni la un moment dat.

Am vrut sa scriu si am uitat ca la iesirea din rezervatie am zis sa cumpar pentru copii cite o nuga cu alune la 5 lei bucata si am gasit ceva de foarte proasta calitate, bezeaua avea zaharul netopit si alunele fugisera de mult din compozitie.

traian.leuca † CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[21.03.16 18:25:20]
»

@adri-nico -

De covrigi am uitat dar au fost buni la un moment dat.

Covrigii tăi au fost tare buni şi... economici (nici nu am mai oprit pe traseu să luăm masa de prânz).

adri-nicoAUTOR REVIEW
[21.03.16 18:28:30]
»

@traian. leuca - Aaaa, sper ca n-ati ramas si fara vreo bucata de dinte. Mi-au ramas si mie citiva si am ros la ei pina la Buzau, erau crocanti ca piatra.

Sa nu va suparati ca am vrut sa scuip cirnatul... dar era usturat raaaau. L-am inghitit pina la urma, jur! Am si acum in ochi privirea dumeavoastra socata. Data viitoare mai pun pe lista un sir,ca gravida trebuie sa manince cit doi si voi i-ati micsorat portia.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
traian.leuca † CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[21.03.16 18:40:27]
»

@adri-nico - Mie nu mi s-au părut "crocanţi ca piatra". Eşti tu mai "sensibilicoasă"şi asta s-a văzut şi când ai gustat din cârnatul de Pleşcoi, made Traian L. Mă bucur totuşi că i-a plăcut soţului.

Carmen Ion
[21.03.16 18:54:36]
»

@adri-nico - Mulţumiri pentru păstorirea grupului - o sarcină deloc uşoară - şi pentru articol.

adri-nicoAUTOR REVIEW
[21.03.16 18:56:56]
»

@Carmen Ion - Sarumina! Ati cam tras chiulul la excursii, insa am citit ca v-a durut genunchiul si e de inteles.

mprofeanu
[21.03.16 20:27:13]
»

@adri-nico - Frumos scris, frumoase poze, frumos grup!

Am fost în ultimii ani de mai multe ori în Țara Hațegului și am văzut aceste obiective. Doar Sântămăria Orlea nu am putut să o văd în interior deoarece era încă în renovare. Am trecut de mai multe ori pe lângă ea mergând într-o zonă dragă nouă, la Râu de Mori, pentru Retezat și nu numai.

adri-nicoAUTOR REVIEW
[21.03.16 20:38:08]
»

@mprofeanu - Multumesc pentru aprecieri si cuvintele frumoase.

elviramvio
[21.03.16 21:14:45]
»

@traian. leuca -

Deci plescoii au fost dar s-a pierdut lista cu inscrisii invitati. Nu-i bai, am mancat duminica seara acasa dar nu stiti ce mi-a ramas mie in portbagaj si va era dedicat!!

adri-nicoAUTOR REVIEW
[21.03.16 21:18:07]
»

@mprofeanu -Am uitat sa te intreb despre care restaurare vorbesti ca mie mi s-a parut a fi o ruina gata sa se prabuseasca.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
12 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
adri-nico, elviramvio, iulianic, kelyboy, maria55, mishu, Mitica49, mogly, mprofeanu, Paty, roth, tata123 🔱
Alte impresii din această RUBRICĂDescoperă Țara Hațegului:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.1044909954071 sec
    ecranul dvs: 1 x 1