Restaurant Casa Romaneasca- destul de bun
Am petrecut citeva zile in Baile Felix in perioada Revelionului. Am constatat ca in aceasta perioada in statiune nu exista prea multe restaurante bune, amenajate cu bun gust si la preturi rezonabile.
Din comentariile de pe acest site, precum si din ceea ce am vazut la fata locului, am ales sa mincam in doua zile la Restaurantul Casa Romaneasca. Era foarte aglomerat in aceasta perioada, am gasit cu destul de multa greutate locuri libere. Ceea ce ne-a placut, in primul rand, a fost modul in care era decorat restaurantul pentru sarbatorile de iarna. Foarte colorat si vesel. Cred ca la acest restaurant decorul face toti banii, si vara si iarna. In ceea ce priveste masa, putem spune ca meniul este variat. Preturile sunt un pic cam mari, dar, trebuie avut in vedere ca nu sunt multe restaurante de acest gen in statiune.
Mincarea este in functie de gust: de exemplu, am luat un bobgulas, care era extrem de sarat, care a fost imposibil de mincat , pizza, de asemenea, ni s-a parut cam sarata si nu prea grozava, In schimb, a fost apreciat salaul file si niste cartofi aurii foarte buni. De asemenea, au niste sucuri naturale foarte bune si la preturi rezonabile.
Ospatarii , de fiecare data , au fost cam imprastiati, poate si datorita aglomeratiei.
Trimis de Kiyomi in 09.01.14 20:09:47
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BĂILE FELIX / '1 MAI'.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Kiyomi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Si vara si iarna este plin, acest restaurant. Am mancat de foarte multe ori acolo si am incercat diverse bunatati; branza cu smantana si mamaliguta, salaul de care zici... wow ce bun, fripturi... si pizza.
Preturile sunt, da, un pic-un pic cam mari dar mancarea merita.
- Jun.2023 [Restaurant Casa Transilvania [Băile Felix]] Casa Transilvania - 4 felii de paine = 8 ron — scris în 23.06.23 de resita2009 din REșIțA - nu recomandă
- Jun.2023 [Restaurant Union Biergarten] Union Biergarten - servire prea rapida — scris în 11.06.23 de resita2009 din REșIțA - RECOMANDĂ
- Jul.2022 [Restaurant-pizzerie Due Fratelli [Sînmartin]] Experiență culinară și managerială desebită — scris în 01.08.22 de cipangoo2007 din LUGOJ - RECOMANDĂ
- Jul.2019 [Restaurant Complex Verdi] Restaurant Verdi - Complex vile Verdi — scris în 31.07.19 de ile57b din ŢăNDăREI [IL] - RECOMANDĂ
- Apr.2019 [Restaurant Casa Românească [Băile Felix]] Restaurant Casa Romaneasca — scris în 22.04.19 de resita2009 din REșIțA - RECOMANDĂ
- Apr.2019 [Restaurant-pizzerie Rustic [Băile Felix]] Restaurant Rustic — scris în 22.04.19 de resita2009 din REșIțA - nu recomandă
- Mar.2019 [Restaurant-pizzerie Rustic [Băile Felix]] O după amiază faină la Restaurant Pizzerie RUSTIC — scris în 08.03.19 de Ovi Ovi din ARAD - RECOMANDĂ